شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
برای بار صد هزارم تکرار می کنم که این تاپیک برای معرفی شخصیتی که می خواهید با آن ایفای نقش کنید ایجاد شده. لطفا در اینجا خودتون رو معرفی نکنید. هی نگید من امین هستم یا نیلوفر! یه شخصیتی که تو کتابا هست و گرفته نشده رو انتخاب کنید و بعد اگر می خواهید در ایفای نقش شرکت کنید، اون شخصیت رو معرفی کنید. در غیر اینصورت این کار اجباری نیست. امین پاتر و نیلوفر معرفی شما قابل قبول نیست.
بلاتريکس لسترانج بله فکر کنم اونا می تونن در انتخابات شرکت کنند. البته هری اطلاعات بیشتری در این زمینه داره.
Salazar شخصیت سالازار اسلیترین گرفته شده. لطفا یک شخصیت دیگه انتخاب کنید.
1- نام: لگولاس پسر تراندویل 3- سن: 3500 4- تاريخ تولد: نامعلوم 5- جنس: مرد 6- تحصيلات: تحصیلات عالیه از مدرسه ی الروند 7- رنگ چشم: قهوه اي 8- گروه: گريفندور 9- مو: بلوند و بلند 10- ظاهر کلي: با وقار و نجیب و خوش سیما 11- نام مستعار: لگولاس 12- کوِئيديچ: بازی نمی کنم 13- چوب جادو: ندارم ولی یک کمان دارم که بانو گالادریل بهم داده... 14- دسته جارو: ندارم 15- علاقه: گشتن اورکهای کثیف و ترولها و موجودات شرور 16- توانمنديها: تیراندازی از هر فاصله ای 17- معرفي کوتاه: من لگولاس یکی از یاران حلقه دوست و همراه دو همسفر دیگرم آراگورن و گیملی هستم و همواره به لرد الروند وفادارم...
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/1/16 6:58:04
"Legolas Greenleaf long under tree In joy thou hast lived. Beware of the Sea! If thou hearest the cry of the gull on the shore, Thy heart shall then rest in the forest no more."
سلام به تمام جادوگران . اورگیهای عزیز! من یه بار این فرمو پر کردم ولی نمی دونم چرا نیستش؟! 1- نام : امین 2- سن: 16 3- تاریخ تولد: 1368/08/12 4- جنس: مرد 5- تحصیلات : سال دوم هاگوارتز! 6- رنگ چشم: مشکی 7- گروه : گریفیندور! 8- مو : مشکی 9- ظاهر کلی : قد : 170 و خوشتیپ 10- نام مستعار: شیکسته ! 11- کوییدیچ : به جستو جو گری علاقه دارم! 12- چوب جادو : چوب سرو و موی دم اسب تک شاخ ! 13- دسته جارو : نیمبوس 2000 14- علاقه ها: همه چی 15 - توانمندیها : هر چی که بخواهید! به خصوص جاسوسی!
معرفي كوتاه: فکر کنم که با هری پاتر فامیل باشم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نیما بلک با شخصیتی جدید! آره من با شخصیتی جدید برگشتم!
نام :پروفسور بينز سمت : معلم درس تاريخ جادوگري سن : قبل مردن 70 سالم بود مشخصات ظاهري : روح سر بزير و آرومي كه آزارش به جز شاگرداش به كس ديگري نمي رد . توانمندي ها : خواباندن دانش آموزان سر كلاس بدون قرص خواب آور علاقه مندي ها : تعريف كردن داستان شورش اجنه به خسته كننده ترين حالت ممكن از اشتباه كوچك قبلي ام عذر مي خواهم ( البته همچين كوچيك هم نبود چون وقتي خودم فهميدم چه اشتباه واضحي كردم شاخام در آمد. )
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/1/16 6:56:25