ناظران محترم بلرویچ و بینز عزیز :
به نظر من بهتره حالا که دارید جام جهانی رو برگزار میکنید تما تاپیکهای این انجمن قفل بشه بجز 3 تاپیکی که عنوان مهم دارن و تاپیک جام جهانی و عضویت در لیگ بهتره همه جا بسته شه وگرنه تداخل پیدا میکنه این یک نظر بود برای بهتر شدن کار فروم امیدوارم استفاده کنید.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
43 کاربر(ها) آنلاین هستند (32 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
41
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر

نقل قول:
الکتو جان مشکل قطعی سایت یک روز نبود چند ساعت بود . بعدشم خب شما می تونستین پستتون رو آماده کنین و وقتی سایت درست شد بفرستین .
در ضمن این شرایط برای هر دو تیم بود .
زیادم نگران نباش این تیم اسمارتی که من دیدم یک پست هم تو مسابقه نمیزنه . اصلا معلوم نیست یادشون هست تیم تشکیل دادن یا نه ؟!
.
حقیقتش اگر هم بخوام بهتون وقت بدم از اونور با مشکل بر می خورم چون بازی ها پشت سر هم و توی یک تاپیک برگزار میشن .
موقع مسابقه ی تیم کوییدیچ اسمارت و پوپیتر،سایت خراب شد و تقریبا یه رو کامل خراب موند!!!من ازتون درخواست دارم که یه روز بیشتر وقت بدید تا جبران این فرصت از دست رفته ی ما رو که همش تقصیر زوپیس بود بشه
الکتو جان مشکل قطعی سایت یک روز نبود چند ساعت بود . بعدشم خب شما می تونستین پستتون رو آماده کنین و وقتی سایت درست شد بفرستین .
در ضمن این شرایط برای هر دو تیم بود .
زیادم نگران نباش این تیم اسمارتی که من دیدم یک پست هم تو مسابقه نمیزنه . اصلا معلوم نیست یادشون هست تیم تشکیل دادن یا نه ؟!
. حقیقتش اگر هم بخوام بهتون وقت بدم از اونور با مشکل بر می خورم چون بازی ها پشت سر هم و توی یک تاپیک برگزار میشن .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
حقیقتش خواهر فلور مسابقات هاگوارتز داوری و مدیرتش دست من نیست . مدیر مسابقات پروفسور کوییرله . و داورا هم چند نفر دیگه .
ولی احتمال میدم نتایج مسابقات در تاپیک کمیته داوران اعلام بشه . البته احتمالا .
نقل قول:
مسابقات هاگوارتز قوانینش با مسابقات جام جهانی فرق میکنه .
در هاگوارتز هر بازیکن فقط یک پست میزنه . چه کاپیتان و چه بازیکن .
نتیجه ی بازی های هاگوارتز رو چه روزی اعلام می کنید مثلا اگر می گید 1 تا 7 تیر ریونکلا و گریفندور روز 7 تیر تمومه یا 7 تیرم می تونن بزن؟؟ و اینکه اگر روز هفتم یا هشتم نتایج اعلام می شه این نتایج کجا اعلام می شه ممنون می شم اگه راهنمایی کنین
حقیقتش خواهر فلور مسابقات هاگوارتز داوری و مدیرتش دست من نیست . مدیر مسابقات پروفسور کوییرله . و داورا هم چند نفر دیگه .
ولی احتمال میدم نتایج مسابقات در تاپیک کمیته داوران اعلام بشه . البته احتمالا .
نقل قول:
یک مورد دیگه هر نفر در بازی هاگوارتز 1 یا 2 یا 3 پست می تونه بزنه؟ کدوم یکی از اینا و اینکه فقط کاپیتان می تونه 3 پست بزنه؟ (منظورم بازی های هاگوارتز بود)
مسابقات هاگوارتز قوانینش با مسابقات جام جهانی فرق میکنه .
در هاگوارتز هر بازیکن فقط یک پست میزنه . چه کاپیتان و چه بازیکن .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من یک سوال داشتم چون بار اولمه تو کوییدیچ عضو شدم البته حالا هم ذخیره می خواستم بدونم نتیجه ی بازی های هاگوارتز رو چه روزی اعلام می کنید مثلا اگر می گید 1 تا 7 تیر ریونکلا و گریفندور روز 7 تیر تمومه یا 7 تیرم می تونن بزن؟؟ و اینکه اگر روز هفتم یا هشتم نتایج اعلام می شه این نتایج کجا اعلام می شه ممنون می شم اگه راهنمایی کنین
یک مورد دیگه هر نفر در بازی هاگوارتز 1 یا 2 یا 3 پست می تونه بزنه؟ کدوم یکی از اینا و اینکه فقط کاپیتان می تونه 3 پست بزنه؟ (منظورم بازی های هاگوارتز بود)
بازم ممنون می دونم سوالام بی خود بود ولی ممنون می شم جوابمو بدید با تشکر
بازم ممنون می دونم سوالام بی خود بود ولی ممنون می شم جوابمو بدید با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
جزئیات کاربر

آدریان پیوسی
نقل قول:
ها چی گفتی با من بودی منم از تو تشکر میکنم ای فرد ناظر دوست
نقل قول:
خوب عزیز جان همه ی تیمها میتونن قبل از بازی و بعد از بازی در تاپیک آنسوی کوئیدیچ مصاحبه و این حرفا رو انجام بدن و دیگه نیازی به تاپیک جدید نیست
آرتور ویزلی
نقل قول:
ها فکر کنم انجمن رو اشتباه گرفتی اینجا انجمن کوئیدیچه و این مسائل به این انجمن مربوط نمیشه با تشکر
نقل قول:
البته فكر نكنين پاچه خواري دارم ميكنم اما من اين روز را در دفترچه خودم با عنوان ظهور ناظري از مردم نام گذاري كردم
ها چی گفتی با من بودی منم از تو تشکر میکنم ای فرد ناظر دوست
نقل قول:
قرض از مزاحمت اين بود كه يه تاپيك بزنيم با نام بعد از بازي كه اعزاي تيم مثله يه كنفرانس مطبوعاتي بريزن اون تو و حرفاشوئنو بزنن در كل يه سخنراني توپ ارئه بدن يا اگرم كسي سوالي داره بپرسن و و اونا جواب بدن كلن احساسشو بعد از بازي حالا چه بردن و چه شكست را پذيرفتند بيان كنند
خوب عزیز جان همه ی تیمها میتونن قبل از بازی و بعد از بازی در تاپیک آنسوی کوئیدیچ مصاحبه و این حرفا رو انجام بدن و دیگه نیازی به تاپیک جدید نیست
آرتور ویزلی
نقل قول:
من مجوز یه تاپیک می خوام که توش بحث کنیم که " چرا دامبلدور خودش معجون ولدمورت رو خورد؟ چرا یه جونور ظاهر نکرد و به اون نداد؟
ها فکر کنم انجمن رو اشتباه گرفتی اینجا انجمن کوئیدیچه و این مسائل به این انجمن مربوط نمیشه با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور بینز در 1385/3/26 14:03:42
[b][color=0000FF]بينز نام
با سلام
ضمن تبريك به پروفسور بينز عزيز به مناسبت ناظر شدن
البت فكر نكنين پاچه خواري دارم ميكنم اما من اين روز را در دفترچه خودم با عنوان ظهور ناظري از مردم نام گذاري كردم
قرض از مزاحمت اين بود كه يه تاپيك بزنيم با نام بعد از بازي كه اعزاي تيم مثله يه كنفرانس مطبوعاتي بريزن اون تو و حرفاشوئنو بزنن در كل يه سخنراني توپ ارئه بدن يا اگرم كسي سوالي داره بپرسن و و اونا جواب بدن كلن احساسشو بعد از بازي حالا چه بردن و چه شكست را پذيرفتند بيان كنند
متشكرم
يك جوات
ضمن تبريك به پروفسور بينز عزيز به مناسبت ناظر شدن
البت فكر نكنين پاچه خواري دارم ميكنم اما من اين روز را در دفترچه خودم با عنوان ظهور ناظري از مردم نام گذاري كردم
متشكرم
يك جوات
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
و آنگاه که جواتی بامرام ، با صفا و اهل دل ، بی ریا و مهربان پا برزمین نهاد . زمین نورانی شد و هستی همچون پشت موی بلر سگکش بوی مرام به خود گرفت .
مرامتو عشق است فرانک . باشه برادر شما رو معاف میکنم .
به لرد بلرویچ عزیز: بلرویچ جان واقعآ ممنون که منو کاندید کردی ولی من شایسته ی این نیستم . بلرویچ جان هدویگ عزیز و آنی عزیز بسی شایسته تر از ما اند
و آنگاه که جواتی بامرام ، با صفا و اهل دل ، بی ریا و مهربان پا برزمین نهاد . زمین نورانی شد و هستی همچون پشت موی بلر سگکش بوی مرام به خود گرفت .
مرامتو عشق است فرانک . باشه برادر شما رو معاف میکنم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

به نام یگانه خالق عشق
به لرد بلرویچ عزیز: بلرویچ جان واقعآ ممنون که منو کاندید کردی ولی من شایسته ی این نیستم . بلرویچ جان هدویگ عزیز و آنی عزیز بسی شایسته تر از ما اند.
بنده کمبود زمان پیدا کرده ام و اگر انتخاب شوم شرمنده میشم.
باشد که با شایستگی های هدویگ و آنی عزیز ملت جادوگر رستگار شوند.
ارادتمند همه ی شما یک عدد فرانک
به لرد بلرویچ عزیز: بلرویچ جان واقعآ ممنون که منو کاندید کردی ولی من شایسته ی این نیستم . بلرویچ جان هدویگ عزیز و آنی عزیز بسی شایسته تر از ما اند.
بنده کمبود زمان پیدا کرده ام و اگر انتخاب شوم شرمنده میشم.
باشد که با شایستگی های هدویگ و آنی عزیز ملت جادوگر رستگار شوند.
ارادتمند همه ی شما یک عدد فرانک
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)

مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)

مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج