شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
می خواستم بپرسم اگه یه شهاب از جلوی مریخ رد بشه چی می شه استاد ؟ بعدش من یه قهوه درست کردم به روش شما و خوردم دیدم عکس هری توش افتاده که داره با چوب جادوش مالفوی به سوسک تبدیل می کنه این معنیش چیه استاد؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته! [b][color=996600] بينز نامه بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم بيا تا ريش ها ب
علم پیشگویی یکی از علوم قدیمی و ابتدایی است که جادوگران همیشه درصدد کشف راز ورمزهای آن بوده اند این روش پیشگویی روش سادهای است که باید خوب شکلها و مفاهیمشان رایاد بگیرید و شکلهای درون فنجان را درک کنید . خوب برای داین نوع پیشگویی که سانتورها کاملش کردند و الان به صورت کامل وبا مفاهیم درست در اختیار شما است. در ابتدا باید قهوه را به روش مخصوص سانتورها تهیه کنید که حتما باید به شما بگویم چون در کتاب به صورت کامل نوشته نشده است طرز تهیهی قهوه: بیست گرم قهوهی نرم اعلای سانتورها (یک فنجان آب برای این مقدار لازم است)را تهیه کرده. خوب حالا این ورد را بعد از من تکرار کنید -استراقودوسناسانتورنا- استر نه استرا. خوبه. حالا قهوهها ره درون قوریهای سانتوری بریزید و آتش پنیرک صحرایی را روشن کنید و ورد بالا رو روی آتیش و قوری اجرا کنید. و بعد بگزارید به مدّت 15 دقیقه و 14 ثانیه بجوشد. هیپوگریف: -پروفسور اگه کمی بیشتریا کمتر بمونه اشکالی داره؟ فایرنز: -بله نباید بیشتر یا کمتر بمونه.اگه این اتفاق بیفته به صورت معکوس جواب میگیرید خوب تو این مدّت شکلهایی که به صورت غلت توضیح داده شده است را به شما میگویم تا آنها را یادداشت کنید همه کاغذ دارن؟ خوبه اولین شکل که خیلی وقتها خیلی از ترس آن مردهاند سگ سیاه است که جادوگرها فکر میکنند آین علامت باعث مرگ میشود و تا حالا باعث شده که افراد زیادتی موقعی که سگی سیاه میدیدند از ترس میمردند. ولی در اصل این نشانه نشانهیدشمنی پست اما وفادار است خوب حالا دیگه قهوه حاضر است. خوب کارتون رو شروع کنید. در جلسهی بعدی تشخیص تاریخ تولد نوزاد را به شما توضیح میدهم( قابل توجه آرتور)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تو مانند منی؟ آیا تو می توانی بر طوفان سوار شوی، چنان که بر اسبی، و آذرخش را به دست بگیری به سان شمشیری؟
hermaini نوشت ناهيد در حال درخشش يعنی عشق جريان داره که بعد از اون جنگی يا بحثی پيش مياد که که در نهايت به پاکی و پيروزی خوبی منجر ميشه
5امتیاز برای گریفیندور
نقل قول:
آرتور ویزلی نوشت ما میتونیم زمان تولد رو پیشبینی کنیم؟
آرتور جان همونطوری که می دونم می دونی نه تنها جادوگرها بلکه مشنگ ها هم می تونن ولی زیاد دقیق نمی تونن پیشگویی کنن فقط در حد ماه مشنگ ها می تونن من دو جلسه دیگه یاد شما می دم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تو مانند منی؟ آیا تو می توانی بر طوفان سوار شوی، چنان که بر اسبی، و آذرخش را به دست بگیری به سان شمشیری؟