در ابتدا جا داره رنک باحال ترین مدیر رو بدم به کریچ که کشته منو با پستای بی نظیری که اغلب چند خط هم بیشتر نیستن اما آدمو از خنده روده بر می کنن!! خداییش مونا بفهمه اینجا بهش رای دادن قیافه ش دیدنیه
خب...بلیز و آرتیکوسو بذاریم کنار، چرا که اصولا من همیشه خلاف جهت آب شنا می کنم
ضمنا، احساس می کنم بازم انتخابای جادوگرا و ساحره های عزیز مثل دوره ی قبلی بهترین تازه وارد داره یه خورده کورکورانه میشه...! من حالا چند نفر تازه وارد بهتون معرفی می کنم که معنی پیشرفت واقعی رو نشون میدن!
از بووبو شروع می کنم! برای توصیف موقعیتش همین کافیه که اگه طرح از مقامات در مورد جادوی سیاه و وضعیتش نمی رسید، شما الان بووبو توی جادوگران نمی دیدین، بلکه ایشون رو توی لباس برازنده ی لرد ولدمورت می دیدید با کلی دسترسی و نظارت افتخاری امپراطوریش!
گزینه ی بعدی رومسا گرنجره...!(به تیزبینی هوکی یه پوئن مثبت میدم
) اگه یکی یکی پستاش رو تحلیل کنین می بینین از اول همه حساب و کتاب داشته و داره! بیخود برای رنک کار نمی کنه، کم پست می زنه و در عین حال اساسی می زنه! خودشم لوس نمی کنه و تو هر تاپیکی حسین کرد نمی نویسه آخرشم سی و شیش تا شکلک بذاره!! ضمنا، ایشون کاندید نظارت تالار گریفندور بوده و هست...تو قسمتهای دیگه هم بزودی در موردش بیشتر می شنوید
و اما اصل قضیه! پیتر میتونه الگوی هر تازه واردی توی جادوگران باشه! اون خیلی راحت نشون داده که هرکی واقعا مفید بنویسه و مفید فعالیت کنه پیشرفت می کنه و حتی مدیریت بهش تا سطح نظارت فروم اعتماد می کنه...
تو هر کلاسی هم که بخواید براتون میتونه پستای متفاوت بزنه...جدی، طنز، کلاسیک یا عامیانه، فرقی نمی کنه!
رای من بازم روی عنوان پستم مشخصه....هنوزم امیدوارم دوستان توجه بیشتری به انتخاباشون بکنن