جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 19 اسفند 1384 13:21
نمایش جزئیات
آفلاین
من این ایمیل رو که نوشتی سرچ کردم تو سایت نیست.

ارسال پاس ورد هم قشنگ کار میکنه

ایمیل میره توی بالک حواست باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
من پسوردمو فراموش كردم ايميلمو هم فرستادم كه رمزو برام بفرستن ولي چيزي به دستم نرسيد حالا من بايد چي كار كنم

يكي كمكم كنه helllllp
spawn

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/19 1:12:28
ارسال شده در: پنجشنبه 18 اسفند 1384 01:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
چت باكس مشكوك شده.هر چي مينويسيم هيچي نمياد.يعني چير كرده به نوعي..ايا با فحش دادن به زوپيس درست ميشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 17 اسفند 1384 22:57
نمایش جزئیات
آفلاین
بيشترين ارسال كننده عكس و نظر و خبر و ...... را مي خواهم بدونم يك آ مار تو سايت بزاريد خوبه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دايي ماندانگاس در 1384/12/18 3:00:34
ویرایش شده توسط SHAGGY در 1384/12/18 3:27:46
ویرایش شده توسط SHAGGY در 1384/12/18 3:47:46
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
ارسال شده در: چهارشنبه 17 اسفند 1384 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
خواهش می‌کنم پرسی عزیز. اولاً این بحثو لطفاً اگه می‌خوای ادامه‌ش بدی بهتره همونجا توی تالار اسرار باشه نه توی گفتگو با مدیران.

بعد گفتم اول بگو تفاوت موضوعیشون چیه که من بدونم اشتباه کردم یا نه! بعدش باید پاچه‌ی یکی از مدیرا رو بخارونیم بیاد دو ساعت وقت بذاره جداش کنه!‌ (البته ببخشید مدیران عزیز)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 17 اسفند 1384 15:32
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید جیمز عزیز اون موقع ناراحت بودم بازم عذر می خوام آره بهتره از هم تفکیک باشه یا حداقل می گفتی تو اون تاپیک که این دو تا تاپیک با هم قاطی شدن تو یک کلمه هم نگفته بودی موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 17 اسفند 1384 00:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پرسی ویزلی (P) نوشته:
مدیران محترم و هری پاتر عزیز تاپیک مطمئن باشید که آلبوس دامبلدور مرده است رو من 3 الی 4 روز پیش زدم و استقبال زیادی شد من توی قسمت پیشنهاد ها زدم ولی جیمز پاتر اون رو به تالار اسرار بدون هماهنگی منتقل کرد حالا این هیچی بدون یک کلمه گفتن اون رو با یه تاپیک دیگه قاطی کرد یه بارم نگفت که منتقل شده می شه از هم تفکیکش کنی هری عزیز با تشکر

ببین عزیز من! همون طور که کوئیرل عزیز هم گفتن، بنده الزامی به توضیح درباره‌ی هر کاری که می‌کنم توی فرومم ندارم! هر کاری که به صلاح فروم باشه انجام می‌دم طبق قانون سایت.

قانون فروم می‌گه که هیچ دو تاپیکی نباید موضوعات دقیقاً مشابه داشته باشن. شما تاپیکی زده بودید اون هم نه توی تالار اسرار بلکه توی فروم پیشنهادها. من از ناظر اونجا خواهش کردم بفرستش به تالار اسرار چون مربوط به اونجا می‌شد. بعد چون تاپیک «مرگ دامبلدور: حقه یا حقیقتی تلخ؟» کاملاً مشابه با این تاپیک شما بود، من اون دو تا و با هم دیگه ادغام کردم تا توی یه تاپیک درباره‌ش بحث بشه. هیچ گونه اختلاف موضوعی درشون ندیدم.

حالا شما اگه می‌گید موضوعشون با هم فرق می‌کرده توضیح بدید منم متوجه بشم. بعدش یکی از مدیران رو که وقتش آزاده مى‌گیریم، می‌گیم تاپیکتو جدا کنه اونم سی و دو سه تا پست!!!

ضمناً شما نه با یه ناظر بلکه با هیچ کاربر دیگه‌ای از سایت حق بد صحبت کردن رو ندارید! بنابراین اگه می‌خواید بهتون احترام گذاشته بشه، شما هم به دیگران احترام بگذارید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 17 اسفند 1384 00:37
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا اكثر عكسهايي كه ميخوام سيو كنم با اين نوشته watermark ميان و ما بايد اسمشون رو عوض كني ولي بعضي ديگر از عكسها خودشون به صورت پيش فرض نوشته هايي رو دارن و كار ما رو راحت ميكنن البته اين رو هم متذكر بشم كه بنده تمامه عكسهاي دا خل سايت رو ديدم كه ديگه بهانه اي براي شما نباشه كه بگيد نديدي نكردي و........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 اسفند 1384 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ایدی مالفوی نوشته:
میخواستم بپرسم چرا قسمت نظردهی عکسها را قفل کردید؟میدونم بعضیها اغراق میکردند ولی کلی از جالبی و با مزگی سایت به نظرات بچه ها در مورد عکسها بود...!

دوست عزیز شما اگه یه نیگاهی به بخش گالری میکردی میدید که یه بالک در بالای صفحه بخش اخبار زده شده که نوشته نظرها فعال شدند
الان 1 هفته ای هست که نظر ها در سایت فعال هست ؛ و همه میتونن نظر بدن و فقط تنها 1 فرق با قبلیها داره اینکه ایندفعه نظرتون مستقیم تو سایت نمیره اول مدیر میبینه و اگر اشکالی نداشت تایید میکنه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M

وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 اسفند 1384 21:11
نمایش جزئیات
آفلاین
میخواستم بپرسم چرا قسمت نظردهی عکسها را قفل کردید؟میدونم بعضیها اغراق میکردند ولی کلی از جالبی و با مزگی سایت به نظرات بچه ها در مورد عکسها بود...!
(دیگه این دفعه لطف بفرمایید جواب بدید چون دارم کم کم از سوالم پشیمون میشم...یا لااقل از جوابش... )
با احترام
A.M

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"صبحدم مرغ چمن با گل نو خاسته گفت...ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت"

[b][color=006600]"گل بخندید که از ر