سلام هری جان
منم مثل لیلی پروفایل شما رو درست میبنم ولی مال بقیه رو نه. مثلا این تصویر پروفایل لیلی اوانز هست:
http://usera.imagecave.com/pedram_m/LilysProfile.BMP.jpg
البته من با آی ای توی کافی نت هم امتحان کردم و فرقی نکرد ولی با فایر فاکس درسته. همونطور که سیریوس گفت فکر میکنم مربوط به پاترو پیدیا باشه.
ممنون از پیگیریت.
ممنون بازم بررسی میکنم
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
15 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: چهارشنبه 26 خرداد 1395 10:57
از: پریوت درایو - شماره 4
پستها:
3768

به لیلی و افرادی از این دست:
ممکنه یه اسکرین شات از صفحه پروفایلی که دیده نمیشه برای من ارسال کنید به ایمیلم؟ یا لینک بدید؟
به سیریوس:
پیش نمایش کلا در خیلی قسمت ها مشکل داره و نوشته ها رو تبدیل به html میکنه که در نسخه های بعدی رفع خواهد شد
ممکنه یه اسکرین شات از صفحه پروفایلی که دیده نمیشه برای من ارسال کنید به ایمیلم؟ یا لینک بدید؟
به سیریوس:
پیش نمایش کلا در خیلی قسمت ها مشکل داره و نوشته ها رو تبدیل به html میکنه که در نسخه های بعدی رفع خواهد شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
جزئیات کاربر

هووومک چه مشکوک
این دیدن پروفایل من به شدت قاطی کرده چون بعضی از پروفایل ها رو به صورت عادی و درست نشون میده ولی بیشترشون رو همونطوری که قبلا بیل و سیریوس هم گفتن نشون میده یعنی در حالی که به سمت چپ اومده و هیچی ازش معلوم نیست
مثلا من پروفایل هری ,کوئیریل و خودم رو که امتحان کردم درست بود بعد برای آنیا و همین طور تعدادی دیگه رو که انتخاب کردم خراب بود , دلیلش چیه؟
ممنون از رسیدگی تون
مامان لیلی
این دیدن پروفایل من به شدت قاطی کرده چون بعضی از پروفایل ها رو به صورت عادی و درست نشون میده ولی بیشترشون رو همونطوری که قبلا بیل و سیریوس هم گفتن نشون میده یعنی در حالی که به سمت چپ اومده و هیچی ازش معلوم نیست
مثلا من پروفایل هری ,کوئیریل و خودم رو که امتحان کردم درست بود بعد برای آنیا و همین طور تعدادی دیگه رو که انتخاب کردم خراب بود , دلیلش چیه؟
ممنون از رسیدگی تون
مامان لیلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
The Death Prophet is coming to U
Enemies of the heir beware
Enemies of the heir beware
جزئیات کاربر

به اتو باگمن :
دوست عزيز ميشه شما بگي از چه مرورگر وبي استفاده ميكني ، چون ويرايش ها و تغيير دادن ها در بعضي از مرورگرها مشكل داره ؛ درمورد شكلك هم فعلا هيچ مشكلي در تغيير دادن شكلك نيست و شكلك رو هم خيلي راحت ميشه عوض كرد
به مينروا مك گونگال :
دوست عزيز شما در اينجا پست زديد و جوابتون رو خيلي واضح از مديران انجمن دريافت كرديد ، لزومي نداشت كه دوباره اينجا بحث رو ادامه بديد ؛ اينم بگم در خصوص اين مورد اخرين باري كه اينجا صحبت ميكنيد
اگر به پستتون در همين صفحه مراجعه ميكرديد و دقيق ميخونديد ميفهميديد كه مدير انجمن خيلي كامل توضيح داد
شما اول يه شخصيت ديگه از ليست شخصيتهاي گرفته نشده انتخاب كن و بعد بر طبق همون شخصيت ، خودتو در تايپيك شخصيت خودتون رو معرفي كنيد ، معرفي كن بعدش چند هفته با همون شخصيت رول بنويس و به ايفاي نقش بپرداز ؛ اگر خيلي خيلي خوب باشي همونجوري كه مدير انجمن گفت اونقت اين شخصيت بهت واگذار ميشه
دوست عزيز ميشه شما بگي از چه مرورگر وبي استفاده ميكني ، چون ويرايش ها و تغيير دادن ها در بعضي از مرورگرها مشكل داره ؛ درمورد شكلك هم فعلا هيچ مشكلي در تغيير دادن شكلك نيست و شكلك رو هم خيلي راحت ميشه عوض كرد
به مينروا مك گونگال :
دوست عزيز شما در اينجا پست زديد و جوابتون رو خيلي واضح از مديران انجمن دريافت كرديد ، لزومي نداشت كه دوباره اينجا بحث رو ادامه بديد ؛ اينم بگم در خصوص اين مورد اخرين باري كه اينجا صحبت ميكنيد
اگر به پستتون در همين صفحه مراجعه ميكرديد و دقيق ميخونديد ميفهميديد كه مدير انجمن خيلي كامل توضيح داد
شما اول يه شخصيت ديگه از ليست شخصيتهاي گرفته نشده انتخاب كن و بعد بر طبق همون شخصيت ، خودتو در تايپيك شخصيت خودتون رو معرفي كنيد ، معرفي كن بعدش چند هفته با همون شخصيت رول بنويس و به ايفاي نقش بپرداز ؛ اگر خيلي خيلي خوب باشي همونجوري كه مدير انجمن گفت اونقت اين شخصيت بهت واگذار ميشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
جزئیات کاربر

ميترسم اگر يك شخصيت ديگه بگيرم يكي بياد اينو شخصيت رو بگيره
من قسمت ايفاي نقش رو ديدم كه خواستم عضو بشم مثلا پيام امروز رو خوندم و همچنين جاهاي ديگه
من كجا نمايشنامه بنويسم تا شما قبول كنيد؟ در شخصيت خودتون رو معرفي كنيد خوبه؟
خب بله امکانش هست یکی از بچه هایه قدیمی این شخصیت رو بخواد و رو شناختی که ما ازش داریم حتما این رو بهش خواهیم داد.
پیام امروز که نمایشنامه نویسی نیست قسمت اخباره.وقتی وارد ایفای نقش بشی بیشتر آشنا میشی.
شما اول یه شخصیت بردار بعد با اون تو انجمنهای ایفای نقش هر جا که دوست داری نمایشنامه بنویس.پیشنهاد میکنم از الان شروع کنی چون فردا خیلی دیره.موفق باشی
من قسمت ايفاي نقش رو ديدم كه خواستم عضو بشم مثلا پيام امروز رو خوندم و همچنين جاهاي ديگه
من كجا نمايشنامه بنويسم تا شما قبول كنيد؟ در شخصيت خودتون رو معرفي كنيد خوبه؟
خب بله امکانش هست یکی از بچه هایه قدیمی این شخصیت رو بخواد و رو شناختی که ما ازش داریم حتما این رو بهش خواهیم داد.
پیام امروز که نمایشنامه نویسی نیست قسمت اخباره.وقتی وارد ایفای نقش بشی بیشتر آشنا میشی.
شما اول یه شخصیت بردار بعد با اون تو انجمنهای ایفای نقش هر جا که دوست داری نمایشنامه بنویس.پیشنهاد میکنم از الان شروع کنی چون فردا خیلی دیره.موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/1/15 15:37:39
جزئیات کاربر

چون نمی دونستم به کدام انجمن این سوال رو بپرسم اومدم اینجا
من نمیتونم به هیچ کس پیام بفرستم و همچنین شکلکم را عوض کنم و در پست زدن هم نمیتونم جملات را تغییر بدم و همچنین نمیتونم عکسی یا لینکی چیزی بزارم تو پستم ,اصلا کار نمیکنند...
نمیدونم از کامپیوترمنه یا سایت خراب شده ...
من نمیتونم به هیچ کس پیام بفرستم و همچنین شکلکم را عوض کنم و در پست زدن هم نمیتونم جملات را تغییر بدم و همچنین نمیتونم عکسی یا لینکی چیزی بزارم تو پستم ,اصلا کار نمیکنند...
نمیدونم از کامپیوترمنه یا سایت خراب شده ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
ببخشيد ميشه بگين شما چطور به اين نتيجه رسيديد كه من صلاحيتش رو ندارم؟
من چي كار كنم صلاحيتي كه مورد نظر شماست رو پيدا كنم؟
شما يك فرصتي بده اگر بد كار كردم ازم بگير.اخه فقط همين نقش به روحيه من ميخوره
نميتونم برم فليچ رو وردارم كه
ليست شخصيت هاي گرفته نشده رو هم ديدم بهترين نقش زنش اين بود كه به روحيه من بخوره 
برای گرفتن این نقش حداقل باید یک ماه تو سایت عضو باشی و فعالیت خوبی هم داشته باشی طوری که مطمئن بشیم از عهده برداشتن این نقش بر می آید.شما هنوز قسمت ایفای نقش سایت رو ندیدین. اول با یه شخصیت دیگه وارد شو چند تا نمایشنامه بنویس تا ما با نوع نوشتن شما آشنا بشیم.موفق باشی
دوست عزیز اگه بری پستهای قبلی رو ببینی براتون نوشته شده که برای گرفتن این شخصیت فرد مورد نظر باید صلاحیت گرفتن این شخصیت رو داشته باشه.ما برای دادن شخصیت های مهم به اعضا رای گیری میکنیم.پس لطف کن از لیست شخصیتها یه شخصیت دیگه رو انتخاب کن.موفق باشی
ببخشيد ميشه بگين شما چطور به اين نتيجه رسيديد كه من صلاحيتش رو ندارم؟
من چي كار كنم صلاحيتي كه مورد نظر شماست رو پيدا كنم؟
شما يك فرصتي بده اگر بد كار كردم ازم بگير.اخه فقط همين نقش به روحيه من ميخوره
نميتونم برم فليچ رو وردارم كه
ليست شخصيت هاي گرفته نشده رو هم ديدم بهترين نقش زنش اين بود كه به روحيه من بخوره 
برای گرفتن این نقش حداقل باید یک ماه تو سایت عضو باشی و فعالیت خوبی هم داشته باشی طوری که مطمئن بشیم از عهده برداشتن این نقش بر می آید.شما هنوز قسمت ایفای نقش سایت رو ندیدین. اول با یه شخصیت دیگه وارد شو چند تا نمایشنامه بنویس تا ما با نوع نوشتن شما آشنا بشیم.موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/1/15 10:33:33
جزئیات کاربر

نقل قول:
متشکرم پسرم
نقل قول:
خب الآن که من اومدم و چکش کردم که درست شده , امیدوارم دوباره مشکل پیدا نکنه البته بماند که وقتی ورود به سایت داشتم پیامی بس مشکوک دیدم که تا به حال از زوپس این را ندیده بودم ولی بدون اشکالی سایت اومد پس فکر نمیکنم چیز جدی ای بوده باشه
ممنون
سیریوس
دوباره سیریوس
هری نوشته :
به سیریوس:
هووم شبیه سازی گروه های شما رو انجام میدم تا ببینم این مشکلی که میگی چی هست.
متشکرم پسرم
نقل قول:
بازم هری نوشته:
درسته دیدم
پیش نمایش در نظرها مشکل داره و باعث میشه کد ها به html تبدیل بشن . در نتیجه باید رفع بشه بعدا
خب الآن که من اومدم و چکش کردم که درست شده , امیدوارم دوباره مشکل پیدا نکنه البته بماند که وقتی ورود به سایت داشتم پیامی بس مشکوک دیدم که تا به حال از زوپس این را ندیده بودم ولی بدون اشکالی سایت اومد پس فکر نمیکنم چیز جدی ای بوده باشه
ممنون
سیریوس
دوباره سیریوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1385/1/14 23:36:05
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
جزئیات کاربر