جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پیشنهادش خوشگله!
ارسال شده در: جمعه 25 فروردین 1385 02:44
نمایش جزئیات
آفلاین
برادر کینگ! عضو شماره ی 57! همی خوش برگشتی! بیا بغل عمو
درباره سیسی و ولدمورت گفتی که خدایان اند...بسیار نکو گفتی! منافقم!! بنده پیشنهاد می کنم حضرتعالی شخصیتی نو انتخاب نموده معرفی بفرمایید تا ما از حضورتان مشعوف تر شویم! چرا که کینگی شما را فرد دیگری اشغال کرده و از ایفای نقش دادن به حضرتعالی معذوریم!

در مورد پیشنهاد تغییرات سایت هم...تصمیم با یه نفر نیست...اما به شخصه با هرچی فنی تر شدن فعالیتها منافقم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 25 فروردین 1385 02:12
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم! از الطفاتات وزیر سابق و اعظم - سر کینگزلی شکلبولت - که بگذریم و برسیم به موضوع جدی شدن رول سایت ، کار خوبی کرده ایم!

چون این جا اصولا تاپیک پیشنهاداته ، عرض کنم که به نظرم من هم میاد که خیلی بهتره!
شرایط یه قدری به سمت جدی شدن تغییر کنه خیلی بهتره!
با تکثیر بی رویه ی ارزشی کاری کم کم سایت از نظر سطح سقوط می کنه و یه سری از مخاطبانش رو از دست می ده!
ممکنه که این " یه سری از مخاطبان " البته از مخاطبان عام سایت نباشن! چیزی شبیه به ده در صد کاربران رو تشکل بدن! منتها اصولا رشته های عصب جادوگرانن گویا(!!!!).

گمون می کنم اگه که یه جریان رو به حال خودش بذاری تا راه خودش رو پیدا کنه ، جریان مربوطه بیش از حد به یه سمتی مایل می شه! هی بیشتر خم می شه خم می شه تا بالاخره می افته!
الان گویا کاملا در مرز افتادن قرار داریم!
هر از چند گاهی اصلاحات - حتی با آویزون شدن از " آستکبار " عزیز - لازمه.

این چرخیدن چرخا به نفع جدی شدن کار ِ رول ، یه نوش داروه ی جدیه! این نظر شخصی نیست رفقا! به نظرم یه چیز عینی و آشکاره!
اگه این دسته از مخاطبا که گفتم از دست برن معماری سایت مخروبه می شه! منتها شاید مخروبه ی فعال! ( از توضیح بیشتر به دلایل آسلامی ، خود داری می شه!!!)
بنده چون خیلی سایت رو دوست می دارم هیچ خوشم نمی یاد یه همچو دگردیسی رو ببینم!

...
انگار خیلی گلو گیر حرف زدم! خلاصه ی مطلب به زبان ساده تر اینه که :
پیشنهاد من و احیانا یه سری از رفقای سایت اعمال یه سری مرز ها ، برای بهبود حال و روز روله!

لرد خیلی خیلی خیلی سیاه! و به تازگی برادر حادل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 فروردین 1385 01:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نا مسلمونا!
یه ایفای نقش هم ندارم!
یه یادبودی چیزی پنیری!...زشته بابا!...نرفتم م و گور شم دیگه برنگردم که منتظرم چار نفر اینکاره بیان که باشون خاله بازی نکنم!
تازه دوتا اینکاره یافتم میخوام برم پست بازی!
ولدمورت و نارسیسا به تنهایی نیمچه خدایان سایتن الان!
ولدمورت که هیچی!
بدانید و آگاه باشید باید اورا روی سر گذاشته و حلوا حلوا کنید!
از قضا آقا ولدمورت جدید سایتو توی جلسه ی حضوری امروز زیارت کردیم (زیارت قبول)...هیچی دیگه کلی حال کردم دیدم بدفرم آدم خوفیه!
این یعنی اینکه جادوگران چار تا ازینا و نارسیسا اینا که من تازه پستاشونو خوندم داشته باشه دوباره برمیگرده به دوران اوج و از خاله بازی خارج میشه!
یه ذره جدی بشه خیلی خوبه!
حتی بیشتر خوبه!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57.
یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1385 21:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خیلی وقته این ورا نبودم!
یادمه یک زمانی زودتر از مدیرا خودممو می رسوندم جواب می دادم !که دیگه نرسوندم خودمو!
بگذریم

در مورد یک موضوع بود قسمت درباره ی سایت جادوگران اگر دقت کنید اصلا از اول افتتاح سایت تا حالا تغییری نکرده هنوز بالاش نوشته سایت جادوگران دات کام! یکمم اینو و مطالبشو تغییر بدین یکم به روزش کنید احتمالا اهداف تو این چندساله تغییر کرده
به نظرم این قسمت خیلی مهمه چون هر تازه واردی اول می ره اونجا رو می خونه و اگر با همون اولش مواجه بشه می گه
اهوم! اینا که حتی دات اورگ رو نوشتن چه مدیرایی داره چه بی خیال پس یکم اونجا رو تغییر بدید برای آبروی سایت می گم

در مورد قسمت اعضا بگم که خیلی قر قاطیه به نظرم یک نظم دادن بد نیست البته تو تابستون مثلا اونایی که بالایه چند ماه نیمدن و حتی یک پستم ندارن یا یک پستشون ماله صدسال پیشه حذف بشن البته حرف هری رو قبول دارم که چی کار ما دارن ولی یکم قاطی پاتیه!!!!!!!

ببخشید ایراد گرفتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1385 21:12
نمایش جزئیات
آفلاین
چه طور عضو محفل بشيم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوشحالم كه دوباره برگشتم.
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1385 11:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من از قالب (فرم) اصلی سایت استفاده می کنم میخواستم پیشنهاد بدم که عنوان مطالب رو که با خط سیاه تو زمینه جگری رنگ هست.
تبدیل کنید به خط سفید تو زمینه جگری چون خوندن نوشته تیره تو زمینه تیره سخته

اگر جای اشتباهی هم پیام زدم ببخشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1385 10:54
نمایش جزئیات
آفلاین
در ادامه صحبتهای هری عزیز باید بگم که:
مسئول همه نظرات وصحبتهای یک کاربر،خود کاربر هست
چنانچه خودتون دیدید در هنگام ثبت نام نیز این موارد ذکر شده

ولی قبول کنید که ما نمیتونیم تک تک امضاهای کاربران رو مورد بررسی قرار بدیم
هر کابر میتونه هر وقت که بخواد امضاشو عوض کنه....خب ما نمیتونیم برای امضاهاشون نگهبان بذاریم

م تنها کاری که میتوانیم انجام بدیم که اگر چنین مواردی رو به ما اطلاع بدن...امضای فرد رو برداریم و بهش اخطار بدیم

---------
در مورد مقاله هم اتفاقا موضوع دقیقا برعکس بود
نویسنده مقاله از افراد بسیار مذهبی بوده که میخواسته ثابت کنه: رولینگ خواسته از قصد ولدمورتو مثل امام زمان((زبونم لال)) بسازه و این کار رولینگ نیز دسیسه های غربیهاست برای بد جلوه دادن اسلام((بازم زبونم لال))

به هر حالم منم مثل هری عزیز اون مقاله رو چیز خوبی نمیدونم ولی این امکانو به فرد دادیم که نظرشو بیان کنه
و متاسفانه بارها در همین تاپیک مجبور به پاسخگویی شدیم در این زمینه در حالی که باز میگم ما هیچ مسئولیتی در مورد نظرات افراد نداریم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 فروردین 1385 21:08
نمایش جزئیات
آفلاین
shan potter :

مطمانا ما هم کافر بی دین نیستیم و توی قوانین سایت قانون 1 آورده شده که هر چیزی از جمله شناسه و امضا باید مطابق با عرف جامعه باشه. ولی اینکه چه چیزی مطابق با عرف هست و چه چیزی نیست رو خود ما یعنی مدیران سایت تصمیم میگیرم.

مثلا اون مقاله که گفتی رو اگه بخونیش میبینی که قصد کسی که نوشته در واقع اصلا مقایسه نبوده ولی با شما موافقم که عنوان بدی براش انتخاب شده. و نظر شخصی خودم هم اینه که نوشته بی خود و چرندی هست.

در مورد این امضا باز نظر من اینه که همچین چیزی مورد نداره و توهین به هیچ شخصیت مذهبی در کار نیست. میتونم موارد زیادی از دست کاری توی اشعار رو در روزنامه هایی که طبق قوانین جمهوری اسلامی هم نتشر میشن مثال بیارم.بازم نظر شخصی من اینه که شعر الکی و بی خود و بی محتوا و غیره هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: چهارشنبه 23 فروردین 1385 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و تبريك سال جديد خدمت همه مديران سايت .
من واقعاً نميدونم اين انتقادم رو چطور بيان كنم پس اگه احساس كرديد كه به كسي توهين شده بريد يقه مقصر رو بگيريد .
من از اين سايت انتظارات ديگه اي داشتم فكر ميكردم وقتي وارد اين سايت ميشم اوقات خوشي رو ميگذرونم ولي نميدونم چرا اينجا هي چشمم به نوشته هايي مي افته كه واقعاً نميدونم چه اسمي رو بايد روش بزارم . با اينكه تازه عضو شدم ولي نزديك دوساله كه از طرفداراي اين سايت هستم .
بگذريم .
نزديك نميدونم يك سال پيش بود شايد كمتر يا بيشتر كه به عنوان اين مقاله بر خوردم ( مقايسه امام زمان با لرد سياه ) واي نزديك بود از ناراحتي ديونه بشم . اصلاً مطالب اون مقاله ..... رو نخوندم . اين مطلبو گفتم كه به خاطر اين موضوع چند ماه ديگه حتي اسم اين سايت رو نيوردم . اون موقع عضو نبودم . نميدنمم نويسنده اون مقاله ..... كي بود . يا چي نوشته بود ولي اميدوارم تو اون مقاله به هركي بي احترامي كرده همونم حالشو بگيره .{ اصلاً مهم نيست كه تو اون مقاله .... چي نوشته بود خود عنوانش براي نابود كردن تمام علاقه من به اين سايت كافي بود كه هنوزم اون علاقه اوليه من به سايت برنگشته .}
و دوباره اون بي احترامي چرا بايد تكرار بشه .
من تو امضام يك بيت از اشرار معروفي رو كه در وصف امام علي (ع) است رو نوشتم . اينو هم بايد بگم كه من معمولاً امضاهاي بقيه بچه هارو نميخونم ولي اين يكي چون من اين شعر * هماي رحمت * رو حفظم وقتي ديدم سريع متوجه شدم و واقعاً براي نويسنده اين پيام متأسف شدم
نقل قول:

جيني اي هماي رحمت تو چه آيتي هري را/كه به هري و رون فكندي همه سايه ي خوشي را

اين امضاي ساسان جيني است
شايد به نظر خيلي از شماها حرفاي من و اين ناراحتي من احمقانه باشه ولي مهم نيست من بايد ميگفتم نميدونم هم كه حرفامو توي تاپيك درستي نوشتم يانه در هر حال اميدوارم كمي هم به فكر اين باشيد كه بعضي از كاربرهاي ....... كيفيت اين سايت رو پايين نيارن.
ببخشيد اگه جمله بندي هام درست نبود از شدت ناراحتي نميدونم چه طور اين حرفام رو بگم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برو اي گداي مسكين در خانه علي زن
كه نگين پادشاهي دهد از كرم گدا را
سلام
من یه انتقاد داشتم. این وزیر شما انگار اب شده رفته توی زمین .هزار بار بهش گفتم برو به استان لرستان سفر کن ولی نرفت. اگه خبری ازش دارید به منم بگید. تازه این وزیر اصلا\" مردمی نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!