جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

78 کاربر(ها) آنلاین هستند (68 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
77 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[chat]] عضویت در کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: عضویت در لیگ کوئیدیچ
ارسال شده در: یکشنبه 3 اردیبهشت 1385 19:01
نمایش جزئیات
آفلاین
باشه هر وقت کسی حذف شد اگر فعالیت نکردی خذف میشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 3 اردیبهشت 1385 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
ما رو هر پستی دوست داشتی بذار برات بازی می کنم حالش رو ببر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Amin101
Harchand omidi be vesale to nadaram
yek lahze rahayi ze khiyale to nadaram
ارسال شده در: یکشنبه 3 اردیبهشت 1385 18:06
نمایش جزئیات
آفلاین
احتیاجی نیست شما در تیم گردباد در پست دروازه بان و با نام اسپور عضو هستید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 3 اردیبهشت 1385 17:50
نمایش جزئیات
آفلاین
دلهره.......... ترس ............ استرس ..................اظتراب

کلماتی که باید برای اولین مسابقه ی بین المللی کوییدیچ یک فرد نام برد . فرانک سراسر از شور و استرس با لباسی مشکی نزدیک
پرسی ویزلی میشه
فرانک : سلام .
پرسی : قبلآ ملاقاتداشتیم و اما امروز تست شما برای عضویت
فرانک : خوب باید چیکار کنم؟
پرسی : چند تا پنالتی و مسابقه ی تک به تک
فرانک : باشه من امادم .
روی هوا سوار بر جارو . وزش باد و رقص موهای فرانک و پرسی .
پرسی یک ان توپو به طرف فرانک پرتاب میکنه . فرانک هم با یک دست به طرف توپ شیرجه میزنه و توپو مهار میکنه . (و در حالی که از پرسی توقع تشویق داره ضد حال میخوره)
پرسی: باید سرعتتو بیشتر کنی اینجا جای لغزش نیست .
فرانک : (با خودش: از این سریعتر ) باشه چشم .
پرسی : وایسا دروازه فرانک هم تایید میکنه .
پرسی: 3 پنالتی . اماده ای ؟ فرانک : اگر یکی رو بگیری شاید جاتو تو تیم تضمین کنی .

پنالت اول ... فرانک : بزن
با شوت زیبا و محکم پرسی توپ در دروازه ی سوم جا میگیره.

پنالت دوم : ضربه با کات و محکم به طرف فرانک حرکت میکنه
فرانک به طرف توپ میپره و توپ به صورتش برخورد میکنه و به دروازه ی وسط میره. و فرانک خیره نگاه میکنه .
پرسی که تقریبآ نا امید شده بوده میگه می خوای بس کنیم؟
فرانک : نه بزن مطمئن باش میگیرم .

پنالت سوم (0 پنالت سرنوشت0) :
پرسی به محوطه میاد و فرانک هم کمی متمایل به طرف دروازه ی
اول وای میسته به طوری که مطمئن میشه پرسی به طرف دروازه ی 3 ضربه میزنه . شوت محکم و زیبای پرسی
یک شیرجه ی بسیار بلند و زیبا از فرانک و سرخگون که در حیرت پرسی در دستان فرانک اروم میگیره (( ))

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
ارسال شده در: یکشنبه 3 اردیبهشت 1385 17:19
نمایش جزئیات
آفلاین
باید منتظر بمونی که اگر خواستم کسی رو حذف کنم تو رو به جاش بزارم با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 3 اردیبهشت 1385 15:53
نمایش جزئیات
آفلاین
باشهخ من رو عضو تيم كن هر پستي خواستي ترجيحا دروازه بان البته

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هافلپاف هرم نبض زندگي ماست در شرجي عشق و اشتياق
ارسال شده در: شنبه 2 اردیبهشت 1385 22:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید گتافیکس عزیز داور تمامی مسابقات کوییدیچ من هستم اگر مایل هستی میتونی به عضویت تیم در بیای .
تریپ کوییریلی : متاسفم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 1 اردیبهشت 1385 13:57
نمایش جزئیات
آفلاین
ميخوام داور باشم
---------------------------
اولين مسابقه اي بود كه ميخواستم داوري كنم خيلي هيجان داشتم خيلي عالي بود يه مسابقه ساده بينه اسلا و گريف بود تازه از مدرسه داو.ري فارغالتحصيل شده بودم روي جارو نشسته بودم و داشتم اخرين دور كنترلم را ميزدم
اعلام كردم كه دروازه ها را باز كنند تا دروازه ها باز شد صداي كر كننده تماشا گرها نزديك منو از رو جارو سرنگون كنه به شدت رنگم پريده بود اصلا اون اوضاع قابل وصف نبود با ورود بازيكنان حالم بد تر شد انچنان ويراژي ميدادن كه بادشون نزديك بود منو سر نگون كنه توپو در دست گرفتم و با يه فشار به هوا پرتاب كردم ناگهان هر هفت بازيكن به صورت وحشيانه اي به هم ريختند واقعا كه عجب بازيه دوستانه اي بود من داشتم بالايه سرشون ميكشتم و حالا بايد نگران بلاجرا ميبودم فكر ميكردم كه اونا طوري طراحي شدن كه به داور ضربه نزنن اما امان از اين كالاهاي چيني كه هم تقلبيه و هم غير استاندارد..از دست اونا هم كه در ميرفتم بايد مواظبا ببازيكنا ميبودم كه بهم نخورن در حقيقت من فقط بايد حواسم به خودم ميبود تا به بازي بلاخره يك گل به نفع اسلي زده شد من هم كهع در حقيقت اصلا نديده بودم گل چي جوري زده شد گفتم تاييد كه ناگهان صداي فرياد تماشاگران گريف منو تقريبا از جارو به پايين پرت كرد واقعا شغل پر دردسري بود در همين هنگام البوس دامبلدور بلند شد و اونا را ارام كرد سعي كردم حواسم بيشتر به بازي باشه اما افسوس كه نميشد حالا يه چشمم به بازي بود يه چشمم به بلاجرا بلاخره تونستم گل بعديه اسلي رو كه كاملا وحشيانه بود ببينم برا همين با يه سوت گفتم رد و مشت ماركوس فيلينت رو ديدم كه نزديك بود چانه منو نوازش بده چند دقيقه بعد يه درگيري شديد بينه جرج ويزلي و فرد ويزلي با ماركوس فيلينت در گرفت كه ماركوس چونه هر دو رو به خاك ماليد من هم با ترسو لرز جلو رفتم و اونو از اين كار خشانت بار باز داشتم ناگهان در سر كچل يكي از تماشاگرها يه چيزي درخشيد خودش بود اسنيچ برگشتم و كله غضب الود هري و داركو رو ديدم كه دارن به سمت من ميان يه دقيقه فكر كردم منو بااسنيچ اشتباه گرفتن اما اسنيچ درست بالاي سر من بود سريع جا خالي دادم و اسنيچ رو شخصي به نام هري پاتر گرفت خيلي خوشحال بودم كه سوت پايان بازي رو دارم ميزنم 150 بع 29 به نفع گريف اسلا باخته بود به سرعت با يه بلاجر يه برخورد دوستانه داشتمك كه سه ماه در زندان بستري بودم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هافلپاف هرم نبض زندگي ماست در شرجي عشق و اشتياق
ارسال شده در: چهارشنبه 30 فروردین 1385 16:30
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب این لیست شخصیتهای تغییر یافته:
و اینم لیست اعضای جدید :
گردباد *******************************************************
مگاکان ( جستجوگر ( انتخاب شده مونتاگ
برانستون ( مدافع) انتخاب شده پروفسور بینز(کاپیتان)
اوریک( مدافع) انتخاب شده ایگور کارکاروف
اسپور ( دروازه بان ) انتخاب شده انتخاب شده فرانک لانگباتم
آیت( مهاجم) انتخاب شده دولورس آمبریج
استنیس ( مهاجم)انتخاب شده لرد بلرویچ
گاتریسیا ( مهاجم ( انتخاب شده پروفسور تافتی
و
لیست شخصیتها بلغارستان ------------------------------------------------------------------------------
دیمیتروف ( مهاجم ) انتخاب شده الیور وود
ایوانوا ( مهاجم) انتخاب شده پروتی پتیل
زوگراف ( مدافع) انتخاب شده پانسی پارکینسون
لوسکی( مدافع) انتخاب شده جان ریونکلاو
والکف ( دروازه بان ) انتخاب شده نیک بی سر ( کاپیتان)
والکفنات ( مهاجم) انتخاب شده جرج ویزلی
کرام(جستجوگر ) انتخاب شده آموس دیگوری

خوب چند دوست عزیز اضافه شدن به بلغارستان و گردباد.
نکته : تمام بازیکنانی که قصد شرکت د رمسابقه را دارند باید نام تیم ، پست ، و نام مستعاری رو که در بالا هستش ر در امضاشون بزنن.
فرانک لانگ باتم ، الیور وود ، پانسی پارکینسون ، جان ریونکلاو
کسان دیگری که میخوان عضو شن متن تقاضا و نمایشنامه رو که تا 5 خط هم قبوله رو در این تاپیک بگن و خودمون پستشون رو تعیین میکنیم پس نگید من میخوام جستجو گر باشم یا ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 فروردین 1385 14:28
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید چون من اعضای تیم ها رو خوب نمیشناسم اونا رو این طوری نام گذاری کردم :

تیم :1
جستجو گر : a
در وازه بان :b(کاپیتان)
دفاع :c
دفاع : d
مهاجم :e
مهاجم :f
مهاجم : g
----------------------------------------- * -----------------------------------------------------------

تیم 2
جستجو گر :h (کاپیتان)
در وازه بان :i
دفاع : j
دفاع : k
مهاجم :l
مهاجم :m
مهاجم : n

------------------------------------------------------------------------*********-----------------
داور : اقای z
---------------------------------------------------****_---------------------------------------------
نمایشنامه :

هوا سرد بود و باد سردی در ور زشگاه پیچیده بود ، این بازی فینال مسابقات x بود ، بازیکنان تیم ها یکی یکی از رختکن بیرون می آمدند .
همین که از رختکن بیرون رفتند با تشویق پر شور تما شیچیان رو به رو شدند ، پس از چند لحظه بعد بازیکنان دو تیم پشت کاپیتان هایشان در مقابل هم قرار گرفتند جستجو گر تیم2 پوز خندی (( )به a زد ناگهان قلب نا گهان قلب a در سینه فرو ریخت ( چون او برای اولین بار در این جام بازی می کرد و به جای جستجو گر مسدومشان بازی می کرد) اما به زحمت لبخندی زد .
اقای z به تندی گفت :
B ،h با هم دست بدین . دو کاپیتان با یک دیگر دست دادند البته بسیار خشن .
Z : با شنیدن صدای سوت سوار جاروهاتون بشین . یک ... دو ... سه اوووووووووووووووو( مثلا صدای سوته )
همگی با شنیدن صدای سوت سوار بر جاروهایشان شدند و به اسمان پرواز کردند ، با باد ی که میوزید بازی بسیار سخت به نظر می رسید جستجو گران دو تیم دور ورزشگاه را دور میزدند و به دنبال گوی زرین می گشتند . گزارش گر بازی بازی را به صورت جذابی گزارش می کرد : تیم 1 بازی رو در دست داره f به طرف در وازه میره ... گل ...گل ....... گل برای تیم 1 .
حالا بازی در دست تیم 2 است m پاس میده به n ، n نزدیک در وازه بود که ناگهان :
: C بگیر ... :
یک بلا جر به سرعت بسیار زیاد به سوی n اومد به شدت به جارو ش بر خورد میکنه بعد از بر خورد با n تغییر جهت میده و به l برخورد میکنه .

پس ا ز چند دقیقه بازی با نتیجه ی 20 بر 50 به سود تیم 1 در حال برگزاری بود که ناگهان h به سرعت به سمت زمین به پرواز در امد و a هم به دنبال او به پرواز کردن در امد ناگهان h تغییر جهت داد و a به زمین برخورد کرد و از دور مسابقه خارج شد اکنون h به راحتی می توانست به دنبال گوی زرین برود .h از نزدیکی در وازه ی خودشان نور زرد رنگی را دید پس به سرعت به سمت دروازه ی خود رفت ، بله او درست دیده بود ان نور طلایی رنگ چیزی جز گوی زرین نبود پس به سمت ان شیرجه رفت و ان را گرفت .
بازی با نتیجه ی 170 به 50 به پایان رسید و تیم 2 توانست تیم 1 را شکست دهد و بنده مسابقات x شود .

---------------------------------------************---------------------------------------------
امید وارم قبول کنید :
پست مورد علاقه : جستجو گر

لطفا اگه میشود لیست بازی کنان رو اینجا یا جای دیگه معرفی کنین .

بای بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!