جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  252 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385 23:43
نمایش جزئیات
آفلاین
فقط یه موردی که زیاد میبینم...
کسی که تاپیکی رو میزنه صاحب تاپیک نیست بلکه صاحب ایده هست و مالکیت فیزیکی نداره بلکه مالکیت معنوی داره... که باید رعایت بشه به همون صورت معنوی و اگه رعایت نشه همون طوری باید جواب بگیره ... کما اینکه بسیاری از ایده ها دزدی شده و تکرار شده از جمله مهمترین اونها این ایده تکراری و زنگ زده و بی معنی و چرند و ... و ... و وزیر اسموت هست که ته این ایده تا چاه ویل در دو سال گذشته دراومده و بهتر بوده افرادی که از عشاق این ایده بودن میرفتن همون پستا رو میخوندن به جای اینکه دیتابیس سایت و وقت و هزینه خودشون رو تلف کنن

در نتیجه هیچ تاپیکی صاحب نداره و کسی نمیتونه مخصوصا به دلیل زده شدن تاپیک توسط خودش ادعایی روی چیزی بکنه یا بگه کی پست بزنه یا نزنه ( تصور میکنم که این نکته واضح رو باید هر شش ماه یه بار برای کاربرانی که جدید وارد سایت میشن تکرار کنم یا بهتره بزاریم در پی ام خوش آمد گویی)
گفتم به این دلیل نمیتونه ولی طبق قوانین سایت ناظر هر کاری میتونه بکنه بی دلیل یا با دلیل آن چنان مهم نیست... میتونه بزنه هر چی پست تو فروم تحت نظارت هست دیلیت کنه بدون کوچکترین اطلاعی به کسی ... کاربر ها میتونن از ناظر شکایت کنن و مدیران این موضوع رو بررسی میکنن... نتیجه یا ناظر برکنار میشه یا کاربر مجاب میشه و ناظر برکنار نمیشه
در این سیستم همه چی سر جای خودش هست و هر کسی نقاط قوت و ضعفی داره ناظر به کاربر وابسته است و اختیار تام داره ولی جایگاه لرزانی داره ... از طرفی مدیر جایگاه محکم ولی بدون اختیار داره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385 23:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یعنی چی که فقط مرگخوارها میتونن اونجا پست بزنن ؟ کجای تاپیک گفته بودین مرگخوارها میتونن بیان رول بزنن ؟ پس دیگه ما بوووقیم دیگه . من نیام توی خانه ریدل ها پست بزنم چون که لرد نمیخواد ؟ مگه بحثمون اینجا به این موضوع ختم نشد که هیچ محدودیتی ایجاد نکنین حالا باید پستهامو پاک کنید ؟

به قسمت ها ی پایین توجه کنید:

نقل قول:
طبق توضیحاتی که در تاپیک طرح رول پلیینگ خانه ی ریدل ها اومد ، این تاپیک بر پا می شه تا کلازیوم سیاه ، میدان کشتار جادوی سیاه و یاران اش رو شاهد باشیم!

و حالا گوشه ای از توضیحاتی که چند دفعه توی اون تاپیک اومده:

نقل قول:
در این راستا که ردای سیاه ِلرد سیاه بر سر همه ی مرگ خوارانش گسترده و پهنه ، طرح ویژه ی خادمان سایه ، در خانه ی پدری لرد سیاه - که ننگ بر صاحبان مشنگ اش باد - به اجرا در خواهد آمد!

و این یکی:

نقل قول:
هر کس ( حتی جادوگرانی که مرگ خوار نیستند) مایله که در این طرح شرکت کنه ، باید به دسته ی خادمان سیاهی بپیونده و زیر سای های آرمیده ی سرزمین تاریکی (!) قرار بگیره!

این فکری بود که من و چند نفر از دوستان از جمله جد بزرگوار سالازار اسلیترین کبیر و سایه ی لرد سیاه پیتر پتیگرو روش وقت گذاشتیم و ارائه دادیم تا جو مرگ خواری رو یه قدری تقویت کنیم و فعالیت طرف تاریک رو افزایش بدیم! چون به نظر می رسید که یه قدری عشق و علاقه زیادی شده و اون مفهوم دو دسته بودن سایت از بین رفته! ( و انتقاد هایی که از اتفاق نیافتادن جنگ ها به من وارد می شه کاملا وارده1 منتها شرایط بر پایی جنگ ها وجود نداره ما سعی کردیم به این دلیل که همه انتظار جنگ ها رو دارن و باید هم وجودداشته باشه یه سری شرایط رو فراهم کنیم!)

این ایده بابت این بود که مرگ خوار ها رو تشویق به فعالیت بیشتر و حرفه ای تر و بی طرف ها رو تشویق به مرگ خوار بودن بکنیم!

همون طور که در بالا می بینید دست کم برای خود ِ من و چند تن از دوستان کاملا واضحه که طرح ویژه ی مرگ خوار هاست.( جرج ویزلی هم پستی تی همین تاپیک زده بود که پام شد و اون بدون اینکه توضیح اشافه ای بگیره متوجه این موضوع شده بود که باید برای شرکت در طرح و این تاپیک به طرف سیاه ماحق بشه! البته گویا!)

در همین راستا یک تاپیک با اسم کلازیوم سیاه باز شد که چون صاحب ایده اش من بودم این طرح اختصاص داده شد به این طرح ِ مرگ خوار ها!
منتها در تایپک های دیگه ی طرح اعم از دژ مرگ چون صاحب ایده من نیستم و راه اندازان دیگه ای داشته ، همچنان به فعالیت معمول خودش ادامه می ده . با این تفاوت که عملکرد مرگ خواران اون تو ارزش گزاری می شه!
می بینید که حتی ارزش گزاری رو صرفا برای مرگ خواران باب کردیم و محدودیتی در این جور تاپیک های قدیمی موجود نیست!

اصولاحربه این بوده که با استفاده از جذابیت طرح تعداد مرگ خوار ها و فعالیتشون رو بیشتر کنیم! اگر قرار باشه هر کسی شکمی بیاد و کار بکنه که نمی شه، خب وقت بی خودی که نداشتیم بذاریم روی ان مسئله!

همین حالا می تونید پست آلبوس دامبلدور رو توی دژ ببینید که دست بر قضا ایده ی خوبی هم هست و توسط مرگ خوار ها و من ازش استقبال خواهد شد.

همون طور که می بینی بلیز پستت بدون توجه به همه این ها زده شده و پاک شده! مسئله اجکت کردن تو از ارتش نیست! اون به خودت بستگی داره. برای من یکی که اهمیت ویژه ای نداشته که بخوام به خاطرش باهات لج بکنم رفیق!

نقل قول:
به نظر من یه سری تاپیک جدید بزنید و طرحو اونجا ادامه بدید

ما هم دقیقا همین کار رو کردیم!

نقل قول:
اون پست ارزشیتو توی تالار رو یادته . کشتی لرد سیاه . حالا معلوم میشه اصلا از نقد ناراحت نمیشی

بلیز جان! شما نقدت رو زیادی جدی گرفتی نه من! من اصولا یادم رفته بود!

به هر حال باشد که رستگار شوید!
ما که شدیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم اگه جای بلیز بودم ناراحت میشدم

در این فروم ازادیه و هیچ کس نمیتونه تعیین تکلیف کنه مگر اینکه مدیران انجمن دستور بدن
-----------
در مورد طرح ولدمورت عزیز
طرحش طرح جالبیه ولی باید تاپیکای محدودی رو شامل بشه..دلیل نداره همه تاپیکها امپراطوری و خانه ریدل شامل این طرح بشه

به نظر من یه سری تاپیک جدید بزنید و طرحو اونجا ادامه بدید ولی در تاپیکهایی که بهانه خوبیه برای درگیری سفید و سیاه..حق ندارید انحصاری عمل کنید

البته این نظر شخصی بنده هست
با تشکر کرام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385 21:06
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
زابینی پستت پاک می شه!
فقط مرگ خوار ها می تونن توی این طرح شرکت کنن و یا کسانی که برای مرگ خوار شدن وادطلب شده باشند! بیا لاشه ی پستت رو جمع کن!

ارباب ِسیاه!

ببخشید یعنی چی پستم پاک میشه ؟ لرد عزیز همین پستی که شما با یک کلیک پاکش کرده بودی من تقریبا یک ساعت از وقت خودم زده بودم تا اون نمایشنامه رو بزنم حالا پاک میشه ؟ لجبازیه ؟

یعنی چی که فقط مرگخوارها میتونن اونجا پست بزنن ؟ کجای تاپیک گفته بودین مرگخوارها میتونن بیان رول بزنن ؟ پس دیگه ما بوووقیم دیگه . من نیام توی خانه ریدل ها پست بزنم چون که لرد نمیخواد ؟ مگه بحثمون اینجا به این موضوع ختم نشد که هیچ محدودیتی ایجاد نکنین حالا باید پستهامو پاک کنید ؟

من واقعا نمیدونم اینجا ملت با هم پدرکشتگی دارن قضیه چیه ؟ اولا که اگر فقط قرار بود مرگخواران اونجا رول بزنن پس چرا سالازار اونجا پست زده بود و شما چیزی نگفتین ؟ والا من رفتم تمام صفحه های عضویت در ارتش رو نگاه کردم . سالازار نه توی خانه ریدل ها ثبت نام کرده بود نه توی ارتش مرگخواران .

دوم اینکه هیچ جای تاپیک ننوشته بود این تاپیک اختصاص به سیاهاست فقط نوشته بود که قتلگاه سفیدا ، منم اومدم مطابق با موضوع تاپیک رول نوشتم . حالا اومدین پاک میکنین . واقعا که من نمیفهمم این کارا دیگه برای چیه ؟

لجبازیه ؟ مگه من برات توضیح ندادم که چرا از ارتش اومدم بیرون ؟ یه بار به معاونت علت رو توضیح دادم یه بارم به خودت تا اینکه بدونید نمیخوام مخالف کسی کار کنم . حالا میاین میگین بیام لاشه پستمو جمع کنم ؟ ( اون پست ارزشیتو توی تالار رو یادته . کشتی لرد سیاه . حالا معلوم میشه اصلا از نقد ناراحت نمیشی)

اصولا انجمن ها آزاد هستن و هر کس هر جا که بخواد میتونه رول بزنه . همونجور هم که مدتی پیش هری گفت و همه اعضا هم خواستارش هستن . آزادیه فرومه که باعث پر رونق شدن یک تاپیک و به دونبالش آن انجمن میشه . من واقعا نمیفهمم اگر شعار شما آزادیه فرومه پس این کارا دیگه برای چیه ؟ این چه طرز برخورد کردنه ؟

ضمنا غیر از تمام اینها . این پست کاملا صحیح بود و من نمیفهمم براساس چه قانونی این پست من رو پاک کردید . چیزی که مشخص بود اونجا یک تاپیکی بود که توش هیچ محدودیتی تعیین نشده بود و منم فقط اومدم اونجا یک رول زدم . حالا باید پاکش کنین ؟

به هر حال من منتظر جوابم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 15:54
نمایش جزئیات
آفلاین
- مونتاگ جان منظورت از ملت ارزشی که من نبودم ؟
مونتاگ : چرا دقیقا با یوووو بودم !!!
من
-------------------------

ببینین به نظر من نمیشه گفت که کس خاصی در این موضوع مقصره . تا جایی که من یادمه این موضوع عروسی آنیتا از همون اوایل تاپیک حتی اون موقع که هنوز اوج داستان دامبل و ملت معتاد بود وجود داشت .
فکر میکنم من اولین نفری بودم که این موضوع رو کاملا به این سمت تغییر مسیر دادمش ( همون که سدریک مزاحم تلفنی میشد ) در هر حال باز هم این موضوع از چندین پست قبلش بوده هر چند که نقشش کمرنگ بوده .
من که فکر نمیکنم تقصیر شخص خاصی باشه . بالاخره یه نفر این سوژه رو پیاده کرده . کسی تذکر نداده . یه نفر ماجرا رو کلا به این سمت کشونده ( من ) باز کشی مخالفت نکرده . ملتم این پستها رو ادامه دادن باز هم کسی مخالفت نکرده . ملت سر یه نفر دارن با هم دعوا میکنن باز هم کسی مخالفت نکرده . آیا اگر همون اول یکی میامد تذکر میداد تاپیک به این وضع دچار میشد ؟
ببینین این موضوع ، موضوعی نبوده که توی دو سه روز به وجود بیاد . حداقل یک ماه الی یک ماه و خورده ای این موضوع همینجور پیش میرفته و شاخ و برگ بیشتری پیدا میکرده و چون کسی هم مخالفت نمیکرده هر روز وضع این تاپیک بدتر از دیروز میشد .
این معلما هستن هی میگن اگر یه آجر رو کج بزاری تا آخرش کج میره بالا . اینم همینه دیگه .
جرقه این موضوع زده شد بقیه هم ادامش دادن کسی هم مخالفت نکرد آخر وضعش این شد .
در هر حال کاریه که شده بیاین این ارزشی بازی ها رو کنار بزاریم . منم به نوبه خودم از تمام کسانی که ناراحتشون کردم معذرت خواهی میکنم . البته اگر کسی ناراحت شده و سعی میکنم که در آینده مرتکب این گونه ارزشی بازی ها نشم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 07:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
از شما پدر و پسر خوففففففف متشکرم که حرف های من رو خوندین و به نظرتون ارزش جواب دادن رو داشت

ولی از همه ی این ها گذشته باز هم یک سری انتقاد به من و چند نفر دیگه وارده
درسته که دامبل اینا زیاد اونجا نبودن ولی ما هم نباید زیاده روی میکردیم

برای همین من این پست رو زدم تا اینجا از طرف خودم و اون چند نفر دیگه( ملت ارزشی) از همه ی شما مخصوصا خانوم آنیتا که شاید ما ناراحتش کرده باشیم معظرت خواهی کنم

و البته یه پیشنهاد با توجه به اینکه اون تاپیک یکی از فعال ترین تاپیک های سایت بود میخواستم درخواست کنم یا یکی از شما بره اونجا یه پست جدید بزنه و داستان جدیدی راه بندازه یا اینکه قفلش کنید و خلاص که از این بیشتر لوس نشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 03:15
نمایش جزئیات
آفلاین
خب در مورد فعالیتم در ماجراهای دامبل بگم که من فقط سه پست در آنجا زدم که اولیش یه مردی به نام بزمجه رو وارد داستان رسیدن به خونه لوپین کردم که سوژه تا حدودی شکل بگیره ولی معلوم شد که جایی برای کار نداره و توی پست آنیتای عزیز از دور خارج شد.پست دومم پستی پیشرونده سوژه معتادی هری و ورود آداسی ها به صحنه بود که اونم بدون اینکه پرورش پیدا کنه با پست بعدی به کنار رفت.پست سومی که زده بودم در مورد زن و بچه دار بودن خودم بود که این دفعه گرفت و یه مدت دورش چرخید و کتک هم اونجا خوردم.بعد اومدم توی چت باکس گفتم بابا!فقط این گل دختر میتونه منو بزنه!!شما ها که من رو کشتید!و بعد این موضوع هم به کنار رفت و ماجرای عروسی آنیتا از سر گرفته شد.
من داستانهایی که مربوط به خودم بود رو سعی کردم که کش زیادی نیاد!
پس به نظر من وجود دامبلدور ها بیشتر بر جایی باشه که خودشون نقش پر رنگتری در داستان دارند مثلا من که نمیتونم وسط عروسی آنیتا بگم آقا چیکار میکنید و ارزشی شد.به نظر من خود فردی که داستان دورش میچرخه مسئولیت بهتر کردنش و یا تغییرش رو داشته باشه.
ولی مشکل دوم به نظر من سوژه سازی است.اگر سوژه بهتر و جذابتری از عروسی و ماجراهای آنیتا بود،خب بچه ها میرفتن اونو ادامه میدادند.منم چند بار خواستم بزنم ولی دیدم وقتی چیزی بنظرم نمیرسه چی بزنم؟!الکی یه ادامه که فایده نداره!پس من همون سه تا که تا حدودی ایده داشتم زدم و منتظر شدم اگر چیز دیگری به نظرم آمد بزنم که نیومده تا به امروز!
بعد آلبوس جان درسته!من کمی وقتم برای بودن در سایت کمتر از قبل شده و سعی میکنم اون زمان هم به طور متمرکز به مسئولیتهایم که فرماندگی ارتش وایت تورنادو و وزارتخونه است برسم که البته در مورد وزارتخونه کوتاهی کردم ولی به زودی دوباره شروع میکنم که اونم درست بشه.
همین!

امیدوارم که کسی از این صحبتهای من ناراحت نشده باشه.
مرسی
آرتیکوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور

ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)

[b][color=009900]آرتيكوس ..
ماجراهای دامبل و ملت ارزشی؟!(سوالی شد!)
ارسال شده در: شنبه 9 اردیبهشت 1385 21:39
نمایش جزئیات
آفلاین
البته من کاملا حرفت رو قبول دارم مونتاگ!
دقیقا اون تاپیک به فعالیت دامبلدورهای سایت نیاز شدید داره و خب در این بین فکر میکنم آنیتا از من و آرتیکوس بیشتر فعالیت کرد.

نه جدا راست میگی...چون اگر دامبلدورها و بقیه با هم فعالیت بکنن تاپیک داستانش به سمت بهتری میره و من اینو کاملا قبول دارم!

به نظر من مشکل بزرگ همین باشه!

و البته من باید بگم که برای مشکلات باید راه حل هم پیدا کنیم!

از وقتی که تاپیک راه افتاد یه مدت من رفتم...یه مدت که سایت خوابیده بود!...یه مدت هم که عید بود و مشکلاتی که میدونید...الانم که امتحانای میان ترم و بعدش هم امتحانای ترم!

ولی خب به هر حال باید با مشکلات بسازیم و سعی کنیم همه فعالیت بکنیم!
به هر حال امیدوارم آنیتا و آرتیکوس هم اینجا رو بخونن!
مخصوصا آرتی که به نظرم فعالیتش کم شده!...البته میگم به نظرم!

به هر حال از انتقاد و البته حرفای مونتاگ متشکرم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: جمعه 8 اردیبهشت 1385 12:24
نمایش جزئیات
آفلاین
ماجراهای دامبل و ملت ارزشی

شاید من ارزشی ترین کسی باشم که اونجا پست زدم البته یه تعداد زیادی پست هم زدم ولی تا جای که من میدونم قرار بود اونجا تبدیل به محلی بشه که اتفاقات درون خانواده ی دامبل توش رخ بده

خوانواده ی دامبل شامل آلبوس و منیروا و آنیتا و آرتیگوس میشه
من که کاربری به اسم منیروا توی سایت ندیدم
ولی اون سه نفر دیگه که اتفاقا از کاربران فعال سایت هستن هیچ وقت نیومدن توی اون تاپیک فعال باشن هر چند وقت یکبار میامدن یه پست میزدن میرفتن

خوب به نظر من این کاملا مشخصه که اگه در مورد یه نفر جایی صحبت میشه و اون فرد نیاد اونجا نظرات خودش رو بگه جریان بحث ممکنه به سمتی بره که مورد قبول اون فرد نباشه
توی این تاپیک هم همینطور شد هیچ وقت هیچ کس نیومد بگه که جریان بحث باید عوض بشه یا اینکه این موضوع جالب نیست برای هیمن هم تاپیک به شکلی پیش رفت که شاید یه مقدار باعث خجالت باشه

الته من فکر کنم جریان اون پیام شخصی ها هم که برای کاربران سایت ارسال شد مربوط به این مورد باشه ولی ای کاش قبل از اینکه این اتفاق بیفته به بعضی از افراد مثل خود من یه هشدار داده میشد
البته منظورم به شکل تحدید نیست که بگن اگه یه بار دیگه اینطور پست بزنی شناست رو میبندیم و از این طور حرف ها چون این کار باعث میشه که طرف یا دیگه توی اون تاپیک پیداش نشه یا اینکه در هر حال دست به عصا راه بره و نتونه درست فعالیت کنه

ولی یه نکته ی دیگه اگه دقت کرده باشین چند تا پست خاص بود که باعث کش اومدن و اصلا تغیر مسیر داستان شد که البته هیچ کدوم رو هم من نزدم ( شاید هم زدم)

ولی در کل حق با شماست در این مورد خاص یه مقدار زیاده روی شد که یکی از مقصرینش هم من بودم برای همین از همه پوزش میخوام

ولی این رو قبول کنید که اصلا موضوع تاپیک طوری بود که به سمت ارزشی بازی میرفت ودر مورد اسم بردن هم باید بگم حتی اگه از واژه ساحره هم استفاده میشد کاملا مشخص بود کی رو داریم نام میبریم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ماجراهای دامبل و ملت ارزشی؟!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اردیبهشت 1385 00:28
نمایش جزئیات
آفلاین
خب مرسی کرام از اینکه اینجا هم این موضوع رو بیان کردی همونطور که تویه مسنجر بهم گفته بودی...چون میشه اینجا نظرهای بقیه رو هم خوند...بهترین کار ممکن بود!

خب در مورد تاپیک همونطور که توضیح دادم قبلا باید بگم که یه مدت من تاپیک رو 30 بهمن 84 زدم و بعد از اون اگر یادتون باشه بنده یک مدتی به دلایل شخصی نتونستم به سایت بیام و وقتی اومدم دیدم نیاز شدیدی به کمک داره!

برای همین موضوع جدیدی در پیش گرفته شد که در اینجا بیانش بد نیست:

قرار بر این بود که برای اینکه وزارتخانه کمی تا قسمتی کاری برای مقابله با سیاها نداشت با محفل کمی وابسته بشه.
بعد از اینکه با وزیر صحبت کردم قرار بر این شد که وزیر هم مثل شخصیت های قبلی سایت کمی زز بشوند و با دختر دامبلدور ازدواج کنند و بالتبع وزارتخونه به محفل ققنوس وابسطه بشه!
یعنی با استفاده از نقاط ضعف یک نفر حتی تویه واقعیت میخواستیم این کارو بکنیم.
که خب بد پیش نرفت اما به سمت خوبی کشیده نشد و شاید دلیلش فکر خود من باشه که اصلا نباید یه همچین ماجرایی رو راه مینداختم و این انتقاد رو با جون و دل میپذیرم!

به هر حال حتی من خودم چند روز پیش که سر زدم و پستهارو دیدم به ناظر انجمن گفتم که لطفا بیشتر به تاپیک توجه کنه چون یه عده هم که دیگه اصلا کلا مسخره تر کرده بودن ماجرا رو رفته بود.
و حتی اونجا گفتم که تاپیک از اسم""ماجراهای دامبل و خانواده"" به ""ماجراهای دامبل و ملت ارزشی"" باید تغییرنام بده!!!

البته اینجا هم بگم که خیلی اینطور هم که کرام جان گفت بی ناموسی نبود!!!...خیلی بی ناموسی بود؟!

به هر حال ممنون از اینکه اینجا هم بیان کردی انتقادت رو و بنده هم به عنوان زننده تاپیک سعیم رو کاملا میکنم که تاپیک به همون صورت قبلی در بیاد و جریانات جدید درونش ایجاد بشه...
البته در این بین به کمک ناظرین هم احتیاج فراوانی میباشد!(نقد راستی نمیکنن؟)

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور