مار سالازار همچنان در کنار شیلنگ آبی که از قسمت بهداشتی ورزشگاه میگذشت ایستاده بود و در حال گفتگوهای عشقولانه بود .
بازی با سوت مجدد بلرويچ اغاز شده بود اما کماکان سالی در حال صحبت کردن با مار خودش بود تا به بازی برگرده .
- بی وفا دیگه دوستم نداری ؟
گزارشگر : حالا تیم رئال بلغارستان توپ رو در اختیار داره ، به جناح چپ برای بلید ... خودش مستقیم به سمت دروازه حرکت میکنه ، جاسم درست جلوش ایستاده ؛ چه میکنه این بازيکن !! جاسم و بیلش رو همزمان دريبل میزنه ... حالا با دروازبان پاورداس تک به تک میشه ! باید دید آلبوس چه میکنه ....
- گووووووووووووووووووووووووووووووووووول !!!!
آلبوس : خوب پیر شدم چشمام نمیبینه
تماشاگران تیم پاورداس : وووحـــــــــید طالبــــــــــلو !! هوشت هوشت ... بازيکن بی غیرت ... نمیخوایم نمیخوایم !!
دراکو : دوومبول میدونم سعی کردن واست خیلی سخته اما لااقل سعی کن یه توپ رو بگیری
آلبوس : باشه سعی میکنم اما قول نمیدم
در اون سمت کماکان سالازار بر سر مارش درگیر بود .
و خداوند عشق را آفريد !!
شیلنگ : عزيزم برو فعلا بازی رو ادامه بده ، بعدا با هم حرف میزنیم
سالی :
گزارشگر : بله .. بالاخره مشکل سالازار هم حل میشه و به بازی برمیگرده!
آخراموووویيچ برای دراکو ، سرخگون در دستان وزير مردمی قرار داره ، به سمت دروازه حرکت میکنه ، یه پاس برای سالازار .... اما نه ارتفاع توپ خیلی پایین بود و به سالازار نمیرسه ...........اوواااااه !! مارسالی با یه حرکت زيبا با دم خودش توپ رو به سمت دراکو پرتاب میکنه ؛ این عشق چه ها که نمیکند ... حالا بازيکن برزيلی تیم پاورداس سرخگون رو در اختیار داره ؛ یک شوووت سهمگین !!
فرياد سیصد هزار تماشاگر طرفدار پاورداس ورزشگاه رو منفجر کرد .
- بله من از کنار زمین میبینم که یه جادوگر کاپیتان تیم پاورداس رو صدا میکنه و با هم گفتگو میکنند ؛ مشخص نیست در مورد چی صحبت میکنند اما اشاره هایی به سقف ورزشگاه و جایگاه تیم میهمان دارند .
دراکو لبخند شومی میزنه و کنترل از راه دوری رو از جیبش در میاره !
ملت :
حالا سقف ورزشگاه از روی جایگاه تماشاگران رئال بلغارستان کنار میره .... چه بارون وحشتناکی !!! مثل اینکه تیم پاورداس جنگ روانی رو اغاز کرده !!
تماشاگران رئال : هووووو ... دراک ضد کوييدیچ !!

- در اون سمت زمین رنیا توپ رو در اختیار گرفته ، پاس برای بلید ... جاسم با بیل خودش یه بلوگر رو با تمام قدرت به سمتش شلیک میکنه اما این بازيکن فوق العاده ظاهر شده !!
دراکو :
- حالا برای بار دهم با آلبوس تک به تک شده اما احتمالا نتیجه کار مشخص خواهد بود .
آلبوس :
گووووول نتیجه کار 150 بر 110 میشه حالا
دراکو یک عدد دستگاه ماگولی که در یکی از سفرهای تجاری خريداری کرده از جیب کتش در میاره .
- بلیز کجایی ؟؟
بلیز در وزارتخونه روی میز لم داده و داره تخمه میشکنه ...
- پوووووف ... مگه شما الان بازی نداريد وزير ؟
دراکو : یه چک سه ملیون گالیونی بنویس و به شماره فکس ورزشگاه بفرست ... سريع !!
بیب بیب بیب ...
بازی همچنان ادامه داره اما وزير به سمت جایی که مشعل ورزشگاه در کنار عکس دو حاجی قرار داره پرواز میکنه ... یک برگه عجیب از اونجا برمیداره و به سمت بلید میره ! مشخص نیست میخواد چی کار بکنه ...
توپ در اختیار رنیاست ؛ پاس برای لاوندر که بلوگر نورممد رو جا میذاره ، به نظر میرسه مشکلی پیش اومده که بلید به سمت دروازه حرکت نمیکنه ... خود لاوندر پاس برای رنیا که عالی جا گیری کرده !
آلبوس : پسر ضایع بازی باید در نیارم ... لااقل یه توپ رو میگیرم
شوووووووت و طبق معمول گل برای رئال بلغارستان !
آلبوس : من اعتراض دارم ... سوراخ حلقه سوم گشادتر از حد استاندارده ! hammer:
دراکو به عنوان کاپیتان تیم نگاهی به سه حلقه میندازه .
- این چه وضع زمینه ؟؟ ما اعتراض داريم ... بچه ها دیگه ادامه نمیدیم
بلرويچ : اجازه بدید ... اجازه بدید من یه نگاهی بندازم
تمام تماشاگران ایستاده بازی رو نگاه میکنند و اسکوربورد ورزشگاه در این فاصله های لایتهای بازی رو شون میده .
سالی : ما ترک زمین میکنیم ... بازی تموم شده !
آلبوس : هووومک ! ولی این زمین ماست ... ما چرا باید اعتراض کنیم؟
دراکو : من نمیدونم چرا تو عضو این تیم شدی ! ببین میتونی کاسبی ما رو بهم بزنی
حالا بازيکنان تیم پاورداس در حال ترک زمین هستند ؛ مثل اینکه نمیخوان بازی رو دیگه ادامه بدن !
بلرويچ : صبر کنید ... جون من نريد بیرون ... بابا من میخوام ناظر کوييدیچ بشم
دراکو : ما به شرطی بازی میکنیم که دروازه ما حلقه سوم نداشته باشه !
بلرويچ : خوب به نظارت می ارزه

جاسم و نورممد رو میبینیم که با فرغون خودشون وارد زمین شدند و در حال در اوردن حلقه سوم از زمین بازی هستند
تماشاگران رئال بلغارستان: توپ تانک فشفشه، داور ( سانسور
) بلرويچ : بيشینید بینیم بووووا !!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ رااااااااااااااااااااااا مو وییییییییییییییچ!
چه میکنه لاوندر!!!!!!!!(جرج ویزیلی یه چشم غره به سالازار میره )
-=-=