جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 9 مرداد 1385 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا دایی جان قبل از چاقو کشی برای مدیران اول برو ببین منظور من اصلا تو بودی یا نه:
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=123549#forumpost123549

اگه حسشو نداری من اینجا کپی پیست میکنم:

نقل قول:

ونوس عزیز !

اون موقع که قفل شد ، کسی اومد بگه چرا قفل شده ؟ دایی قفل کرد ، ولی به من گفت چرا ؟

من نباید بدونم تو فرومم چه خبره ؟
خب ، شما که نگران تاپیک هستی ، چرا این طور ؟ چرا این طوری بدون حالی ؟ من مشکل داشتم ، دو روز لندن نبودم .

مشکل اداس چیه ؟ من نباید بدونم ؟ خیلی ممنون میشم اگر من هم در جریان بذارین .

می خوای قفل باشه بگو . می خوای بازش کنیم بگو .
وقتی یک کاری می کنیم اون وقت اعتراض می کنی ؟
به هر حال قفلش کردم تا خودت بیای

ماروولو

من ابدا در کار فروم دخالت نمیکنم یا وارد نمیشم چون فروم خودش مدیر داره و منم اطلاعی از فروم ندارم
ولی هر کسی که با شناسه وارولو گانت این ویرایش رو نوشته حتما ناظر بوده و منظور من از اون ناظر بدون اراده و تحت تاثیر بوده که صد در صد به نظر میرسه شما نبودی.

من نه دقیقا میدونم مارولو گانت کیه و نه حتی پستای اونجا رو خوندم که در مورد خوب یا بد بودنشون نظر بدم. ناظر اگه تصمیم گرفته ببنده میبنده و اگه تصمیم گرفته که پستا باید دیلیت یا ادیت بشن حتما درست تصمیم گرفته

من اصلا بحثی روی محتوای پستها نداشتم و بعدشم تاکید کردم

در مورد تمام جریان گذاشتن ناظر ها و برداشتنشون کاملا در اختیار مدیر فرومه همونطور که تاپیک در اختیار ناظر قرار داره
اگه عالی یا بد کار کردن یا اشتباهی شده یا قصوری صورت گرفه مثل همینی که نوشتی من اصلا در جریانش نبودم و نباید هم باشم چون مدیر فروم کار جدا داره همونطور که مدیران فروم خیلیاشون اصلا در جریان دو زبانه کردن سایت نبودن یا هیچ کس در جریان بعضی از مسایل فنی سایت به غیر از من نیست
اینا راه داره و شما باید دوباره با ارسال بلیت جدید اطلاع بدی که همچین مشکلی اطلاع افتاده چون این سایت بیش از حد شلوغه و بعضی اوقات اتفاق میافته پاسخ به بلیت رو نمیبنن و غیره

ولی من از طرف همه مدیران به خاطر این مساله ای که در نظارت تو اتفاق افتاده معذرت میخوام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: دوشنبه 9 مرداد 1385 14:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ناظر قبلی اون فروم فاقد اراده و تصمیم گیری بوده و به جای تصمیم گیری درست گوشش به دهن بقیه بوده

خب خب! ديگه چي؟
جناب مدير عرض كنم كه از اين تاپيك نحوه برخورد مي تونيم يه فيلم بسازيم! فيلم پاتر ، مردي كه مي تازد!
ماشالله پاسخ گويي شما خيلي جالبه!
اين ناظر بي اراده اومده به شما مديريت مافيايي سايت جادوگران يه نكته بگه!
قبل از نظارت من ! تعداد صفحات تاپيك آداس : 11 صفحه.
روزهاي پاياني نظارت من ! تعداد صفحه : 25 صفحه. البته چيز مهمي نيستا! نميخواد روش مانور بدي و توي جواب دادن به من ازش استفاده كني كه حالا انگار چي كار كردم.
ما قبول داريم كه از نظر شما استاد گرامي اين 14 صفحه جفنگيات و چرت و پرت بوده و من هيچ اراده اي نداشتم! همين جفنگيات تعداد كسايي كه تو آداس پست ميزدن رو از هفت هشت نفر حداقل به دو برابر رسوند! البته باز هم قبول داريم كه بسيار چرت و پرت مي نويسن. اما اين چرت و پرت ها باعث شد كه تاپيك هاي ديگه مثل عمو حاج! يا آجاس! نميدونم جوات ها و غيره به وجود بيان و همگي با هم دسته جمعي چرت و پرت بنويسيم. منم اراده اي نداشتم كه! ديگه عرض كنم خدمتتون اراده نداشتم! اينو عرض كردم؟ خب منظور شما از اين كه اراده نداشتم چيست؟
اينه كه به حرف اعضاي آداس گوش ميكردم؟ اينكه پست ها رو ويرايش ميكردم؟ اين كه يه نفر ميومد پست ميزد و باعث مي شد تاپيك از نظر پيشروي بايسته! و منم با ويرايش كردن اول و آخر پست زمينه براي ادامه داستان رو فراهم ميكردم؟ آره بعضي موقع ها از بقيه كمك ميگرفتم! بقيه منظورم آداسي هاست! كمك مي گرفتم كه اين پست رو چيكار كنم؟ بارها از پيتر پتي گرو كمك گرفتم! و داستان رو يه جوري درست ميكردم! يا مثلا قسمت هاي بي ناموسي پست ها رو با دليلي كه توي خود آداس گفتم ويرايش ميكردم؟ نكنه فكر كرديد آداسي ها بهم ميگفتن ويرايش كن؟ البته ما هنوز يادمون نرفته كه اين پست ها چرت و پرت بودن ومن چرت و پرت ها رو ويرايش ميكردم. اراده هم نداشتم.

بذارين اين ناظر بي اراده در مورد قفل شدن آداس هم بگه. موقع امتحانات خرداد يادمه يه ايميل از طرف سايت بسيار بسيار عالي و مردمي جادوگران با مديريت غير مافيايي براي من اومد كه تا پايان خرداد ماه! توجه كنين پايان خرداد ماه يعني ساعت 11:59:59 شب 31 خرداد ! اگه امتحان داري ، ميتوني نياي!
من كه اوايل خرداد امتحان نداشتم تاپيك رو كنترل ميكردم تا اواسط خرداد كه امتحان هام شروع شد باز هم به سايت سر ميزدم يه چند روز به خاطر امتحان سختي كه داشتم نيومدم و توجه كنين كه من به ايميل فرستاده شده اعتماد كردم اين بماند! بعد از چند روز اومدم و ديدم تاپيك خيلي هرج و مرج شده و همه دارن با هم دعوا ميكنن! همه چرت و پرت نويسان ناراضي بودن كه چرا اونايي كه از نظر شما استاد عزيز خوب مي نويسن دارن آداس رو خراب ميكنن. منم چون امتحان داشتم گفتم درست كردن اين وضع باشه براي بعد از آخرين امتحانم يعني سي ام خرداد! و تاپيك رو قفل كردم چون هيچي جز دعوا توش نبود. اشكالي داره از نظر شما؟ با اعتمادي كه به ايميل شما كردم فكر نكنم اشكالي داشته باشه!
چند روز بعد اومدم ديدم يه بليط سينما براي من ارسال شده كه دانگ عزيز شما تو سايت نيومدي نظارتت گرفته شد! اگه بخواي دوباره بهت ميديم. دقيقا بيست و چهار خرداد بود!

نقل قول:
شما بدلیل عدم فعالیت در انجمنهای تحت نظارتتون از نظارت برکنار شدید.بخاطر همکاریتون در این مدت ازتون ممنونیم امیدوارم بتونیم در زمانیکه که فرصت بیشتری داشته باشید باز هم از همکاری شما برای نطارت استفاده کنیم.موفق باشید

پس اون ايميل چي بود؟ چرا حرف الكي زدين؟ حالا اين بماند. پاسخ بليط رو دادم ولي تا الان هنوز جواب منو ندادين! عجب مديريتي.

اين هم توضيح كار من براي قفل كردن اون تاپيك كه مثل اينكه خيلي همگان در شك و شبه به سر مي برند.

خب مدير عزيز! در آخر بگم كه اينكه 14 صفحه به يكي از تاپيك هاي سايت شما اضافه شده ولي شما به دليل اينكه از نظر خودت چرت و پرت بوده و هيچ تاثيري روت نذاره بايد بگم متاسفم! هر چند چرت و پرت بوده ولي بازم نشون ميده كه پيشرفت كرده! يا پيشرفت هم نكرده حداقل اينو داره كه يه سري از اعضا با هم چرت و پرت مينويسن و ميرن جلو! تو تاپيكي كه پست هاي اولش رو بخوني خندت ميگيره! و فقط پست هاي صفحات 8 و 9 و 10 خوب هستن! و بقيه تا صفحه 25 هم كه ميبيني و ما ميدونيم كه از نظر شما كلا چرت و پرت هستش. و اين نكته خيلي كوچيك هم يادمون نرفته كه من بي اراده هستم.

در آخر منتظر سه تا چيز هستيم:
1- جواب بليط من.

2- جواب شما در اين تاپيك كه همه ي دوستان گلم در آداس و غير آداس صد در صد مطمئن هستيم ادامه ي فيلم پاتر ، مردي كه مي تازد هستش و چيز ديگه جز اون امكان نداره باشه! ميگين نه؟ منتظر باشيد.
خودم از حالا ميتونم تك تك جواب هاتو حدس بزنم! چيزهايي كه ميخواي به من بگي هم ميتونم حدس بزنم!
به نظر شما مدير عزيز ، فكر ميكنين براي يك مدير چنين چيزي خويه؟ خدا ميدونه!

3- و اين مديريت مافيايي ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 6 مرداد 1385 19:25
نمایش جزئیات
آفلاین
آنیتای عزیز چیزی که من و تو بهش فکر میکنیم بسیار به هم شباهت داره و شاید تفاوتش از یه مو کمتر باشه

نقل قول:
رول پلینگ سایت، به یک سوژه ی یهویی احتیاج نداره( مثلا انتخابات). بلکه رول به یک پیش روندگی مداوم احتیاج داره. یک پیش روندگی صعودی، نه نزولی.

این دقیقا چیزیه که من بهش همیشه فکر میکنم. شما ببین تا کی میخواد مسایل بی ناموسی و گیر دادن به کوییرل سوژه سایت باشه؟ تا چه مدت انتخابات میتونه سوژه باشه؟ چرا در رول سوژه های کتاب مورد استفاده قرار نمیگیره و غیره و غیره

نقل قول:
البته دارم عرض میکنم که مدیر یه تاپیک، لزوما نباید ناظر باشه. بلکه باید با پست زدن خودش و فعالیتش، سیر تاپیک رو مشخص کنه. این حرف منه.

و حرف منم دقیقا همینه. مگه ناظر برای فعال کردن تاپیک نیرو های فرا ملیتی رو خبر میکنه. من همین که میشنوم یکی میخواد تو تمام فروم ها ناظر باشه یا تمام افراد رول طبق نظر اون باشن تا بتونه فعالیت کنه متوجه میشم میخواد مشکل دار بودن خودشو به گردن این و اون بندازه

ولی بدون هیچ دسترسی بدون مدیر یا ناظر بودن میشه کولاک کرد
نمونه رو اینجا من در سرژ میبینم که بدون دسترسی خاصی عمل میکنه و انصافا تاثیر گذاری اون بیشتر از 10 ناظر و مدیره.
اینه نمونه عملی حرفی که میزنم.
ققنوس عزیز به چیزی اشاره کرد در مورد خراب شدن هر کسی که ناظر و مدیر میشه. بله دقیقا این درسته چون متاسفانه هر کسی بره و ناظر و مدیر بشه از فاز رول خارج میشه و این قضیه مسلم و بدیهیه
به همین خاظر من سعی میکنم هرگز رول نویس های قوی مدیر و ناظر نشن مگه به درخواست اکید خودشون و قبلش هم بهشون هشدار میدم که ممکنه به نوشتنشون ضربه وارد بشه

حرف من از همون پست اول در مورد آداس بررسی اون یا اینکه توش پست بد با خوبی زده میشه نبوده بلکه این بود که طبق قوانین سایت همه کاره فروم ناظره

نه مدیر و نه کاربر نمیتونه در مورد تاپیک خودش یا دیگران تصمیم بگیره

بله اگه یکی که زمینه نزدیک به سوژه داشته باشه ( از کسانی باشه که در آداس بودن) صد در صد میتونه نظارت بهتری انجام بده.

و اگه کاربری نظری داره به ناظر اطلاع میده ولی اینطور نیست که نظر خودش رو به دلیل داشتن سابقه یا تاسیس تاپیک یا هر چی بتونه به ناظر تحمیل کنه

ناظر مستقلا بررسی میکنه و تصمیم میگیره که باید تاپیک باز بمونه یا بسته بشه یا پستی دیلیت بشه یا نه

ما اینجا به استقلال رای ناظر خیلی اهمیت میدیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 6 مرداد 1385 16:24
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینید، من کاری ندارم که آداس داریم، وزارت داریم یا یکی از نوشتن یکی خوشش نمی یاد!
مسئله ی مهم اینه که بررسی کنیم که چرا رول خوابیده!
والا موقع امتحانا، رول فعالتر از اینها بود.
اجازه میخوام که نتایج بررسی هام رو به شماها هم بگم:

مهم ترین نکته ای که البته از نظر من باعث خوابیدن رول شده، مسئله ی هاگوارتز هست!
ببینید، مدیر بنده خدا خواست که به هاگوارتز جنبه ی مهم تری بده و این قضایا. اما متاسفانه فکر و ذکر بچه ها شده هاگوارتز که ای کی اول میشه و کی دوم!
بیاین نگاه کنیم. الان هاگوارتز پر پست ترین فرومه! من به یکی میگم بیا پست بزن، میگه بذار هاگوارتز رو راست و ریس کنم، چشم!
پس الان مسئله ی اصلی شده هاگوارتز! اما باید در نظر داشت که در کتاب هم نمره آوردن و این چیزا قسمت ناچیزی از کتاب رو در بر میگرفت و این درست نیست که الان بچه ها چسبیدن به درس!
درسایی که از تخیلات ما تراوش شدن و جز امتیاز گرفتن چیز خاص دیگه ای ندارن!
در صورتی که رول خیلی مهمتر از هاگوارتزه!
بهتر نیست یه ندایی به بچه ها داده بشه؟!
واقعا بد نیست که توی عنوان های جدید، یک پست 2 یا 3 روز باقی می مونه؟!
مسلما هست!

و حالا بحثی که ققی پیش گرفت، یعنی قدرت وزارت!
آیا در جامعه ی جادویی کتاب، وزیر نقش بوق رو ایفا میکنه؟! نه! لااقل به غیر از محفل و خانه ی ریدلها، به بقیه ی جاها اشراف داره و جامعه زیر دست اونه.
باید توجه داشته باشیم که از نظر خیلی ها( مثلا خود من) و با توجه به تعداد فرومهای موجود، میشه گفت که رول بخش بزرگی از سایت رو در بر گرفته.
پس باید یه کسی باشه که بدون توجه به بقیه ی کارا، فول تایم به وضعیت رول برسه.
یعنی یک امپول تقویتی باشه که به رول تزریق میشه. و به نظر من، وزارت این رو بر عهده داشته باشه، خیلی بهتره.
رول پلینگ سایت، به یک سوژه ی یهویی احتیاج نداره( مثلا انتخابات). بلکه رول به یک پیش روندگی مداوم احتیاج داره. یک پیش روندگی صعودی، نه نزولی.
توجه کردید که سطح رول قدما با جدیدی ها، چقدر متفاوته؟!

از نظر من نوعی، اگر وزارت فقط می خواد یه فروم به نام وزارت رو بچرخونه، بهتره که فقط یه ناظر داشته باشه، نه انتخابات و وزیر انتخاب کردن! چون فقط وقت تلف کنی هست.
البته این فقط نظر من بود و بس!

درباره ی آداس و این چیزا، بهتر می دونم که دخالت نکنم. اما یه چیزی رو فکر میکنم خوب فهمیده باشم:
ناظر نمیتونه هی پست بزنه و سیر اصلی تاپیک رو حفظ کنه. مثلا همین الف دال، نمونه ی خوبیه. تا قبل از اینکه ما بریم خودمونو اونجا مدیر کنیم() خیلی نامنظم بود و پست نمیخورد. که البته با شروع هاگوارتز، فکر میکنم 6 تا پست رو هم به زور خورده!
در هر حال می خوام بگم که، داشتن یک مدیر که چه عرض کنم، یک خط دهنده در یک تاپیک، خیلی بهتره. و اجازه نمیده که تاپیک از سیر اصلی خودش خارج بشه.
البته دارم عرض میکنم که مدیر یه تاپیک، لزوما نباید ناظر باشه. بلکه باید با پست زدن خودش و فعالیتش، سیر تاپیک رو مشخص کنه. این حرف منه.

در ضمن، از نظر من حق اظهار نظر برای همه هست. و نباید کسی بگه که چون تو بدی نباید اظهار نظر بکنی. این حق همه هست.
شاید اون اشکالی رو که یه تازه وارد میبینه، اون کسی که در مطلب غرق شده، نتونه ببینه.
و البته از قدیم هم گفتند که:
آنچه را جوان در آیینه میبیند..... پیر در خشت خام می بیند!( امیدوارم درست نوشته باشم)

در هر حال، سایت، نت، ایرانیا و رول نوشتن، و بلاخره این دو ساعت، باید بهمون خوش بگذره.
---
در ضمن فکر نمیکنم صحبت از افتخارات، کمکی به رول سایت بکنه! چون همه ی ما افتخارات داریم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: جمعه 6 مرداد 1385 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
من به نظرات شما کاری ندارم چون تنها نظری که هر جفتمون اشتراکا" توش تفاهم داریم اینه که هیچ وقت به تفاهم نمی رسیم!

این که من نویسنده ی متوسطی هستم یا بالا ، نظر شخصی خود شماست.

این جوری اگه حساب کنیم من تو مسابقه ی مقاله نویسی منطقه نفر اول شدم .

کلا حرف من هیچ ربطی به این که من چه جور نویسنده ای هستم نداشت ... و طبق معمول این خود شما هستید که دارید بحثو منحرف می کنید و به کل کل شخصی می کشیدش!

در هر صورت ، آداس اگه مال من بود که دارم با خودم می برمش!

اگه مال سایت جادوگرانه ، به فعالیت خودش ادامه بده.

حرف دیگه ای ندارم ، شما هم برای راه انداختن کل کل و مخالفت با تک تک حرفهای من خودتو این قدر به در و دیوار نکوب برای این کارا سنتون دیگه مناسب نیست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ونوس در 1385/5/6 20:10:17
ارسال شده در: جمعه 6 مرداد 1385 12:59
نمایش جزئیات
آفلاین
وقتی میگم شما در فهم مسایل مشکلات زیادی داری به همین خاطره
من نه از رول نویسی بدم میاد و نه باهاش مخالفم ( مسابقه و جایزه هم براش گذاشته شده) ولی با این شیوه رول نویسی نمیتونم چیزی بنویسم
و مثل تو نمیام تقصیر رو گردن پست های بد دیگران یا قفل شدن تاپیک ها بندازم و خودمو به درو دیوار بزنم

اگر من نمیتونم رول بنویسم یا وضعیت فعلی رو به وضعیت دلخواه خودم تبدیل کنم صد در صد ایراد از منه نه از رول نه از تاپیک ها یا باز و بسته بودنشون

همه میتونن قضاوت کنن که استکبار و دیکتاتوری اینه که یه تاپیک رو به دلخواه خودمون ببندیم و باز کنیم یا اینکه در اینجا هر چی خواستیم بگیم

من نه به شناسه شما کاری دارم نه به بقیه ولی حرفم رو خواهم زد وقتی چیزی نوشتی وایسا جوابشم بگیر
من از هیچ ابزار مدیریتی استفاده نکردم و بعدا هم استفاده نخواهم کرد

اگر شما به خاطر نوشته های من کم میاری و از سایت میزنی بیرون من به موفقیت عظیمی دست پیدا کردم چون با دو پست تونستم کسی رو که دوست ندارم در رول بنویسه بیرون کنم
فروم همینه و هر کسی دنبال دلخواه های خودشه شاید هزار نفر از نوشتن تو خوششون بیاد ولی من دوست ندارم و تلاش میکنم

منم میخوام اون کسی که دوست دارم بنویسه اون جوری که دوست دارم اون روشی که میپسندم و غیره ولی برای این کار یک ابزار دارم و اون پست زدنه نه بستن و باز کردن تاپیک یا لشکر کشی به اینور و اونور یا چت کردن و مخ زدن این و اون

در مورد تاپیک های رول
مساله بسیار واضحه که بار ها بهت گفتم تاپیکی که توش پست میخورهsize=x-large] باید[/size] بمونه و صد در صد تاپیک خوبیه که توش پست میخوره این فلسفه فرومه

شما که شیش ماه به شیش ماه وارد سایت میشی و مستقیم وارد نحوه برخورد میشی و شرط و شروط برای نوشتن یا فعال شدن یا نشدن میزاری حق خودت میدونی که همه چی باب میلت باشه؟

از نظر من همیشه نویسنده متوسطی بودی و من روی نویسنده متوسط تعصب ندارم که بمونه یا بره یا هر کاری بکنه

ققنوس عزیز :
شما اون زمانی که بنده در اوج فعالیت بودم و تمام رول رو سر میزدم مثلا در زمان برگزاری اولین انتخابات میومدی و انتقاد من رو هم میدیدی
وقتی من یه جمله نوشتم که این افراد به دلایل زیر گند زدن در برگزاری انتخابات (توجهئ کن که بیست خط دلیل اوردم نه مثل الان که طرف همینطوری میگه تو فلان جوری نوشتی) کلی بلبشو به پا شد
این قهر کرد اون یکی تهدید کرد اون یکی گفت این برای خودش داره کلاس میزاره و غیره

در نتیجه کسی مثل من نه در اوج فعالیت حق اظهار نظر داره نه در زمانی که هیچ فعالیتی نداره این حقو داره

کلا قضیه اینه که طرف نمیخواد انتقاد بشنوه
ببخشید انتقاد هم این نیست که بگی " یه ذره بد نوشتی یکم بهتر بنویس و فلان"
گر شما اعتقاد داری فلان کس مزخرفات نوشته باید همینطور بنویسی وگرنه دروغ گفتی که احساسات طرف خراب نشه
اینجا ما با روحیه لطیف و کلاس اموزشی که سر و کار نداریم هر کی کلاس میخواد به مدرسه بره اینجا زمان پرورش استعداد نیست
من فقط میخوام نوشته خوبو ببینم و هیچی دیگه نمیشناسم نه وزیر نه وکیل نه انتخابات و نه هیچ چیز دیگه

در مورد واگذاری شخصیت هری پاتر صحبت هایی در جریانه ... شما اطمینان داشته باش که من دو دستی به این شخصیت نچسبیدم و هیچ فرقی هم برام نمیکنه

مساله من فراتر از جادوگران یا فراتر از سایته به طور کل در ایرانی نمیبینم که بتونه رول نویسی درست انجام بده
حالا چه این سایت چه سایت دیگه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1385/5/6 13:13:16

ارسال شده در: جمعه 6 مرداد 1385 12:25
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام یه بحثی بود راجب وزیر و اختیاراتش که خواستم تو وزارت خونه بزنم ولی چون روی صحبتم به پاتر هست و هری هم اونجا رو نمی خونه خواستم بحث رو اینجا مطرح کنم هرچند طبق صحبت هایی که با بقیه شد گفتن تلف کردن انرژی هست و خوب صحبت کردن من ممکنه صحبت کردن با دیوار باشه ولی خوب من صحبت هام رو می کنم و مهم تر از همه در حال صحبت با هری هستم!!
ببینین من چند شب پیش با وزیر حدود 2 ساعت و چهل دقیقه صحبت کردم و خوب واقعا مشکلاتش رو فهمیدم،مفهمیدم دستش باز بوده و وقتی هم دسترسی گرفت وقت امتحانا شد و اخرشم خورد به مرداد که انتخابات قرار شد باشه و من صحبتش رو اول تیر کرده بودم ...
اما این دفه می خوایم یه کم وظایف وزیر جدی تر باشه...
مدیر انجمن ها انتخاب دسته جمعی شما و بقیه مدیراست اما یک وزیر انتخاب همه بچه های فعال ایفای نقش هست و کسی که بچه ها می تونن قبولش کنن...
وزیر کسی نیست که کلاه بذاریم سرش و بگیم چه خوشگل شدی...
خود شما هم گفتین توسایت جادوگر هر ماه رو دارین مقالات دارین اخبار دارین ترجمه می کنین و کلی کاره دیگه و همون طور که بارها شنیدم رول پلینگ اهمیتی نداره یا آخرین درجه اهمیت شماست...
پس بیاین وزیر به عنوان یه فرد باشه که رول پلینگ اولین درجه اهمیت رو براش داشته باشه
مدیریت هاگوارتز مدیریت کل ناظرای رول و...
و این همون چیزی که من مشکل دارم مثلا قوانین رول پلینگ به نظر من نوشتن قوانین باید کار وزیر باشه قوانینی که شما نوشتی هری عزیز مربوط به زمان قبله و اون موقع سایت خلوت تر بود و کلا قضیه فرق می کرد
به نظر من اختیارات وزیر در دوره جدید هم باید به صورت جدی تر باشه هم اختیار بیشتری تو رول داشته باشه تا مدیر انجمن ها و تا وظایف و اختیارات وزیر مشخ نشه برگذاری انتخابات کار اشتباهی هست
1- وزیر باید خودش قوانین رول رو بذاره یا حداقل اونو به رفراندوم بذاره که یا کلا جدید نوشته شه یا قوانین نوشته شده توسط مدیران برای ایفای نقش اصلاح شه
2-وزیر دسترسی کامل به رول پلینگ داشته باشه وظیفه تعیین مدیریت هاگوارتز و تعیین دیگر ناظرای رول به عهده اون باشه
3-تایید ورود اعضای ایفای نقش زیر نظر مستقیم وزیر...

و خوب همون طور که می بینین خنده دار به نظر می رسه...چیزایی می گم که قبولش از طرف شما غیر ممکن به نظر می رسه ولی حداقل باری من ارزش بحث کردن رو داره
و بحث دیگه که من مخالفم اینه که
یه بنده خدایی یه تاپیک می زنه آداس و حالا صالا این آداس نه آداس نوعی شما می خوای این تاپیک رو با تاپیک هایی چون انسیستو ژنتیکی آجاس و بقیه مقایسه کنی کاری اشتباهه و واقعا هم اشتباهی بزرگ...
هدف ما بهتر کردن روله و با وضعیتی که الان داریم رول سایت در حال مردنه
دقیقا واژه ای بهتر پیدا نمی کنم فقط می تونم بگم مردن!!
هرکی دو روز خوب می نویسه ناظر میشه
من با این مشکلی ندارم...خوب واقعا ممکنه یکی خوب بنویسه ولی نباید همه که ناظر شن...نظارت وقت برای فعالیت در رول رو از ضخص نه تنها میگره و تجربه من اینه هرکی ناظر شده بعد یه مدتی سرد و اصلا از فعالیت دست کشیده...
اما کسایی هستن که خوب ناظر شدنو دوست ندارن یا تا حالا نشدن و فعالیت بهتری دارن...
به نظر من خیلی بده یه نفر یه عمر واسه یه تاپیک جون بکنه بعد شما بیای بگی هرکی خواست اونجا بنوسه و خراب کنه تاپیک رو بره...
والله من مشکل دارم با این قضیه...
و جالب اینکه می گین 90 درصد پست های زز بازار رضایت ندارین!!
1-شما نه فعالیت در رول دارین نه شخصیت هری پاترو واگذار می کنین
2-من و شما به عنوان یکی از متوسط ترین نویسنده ها حق اظهار نظر رو نداریم
قصدم این نیست بگم شما بد می نویسین...ولی می گم حق اظهار نظر با کسیه که از همه فعال تره و از همه بهتر می نویسه!!
در هر صورت این آخرش بحث آداس بود که گفتم من موافق خراب شدن همچین تاپیکی نیستم
و مورد بعدی هم اینکه حرف هایی که راجب اختیارات وزیر زدم اگرچه خنده دار و محال به نظر می رسه اما یه نیم نگاه بهش کسی رو اذیت نمی کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 6 مرداد 1385 12:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هری پاتر نوشته:
همونطور که گفتم اینجا فرومه و نه وبلاگ شخصی و همه میتونن در هر جایی بنویسن
مثلا تاپیک زز بازار یا خیلی از تاپیک ها رو هم من تاسیس کردم و حقیقتا از 90 درصد پست هایی که اونجا زده شده هم رضایت ندارم ولی خاصیت فروم همینه
اگر من میخواستم جایی خودم یا با چند نفر دلبخواه خودم بنویسم یا وبلاگ شخصی یا وبلاگ گروهی راه میانداختم
تاپیک جای داشتن رصایت نیست و فروم یعنی بیای و پست رو ببینی و خیلی هم بدت بیاد و نتونی کاری بکنی و مجبور باشی به همون صورت قبولش کنی

ونوس عزیز شما به جای دستور دادن به ناظر برای بستن اون تاپیک باید اگه میتونی کاری کنی تاپیک در مسیر دلخواه خودت حرکت کنه و اگر نمیتونی این نقطه ضعف خودته و باید بزاری تا خود ناظر در این مورد که ایا پست ها خوب هستن یا ایا تاپیک ها باید باز بمونن یا نه مستقلا تصمیم بگیره

بنده نه تنها هوق بلکه تقریبا 90 درصد شخصیت ونوس در این سایت رو هم حق مالیک معنوی دارم روش چون زیاد روش کار کردم در اون موقع
از جریان آسمون هفتم اومدنت به زمین ، دوستی با هوق تا مادربزرگ بودن تو سوژه هاش متعلق به منه شاید بعدا بقیه شاخ و برگ زیادی بهش دادن که اگه در فروم ببینی متوجه خواهی شد

حالا تو که اصلا دسترسی خاصی برای انجام کاری نداری من که دسترسی برای انجام همه کاری هم دارم باید خیلی جلوی خودمو بگیرم تا نزنم بعضی از تاپیک ها رو قفل کنم

مساله بسیار سادس و اصلا ارتباطی به نوع سایت یا فروم ها نداره
در فروم همه باید در حالت برابر با هم بنویسن ( مبارزه کنن!!!) اگه کسی بتونه تاپیک رو در جایی متوقف کنه یا پستی رو با نظر شخصی دیلیت کنه یا تاپیکی رو با ابزار های مدیریتی ( مبارزان تا دندان مسلح مدیر!!!) تحت کنترل در بیاره مبارزه نا برابر خواهد بود

هومک

ببین پاتر تنها حرف من اینه که یکی باید خودش از اعضای رول آداس باشه که بفهمه چه پستی باید بمونه چه پستی باید پاک شه!

حالا می خوای بحثو بپیچونی مشکل خودته!

در ضمن!

شخص شما وقتی که مدتهاست از اعضای رول نیستید و کلا از رول نویسی خوشتون نمیاد و تاییدش نمی کنید هیچ حقی برای نظر دادن در مورد تاپیک های رول ندارید.

منم حرفمو زدم ... آداس یا قفل میشه یا یکی از اعضای فعالش ناظر انجمن می شند تا منم خودم بر گردم! و گرنه به جمله تاپیک های درپیت سایت جادوگران می پینده.

پاتر جون پسورد ونوس رو که داری ؟ قربون شکلت شخصیتش رو خودت ساختی شناسه ش هم مال خودت که هنوز داری تو عالم قدیم سایت سیر می کنی!

دختر خانوم هایی که عضوی از آداس بودن و هستند و خواهند بود! به من پیام شخصی بزنند! ما داریم آداس واقعی رو به یک وبلاگ گروهی منتقل می کنیم!
این جا استکبار بیشتر از اینه که بتونیم بگیم سایت مردمیه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 6 مرداد 1385 09:18
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید که جواب بی ربط میدم

آلبوس جان من اینو که شما گفتی میدونم
من برای خودم و بقیه یاعضای ایفای نقش گفتم که سطح دسترسیشون به اونجا در یه حد

درسته کار بر میهمان یا یه عضو معمولی به هیچ وجه نمیتونه اونجا پست بزنه چه برسه به اینکه بخواهد حالا پست خوب یا بد یا... زده باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 6 مرداد 1385 06:40
نمایش جزئیات
آفلاین
همونطور که گفتم اینجا فرومه و نه وبلاگ شخصی و همه میتونن در هر جایی بنویسن
مثلا تاپیک زز بازار یا خیلی از تاپیک ها رو هم من تاسیس کردم و حقیقتا از 90 درصد پست هایی که اونجا زده شده هم رضایت ندارم ولی خاصیت فروم همینه
اگر من میخواستم جایی خودم یا با چند نفر دلبخواه خودم بنویسم یا وبلاگ شخصی یا وبلاگ گروهی راه میانداختم
تاپیک جای داشتن رصایت نیست و فروم یعنی بیای و پست رو ببینی و خیلی هم بدت بیاد و نتونی کاری بکنی و مجبور باشی به همون صورت قبولش کنی

ونوس عزیز شما به جای دستور دادن به ناظر برای بستن اون تاپیک باید اگه میتونی کاری کنی تاپیک در مسیر دلخواه خودت حرکت کنه و اگر نمیتونی این نقطه ضعف خودته و باید بزاری تا خود ناظر در این مورد که ایا پست ها خوب هستن یا ایا تاپیک ها باید باز بمونن یا نه مستقلا تصمیم بگیره

بنده نه تنها هوق بلکه تقریبا 90 درصد شخصیت ونوس در این سایت رو هم حق مالیک معنوی دارم روش چون زیاد روش کار کردم در اون موقع
از جریان آسمون هفتم اومدنت به زمین ، دوستی با هوق تا مادربزرگ بودن تو سوژه هاش متعلق به منه شاید بعدا بقیه شاخ و برگ زیادی بهش دادن که اگه در فروم ببینی متوجه خواهی شد

حالا تو که اصلا دسترسی خاصی برای انجام کاری نداری من که دسترسی برای انجام همه کاری هم دارم باید خیلی جلوی خودمو بگیرم تا نزنم بعضی از تاپیک ها رو قفل کنم

مساله بسیار سادس و اصلا ارتباطی به نوع سایت یا فروم ها نداره
در فروم همه باید در حالت برابر با هم بنویسن ( مبارزه کنن!!!) اگه کسی بتونه تاپیک رو در جایی متوقف کنه یا پستی رو با نظر شخصی دیلیت کنه یا تاپیکی رو با ابزار های مدیریتی ( مبارزان تا دندان مسلح مدیر!!!) تحت کنترل در بیاره مبارزه نا برابر خواهد بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1385/5/6 6:47:15