http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=123549#forumpost123549
اگه حسشو نداری من اینجا کپی پیست میکنم:
نقل قول:
ونوس عزیز !
اون موقع که قفل شد ، کسی اومد بگه چرا قفل شده ؟ دایی قفل کرد ، ولی به من گفت چرا ؟
من نباید بدونم تو فرومم چه خبره ؟
خب ، شما که نگران تاپیک هستی ، چرا این طور ؟ چرا این طوری بدون حالی ؟ من مشکل داشتم ، دو روز لندن نبودم .
مشکل اداس چیه ؟ من نباید بدونم ؟ خیلی ممنون میشم اگر من هم در جریان بذارین .
می خوای قفل باشه بگو . می خوای بازش کنیم بگو .
وقتی یک کاری می کنیم اون وقت اعتراض می کنی ؟
به هر حال قفلش کردم تا خودت بیای
ماروولو
من ابدا در کار فروم دخالت نمیکنم یا وارد نمیشم چون فروم خودش مدیر داره و منم اطلاعی از فروم ندارم
ولی هر کسی که با شناسه وارولو گانت این ویرایش رو نوشته حتما ناظر بوده و منظور من از اون ناظر بدون اراده و تحت تاثیر بوده که صد در صد به نظر میرسه شما نبودی.
من نه دقیقا میدونم مارولو گانت کیه و نه حتی پستای اونجا رو خوندم که در مورد خوب یا بد بودنشون نظر بدم. ناظر اگه تصمیم گرفته ببنده میبنده و اگه تصمیم گرفته که پستا باید دیلیت یا ادیت بشن حتما درست تصمیم گرفته
من اصلا بحثی روی محتوای پستها نداشتم و بعدشم تاکید کردم
در مورد تمام جریان گذاشتن ناظر ها و برداشتنشون کاملا در اختیار مدیر فرومه همونطور که تاپیک در اختیار ناظر قرار داره
اگه عالی یا بد کار کردن یا اشتباهی شده یا قصوری صورت گرفه مثل همینی که نوشتی من اصلا در جریانش نبودم و نباید هم باشم چون مدیر فروم کار جدا داره همونطور که مدیران فروم خیلیاشون اصلا در جریان دو زبانه کردن سایت نبودن یا هیچ کس در جریان بعضی از مسایل فنی سایت به غیر از من نیست
اینا راه داره و شما باید دوباره با ارسال بلیت جدید اطلاع بدی که همچین مشکلی اطلاع افتاده چون این سایت بیش از حد شلوغه و بعضی اوقات اتفاق میافته پاسخ به بلیت رو نمیبنن و غیره
ولی من از طرف همه مدیران به خاطر این مساله ای که در نظارت تو اتفاق افتاده معذرت میخوام
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

) خیلی نامنظم بود و پست نمیخورد. که البته با شروع هاگوارتز، فکر میکنم 6 تا پست رو هم به زور خورده!