نام مخترع :میاندا گوشاک
سال تولد اختراع:10 سال پس از میلاد
نام فن :فندک چراغ خاموش کن
طریقه ی اختراع: یه بار وقتی مجبور بودم برای خاموش کردن چراغ ها از چوب جادو استفاده کنم یه مشنگ منو دید وبرا همینکلی جریمه شدم برا همین اومدم خونه و کلی تلاش کردم تا این وسیله ساختم
سال تولد : 10سال قبل از میلاد
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
16 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
زندگینامه مشاهیر جادوگر و اختراعات آنان
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نام مخترع: ولدی کچله!!
سال تولد: 60 سال پیش!!
سال فوت: نامعلوم!
2.نام اختراع: انجمن زیر سایه مرگخواران!!
3.سال اختراع: سال تولد منهای هفت هشت سال پیش!
4.چگونگی بوجود آودن اختراع: در راستای گیریدن به محفلیها و ابراز این قضیه که هر هر ما فروم داریم شما ندارید! چگونگیش هم از سی پنل بپرسین نشسته تو بغل وبسمتر!(کدوم وب مستر؟)
5. قبل از اینکه اختراع بشود ملت چگونه اینکار را انجام میدادند: ملت کلا انجام نمیدادن! ملت برای اینکه این نیاز گیزردادن به محفل رو برطرف کنن، به صورت فرغونی از سوراخهای متعدد وارد محفل میشدن و مثلا محفلو تصرف میکردن و ارباب ولدی هم بهشون دونه ای دوتا از اون آبنبات چند رنگا که رنگشون طبیعیه میداد!!
6.مشخصات و شرح حال مخترع ( از قبیل تاریخ تولد،تاریخ فوت،و... بسیار مهم): چی...کی کجا!!! گفتم دیگه!
سال تولد: 60 سال پیش!!
سال فوت: نامعلوم!
2.نام اختراع: انجمن زیر سایه مرگخواران!!
3.سال اختراع: سال تولد منهای هفت هشت سال پیش!
4.چگونگی بوجود آودن اختراع: در راستای گیریدن به محفلیها و ابراز این قضیه که هر هر ما فروم داریم شما ندارید! چگونگیش هم از سی پنل بپرسین نشسته تو بغل وبسمتر!(کدوم وب مستر؟)
5. قبل از اینکه اختراع بشود ملت چگونه اینکار را انجام میدادند: ملت کلا انجام نمیدادن! ملت برای اینکه این نیاز گیزردادن به محفل رو برطرف کنن، به صورت فرغونی از سوراخهای متعدد وارد محفل میشدن و مثلا محفلو تصرف میکردن و ارباب ولدی هم بهشون دونه ای دوتا از اون آبنبات چند رنگا که رنگشون طبیعیه میداد!!
6.مشخصات و شرح حال مخترع ( از قبیل تاریخ تولد،تاریخ فوت،و... بسیار مهم): چی...کی کجا!!! گفتم دیگه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

نام مخترع: احمد اسنیپ
زندگینامه مخترع: وی در سال 450 بعد از میلادی در خانواده ای مسلمان به دنیا آمد و بعد از 20 سال زندگی به فکری افتاد که می شه با یک جارو آشپزخونه پرواز کرد.
بنابراین وی بر این عمل بر می آید و فعالیت های بسیاری می کنند.
روزی در سن 23 سالگی وی بر اثر پرت شدن ناگهانی یک تکه چوب بینایی چشم راست خود را از دست می دهد.
وی در سن 27 سالگی احساس ترشیدگی می کند و با دختر عموی خود یعنی کبری اسنیپ ازدواج می کند که وی نیز مسلمان بوده است.
وی بعد از 40 سال تلاش و زحمت باعث اختراع جاروی پرنده می شود و اسم آن را بوقی 450 می گذارد.
وی بعد از 85 سال زندگی پر از تلاش چشم از زندگی بر می کند.
وسیله اختراع: جاروی پرنده
سال اختراع: 480 بعد از میلاد
زندگینامه مخترع: وی در سال 450 بعد از میلادی در خانواده ای مسلمان به دنیا آمد و بعد از 20 سال زندگی به فکری افتاد که می شه با یک جارو آشپزخونه پرواز کرد.
بنابراین وی بر این عمل بر می آید و فعالیت های بسیاری می کنند.
روزی در سن 23 سالگی وی بر اثر پرت شدن ناگهانی یک تکه چوب بینایی چشم راست خود را از دست می دهد.
وی در سن 27 سالگی احساس ترشیدگی می کند و با دختر عموی خود یعنی کبری اسنیپ ازدواج می کند که وی نیز مسلمان بوده است.
وی بعد از 40 سال تلاش و زحمت باعث اختراع جاروی پرنده می شود و اسم آن را بوقی 450 می گذارد.
وی بعد از 85 سال زندگی پر از تلاش چشم از زندگی بر می کند.
وسیله اختراع: جاروی پرنده
سال اختراع: 480 بعد از میلاد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند
[b]فقط اسل
[b]فقط اسل
جزئیات کاربر

نام: مالدبر
تاریخ تولد: 1992
فوت: زوبنتو گاز بگیر!
اختراع: مادولین
مادولین، ماده ایست مخدر که انسان را بدجور به خود وابسته میکند و یکی از ویزگیهای آن این است که شما بدون هیچ وسیله یا کامپوننتی، آنرا مصرف و نعشه شوید. توضیح آنکه مردم قبل ازآن از خماری میمردند!
یکشب دیدم ملت خمارن، اختراعش کردم!
تاریخ تولد: 1992
فوت: زوبنتو گاز بگیر!
اختراع: مادولین
مادولین، ماده ایست مخدر که انسان را بدجور به خود وابسته میکند و یکی از ویزگیهای آن این است که شما بدون هیچ وسیله یا کامپوننتی، آنرا مصرف و نعشه شوید. توضیح آنکه مردم قبل ازآن از خماری میمردند!
یکشب دیدم ملت خمارن، اختراعش کردم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
I Was Runinig lose
جزئیات کاربر

سلام
من همیشه تو این فکر بودم که جادوگران اینمه وسایل اختراع شده دارند چرا پس هیچ توضیحی داده نشده؟
حالا تو همین تاپیک ما مشاهیری رو اختراع می کنیم که اونها وسایلی رو اختراع کردن کهه جادوگران در این زمان به راحتی از آنها استفاده می کنند.
در پستیدن در این تاپیک به دو نوع می باشد:
1. شما می تونین به صورت کاملا جدی یک فرد مشهور اختراع کنید که لازم است چند نکات را رعایت فرمایید:
1.مشخصات و شرح حال مخترع ( از قبیل تاریخ تولد،تاریخ فوت،و... بسیار مهم)
2.نام اختراع
3.سال اختراع
4.چگونگی بوجود آودن اختراع
5. قبل از اینکه اختراع بشود ملت چگونه اینکار را انجام میدادند
6.مشخصات و شرح حال مخترع ( از قبیل تاریخ تولد،تاریخ فوت،و... بسیار مهم)
2. و مورد دیگر رول نویسی می باشد که شما می توانید تمام موارد ذکر شده را به صورت طنز و یا ... در رول نویسی بیاورید.
من همیشه تو این فکر بودم که جادوگران اینمه وسایل اختراع شده دارند چرا پس هیچ توضیحی داده نشده؟
حالا تو همین تاپیک ما مشاهیری رو اختراع می کنیم که اونها وسایلی رو اختراع کردن کهه جادوگران در این زمان به راحتی از آنها استفاده می کنند.
در پستیدن در این تاپیک به دو نوع می باشد:
1. شما می تونین به صورت کاملا جدی یک فرد مشهور اختراع کنید که لازم است چند نکات را رعایت فرمایید:
1.مشخصات و شرح حال مخترع ( از قبیل تاریخ تولد،تاریخ فوت،و... بسیار مهم)
2.نام اختراع
3.سال اختراع
4.چگونگی بوجود آودن اختراع
5. قبل از اینکه اختراع بشود ملت چگونه اینکار را انجام میدادند
6.مشخصات و شرح حال مخترع ( از قبیل تاریخ تولد،تاریخ فوت،و... بسیار مهم)
2. و مورد دیگر رول نویسی می باشد که شما می توانید تمام موارد ذکر شده را به صورت طنز و یا ... در رول نویسی بیاورید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط توبیاس اسنیپ در 1385/8/1 14:16:29
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج