تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
213 کاربر(ها) آنلاین هستند (103 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
212
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
پیام امروز
شخصیت خودتون رو معرفی کنید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
4 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

دوستان خودتون رو مطابق فرم زیر معرفی کنید:
-----------------------------------------------------------------------------
نام:
نام خانوادگي:
گروه:
(در اينجا ميتوانيد ويژگي هاي فردي شخصيت مورد نظر از جمله ويژگي هاي ظاهري و چوب جادو و الي آخر را بنويسيد)
معرفی کوتاه از زندگي شخصيت مورد نظر:
------------------------------------------------------------------------------
توضيح جديد:
فيلد جديدي در ويژگي هاي فردي هر فرد ساخته شده است به نام "معرفي شخصيت" كه هر كس مايل به قرار گرفتن اين فيلد در ويژگي هاي فردي خود ميباشد بايد در همين تاپيك معرفي شخصيت شخصيت خودش رو بنويسه و اعلام بكنه كه ميخواد اين معرفي شخصيت در فيلد"معرفي شخصيت" قرار بگيره
-قسمت معرفي كوتاه خیلی مهمه...حتما باید اونجا در مورد زندگي شخصيتتون توضيح بديد.
-در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه
-شناسه ها حتما باد فارسی باشن...به طور مثال: هري پاتر
-پست افرادی که پايين اونها نوشته شده "تاييد شد!" تائید شده هستند و دلایل تائید نشدن بقیه ی افراد در زير هر پست نوشته میشه
-از تکرار پست خود خودداری کنید مگر این که از تاریخ اون بیش از 3 روز گذشته باشه در غیر این صورت ممکنه برای تنبیه تائید شخصیتتون به تاخیر بیفته
-در قسمت ویژگی های فردی هر کاربر تائید شده قسمتی هست به نام ایفای نقش هری پاتری که داخل اون شخصیت هری پاتری فرد مذکور نوشته میشه این قسمت اصلا مهم نیست و اگر برای کسی نوشته بود بدون شخصیت جای نگرانی نداره
- تغییر گروه به هیچ وجه انجام نمیشه!
- اگر مایلید شخصیت خودتون رو عوض کنید باید با شناسه ی جدید این کار رو بکنید(يعني دوباره عضو سايت شويد) و حتما در معرفی برای شخصیت جدید شناسه ی قبلی خود رو ذکر کنید. اگر چیزی مغاییر با این مشاهده بشه (یعنی فردی دو شناسه برای ایفای نقش داشته باشه) با متخلف برخورد شديدي خواهد شد.
-هر وقت نتوانستید با شناسه قبلی وارد سایت شوید نشان دهنده این است که شناسه شما عوض شده است و در این حالت شناسه جدید را امتحان کنید.
اگر در هر حال نتوانستید وارد سایت شوید از طريق پست الكترونيكي( ايميل ) ثبت نام خود وارد شويد يعني به جاي شناسه ايميل را وارد كنيد و سپس دوباره به من پي ام بزنيد.
*اخطار*
هر کسی که با یک شناسه ی نمایشی دیگه تائید شده باشه و بعدا اسمش رو عوض کنه از ايفاي نقش سايت اخراج میشه. در کل کسی که شناسه ی نمایشیش با اونی که باهاش تائید شده فرق داشته باشه از ایفای نقش اخراج میشه
-----------------------------------------------------------------------------
نام:
نام خانوادگي:
گروه:
(در اينجا ميتوانيد ويژگي هاي فردي شخصيت مورد نظر از جمله ويژگي هاي ظاهري و چوب جادو و الي آخر را بنويسيد)
معرفی کوتاه از زندگي شخصيت مورد نظر:
------------------------------------------------------------------------------
توضيح جديد:
فيلد جديدي در ويژگي هاي فردي هر فرد ساخته شده است به نام "معرفي شخصيت" كه هر كس مايل به قرار گرفتن اين فيلد در ويژگي هاي فردي خود ميباشد بايد در همين تاپيك معرفي شخصيت شخصيت خودش رو بنويسه و اعلام بكنه كه ميخواد اين معرفي شخصيت در فيلد"معرفي شخصيت" قرار بگيره
-قسمت معرفي كوتاه خیلی مهمه...حتما باید اونجا در مورد زندگي شخصيتتون توضيح بديد.
-در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه
-شناسه ها حتما باد فارسی باشن...به طور مثال: هري پاتر
-پست افرادی که پايين اونها نوشته شده "تاييد شد!" تائید شده هستند و دلایل تائید نشدن بقیه ی افراد در زير هر پست نوشته میشه
-از تکرار پست خود خودداری کنید مگر این که از تاریخ اون بیش از 3 روز گذشته باشه در غیر این صورت ممکنه برای تنبیه تائید شخصیتتون به تاخیر بیفته
-در قسمت ویژگی های فردی هر کاربر تائید شده قسمتی هست به نام ایفای نقش هری پاتری که داخل اون شخصیت هری پاتری فرد مذکور نوشته میشه این قسمت اصلا مهم نیست و اگر برای کسی نوشته بود بدون شخصیت جای نگرانی نداره
- تغییر گروه به هیچ وجه انجام نمیشه!
- اگر مایلید شخصیت خودتون رو عوض کنید باید با شناسه ی جدید این کار رو بکنید(يعني دوباره عضو سايت شويد) و حتما در معرفی برای شخصیت جدید شناسه ی قبلی خود رو ذکر کنید. اگر چیزی مغاییر با این مشاهده بشه (یعنی فردی دو شناسه برای ایفای نقش داشته باشه) با متخلف برخورد شديدي خواهد شد.
-هر وقت نتوانستید با شناسه قبلی وارد سایت شوید نشان دهنده این است که شناسه شما عوض شده است و در این حالت شناسه جدید را امتحان کنید.
اگر در هر حال نتوانستید وارد سایت شوید از طريق پست الكترونيكي( ايميل ) ثبت نام خود وارد شويد يعني به جاي شناسه ايميل را وارد كنيد و سپس دوباره به من پي ام بزنيد.
*اخطار*
هر کسی که با یک شناسه ی نمایشی دیگه تائید شده باشه و بعدا اسمش رو عوض کنه از ايفاي نقش سايت اخراج میشه. در کل کسی که شناسه ی نمایشیش با اونی که باهاش تائید شده فرق داشته باشه از ایفای نقش اخراج میشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
جزئیات کاربر

نام : ویکتور کرام
گروه : اسیترین
توضیحات : من در سال چهارم به مدرسه هاگوارتز اومدم و درمسابقه سه جادوگرشرکت کردم و از هرمیون (هرمانیونی) گرانجر خوشم آمد و نیزجستجوگر تیم ملی بلغارستان درمسابقه کوییدیچ هستم
دوتا پست قبل تر رو ببيني جوابت رو دادم زير پستت!
گروه : اسیترین
توضیحات : من در سال چهارم به مدرسه هاگوارتز اومدم و درمسابقه سه جادوگرشرکت کردم و از هرمیون (هرمانیونی) گرانجر خوشم آمد و نیزجستجوگر تیم ملی بلغارستان درمسابقه کوییدیچ هستم
دوتا پست قبل تر رو ببيني جوابت رو دادم زير پستت!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/21 17:56:25
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نام : ویکتور کرام
توضیحات : من در سال چهارم به مدره هاگوارتز اومدم و درمسابقه سه جادوگرشرکت کردم و نیزجستجوگر تیم ملی بلغارستان درمسابقه کوییدیچ هستم
اولا اينكه مطابق ليست مثل بقيه معرفي كن...ثانيا اين شخصيت به افراد تازه وارد داده نميشه يه شخصيت ديگه رو از ليست شخصيت ها انتخاب كن
توضیحات : من در سال چهارم به مدره هاگوارتز اومدم و درمسابقه سه جادوگرشرکت کردم و نیزجستجوگر تیم ملی بلغارستان درمسابقه کوییدیچ هستم
اولا اينكه مطابق ليست مثل بقيه معرفي كن...ثانيا اين شخصيت به افراد تازه وارد داده نميشه يه شخصيت ديگه رو از ليست شخصيت ها انتخاب كن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/20 22:10:10
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1384/08/01
آخرین ورود: شنبه 14 فروردین 1400 04:53
از: اون یارو خوشم میاد!
پستها:
1548

لطف کنید سن منو از 14 به 2000(و بلکه هم بیشتر!)تغییر بدید!آخه تا شما منو تایید کنین من همون حدودا سنم میشه!!!
اگه دقت کنی میبینی که تائیدت کردم در ایفای نقشت دقت کن باز از اون کتاب دخترای جادویی بود چی بود استفاده نکنی چون قرار شد فقط اسمت رو از اونجا برداری
اگه دقت کنی میبینی که تائیدت کردم در ایفای نقشت دقت کن باز از اون کتاب دخترای جادویی بود چی بود استفاده نکنی چون قرار شد فقط اسمت رو از اونجا برداری
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر در 1385/8/20 22:52:06
But Life has a happy end. :)
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 خرداد 1388 14:00
از: كنار بر بچ مرگ خوار
پستها:
789

نام: نات
نام خوانوادگي:دويل
شغل:مرگ خوار كشتن ماگلها
رنگ چشم:قهوه اي
رنگ مو:قهوه اي سوخته
قد:170
چوب دستي :35 سانتي متر و از جنس يك ققنوس كامل
گروه سابق:اسليترين
محل زندگي:كنار برو بچ مرگ خوار
علاقه منديها:شرارت.كشتن ماگل ها.همكاري با ولدمورت.هك.سايت جادوگران.ديوانه سازها.جاودانه شدن...
معرفيت خوب نيست...سعي كن يه معرفي كوتاه از شخصيتت بنويسي در آخر اين معرفي...در كل نات فاميليش دويل بود؟!...نات تا اونجايي كه يادمه همين نات بوده كه اين شخصيت هم فكر ميكنم گرفته شده!...يه شخصيت ديگه رو معرفي كن لطفا!
نام خوانوادگي:دويل
شغل:مرگ خوار كشتن ماگلها
رنگ چشم:قهوه اي
رنگ مو:قهوه اي سوخته
قد:170
چوب دستي :35 سانتي متر و از جنس يك ققنوس كامل
گروه سابق:اسليترين
محل زندگي:كنار برو بچ مرگ خوار
علاقه منديها:شرارت.كشتن ماگل ها.همكاري با ولدمورت.هك.سايت جادوگران.ديوانه سازها.جاودانه شدن...
معرفيت خوب نيست...سعي كن يه معرفي كوتاه از شخصيتت بنويسي در آخر اين معرفي...در كل نات فاميليش دويل بود؟!...نات تا اونجايي كه يادمه همين نات بوده كه اين شخصيت هم فكر ميكنم گرفته شده!...يه شخصيت ديگه رو معرفي كن لطفا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/20 22:05:08
گزیده ای از برداشتهایم...
جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
جزئیات کاربر

نام:جاستین
نام خانوادگی:فنیچ فلچی
جنس:مرد
سال:ششم تمام شد
رنگ چشم:مشکی
گروهک هافلپاف
مو:مشکی و خشک
ظاهر:لاغر اندام
چوب جادو:6 اینچی با موی اسب پرنده
دسته جارو:ندارم
علاقه مندیها:هری و کمک کردن به او
توانمندیها:مبارزه با جادوی سیاه و ارتش دامبلدور
من دوست صمیمی ارنی مک میلان هستم ودر ارتش دامبلدور خدمت میکنم و در سال دوم نیز فکر کردم هری مار را برای حمله به من ترغیب میکند.
تاييد شد!
نام خانوادگی:فنیچ فلچی
جنس:مرد
سال:ششم تمام شد
رنگ چشم:مشکی
گروهک هافلپاف
مو:مشکی و خشک
ظاهر:لاغر اندام
چوب جادو:6 اینچی با موی اسب پرنده
دسته جارو:ندارم
علاقه مندیها:هری و کمک کردن به او
توانمندیها:مبارزه با جادوی سیاه و ارتش دامبلدور
من دوست صمیمی ارنی مک میلان هستم ودر ارتش دامبلدور خدمت میکنم و در سال دوم نیز فکر کردم هری مار را برای حمله به من ترغیب میکند.
تاييد شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/8/20 22:04:13
وصیتنامه ای مینویسم با این مضمون: جسمم را در چارچوب زمان دفن کنید. افکارم را در کتاب. بادبادک دلم را در اسمان به پرواز دراورید.
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 25 بهمن 1393 18:40
از: این به بعد آواتار فقط مردونه!
پستها:
621

نام:سدريك
نام خانوادگي:ديگوري
گروه:گريفيندور
من برادر بزرگ هرميونم
علايق:كوييديچ و سواري با هيپوگريف
حيوان مورد علاقه:ققنوس پروفسور دامبلدور(البته حيوان خودم جغد سفيده)
خوش اخلاقم ولي زود غصبي مي شوم.
پدرم با پدر هري دوست بوده
درسم خوبه و كتاب مبارزه باجادوي سياه حفظمه
اولا که سدریک دیگوری در هافلپاف بود نه گریفیندور دوما این شخصیت گرفته شده.
نام خانوادگي:ديگوري
گروه:گريفيندور
من برادر بزرگ هرميونم
علايق:كوييديچ و سواري با هيپوگريف
حيوان مورد علاقه:ققنوس پروفسور دامبلدور(البته حيوان خودم جغد سفيده)
خوش اخلاقم ولي زود غصبي مي شوم.
پدرم با پدر هري دوست بوده
درسم خوبه و كتاب مبارزه باجادوي سياه حفظمه
اولا که سدریک دیگوری در هافلپاف بود نه گریفیندور دوما این شخصیت گرفته شده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/8/19 12:30:32
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج