پرش به محتوای اصلی
جادوگرانخانه
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

83
نفر همین الان آنلاین‌اند 32 نفر در «انجمن»
3 عضو 80 مهمان
کجای سایت هستند؟
اعضای آنلاین

53 عضو در ۲۴ ساعت گذشته وارد سایت شدند

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

شومینه‌های من

۴ مقصد

همهٔ شومینه‌ها

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

نوع تاپیک: غیر رول

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
تولد نقش
1396/07/22
آخرین ورود
امروز ساعت 11:54
عضویت
1384/11/01
پست‌ها
3127
در راستای پست سالازار و الستور،خودتون میدونید که من اصلا هیچ قصدی ندارم.فقط میخواهیم سایت رو بهتر کنیم.میدونم که تمام اعضای سایت هم از طریق مذاکره و صحبت این مشکلات رو حل میکنیم تا مشکلی پیش نیاید.

بریم سر صحبت با مدیران،
در مورد دسترسی به انجمن مدیران من اصلاع زیادی ندارم پس دخالتی نمیکنم.

یک صحبت کوتاه درباره رفتار بعضی کاربران در سایت با مدیران دارم که میخوام بگم:
مدیر یک سایت احترام و مقام زیادی دارد.الان من میدونم که فلانی داره با برای مثال کریچر شوخی میکنه ولی فرد تازه وارد چی؟آیا اون هم چنین رابطه ی دوستانه بین این دو نفر را میداند.
خب اون میبینه که فلانی این شوخی کرده فردا میاد یک پست خفن بی ناموسی میزنه بلاک میشه.آیا غیر از این هست؟

من اصلا نمیگم شما اقدام نمیکنید بارها شده پویان به همین دلایل افرادی را بلاک کرده.
همانطور که همه میدونید من همیشه سپاسگذار زحمات شما مدیران عزیز هستم واقعا میدونم شما خیلی زحمت میکشید و از من و بقیه بیشتر دلتون برای سایت میسوزه و من اصلا حرفم این نیست که شما لیاقت مدیریت ندارید.اتفاقا شما از همه بیشتر این لیاقت رو دارید.این فقط صحبت دوستانه ای بود با شما مدیران!

ممنون،ایگور کارکاروف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1385/11/19 23:37:25
هر کسی جرات داره بیاد جلو (فقط از قبل اطلاع بده که اونجا نباشم )
آخرین ورود
شنبه 13 مهر 1387 20:30
عضویت
1385/10/14
پست‌ها
121
خب در ادامه حرف های الستور عزیز باید چیز هایی رو بگم،اما قبلش باید چند نکته رو یادآور بشم.
اول اینکه من هم مثل الستور هیچ کینه،رفاقت یا مسائل پشت صحنه ای با شخص با اشخاصی ندارم، که بخوام به خاطرش صدجور شایعه رو پشت سر هم ردیف کنم.
دوم اینکه من توی این تاپیک از اتاق ضروریات عملا هیچ کارم.مسئولیت این انجمن با مدیران هست و طبعاً و مطمئناً هیچ اعتراضی بر بلاهایی که سر این پست ها یا حتی شناسه های ما میشه وارد نمیشه.اما خواهش میکنم قبل از اینکه هزار و یک جور مساله حاشیه ای به وجود بیاد با دقت به این حرف ها توجه کنید.
و مهمتر از همه اینکه این پست ممکنه خیلی مستعد به سوءبرداشت باشه اما باید بگم که این پست هیچ جنبه تفرقه افکنی نداره و فقط برای اینه که وضع سایت بهتر بشه.مگه این نیست که همه ما برای دوستی هامون دور هم جمعیم؟!

حرفم رو با موضوع بحث هایی که بین حذبی ها و مدیرا بود شروع میکنم و اون داشتن دسترسی به انجمن مدیران بود.حتی روز تولد سه سالگی سایت هری داشت با تعجب به اطلاعات حذبیا از دسترسی به انجمن مدیران گوش میکرد.
این مساله رو تکذیب نمیکنم،که خودم تا چند وقت پیش ادعا میکردم راهی برای خوندن پست های انجمن های خصوصی پیدا کردم.اما بعد از چند بار امتحان متوجه شدم که این امکان به هیچ وجه وجود نداره وگرنه از لحاظ تئوری چنین چیزی ممکن بود.

توی چند وقت اخیر اعتراضات بر علیه حذب به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده.دلم نمیخواد مسائل سیاسی رو وارد قضیه بکنم اما کوچکترین برداشتی که از مساله میشه کرد اینه که انگار خیلی ها جنبه دموکراسی رو ندارن!
حداقل زمانی بود که فقط گیلدوری عزیز میتونست پست هایی بزنه که توش بی بند و باری باشه و بدون عبور از مرز و حد ها فقط یه مقدار مرز ها رو باز تر بکنه.اما الان همه به سیم آخر زدن و بدون هیچ ظرافت و بند و باری با شکستن تمام حد ها،مرزها و اخلاقیات پست هایی میزنن که جداً شرم آورن و به سرعت با لاپوشونی ها و بلاک کردن های به اصطلاح طولانی اما بسیار کوتاه قضیه رو سربسته میذارن.البته همنطور که در ابتدای حرفم گفت طرف حرف های من هیچ شخصی نیست.به هر حال با دادن آزادی های نامناسب و نابه جا،توقعات چندین برابر افزایش پیدا میکنه و در نهایت به هرج و مرج هایی ختم میشه.
درسته که سایتی به بزرگی جادوگران در برابر این هرج و مرج ها، در طول سه سالی که تقریبا به طور مداوم انجام وظیفه کرده، مقاومت های خوبی نشون داده، اما قوی ترین حکومت های بشری هم با همین هرج و مرج ها و تهاجمات سقوط کردن.پس باید مواظب بود.
من این موضوع رو مطر نمیکنم که مدیر ها بد هستن.مطمئناً اونا دلسوز ترین و فعال ترین افراد سایت هستند،اما همه افراد جایزالخطا هستن.اختلاف نظر ها و مخالفت ها با حذب حتی از طرف مدیران هم به طور نیمه شفاف و نیمه مستقیم مطرح شده و نمونه بارز این مساله بعد از شروع وزارت سینای عزیز بود که امضای یکی از مدیران بیانگر اختلاف بین این دو گروه بود.

حذب شده یک سکوی پرش برای اعضا،اینو رد نمیکنم.اما مهم اینه که پرش از این سکو با سقوط چه افرادی همراهه و به چه قیمتی این اتفاقات میفته چون من هیچ وقت اون پشت نبودم!!

و در نهایت باز هم متذکر میشم که این پست صرفا جهت اطلاع رسانی بوده و بدون هیچ غرضی نوشته شده.امیدوارم که باعث تفرقه نشه و به این مسائل رسیدگی بشه،بدون هیچ حاشیه،بدون هیچ دعوا و بحث.

باز هم ممنون
سالازار اسلیترین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]The sun enter
آخرین ورود
شنبه 12 اسفند 1402 17:43
عضویت
1383/02/08
پست‌ها
911
سلام بهتره این بحث بره نحوه بر خورد جاش اینجا نیست حذب مربوط به روله و منم جواب شما رو تو نحوه بر خورد می دم

ققی عزیز!میتونی دفاعیات خودتو یا هر چیزی که اسمشو میذاری توی نحوه برخورد بنویسی،چون طرف صحبت ما عمدتاً مدیرا هستن.ممنون(ناظر)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1385/11/19 22:53:42
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
آخرین ورود
سه‌شنبه 8 اسفند 1385 19:11
عضویت
1385/07/16
پست‌ها
192
به نام خدا

سلام به مدیران محترم سایت جادوگران
« این پست از روی هیچ کینه یا نفرتی زده نشده بلکه زدن این پست فقط برای جلب توجه مدیران به وضعیت کنونی سایت »

نمی دانم از کجای این مشکل شروع کنم و به کجا آن را ختم کنم ، نمی دانم شروع این مشکل از که بود شاید بدانم ولی بهتر است نگویم ولی با این بی هیچ حاشیه سازی سراغ اصل مطلب میروم .

شاید تا چندی پیش مدیران دارای احترام و ارزش هایی در سایت بودند ، نه به خاطر مقام مدیریت بلکه برای زحماتشان ولی الان که به سایت نگاه میکنیم متوجه میشویم نه تنها مدیران دیگر از احترام سابق خود برخوردار نیستند بلکه شاهد زدن پست های اعضای تازه وارد هستیم که به شکل های گوناگون به مدیران بی احترامی می کنند و مسلما این را هم میدانیم که اعضای تازه وارد از گروهک ها و اعضای سیاسی سایت بی خبرند پس شخصی یا اشخاصی در پشت این قضیه هستند که اعضای تازه وارد را به زدن این نوع پست ها تشویق میکنند .

مسئله ای که می خواهم برای شما مدیران عزیز بیان کنم ، ناهنجاری به نام حذب است ، پس با چند سوال شروع میکنم :

- آیا اگر من به عنوان یک عضو ایفای نقش پستی که چندی پیش توسط ققنوس زده شد را میزدم ، بلاک نمی شدم ؟

- آیا اگر کسی از اعضای ایفای نقش بجز حذبی ها پست هایی پر از جملات غیر اخلاقی و توهین آمیز را به
مدیران نسبت میداد بلاک نمیشد ؟

با کمی تفکر متوجه میشوید که جواب فقط " بله " است اما وقتی این چنین پست هایی زده می شود با پاک شدن پست موضوع خاتمه میابد ، دلیل این سرپوشی ها چیست ، مگر جز این است که هر عضو به اندازه عضو دیگر در ایفای نقش سهم دارد ، پس برای چه باید این چنین باشد .

یکی از نکته های جالب این است که وقتی من با یکی از سران حذب صحبت میکردم می گفت : ما فقط بر علیه تصمیمات مدیران در ایفای نقش هستیم .
بگذارید من این جمله را ویرایش کنم : ما فقط بر علیه مدیرانی هستیم که به مانع فعالیت های غیر قانونی ما در سایت می شوند و حامی مدیرانی هستیم که ما را در رسیدن به اهدافمان یاری می کنند .

یکی دیگر از نکته های جالب در مورد این گروهک سایت " دسترسی به انجمن مدیران است " که واقعا این موضوع را نه مدیران و نه آنها نمی توانند تکذیب کنند . چرا که همه میدانند مدیرانی بی لیاقت در سایت قانون را زیر پا میگذارند و این مطالب را به نحوه های مختلف در اختیار این گروهک میگذارند . می خواهم سوالی بپرسم :
اگر این انجمن خصوصی است پس چرا باید آنها به این انجمن دسترسی پیدا کنند ؟
شاید یک جواب جالب که از یکی از آنها شنیدم این بود : ما از کنار انجمن مدیران رد میشویم ، مطالب خودشان به دست ما می آیند ( شاید این جمله معادلی باشد برای این جمله : بدست آوردن این مطالب با کمی رفاقت از خوردن یک لیوان آب هم راحت تر است )

در کل این مطالب را گفتم که به این نقطه برسیم اگر این چنین پیش برویم تا چندی بعد احترام گذاشتن به دیوار ارزشمند تر از احترام گذاشتن به مدیران است ، شاید بهتر باشد اصلاح کنم ، احترام گذاشتن به دو مدیر قانون مند است .

ما خواستار بسته شدن پرونده حذب برای همیشه چه در " پشت صحنه سایت " چه در " خود سایت " هستیم .

یک جمله جالب می خواهم بنویسم که خیلی معنی دارد و خیلی از اعضا آن را درک می کنند و از نبودن معنی این جمله در سایت رنج می برند : جادوگران برای همه به یک اندازه .

ارادتمند شما آلستور مودی .

--------------------------

خواهش میکنم با پیام شخصی یا با یک ویرایش " رسیدگی میشود " جواب من را ندهید ، دلایلی منطقی بیاورید که چرا این چنین اعضایی بلاک نمی شوند یا تاپیک این گروهک قفل نمی شود . خواهشا نگویید دلیل این است که با اینکار 160 پست پشت این کار می خورد که چرا این کار را کردید و نگویید که از تحدیدات می ترسید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1385/11/19 22:48:41
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1385/11/19 22:51:00
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1385/11/20 0:45:52
تصویر تغییر اندازه داده شده










[b][size=med
آخرین ورود
دوشنبه 29 بهمن 1397 15:27
عضویت
1383/04/15
پست‌ها
1771
سلام

آقا من الان نمیبینم تو سایت چه خبره! یعنی میبینم! ولی قدیمیارو میبینم! همون مشکل cache !!

موضوع اینجاست من رفتم کوکی هارم پاک کردم! ولی چتر باکس که به طور کلی نصفه به روز میشه و سایت رو هم شک دارم که کامل میبینم یا نه! میترسم ملت پست بزنن من نبینم!

یدونه هم پیام شخصی داشتم یه زمانی! اونو هم نشون میده که شما یه پیام شخصی جدید دارید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,» 
said Dumbledore
, his voice a little stronger despite
the freezing water
. «I am with you.»[/font]  [/b]
تولد نقش
1394/05/16
آخرین ورود
دوشنبه 2 تیر 1404 00:44
عضویت
1385/08/23
پست‌ها
509
باسلام

ببخشید شما در زیر انجمن نوشته اید کابران آنلاین
و نیز مدیرها رو با رنگ زرد نشون میدید یعنی اینکه مدیری انلاین باشه اسمش رنگ زرد هست
ولی چرا ناظرین رو که مشخص کردید بارنگ سبز نشون بدید نشون نمیدید
یعنی اگه ناظری انلاین باشه اسمش سبز رنگ نیست چرا؟
باتشکر
فقط برای اینکه اطلاع پیدا کنم این سوال رو کردم منظور خاصی نداشتم

شناسه ناظران فقط در داخل انجمنهایی که نظارت دارند بصورت سبز نشون داده میشه نه در کل سایت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/19 12:27:33
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
آخرین ورود
پنجشنبه 22 دی 1390 13:10
عضویت
1385/03/26
پست‌ها
189
در تاپیک بازی با کلمات فقط کسانی که می خوان عضو ایفای نقش باشن باید پست بزنن؟ یا ماها هم می تونیم؟

با توجه به تصمیمی که مدیران گرفتند تمام اعضای سایت اجازه دارند در این تاپیک پست بزنند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/18 19:40:20
خطاط اتاق آبی


تصویر تغییر اندازه داده شده
تولد نقش
1396/04/21
آخرین ورود
چهارشنبه 26 خرداد 1395 10:57
عضویت
1382/10/13
پست‌ها
3768
به هرمیون گرنجر:
اگر نمیتونی از صفحه بلیت ارسال کنی از ایمیلی که برای ثبت نام در سایت استفاده کردی به سایت ایمیل بزن و شناسه جدید رو بنویس تا عوض کنیم.

در مورد قرار صبح ها برای من مناسبه پس میمونه جمعه.

به .Faramir :
نظر سنجی لزوما نیاز به اجازه نداره ولی به ناظر فروم بگید تا اطلاع داشته باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
Sunny one so true, i love you.
آخرین ورود
یکشنبه 21 مهر 1387 01:00
عضویت
1385/11/16
پست‌ها
3
سلام
اگه بخوایم یه نظر سنجی تو سایت بزارم از کی باید اجازه بکیریم
فقط خواهشا آدرس نده که قوانینو بخونم خودت مختصر توضیح بده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آخرین ورود
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386 13:36
عضویت
1385/07/11
پست‌ها
219
با سلام.
من میخواستم در مورد این موضوع براتون بلیت بفرستم اما نشد. اونم به دلایلی که خودم هم نمیدونم صفحش اصلا لود نشد.
میخواستم اگه میشه شناسه کاربری منو عوض کنین چون با این شناسه امکان ورود کردن من بدون کپی و پیست کردن نیست. نمیدونم چرا اما وقتی پسورد و شناسه خودمو می نویسم قبول نمیکنه. اما وقتی کپی میکنم مشکل حل میشه و وارد میشه. در ضمن من اینکار رو تنها با نوشتن پس ورد هم امتحان کردم. ایراد از شناسست.
خیلی کمک بزرگیه. متشکرم.
به هری پاتر - وبمستر سایت: من باز هم درخوست خودمو در مورد اون داستان مطرح میکنم. وقتشو شما تعیین کنین اما مدرسه منو هم در نظر داشته باشین. من همیشه شیفت صبح هستم.

بهتر شناسه کاربری رو انگلیسی انتخاب کنید چون حرف عربی مثل "گ" در شناسه شما مشکل درست میکنه.
لطفا یه بلیت برای مدیران ارسال کن که در اون شناسه شما رو تغییر بدن با نامی که خودت انتخاب میکنی.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/17 22:42:12
ما بدون امضا هم معتبریم

نصب جادوگران روی آیفون

  1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.