جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  71 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  184 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  205 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  294 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 شهریور 1386 19:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

توي بليت شماره 56617 كه 18 شهريور فرستادم نوشتم :

نقل قول:
سلام

میخوام تغییر گروه بدم و به هافلپاف برم !
تنها دلیلی که برای رفتن به اونجا دارم اینه که میتونم توی این دو هفته به نحو احسن اونجا فعالیت کنم !پرسی تا فارغ التحصیلی توی گریفیندور رفته و بعد به عنوان منشی وزیر منصوب شده ، در نتیجه گروه مشخصی نداره

كوييرل براي جواب نوشته :

نقل قول:
سلام
مگه وقتی دانش آموزان از هاگوارتز میرن باز تغییر گروه میدن!؟

پرسی ویزلی تو گریفیندور بود و من نمیتونم گروهش رو تغییر بدم. شما میتونید با همون شناسه قبلی که تایید شده بودید در هافل، دوباره معرفی شخصیت کنید.
موفق باشی

ببينيد ، تكليفه خودتونو با خودتون و ما روشن كنيد ، موضوع پيچيده اي نيست . آنتونين دالاهوف رو كه يكي از سياها هست ،‌ هر احمق و ابلهي ميدونه كه قبلا توي اسليترين بوده ، پرسيم توي گريفيندور بوده !‌ دالاهوف تغيير گروهش مشكلي نداره ، ولي پرسي چرا !!
قبلا كوييرل گفت كه شناسه هايي كه يك سال از عضويتشون ميگذره و فكر كنن اگر تغيير گروه ميدن ، فعاليتشون بهتر ميشه ،‌ ميتونن هماهنگي كنن و تغيير بدن گروهو .
حالا منم اين تشخيص و دادم ، كل اين شخصيتا مشخصه گروهشون چي بوده ،‌ بغير از يه عده محدودي ! پس انقدر گير دادن و سر هم كردن جواب لازم نيست و بدون جر و بحث ميشه گروهو تغيير داد و شاهد فعاليت مناسب تره يه شخصيت بود

فكر كنم شخصيتايي مثل فاطي پاتر رو گفتي كه ميتونن تغيير شخصيت بدن ! لازم نيست دليل تراشي كنيد ،‌خيلي راحت گروهو تغيير بديد ، به همين سادگي به همين خوشمزگي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 شهریور 1386 15:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:گلرت
نام خانوادگی:گریندلوالد
تاریخ تولد:1878
گروه:رئیس گروه deathly hollows در مدرسه دورمشترانگ
شغل:محقق برجسته جادوی سیاه
خصوصيات ظاهري: قد متوسط و چهارشانه مو و ریش سفید ابریشمی صاف و بلند.چشمهای فندقی
(دوران کودکی خاموش و رمز آلودی چون لرد ولدمورت دارد)
[spoiler=معرفی کوتاه شخصیت]گلرت دانشجوی با استعداد مدرسه جادوگری دورمشترانگ از زمانی اسمش بر سر زبانها افتاد که توانست به وضوح برخورداریش را از استعداد شگرفش در علوم جادوی سیاه را به اثبات برساند.

(- بنا به گفته تاریخ نویسان اگر زنده میماند به مراتب قدرتمند تر از لرد ولدمورت و آلبوس دامبلدور بود -)

با توجه به ملایمتی که دورمشترانگ نسبت به جادوی سیاه نشان میداد او توانست به سرعت پیشرفت خاصی را در این زمینه از آن خود کند.

ولی با شدت گرفتن رفتارهای سوء او و برخوردهای اصیل پرستانه اش(همچنین علامت معروفش بر روی دیوار دورمشترانگ) مدیران مدرسه اش مجبور به اخراج او از مدرسه شدند.
پس از بازگشت به منزل خاله اش باتیلدا بگشات با چهره ی هم رده ی خود آلبوس دامبلدور آشنا میشود و با هم به نتایج و نقطه نظرهای مشترکی میرسند.(توضیحات اضافه باعث افشا شدن کتاب 7 میشود...)

....سرانجام به دست دوست قدیمی خود آلبوس به دلیل نامعلومی کشته میشود....

چوب دستی : چوبی شبیه به شمشیر نک تیزبه طول 14 اینچ که با اعمال زور به جنیان برایش ساخته بودند.

علامت معروفش روی دیوار دورمشترانگ:در امضا میبینید

اسرار خاموش:هنوز کسی نمیداند که آیا دامبلدور دوست صمیمی خود را کشته یا نه.آنها با هم بسیار صمیمی بودند.[/spoiler]

متن من در اسپویلر قرار گرفت.من باید اول در بازی با کلمات و بعد در تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی تایید بشم بعد معرفی شخصیت کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/20 17:15:32
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/20 18:18:59
ویرایش شده توسط gelert grindelwald در 1386/6/21 0:36:38
ارسال شده در: دوشنبه 19 شهریور 1386 00:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:تام
نام خانوادگی:ریدل

لقب:لرد ولدمورت
معرفی کوتاه شخصیت:مادرش جادوگر و پدرش مشنگ است قبل از به دنیا امدنش پدرش مادرش را ترک کرد و مروپ گانت نیز بعد از به دنیا اوردن وی دیری نپایید که دار فانی را ودا گفت.

دوران کودکیش را در یتیم خانه ماگلی به سر برد و سرانجام توسط دامبلدور به مدرسه هاگوارتز راهنمایی شد،تواناییهایش را ثابت کرد و توانست در تالار اسرار را باز کند و موجب مرگ میرتل گریان شود.

سپس بعد از پایان تحصیلات در مغازه جادوی سیاه بورگین مشغول به کار شد و سپس وقتی امادگی لازم را به دست اورد مریدانی برای خود جمع کرد و لقب خود را ولد مورت گذاشت و پس از انکه درخواست رد برای تدریس در هاگوارتز شنید به دنبال اهداف سیاه خود رفت.

در نهایت طبق پیشگویی تریلانی او رفت تا پسر کوچکی را بکشد اما بعد از کشتن پدر و مادرش نفرین مرگ به او برخورد کرد و بازتاب شد و روح را از جسم لرد فراری داد.

اکنون جهانیان بترسند زیرا ولد مورت دوباره برگشته است.

چوب جارو:لرد برای پرواز احتیاج به این وسایل مسخره نخواهد داشت.

چوب جارو:چوب خاص پر ققنون ، چوبدستی هم هسته هری پاتر.

شناسه قبلی من:گراپ

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بهنام در 1386/6/19 0:13:55
ویرایش شده توسط بهنام در 1386/6/19 0:17:30
ویرایش شده توسط بهنام در 1386/6/19 8:09:09
ویرایش شده توسط بهنام در 1386/6/19 12:32:46
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/19 18:41:42
ارسال شده در: یکشنبه 18 شهریور 1386 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
ما امروز در مورد لرد جلسه داشتیم
در این مورد یه بلیط ارسال شد
و توی این تاپیک هم جزئیات کاملش مطرح شد
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3482&post_id=173077#forumpost173077

شخص مورد نظره شناسه میسازه و معرفی شخصیت میده

تا الان همه مرگخوار ها موافق بودن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 شهریور 1386 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
بنده هم ایضا مثل همون بالایی...همون چیزا...
حس تکرار نیست...فرقش 300 پیکسل هم نیست

همونا...!

خب برای من به صورت اول جدیدها مرتب شده! پس نمی‌دونم منظورت از بالا چیه!
و کپی پیست کردن راحت‌تر از نوشتن اینا بودا!

ویرایش: همون بالایی(در حالت اول قدیمی ها) و همون پایینی(در حالت اول جدیدها)!!!چون حس کپی نیست مینویسم!!!:

1- دسترسی به گروه اسلیترین رو ور دارین، لطفا!
2- دستی به گروه مرگخوارها رو ور دارین، لطفا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1386/6/17 23:53:44
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1386/6/18 15:03:33
[b]The sun enter
ارسال شده در: شنبه 17 شهریور 1386 18:57
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
استعفا از چی؟ شما میتونید فعالیتی نداشته باشید ولی ما چیزی به اسم بدون گروه نداریم.موفق باشی

ها...پرفسور! ما باید سر همه چیز دعوا و کل کل کنیم؟
باب "چیزی به اسم بدون گروه نداریم" یعنی چی؟
چیزی به اسم تغییر گروه هم نداشتیم ولی دیدیم که وجود داره.
در ضمن یه مثال میزنم.همین ویولت چند ماهی بدون گروه بود.
خواهشا دسترسی گروه اسلیترینی بنده رو قطع کنید.
شما خودتون هم دوست دارید که همه چیز با یه دعوا یا سروصدا حل بشه؟

ویرایش:دسترسی مرگ خواری رو هم بگیرید.متاسفانه لرد نداریم که باهاش هماهنگ کنم.میخوام برم محفل!!!!!!!!!!!!!!!

ویولت رو که کلا من مخالف بودم با این بدون گروه بودنش و مدیریم از من سوال نکرد برای این کار.
من دسترسی نطارت و مرگخوار رو بر میدار ولی در مورد بدون گروه بودن مدیر گروه شما"راجر دیویس" باید تصمیم بگیره. در هر حال اگه نظر منو بخوای که نمیخوای باید عرض کنم کار اشتباهیه و من مخالفم.

ها.نظر شما محترمه کوییرل جان.
راجر جون،این پرفسور داره گولت میزنه.بیا و دسترسی منو بگیر.باب باید برای نداشتن دسترسی هم باید اصرار کنیم.بگیر برادر من.بگیر.

من گروه‌ت رو برداشتم!
چون نیازی نمی‌بینم که ایفای نقش حتما عضو گروه باشن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1386/6/17 19:01:34
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/17 19:16:15
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1386/6/17 21:27:25
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1386/6/17 23:52:54
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: شنبه 17 شهریور 1386 17:13
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور كوئيرل
من امروز(شنبه) در كارگاه تاييد شدم وهنوز مهلتم تموم نشده.
لطفا ملاحظه اي به معرفي داشته باشين.
مرسي.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
ارسال شده در: شنبه 17 شهریور 1386 12:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرفسور.....خواهشا پس از تایید استعفای بنده ،دسترسی گروهیم رو هم بگیرید.
باز هم میگم که این کنار کشیدن ها،تنها به دلیل مشکلات شخصیست و هیچ حاشیه ای در اطرافش وجود نداره.
دلیلی هم ندارم که با بلیت توضیح بدم.پس خواهشا اجازه دهید،مدتی را بدون گروه به فعالیت در رول بپردازم.
ممنون و متشکرم.

استعفا از چی؟ شما میتونید فعالیتی نداشته باشید ولی ما چیزی به اسم بدون گروه نداریم.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/17 18:43:44
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: جمعه 16 شهریور 1386 20:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:ريگولس آكتريوس بلك ( regulus arcturus black)
گروه : اسليترين
شغل: مرده(مرگخوار سابق) با علاقه براي عضويت در محفل ققنوس
خصوصيات ظاهري: ريز نقش و لاغر اندام با موي مشكي لخت و چشمان قهوه اي
معرفي كوتاه شخصيت:
ريگولس در خانه ي بلك ها ،خانه ي شماره ي 12 ميدان گريمولد، به دنيا آمد.پدرش(مالبرگ) و مادرش( اوريون) بودند و او را به نام پدر اوريون،آكتريوس، نام گذاشتند.
او يك سال بعد از سيريوس، برادر بزرگترش،پا به هاگوارتز گذاشت...در حالي كه خانواده اش در شوك "گريفندوري شدن" سيريوس طغيانگر بودند ...
با عضويت ريگولس در اسليترين اميد به احياي سنت هاي خاندان بلك به مادرش برگشت. درهاگوارتز از برادرش فاصله ميگرفت...او يك اسليتريني تمام عيار بود و موفق شد جوينده ي تيم اسليترين شود و در برابر جيمز پاتر هم قرار گرفت( اما اين جيمز بود كه جايزه ي بهترين جوينده را از آن خود كرد)

[spoiler]تا زماني كه قدرت ولدمورت رو به فزوني رفت...به يكي از طرفداران لرد سياه تبديل شد كه او هم شعار هاي خاندان بلك را تاييد ميكرد: اصالت جاودان
سر انجام در16 سالگي به لرد سياه پيوست و يك سال بعد كريچر را ندانسته به مانند يك قرباني به سرورش سپرد...زماني كه به جان پيچ لرد سياه وماهيت پليدش ايمان آورد، تصميم به نابودي قدرت اهريمني ولدمورت گرفت...وفدا كارانه جانش را در راه نابود كردن جان پيچ،قاب آويز، گذاشت.

ريگولس اولين كسي بود كه به وجود جان پيچ لرد سياه پي برد و براي نابوديش قدم برداشت.

[/spoiler]
روحش شاد.

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/17 11:52:37
ویرایش شده توسط R.A.B1989 در 1386/6/17 17:09:42
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/17 18:48:45
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
ارسال شده در: جمعه 16 شهریور 1386 09:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:نجینی
گروه:اسلیترین

معرفی کوتاه شخصیت:نجینی مار بزرگ و قدرتمند ولدمورت است که شخص لرد سیاه ماموریتهای زیادی را به وی محول کرده.

وی یکی از جان پیچهای لرد تاریکی نیز هست.که از این جهت برای ولد مورت گران بها و پر ارزش است.نجینی به خاطر کشتار های زیادی که انجام داده به نام مار قاتل نیز از او یاد میشود.

2متر طول دارد و و به راحتی میتواند یک انسان بالغ را درسته ببلعد.لرد ولد مورت این مار را از جنگلهای شمال بریتانیا و زمانی که هنوز از تخم بیرون نیامده بود با خود اورد.

نجینی یکی از خارالعاده ترین موجودات است و با اینکه امکان استفاده از چوبدستی برای بروز نیروهای جادوی اش نیست اما دندان های نیش بسیار قوی ای دارد و نیز وی رابطه ذهنی بسیار قوی با لرد ولدمورت دارد.

خیلی ها او را به عنوان خادم اول ولد مورت میشناسند و عقیده دارند که یکی از مرگبار ترین دست پروده هایش است.

توانمندی ها:خورد کردن استخوان قربانی در کمتر از یک دقیقه!
علاقه مندی ها:لرد اعظم و جنگلهای سرد شمال بریتانیا!
محل زندگی:هر کجا که لرد ولد مورت گام بگذارد نجینی هم به دنبالش خواهد رفت.

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد مورداک در 1386/6/16 9:29:17
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/17 11:47:12