Re: ((آلبوس دامبلدور)) قوی تره یا ((لرد ولدمورت))؟!!!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 آذر 1386 15:31
عرض اطلاع باید به همه ی کسانی که می گن ولدمورت قوی تر و باهوش تره بگم که اشتباه کردین . اگه کتاب هری پاتر و سنگ جادو ترجمه ی سعید کبریایی رو خونده باشین باید بگم تو صفحه ی 18 فصل *پسری که زنده ماند* پروفسور دامبلدور به مک گونگال اینو میگه و این جوابو می شنوه:
... با گفتن طرف بیش تر گیج می شیم. به نظر من هیچ دلیلی وجود نداره که اسم ولدمورتو به زبان نیاریم.
مکی_ می دونم که از نظر شما ایرادی نداره ولی شما با بقیه فرق دارین. همه می دونن که طرف... ببخشین ... ولدمورت فقط و فقط از شما حساب می بره.
دامبلی_ دارین اغراق می کنین. ولدمورت نیروهایی داشت که من هیچ وقت نداشتم.
مکی_چرا داشتین ولی شما نجیب تر از اون هستین که بخواین از این جور نیروها استفاده کنین.
دامبلی_ چقدر خوبه که هوا تاریکه. آخرین باری که از خجالت سرخ شدم وقتی بود که خانم پامفری از روگوشی هام تعریف کرد.
...
تا این جاش فکر کنم قانع شده باشین. در ضمن اگه ولدمورت قدرتش بیشتر بود پس می خواست اول دامبلی رو از بین ببره و بعد به سراغ هری بره؟ یا این که چرا تو کتاب اول, اول دامبلی رو فرستاد بیرونو بعد رفت سراغ سنگه؟ اگه قدرتمند تر بود خیلی زودتر از اینا می اومد و با دامبلی می جنگید.
بنابراین دامبلی قوی تر و باهوش تره. هزاران دلیل دیگه هم هست ولی اینا از همه محکم تره.