هری پاتر نوشته:مدیران در ترین ها دخالتی نمیکنن از اول بنا به این بوده که خود اعضا رای بدن.بالطبع نتایج ترین ها هم ربطی به کار مدیران نداره.
هری پاتر عزیز این که بگی ربطی به مدیرا نداره اصلا درست نیست مگه میشه مساله ای تو سایت باشه و مدیر بتونه از زیرش شونه خالی بکنه؟میدونم ممکنه بیشتر منظورت این باشه که مدیرا دخالتی در زمینه ترین ها نمیکنن ولی بازم نباید صورت مساله رو پاک کنی که اینجور بشه که تازه وقتی مدیری که از وقتش میزنه و مسائل سایت براش مهمه و میاد تذکری به رایهای خنده داری که داده شده میده زیر سوالم ببرنش!
یه موضوعی رو یادآوری میکنم فکر کنم کافی باشه تا شما خودتو از این قضیه کنار نکشی و کاسه کوزه ها سر مدیر مربوطه شکسته نشه:
یادته یه زمانی یه عده برای اینکه سر یه قضیه ای باهات مشکل پیدا کرده بودن و بعضیاشونم همینجوری محض خنده و مسخره بازی اومدن بهت تو قسمت بهترین عضو تازه وارد رای دادن؟
اگه حرفت مبنی بر اینکه نظرات عوض نمیشه و با سایتای زردی که قوانینشون متغیرن فرق داره اینجا درست باشه باید پرسید اون موقع هم مدیر نباید دخالت میکرد؟
پس چرا اون رای ها باطل اعلام شد؟
و تا اونجائی که یادمه در جشن تولد پارسال در جواب یکی از اونا که بت رای داده بود و ازت پرسید چرا رایمو باطل کردین؟
_گفتی:پس بهتر بود بلاک میشدید؟!
الان هم همون قضیه س وقتی میان در قسمت بهترین عضو تازه وارد به جولیا تراوزری که خیلی وقته عضو سایته رای میدن،وقتی در قسمت ناظر ماه اعضائی که اصلا عضو هافلپاف نیستن به ماندانگاس یعنی ناظر قبلی و بلاک شده هافلپاف رای میدن،وقتی در قسمت بهترین نویسنده به گراوپی که بلاک شده رای میدن،وقتی در جادوگر ماه به آرشامی که بقول خودت برای همیشه بلاک شده رای میدن.....چرا فقط به بلاک شده ها رای دادن؟!
اینا چه معنی ای میده جز اینکه اینائی که این رای هارو دادن نشستن با هم قرار گذاشتن تو هر قسمت به فرد بلاک شده مورد نظرشون رای بدن تا کارائی که با دادن شناسه و پستهای متعدد در همینجا یعنی گفتگو با مدیران انجام شد در ترین ها هم دنبال بشه.
پ.ن:الان به اون حرفت که گفتی فعال کردن فروم وظیفه ناظر نیست رسیدم جون نتیجه وقت گذاشتن برای این موردو دارم تو جوکهای ترین ها میبینم
-------------------------------------------
اسکاور محترم نیا بگو من با مدیرا حرف زدم تو نباید جواب بدی من دارم بعنوان یه عضو سایت نظرمو درباره مسائلی که همه و از جمله من تو اینجا میتونن ببینن و گفتی میگم:
اون چهار مورد اولی که در رابطه با ویرایش و نادیده گرفتن رای ها گفتی اینقدر غرض ورزانه س که لازم نیست چیزی درباره ش گفته بشه اما در مورد شماره 5:
نقل قول:
تلاش برای برنده شدن در رای گیری و گرفتن رنک!
تا جائی که من میدونم پروفسور کوئیرل تا حالا تا دلت بخواد رنک جادوگر ماه ،جادوگر سال،ناظر ماه و ناظر سال را گرفته که میشه باش یه موزه لوور زد!
با سابقه ای که از ایشون همه میدونن و خیلی از اعضا بارها گفتن که ایشون بدون هیچ غرضی و دقیق و بدون رو در واسی مدیریت میکنن این مورد پنجمت منو به این نتیجه رسوند که آره بقول خودت واقعا عصبانی بودی موقع زدن پستت چون معمولا در موقع عصبانیت آدم هر چی بذهنش برسه برای خراب کردن طرف مقابل میگه
--------------------------------------------
کاشکی میشد همه منصف باشیم و بعضی اعضا دست از رفیق بازیشون بردارن
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج