جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: جمعه 24 اسفند 1386 12:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
سلام بر تو ای ناظر:

پرسی بی زحمت برو این یکی پست منو هم نقد کن.

ورزشگاه کوهستانی آلپ ، پست شماره ی بیست

با تشکر نوربرتا

تصمیم گرفتم که پستها بعد از ارسال نتایج داوری ، به درخواست بازیکنان نقد بشه ! یعنی زمانی که نتایج داوری هفته چهارم ارسال شد ، شما میتونید درخواست بدید این پستتون نقد بشه .

این مورد فقط مربوط به پست های رولی که در ورزشگاه های مسابقه میخورن هست ، سایر پستهایی که در تاپیک های رول میخورن ، هر زمانی میتونید درخواست نقدش رو بدید و من سعی میکنم در سریعترین زمان ممکن رسیدگی کنم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 24 اسفند 1386 11:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر تو ای ناظر:

پرسی بی زحمت برو این یکی پست منو هم نقد کن.

ورزشگاه کوهستانی آلپ ، پست شماره ی بیست

با تشکر نوربرتا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1386 10:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر ناظر:
لطفا پست شماره ي 15 منو در ورزشگاه يخي سوئد نقد كنيد.
با تشكر.

ناظر : نقد شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/23 17:27:21
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/23 17:42:57
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
ارسال شده در: چهارشنبه 22 اسفند 1386 17:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلا بر تو ای ناظر:
پرسی برو این پستو نقد کن.

ورزشگاه یخی سوئد ، پست شماره ی 24

ناظر : نقد شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/22 18:06:26
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/22 22:19:30
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/22 22:20:40
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 اسفند 1386 12:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام البوس،بر حاميان چيزه مرلين..همون ريشش رو منظورمه
اي داور بوقي،آيا نميداني ما فعلا سرايدار ستاد هاي انتخاباتي هستيم،آيا نميداني كه كه براي بازه ي زماني كوتاهي،ورزش را ول كرده به سياست چسبيده ايم؟
امتياز كم نكن جان آن البوس كه خودت در جلسات خصوصيش شركت كرده اي و ميداني چقدر عزيز و دوست داشتنيست.

آلبوس بر تو درود میفرستد

ای فرزند دامبلدور ، همانا ما میدانیم که شما درگیر انتخابات ماگلی هستید ، بروید ، امتیازات کم شده باز نخواهند گشت ، ولی برای هفته سوم ، امتیازی از شما کسر نخواهد شد ؛ دامبلدور پشت و پناه شما و انتخاباتتان باد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/21 13:45:00
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1386 17:36
نمایش جزئیات
آفلاین
هممم!تاپيك زمين كوييديچ هاگوارتز رو بيزحمت قفل كنين تا ترم ديگه!ديگه لازمش نداريم..چون مسابقات تموم شده!

ممنون!

به به ، چه عجب از این ورا عزیزم ، اصلا روحیه آوردی ، با اومدنت اینجا برای من و دامبلدور و اینا باشه ، این تاپیکه خزتون بستم که اصلا فعالیت این انجمنو بهم زده بود . برو موفق باشی ، در ضمن ممنون علامت تعجب لازم نداره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/19 17:59:19
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 14 اسفند 1386 14:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
همم درخواست داریم ناظر گل و گلاب یه نظرسنجی 5! فوریتی بذاره که اگه مشخص شد کسی غیر از اعضای تیم توی بازی کوییدیچ و نوشتن رول‌ها دخالتی داشته با تیم متخلف برخورد بشه.

امکانش هست این زود بره جزو قوانین؟

این مورد رو در نظر خواهی گذاشتم ؛ همه تیم ها ملزم هستن که توش شرکت کنن .

بعد از مشخص شدن نتیجه به قوانین اضافه میشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 اسفند 1386 00:18
نمایش جزئیات
آفلاین
همم درخواست داریم ناظر گل و گلاب یه نظرسنجی 5! فوریتی بذاره که اگه مشخص شد کسی غیر از اعضای تیم توی بازی کوییدیچ و نوشتن رول‌ها دخالتی داشته با تیم متخلف برخورد بشه.

امکانش هست این زود بره جزو قوانین؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: دوشنبه 13 اسفند 1386 22:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
هووووم!

يه سوال برام پيش اومده:

آيا در درجه اول برد و باخت مهمه يا فقط امتيازات مهمه؟

هممم!

اولا یه پسته دو خطی که انقدر هووم و همم و اهم نداره که

دوما شکلک پستت حذف شد ، دیگه شکلک نزنیا ! ( البته این دفعه شکلک نداشتا ، کلی گفتم )

سوما اینکه ، بصورت برد و باخت محاسبه میشن ؛ به این دلیل که اگر قرار بود بصورت امتیاز محاسبه بشن ، باید نحوه داوری به صورتی بود که امتیازات با توجه به همه مسابقات داده میشد ، ولی چون خوب یا بد بودن پست ها نسبت به همون مسابقه سنجیده میشه ، بصورت برد و باخت محاسبه میکنم ، چون اگر بصورت امتیازی بشه ، حق تیم ها خورده میشه .

چهارما اینکه دیگه برو دیگه ... برو عمو ... این دامبلدور شصت بار زنگ زده میگه این ایگور کجا موند این تدریس خصوصی ما عقب افتاد

نقل قول:
سلام
به نظر من اگه یه تاپیک با عنوان "خبر نامه ی لیگ سوم" زده بشه خیلی خیلی خوب می شه.اسمش می تونه چیز دیگه ای هم بشه ولی محتواش این طوریه که مثل یه روز نامه یا یه خبر گزاری می مونه که اتفاقات مربوط به کوییدیچ و بازتاب اون در ملت نوشته می شه( به صورت یه خبر)
یه چیزی مثل تاپیک روزنامه پیام امروز یا خبر گزاری سیاه(درست گفتم؟) فقط تفاوتش اینه که در این تاپیک فقط موضوعات مربوط به کوییدیچ در این لیگ مطرح می شه.حالا می تونه خبرای طنز هم در این باره نوشته بشه و کلا فکر کنم تاپیک خوبی باشه.نظرت چیه

جدی میگی ؟ خیلی خیلی خوب میشه ؟

آره خوب ، ایده خوبیه ، من استقبال میکنم ؛ خبرنامه لیگ سوم برای اسمش جالب نیست ، مثلا روزنامه کوییدیچ خوبه به نظرم ، یا خبرگذاری کوییدیچ ...

میتونی بزنی خودت

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 13 اسفند 1386 21:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
به نظر من اگه یه تاپیک با عنوان "خبر نامه ی لیگ سوم" زده بشه خیلی خیلی خوب می شه.اسمش می تونه چیز دیگه ای هم بشه ولی محتواش این طوریه که مثل یه روز نامه یا یه خبر گزاری می مونه که اتفاقات مربوط به کوییدیچ و بازتاب اون در ملت نوشته می شه( به صورت یه خبر)
یه چیزی مثل تاپیک روزنامه پیام امروز یا خبر گزاری سیاه(درست گفتم؟) فقط تفاوتش اینه که در این تاپیک فقط موضوعات مربوط به کوییدیچ در این لیگ مطرح می شه.حالا می تونه خبرای طنز هم در این باره نوشته بشه و کلا فکر کنم تاپیک خوبی باشه.نظرت چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آماده باشید که الآن عکسو می گیرما!

تصویر تغییر اندازه داده شده