جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

26 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] کمیته انضباطی (اعتراضات به داوری)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: کمیته انضباطی ( اعتراضات به داوری )
ارسال شده در: جمعه 24 اسفند 1386 14:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
درجه اول اهمیت داره ، فضاسازی زمین بازی ، توصیف بازی ، پرداختن به تماشاچیا ، گزارشگر و این موارد هست

نقل قول:
شما توی بازی با ریش سفیدان چهار تا پست زدید ، پست اول که هیچی کلا اصلا ارزش پرداخت نداره ، وقتی توی سه تا پست سوژه میدید و به زمین میرید و فضا سازی میکنید و بازی رو تموم میکنید نباید انتظار داشته باشید در برابر شش هفتا پست که روشون کار شده و نکات مثبتشون سه برابر تیمه شماست ببرید ! قبلا هم گفتم ، برای من سابقه مهم نیست ، یعنی فرقی نمیکنه که هری پاتر بنویسه یا مالدبر ، محتوای پست هر کدوم بهتر باشه امتیاز بیشتری میگیره !

تو نقل قول اولت گفتي ورزشگاه و اينا مهمه ولي اينجا 7 پست ريش سفيدان رو به رخ ما ميكشي كه در واقع فقط دو پست آخرشون در مورد بازي و ورزشگاه بوده!در واقع ما سه تا پست در مورد ورزشگاه زديم و اونا دو تا..بازم ميگم يه دور ديگه بخون.

در ضمن توصيف ورزشگاه فقط در پست ششم توسط تد ريموس لوپين انجام شده و اونم در حد يه خط بعد سريع رفتن تو بازي!

در حالي كه ما اول بازي رو به زيباترين حالت ممكن شروع كرديم و كلي توصيف كرديم اون تيكه شو.

با اين حال به اونا براي اين بخش چه امتياز داده شده و به ما چه امتيازي داده شده!

در ضمن ما ساعت 10 شب فهميديم شما اشتباه كردي،ميشه بپرسم تو يه روز من چجوري ميتونم اعضا رو بكشونم كه رول بنويسن در حالي كه يكيشون به اميد اينكه ديگه بازي تمومه دسترسي به نت نداره بقيه هم مدرسه دارن و سرشون شلوغه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/12/24 15:07:56
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 24 اسفند 1386 14:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پستت رو ویرایش کردم ، از اونجایی که هیچ علاقه ای به پاک کردن پست ندارم ، پاکش نکردم ، تو که توی انجمن نظارتت از زدن شکلک اشکال میگیری و بی احترامی حسابش میکنی ، باید نحوه پست زدن رو یاد گرفته باشی !!

نقل قول:
شما ورزشگاه جديد زدي كه ما اگر خواستيم از توصيف صحنه ش استفاده كنيم تا رولمون قشنگ بشه ولي تو اين بازي ما ديديم بدون استفاده از اين بخش هم ما ميتونيم بهتر عمل كنيم و رولامون قشنگ ميشه..هميشه اين مشكلات چرت و پرت سر داوري ها داريم كه يه شخصيت يه چيز تو ذهنشه بعد انتظار داره ما هم حتما اونو اجرا كنيم..آزادي رول پس چيه؟چرا يه تيم نخواد مثلا فضا سازي ورزشگاه نكنه در عوض جاي ديگه فضا سازي كنه ازش امتياز كم ميشه؟

صد بار گفتم ، اینجا کوییدیچ هست ، چیزی که در درجه اول اهمیت داره ، فضاسازی زمین بازی ، توصیف بازی ، پرداختن به تماشاچیا ، گزارشگر و این موارد هست ... اینکه داورای قبلی نمیتونستن این مورد رو درک کنن و همونطور که به یه پست رول توی خوابگاه گریفیندور امتیاز میدادن به رول های کوییدیچ هم دادن مشکل من نیست . در ضمن ، از 15 امتیاز ، 10 امتیاز به فضاسازی زمین بازی و 5 امتیاز به فضاسازی غیره مربوط هست !

نقل قول:
تسلط داري؟شما چسبيدي به حرف خودت و نميخواي كوتاه بيايي!

اگر قرار بود به حرفه شما و بازیکنا بخوام امتیاز بدم ، من داور کوییدیچ نبودم ، هر کسی که بیاد توی ایفای نقش با این روال میتونه پست بزنه و داوری کنه ! متاسفانه ، اون چیزهایی که من در مورد موارد مثبت و منفی پست مینویسم رو کسی بهش توجه نمیکنه ؛ تیمی که توی بازی ای برنده بشه ، فکر میکنه داور ، بهترین داور هست ! تیمی که برنده نشه ، میگه نه داور از این چیزا سر در نمیاره !

نقل قول:
در حال حاضر شما تاكيد زيادي داري به ريش سفيدان كمك كني قهرمان بشه..اول از همه كه تاريخ بازي رو تو دفتر نظارت به بارتي اشتباه گفتي و كل تيم مارو بهم ريختي!بعدشم كه به بليز اشتباه گفتي.

در مورد تیم شما اشتباهی صورت گرفت ، وقت اضافه هم داده شد و من برنامه کلی رو به خاطر اینکه حق تیم شما پایمال نشه بهم ریختم ؛ وقتی کاپیتان تیم شما میگه ما مشکلی نداریم ، پس مشکلی نیست .

در مورد بلیز هم ، به من ربطی نداره ، وقتی 7 تا بازیکن نمیتونن به پستی که توسط من زده شده و تاریخ دقیق توش گفته شده اطمینان داشته باشن ، یا بخوننش ، این مشکل اونهاست .

در ضمن ، من انقدر بیکار نیستم که یک هفته همه وقتم رو برای داوری سه تا بازی بزارم و با طرفداری از یه تیمی که هیچ ارتباطی با من نداره بیام چهار تا اعتراض بی ارزش بازیکنان رو که فقط برای اینه که پیروز نشدن و گرنه مشکلی ندارن رو بشنوم !

نقل قول:
ميخواي كاري كني يه تيم قهرمان بشه از اول بگو كه ما اينقدر خودمون رو خسته نكنيم تا رو رولامون كار كنيم..برو همون طرف ريش سفيدان رو بگير و به كمك الستور سعي كنين قهرمانش كنين كه مثلا به يه چيزي برسين!

خسته نباشید !

شما توی بازی با ریش سفیدان چهار تا پست زدید ، پست اول که هیچی کلا اصلا ارزش پرداخت نداره ، وقتی توی سه تا پست سوژه میدید و به زمین میرید و فضا سازی میکنید و بازی رو تموم میکنید نباید انتظار داشته باشید در برابر شش هفتا پست که روشون کار شده و نکات مثبتشون سه برابر تیمه شماست ببرید ! قبلا هم گفتم ، برای من سابقه مهم نیست ، یعنی فرقی نمیکنه که هری پاتر بنویسه یا مالدبر ، محتوای پست هر کدوم بهتر باشه امتیاز بیشتری میگیره !

در ضمن ، شما که یه بازیکنتونم وقت بازی نداره ، یکیش هم نیست و به من میای میگی این شرکت نمیتونه بکنه امتیاز کم نکن و من قبول میکنم ، دیگه نباید این حرف رو بزنی !

من توی این لیگ تا اونجایی که جا داشت آزادی دادم ، برنامه ها رو به خاطر اعتراض یا اشتباهات بهم ریختم ، گفتم رولی که مینویسید هر چیزی میتونه داشته باشه و ... باز هم انقدر اعتراض میکنید !

باز هم میگم ، تیمی که اعتراض میکنه صرفا به خاطره این هست که فکر میکرد میبره و نبرده !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 24 اسفند 1386 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
من ورزشگاه جدید زدم تا تیم ها بخشی از توانایی خودشون در نویسندگی رو در فضاسازی زمین کوییدیچ ارائه کنن !

شما ورزشگاه جديد زدي كه ما اگر خواستيم از توصيف صحنه ش استفاده كنيم تا رولمون قشنگ بشه ولي تو اين بازي ما ديديم بدون استفاده از اين بخش هم ما ميتونيم بهتر عمل كنيم و رولامون قشنگ ميشه..هميشه اين مشكلات چرت و پرت سر داوري ها داريم كه يه شخصيت يه چيز تو ذهنشه بعد انتظار داره ما هم حتما اونو اجرا كنيم..آزادي رول پس چيه؟چرا يه تيم نخواد مثلا فضا سازي ورزشگاه نكنه در عوض جاي ديگه فضا سازي كنه ازش امتياز كم ميشه؟

نقل قول:
من زمانی که خودم روی نحوه امتیاز دهی و قوانینی که برای پست ها در نظر دارم تسلط دارم نیازی نیست مشورت کنم

تسلط داري؟شما چسبيدي به حرف خودت و نميخواي كوتاه بيايي!

-------------
در حال حاضر شما تاكيد زيادي داري به ريش سفيدان كمك كني قهرمان بشه..اول از همه كه تاريخ بازي رو تو دفتر نظارت به بارتي اشتباه گفتي و كل تيم مارو بهم ريختي!بعدشم كه به بليز اشتباه گفتي.

ميخواي كاري كني يه تيم قهرمان بشه از اول بگو كه ما اينقدر خودمون رو خسته نكنيم تا رو رولامون كار كنيم..برو همون طرف ريش سفيدان رو بگير و به كمك الستور سعي كنين قهرمانش كنين كه مثلا به يه چيزي برسين!

توسط ناظر ویرایش شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/24 14:22:49

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 24 اسفند 1386 13:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اسکاور :
نقل قول:
ولی خودمونیم!...من دو سالیه تو لیگای کوییدیچ بودم هنوز نمیدونستم اون تاریخی که نوشته میشه قبلش ملاکه

مهم نیست که تو این دو سال چطوری بوده ، من تاریخ هایی که در اطلاع رسانی زدم ، زیرش تحت عنوان نکته 2 گفتم که چطور هستن تاریخ ها ... همینطور توی تاپیک های مسابقه پستی زده شده و زمان پایان مسابقه اعلام شده !
نمیدونم من ! من توی تاپیک های مسابقه زمان رو اعلام میکنم که نه اشتباهی بشه ، نه کسی سوال کنه ، نه کسی اشتباه کنه و نه اینکه آخر سر مشکل و اعتراضی پیش بیاد ! ولی گویا بعد از هر بازی برای مواردی که از قبل اعلام شده هم باید بحث بشه !
در هر صورت من توی تاپیک ها اعلام کردم ، توی اطلاع رسانی هم از قبل گفتم که سوال و مشکلی بود توی دفتر مشکلات بازیکنان ، حالا اینکه شما به این موارد توجه نکردید کاری از دست من برنمیاد .

نقل قول:
ما زحمت کشیدیم که تموم کنیم و تنها مانع ما برای تموم کردن نمایشنامه هامون که براش زحمت کشیدیم "اطلاع رسانی گیج کننده" بود که برامون یه باختی که باخت نیست رو به ارمغان آورد

اگر اطلاع رسانی غلط بود ، الان همه تیما باید مشکلی براشون پیش میومد و پسته نزده براشون میموند .

وقتی روش خوندن زمان توی اطلاع رسانی هست و بهتر از اون خود تاپیکش هست ، دیگه نمیشه چنین حرفی زد .

نقل قول:
یک سوال: اگر حرف های منو در بالا قبول ندارید(تاکید میکنم!...اگه قبول ندارید!...اگه قبول دارید اینو جواب نمیخواد بدین!)، میخواستم ببینم که ما تو لیگ های قبلی میتونستیم بعد از ساعت 24 هم بازی ها رو تموم کنیم(یعنی دقیق یادم نمیاد این قانون رو که چه شکلی بود) و خب اگر بعد از ساعت 24 تموم میکردیم ازمون امتیاز کم میشد!...ولی خب چرا الان قفل میکنید؟...حداقل بذارید ما بازیمون رو تموم کنیم و نمایشنامه هامون نتیجه داشته باشه!

همین الان که من سعی میکنم به بهترین شکل اطلاع رسانی کنم ، با پست اول و آخره مسابقه ، میبینی که کلی مشکل هست ! البته مشکلی نیست ، فقط اعتراض هست ! اگر من پست آخر بازی ها رو نزارم و به اصطلاح قفل نکنم بازی رو که ، میبینی تیما ده تا پست دیگه میزنن و بعدش اگه حساب نشه ، میان اینجا !
ولی خوب ، نمیشه این کار رو نکرد ، اگر خواستید شما ، میتونید ادامه پستهاتون رو توی دفتر نظارت بزارید ، من پست آخره تیمتون رو ویرایش کنم و اضافه کنم بهش .

قرار بود توی این تاپیک منطقی !!! بحث بشه ، نه اینکه بازیکنان بی توجهی خودشون به پست اول مسابقه رو کم کاری داور بدونن !!

ایگور :
فضاسازی هایی که گذاشتی رو دیدم ، نیازی نبود که بگردی ، من اطلاع دارم و انقدر پست ها رو میخونم که کلیات پست ها یادم هست ؛ بارها گفتم فقط وقتی از چیزی اطمینان دارید اعتراض کنید ... فضاسازی هایی که کردید از کلیات نمایشنامه هست ، من گفتم :
نقل قول:
با توجه به اینکه چهره پستهای تیم شما خیلی مناسب نبود و فضا سازی در مورد زمین کوییدیچ هم خیلی ضعیف بود ، من میتونم 20 امتیاز کم کنم از شما ، بدون هیچ مشکلی ؛ ولی همونطور که برای سایر تیم ها این مورد انجام نشد ، برای شما هم در نظر گرفته نشد !

من ورزشگاه جدید زدم تا تیم ها بخشی از توانایی خودشون در نویسندگی رو در فضاسازی زمین کوییدیچ ارائه کنن ! هر چند بابت همین فضاسازی ها به شما امتیاز داده شده ، ولی بخشی از 15 امتیاز فضاسازی کم شده .

نقل قول:
من نظرم اينه خودت كه ميگي حرف خودت درسته،از يكي كمك بگير مثلا همين اسكاور!با اينكه براي تيم حريف ماست ولي من قبولش دارم..نظرش رو بدون تو پيام شخصي!يعني به نظرم از چند نفر نظر در مورد رولهاي تيم ما بپرس و ببين چي ميگن!شايد تو اين يه مورد اشتباه ميكني و رول هاي ما اين مواري كه تو گفتي و رعايت كرده باشه.

من زمانی که خودم روی نحوه امتیاز دهی و قوانینی که برای پست ها در نظر دارم تسلط دارم نیازی نیست مشورت کنم ؛ هر چند اگر نیازی باشه با افرادی مثل اسکاور ، سیریوس ، چو و ... که قبولشون دارم در این زمینه مشورت میکنم ؛ داور خوب کسی نیست که بگه من فقط خودمم و خودم ، کسیه که مشورت هم بکنه ، ولی در مواقع لازم .

ویرایش : زمانبندی اطلاع رسانی ویرایش شد و به طرز کودکانه پایان بازی ها مشخص شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/24 13:18:18
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1386 23:59
نمایش جزئیات
آفلاین
داور عزيز دقت كن..توپ تانك فش فشه داور ما بوقه!

ببين من ميگم زيبايي رول هاي ما خيلي خوب بود و فضا سازي هم تا اونجا كه لازم بود و به تاكتيك تيم ما آسيب نميزد نوشتيم!

من نظرم اينه خودت كه ميگي حرف خودت درسته،از يكي كمك بگير مثلا همين اسكاور!با اينكه براي تيم حريف ماست ولي من قبولش دارم..نظرش رو بدون تو پيام شخصي!يعني به نظرم از چند نفر نظر در مورد رولهاي تيم ما بپرس و ببين چي ميگن!شايد تو اين يه مورد اشتباه ميكني و رول هاي ما اين مواري كه تو گفتي و رعايت كرده باشه.

نمونه اي از فضا سازي هاي ما:

نقل قول:
ابتدای مسیر ورودی بسیار تاریک می نمود. اما پس از چندی پیاده روی به راهروی روشنی رسیدند. این راهرو یا بهتر بگوییم اتاق کار یک میز طلایی داشت که پشت آن کسی نبود جز پرسي!

نقل قول:
نسیم ملایم صبحگاهی پشت موهای بازيكنان ريش سفيدان را به پرواز در می آورد و با ریش های رقاص دامبلدور(در بين تماشاچي ها نشسته بود و در حال انتخاب ميان يكي از بازيكنان دو تيم بود) در می آویزاند.
درست هنگامی که مرلين و ايگور سر يكي از دخترا كه جز تماشاگرا بود دعوا ميكردن پرچم این تیم در تابلوی ورزشگاه نمایان شد. آفتابه طلایی و درخشان آن که به نقطه هایی به رنگ سبز و قهوه ای تزئین شده بود هر تماشاگری را یاد بدهکاری هایش می انداخت!!
زنجیرهایی در آسمان ظاهر شد که جمله زیر را تشکیل میداد:
به امید روزی که هر جادوگر يك داف داشته باشد!!!

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

کمیته انضباطی ( اعتراضات به داوری )
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1386 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
مهم اینه که ما برنده ایم و پیروزی های این شکلی هیچ ارزشی نداره و ارزشی هم از ارزش های مادی و معنوی و قهرمانی و ملیِ تیم ما کم نمیکنه!!

ولی خودمونیم!...من دو سالیه تو لیگای کوییدیچ بودم هنوز نمیدونستم اون تاریخی که نوشته میشه قبلش ملاکه!

پرسی گفت "چیزی که تو اطلاع رسانیه ملاکه" و من هم رفتم اونو دیدم که نوشته 23 و خب بلیز هم بهم گفت که پرسی بهش گفته تا 23 وقت هست و خب من فکر میکنم شاید با گفتن "بازیتون فردا شب تموم میشه" بهتر میتونستین منظور رو برسونین!

ولی کلا این جوری نباید بشه...این همه زحمت بکشی و تیمو هماهنگ کنی و سوژه رو هماهنگ کنی و تاکتیک رو بچینی و از درست بزنی بشینی پست بنویسی و دو تا تست بیشتر یاد نگیری به خاطر بازی تیمت بعد این شکلی باشه!
تازه ما تیمی هستیم که نظم و انضباط خودمون رو تو بازیامون نشون دادیم و همیشه سعی کردیم همه ی بازیامون رو بازی کنیم و داستان و نمایشنامه هامون هم به بهترین نحو ممکن شروع کنیم و تموم کنیم!

یعنی یه مسابقه ی جوانمردانه بدیم!

نه میشه اینجا گفت که ما نخواستیم بازیمونو تموم کنیم و نه میشه گفت ما نمیتونستیم بازی رو تموم کنیم!
ما زحمت کشیدیم که تموم کنیم و تنها مانع ما برای تموم کردن نمایشنامه هامون که براش زحمت کشیدیم "اطلاع رسانی گیج کننده" بود که برامون یه باختی که باخت نیست رو به ارمغان آورد!

---------------------------------------------------------

یک سوال: اگر حرف های منو در بالا قبول ندارید(تاکید میکنم!...اگه قبول ندارید!...اگه قبول دارید اینو جواب نمیخواد بدین!)، میخواستم ببینم که ما تو لیگ های قبلی میتونستیم بعد از ساعت 24 هم بازی ها رو تموم کنیم(یعنی دقیق یادم نمیاد این قانون رو که چه شکلی بود) و خب اگر بعد از ساعت 24 تموم میکردیم ازمون امتیاز کم میشد!...ولی خب چرا الان قفل میکنید؟...حداقل بذارید ما بازیمون رو تموم کنیم و نمایشنامه هامون نتیجه داشته باشه!
شاید اصلاً یکی که کوییدیچ بازی نمیکنه بخواد پستای مارو بخونه و دوست داشته باشه آخر داستانی که ساختیم رو بفهمه چیه...قفل کردنش غلطه خب!...یعنی نظر من اینه...نظر شما چیه؟(!!!...خیلی وقت بود از این شکلکه نزده بودم!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1386 23:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
استفاده از - در اول براي نوشتن ديالوگ ضرري نداره و مشكلي نيست و اتفاقا رول رو قشنگ تر ميكنه تا اسم يارو رو بنويسيم و ديالوگش جلوش!حالا نظر شما متفاوت ممكنه باشه ولي در كل نبايد امتياز كم كني!علامت تعجب هم استفاده زيادي ازش تو رول هاي ما نشده..من خودم 3 دور اون رولها رو خوندم و مطمئنم شما در اين مورد اشتباهي كردي..يه بار ديگه رسيدگي كن.

هووووم ، باید بگم که ، من برای نقد پست ها موارد زیادی رو تحت عنوان نکات مثبت و منفی مطرح میکنم ، مواردی که مطرح میشن جزو نقد هستن و دلیل نیست که هر موردی که به عنوان نکته منفی نوشته میشه امتیاز کم میکنه ! مثلا من برای تیم ایکس نوشتم ، عدم استفاده از شکلک ، ولی امتیازی کم نکردم ، یا نهایتا یک امتیاز کم شده .

در مورد این مورد هم باید بگم ، استفاده از - برای دیالوگ ضرری نداره ، ولی مواقعی به کار میره که میخوایم دیالوگی از فردی ناشناس بنویس یا اسم فرد رو نیاریم ! اینکه از اول تا آخر همه دیالوگ ها با - مطرح بشن جالب نیست و از ارزش پست کم میکنه ، هر چند شاید برای اشکال علائم نگارشی کلا یک یا دو امتیاز کم کرده باشم .

استفاده از علامت تعجب به دفعات زیاد صورت گرفته ، ولی برای این مورد امتیازی کم نشده .

نقل قول:
خب پست خودم به شخصه توش فضا سازي بسيار قشنگي از نمايش هاي دو تيم و اينا هست و فكر نكنم اشتباهي توش صورت گرفته باشه..در ضمن خود رولينگ هم تو كتاباش ورزشگاه رو هميشه توصيف نميكنه و ما هم دليلي نميبينيم خود ورزشگاه رو به صحنه بياريم!

فضاسازی همونطور که میدونی یکی از ارکان اصلی نمایشنامه هست ، این فضاسازی هم در مورد بازی باید به کار بره و مهمتر از اون در مورد زمین بازی ! یعنی زمین بازی خیلی خوب توصیف بشه ، من به توصیف زمین بازی اهمیت زیادی میدم و حتی اگر زیاد هم باشه ارزش داره و خسته کننده از نظر من تلقی نمیشه . تیمی که فضاسازی در مورد زمین بازی نداشته باشه ازش امتیاز کم میشه و اینکه فضاسازی 15 امتیاز از زیبایی نمایشنامه رو به خودش اختصاص میده .

در مورد رولینگ هم کاری ندارم من ، اینجا انجمن کوییدیچ هست ، رولینگ کتاب هری پاتر نوشته ، نه کتاب کوییدیچ !

همونطور که در قوانین اومده ، فضاسازی 15 امتیاز داره ، سوژه و ایده 15 امتیاز و چهره پست 5 امتیاز !

با توجه به اینکه چهره پستهای تیم شما خیلی مناسب نبود و فضا سازی در مورد زمین کوییدیچ هم خیلی ضعیف بود ، من میتونم 20 امتیاز کم کنم از شما ، بدون هیچ مشکلی ؛ ولی همونطور که برای سایر تیم ها این مورد انجام نشد ، برای شما هم در نظر گرفته نشد !

در کل من سعی میکنم در امتیاز دهی بیشتر به نکات مثبت پست ها نگاه کنم تا نکات منفی .

اگر مشکل دیگه ای هست در خدمتم

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1386 22:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
استفاده زیاد از برخی علامت های نگارشی میتونه خسته کننده باشه ، مثلا استفاده زیاد از علامت تعجب ، یا استفاده از - به جای آوردن گوینده دیالوگ .

استفاده از - در اول براي نوشتن ديالوگ ضرري نداره و مشكلي نيست و اتفاقا رول رو قشنگ تر ميكنه تا اسم يارو رو بنويسيم و ديالوگش جلوش!حالا نظر شما متفاوت ممكنه باشه ولي در كل نبايد امتياز كم كني!علامت تعجب هم استفاده زيادي ازش تو رول هاي ما نشده..من خودم 3 دور اون رولها رو خوندم و مطمئنم شما در اين مورد اشتباهي كردي..يه بار ديگه رسيدگي كن.

نقل قول:
ولی به هیچ وجه نباید از پرداخت به بازی و فضاسازی مناسب در مورد زمین کوییدیچ عقب بمونه .

خب پست خودم به شخصه توش فضا سازي بسيار قشنگي از نمايش هاي دو تيم و اينا هست و فكر نكنم اشتباهي توش صورت گرفته باشه..در ضمن خود رولينگ هم تو كتاباش ورزشگاه رو هميشه توصيف نميكنه و ما هم دليلي نميبينيم خود ورزشگاه رو به صحنه بياريم!

زیبایی نمایشنامه : 32
هماهنگی نمایشنامه : 40
غلط املایی : 10
مجموع امتیازات :82

و وقتي من اينو ديدم واقعا شكه شدم!زيبايي نمايشنامه هاي ما 32!؟واقعا فكر كنم در اين مورد نا داوري كردي..چون هر كسي الان بگي رولهاي ما رو بخونه زيبايي نمايشنامه رو خيلي بالاتر از اين حرفا ميده.مثلا زيبايي نمايشنامه با اون همه سوژه و نكات مثبتي كه خودت گفتي 32 براش خيلي كمه!

اميدوارم رسيدگي كنيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1386 17:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اولا اینجا جای اعتراضات به داوری هست ، فکر نمیکنم مشکلی توی داوری بوده باشه و این ربطی به داوری داشته باشه ! جای این مسائل دفتر مشکلات بازیکنان هست !

دوما اینجا جای زدن چت های خارج از سایت نیست ! بحثی هست مستقیم میتونید بگید .

سوما در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده :
نقل قول:
مشکلات و سوالات بازیکنان
تمام بازیکنان توجه کنند که در صورت داشتن هر سوال ، مورد و مشکلی تنها از طریق دفتر رسیدگی به مشکلات بازیکنان اقدام کنند ؛ تا اگر شخص دیگری چنین سوالی مد نظرش است جوابش را بگیرد و نیاز به پرسش مجدد نباشد . به هیچ سوالی خارج از تاپیک دفتر مشکلات بازیکنان پاسخ داده نخواهد شد !

هر موردی که خارج از این تاپیک مشخص شده در بالا مطرح بشه ، عواقبش به عهده تیم و بازیکنان هست !

چهارما من پست های اول مسابقات رو برای شوخی و خنده و ... نمیزنم ، میزنم که اولا تیم هایی که مسابقه باید بدن مشخص بشن ، و دوما زمان مشخص باشه برای بازی ها ؛ در تاپیک ورزشگاه سه قبل از مسابقه شما گفته شده :
نقل قول:
سلام
شروع هفته سوم لیگ سوم کوییدیچ !
شروع بازی بین پاورداس و ریش سفیدان !
این بازی تا ساعت 12 نیمه شب 22 اسفند ادامه خواهد داشت .

اگر قرار بود به تک تک اعضا توی مسنجر اطلاع داده بشه ، نیازی به این کارها نبود !

پنجما در تاپیک اطلاع رسانی این مورد گفته شده و من در پست بعد زمان بندی گفتم که :
نقل قول:
نکته 2 : زمان بندی به این صورت میباشد که اگر بطور مثال زمان آخر بازی پنجم ماه ایکس میباشد ، تا ساعت 12 نیمه شب چهارم همان ماه میباشد !

ششما شما پرسیدی وقت تا 22م هست یا 23م ، توی لیگ کوییدیچ ، همونطور که در سه لیگ گذشته و جام جهانی و قبل و محتویات اون گفته شده ، زمان قبل در نظر گرفته میشه ، یعنی وقتی گفته میشه تا روز یکم وقت هست ، یعنی تا ساعت 24 روز سیم ! و در ضمن ، شما میتونستید به اطلاع رسانی و پست اول تاپیک مسابقتون مراجعه کنید ... نیازی به اطمینان پیدا کردن مجدد نیست ، پست اطلاع رسانی ها همینطوری ! زده نمیشن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1386 17:40
نمایش جزئیات
آفلاین
3/11/2008

mehrdad mahdavi: ببخشيد ميدونم بيزي اي .. ولي وقت تا 22 هست يا 23 ... ؟
mehrdad mahdavi: چون من يه جا بيست و دوم خوندم
mehrdad mahdavi: ولي بقيه ميگن بيست و سوم
mehrdad mahdavi:
Arash: خواهش
Arash: بيست و سومه
Arash: حرفا مهم نيست ، فقط اطلاع رسانيو ببين
mehrdad mahdavi:
Arash: خيلي خسته شدي نه ؟
Arash:
mehrdad mahdavi: نه من حالم خوبه ... پس تا پس فردا وقت داريم ديگه .. مطمئن باشم؟
mehrdad mahdavi:
Arash: آره
Arash:

پس فردا
مشاهدات:

سلام

پایان هفته سوم لیگ سوم !

پایان بازی بین پاورداس و ریش سفیدان !

3/13/2008

mehrdad mahdavi: مگه تا دوازده شب وقت نداشتيم؟
mehrdad mahdavi:
Arash: کي ؟
mehrdad mahdavi: ورزشگاه معلق برمودا رو ميگم
mehrdad mahdavi:
Arash: نميفهمم
Arash: درست بگو بابا
mehrdad mahdavi: تو ورزشگاه معلق برمودا نوشتي پايان هفته سوم
mehrdad mahdavi: ميگم مگه تا دوازده شب وقت نيست؟
Arash: نه
mehrdad mahdavi: کجا گفته بودي تا ساعت پنج وقته؟
mehrdad mahdavi:
Arash: :-
Arash:
Arash: يه کم دقت کنيد خواهشا
Arash: وقت شروع نوشتم ، ساعت 24 روز 22 اسفتد

----------------------
مقادیری علامت سوال:!!!!!!!!!!!!!!

بدون شرح

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!