شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
این توضیح به آخر فیلد معرفی شخصیت ، توی پروفایلم اضافه بشه :
در کتاب هفتم هری پاتر ، از وزارت سحر و جادو که توسط لرد ولدمورت تسخیر شده بود ، خارج شد ؛ او در جنگ نهایی هاگوارتز در کنار خانواده ، اساتید هاگوارتز و دانش آموزان به لرد و مرگخوارانش جنگید . بر خلاف همیشه غرور خود را کنار گذاشت و از پدر و مادر و برادرانش عذرخواهی کرد ، که البته بازگشت او به آغوش خانواده با مرگ فرد ویزلی یکی از برادرانش مصادف شد ! او به جرگه محفل ققنوس پیوست
اضافه شد. در خط سوم قبل از کلمه ی لرد،حرف اضافه ی"با" رو جاگزین "به" کردم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/1/6 20:46:07 ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/1/7 2:59:31
آخرین پست لیلی پاتر کنونی مربوط به 20 اسفند بوده. اگه تا 20 فروردین(یعنی به مدت یک ماه) پستی ارسال نکنه خود به خود از ایفای نقش خارج می شه و شما می تونید شناسه شو بگیری.
لطفاً بعد از ویرایش ناظرین یا مدیران زیر پستت ویرایش نزن چون ممکنه اونو نبینن. بهتره سؤالاتتو توی یک پست مجزا بپرسی. البته شما میتونی به خودش پیام شخصی بزنی! و در خواست کنی اون شناسه رو بهت بده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1387/1/6 17:31:49
نام:برتی فامیل:بات سن:27 جنسیت:مرد تحصیلات:تموم کردم. رنگ مو:زرد رنگ چشم:آبی قد:180 وزن:66 گروه:اسلیترین علاقه مندی ها:طعم های جدید برای دانه های برتی بات شغل:مخترع لوبیا های برتی بات. چوب جادو:درخت کاج23 سانتی متر و هستش هم پر طاووس(البته قراره سری جدیدش که هستش انرژِی هسته ای بخرم!) زندگینامه:چیزی ندارم که بگم توضیحات در مورد شخصیت:برتی بات خالق یه نوع دانه عجیب میباشد،این دانه ها در طعم های مختلفی وجود دارند و گاهی ممکن است طعم یک قارچ بدهد و گاهی طعم چرک گوش،و تمام این طعم ها بطور شانسی در بسته های برتی بات وجود دارد.همچنین در داخل این بسته ها یک کارت وجود دارد که در پشت ان عکس و مشخصات کلی مشاهیر جادوگر را مینویسد. ------------- راجر یا هر مدیر دیگه ای !باید تایید کنی!نکنی میکنم!!! البته لطفا!!!!
تایید شد!!! بیادب
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1387/1/6 2:53:19
زماني كه البوس دامبلدور و گلرت گيرندل والد به دهكده كوچك قزوين پناه بردند و زندگي مشترك خود را به دور از چشم مردم بي فرهنگ و نا اشنا به احساسات دامبل اغاز نميدوند براي گرم تر كردن زندگي مشترك خود ،گلگومات كه غول بسيار زشتي بود را به فرزند خواندگي قبول كردند .(دليل زشت بودن گلگومات سالها مورد بررسي قرار گرفت تا اينكه دانشمندان به اين حقيقت دست يافتند كه زشتي گلگومات تنها سلاحش در برابر ان دو مردك قزويني بوده است).
گلگومات از نعمت عقل بي بهره بود و بسيار خنگ مي بود به طوري كه حتي در مابين غولان هم او را كودن ميخوانند با اين حال وي يكي از استادان فن قزويني و ادامه دهنده راه دامبلدور است.
بعد از فروپاشي زندگي مشترك دامبل و گريندل ، گلگومات بي سرپرست شد و به گله ي غول ها پناه برد و چون قزويني بود خيلي به سرعت پيشرفت كرد تا جايي كه :
سردسته غولها شد و در كتاب پنجم هري پاتر از اون اسم برده شد .
علاقه مندي ها:دامبل !!! و قزوين توانمندي ها:مشترك گرامي توانمندي خاصي در دسترس نميباشد لطفا بعدا مزاحم شويد.
____
البته درسته كه بحث در مورد تغيير شناسه بالا گرفته اما خب ديگه تصميمي است كه بنده گرفتم و اميدوارم مديران بهش احترام بذارن ، گلگومات در ليستي كه خودتون به كاربران عرضه كرديد وجود داره اينو ياد آوري كردم كه كارم طول نكشه و ضمنا دسترسي مرگخواري نيز لازم دارم.
و اينكه بنده دابي سابق هستم
طبق قوانین ایفای نقش اول باید توی بازی با کلمات و کارگاه نمایشنامه نویسی پست بزنی. ضمناً معرفی شخصیتت هم قابل قبول نبود. معرفی شخصیت برای ورود به ایفای نقش باید هری پاتری باشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلگــومات در 1387/1/5 14:14:54 ویرایش شده توسط گلگــومات در 1387/1/5 14:17:48 ویرایش شده توسط گلگــومات در 1387/1/5 14:23:06 ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/1/6 15:43:02
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.
نام: لیلی پاتر سن: 9 تاریخ تولد: 7 جولای 2009 جنس: مونث سال: 2 سال مونده! رنگ چشم: قهوه ای گروه: هافلپاف ظاهر کلی: بجز موهام که مشکیه مثل مامانم هستم. نام کامل: لیلی هری پاتر کوییدیچ: جستجوگر چوب جادو: 27 سانتی متر از چوب درخت گردو و پر ققنوس دسته جارو: آذرخش علاقه ها: هاگوارتز، آلبوس و جیمز، کوییدیچ توانمندیها: درست کردن سپر مدافع خصوصیات اخلاقی: لجباز، مغرور، مهربون
شناسه ی لیلی پاتر خیلی وقته که غیر فعاله ! به خاطر همین بندم با اجازه ی مدیریت محترم این شناسه رو انتخاب کردم !
به امید تائید شناسه !
شخصیت لیلی پاتر قبلاً گرفته شده و هنوز در ایفای نقش وجود داره. لطفاً از لیست شخصیت های گرفته نشده یک کاراکتر دیگه رو انتخاب و معرفی کنید. ضمناً اسم کامل لیلی پاتر؛ لیلی لونا پاتره
تأیید نشد. موفق باشید این بی انصافی مامان بزرگ ! لیلی هیچ فعالیتی نداشته !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/1/3 15:22:42 ویرایش شده توسط لیلی_موشی در 1387/1/4 2:07:09
نام : گراهام پریچارد سن : 17 جنسیت : مرد گروه : اسلیترین سال:دوم ظاهر کلی : قد متوسط رنگ مو : سیاه رنگ چشم:سیاه چوب جادو:25 سانتی متر از جنس درخت زالزالک توانمندی ها:بسیار قوی در درس جادوی سیاه توضیح : گراهام پریچارد یکی از دانش آموزان هاگوارتز می باشد که از مخالفان هری پاتر به شمار می رفت و از دوستان دراکو مالفوی بود.
تایید شد!!! بابت تاخیر ببخشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس در 1386/12/29 23:05:37 ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1387/1/2 18:36:42
باب چند روزه معرفی شخصیت کردم ولی تا حالا جواب ندادین. خوب بابت ائن سوالی هم که پرسیدی گفتم من شخصیت رو از لیست اعضا گرفتم و تو کتاب یادم نمیاد که کجا نوشته بودش.
لطفا زودتر جواب بدین!!!
گاهی وقتا در لیست اشتباهم داریم که از قرار معلوم در مورد این شخصیت در حال حاظر اتفاق افتاده. احتمالا تلفظش اشتباس یا چیزه دیگه ای چون در لیست چند نفر دست میبرن نمیشه بهش استاد کرد. پیشنهاد میکنم یه شخصیت دیگه انتخاب کنی. موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/12/29 14:37:06
ghorbani نوشته: 1. نام : اسکابیور 2. گروه : اسلیترین 3. رنگ مو : مشکی تیره 4. رنگ چشم : قهوه ای 5. علاقه : جادو 6. توضیحات اضافه :اسکابیور یکی از مرگخواران می باشد که خدمات زیادی به ارباب خود کرد .او در وزارت خانه کار میکرد و یکی از منابع جاسوسی ولدمورت به شمار می رفت و اطلاعات زیادی را در اختیار او قرار داد. راجر دیویس نوشته: من چنین شخصیتی رو پیدا نکردم لطفا بگو کجای کتابه تایید نشد!!!
نمیدونم برو لیست اعضا رو ببین توش هست توش نوشته مرگخوار بوده خوب چون تو کتاب اطلاعات دربارش نداده بود منم از خودم نوشتم!!!