جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

111 کاربر(ها) آنلاین هستند (84 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
111 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

بعد از دامبلدور و لرد سیاه کی قوی ترین جادوگره؟چرا؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بعد از دامبلدور و لرد سیاه کی قوی ترین جادوگره؟
ارسال شده در: جمعه 16 فروردین 1387 11:29
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من بعد از دامبلدور و ولدمورت بهترین هری هستش !
چون ولدمورت به دست اون کشته شد وخیلی از کار هایی که دامبلدور نتونست انجام بده هری انجام داد !
از همه مهمتر یادگاران مرگ !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
<<< only گریفندور >>>
<< It has been victorious >>
ارسال شده در: جمعه 16 فروردین 1387 10:28
نمایش جزئیات
آفلاین
هرمیون جان ما اینجا داریم در حد کتاب و اطلاعاتی که خانوم رولینگ به ما داده بحث می کنیم و طبق این مطالب آلبوس دامبلدور و ولدرمورت جزو قوی ترین ها بودن و اگر هم به اسم تاپیک توجه کنیم«بعد از دامبلدور و لرد سیاه کی قوی ترین جادوگره؟» می فهمیم که بحث تاپیک درباره ی جادوگر قدرتمند تر بعد از آلبوس دامبلدور و لرد ولدرمورت هست و این تاپیک با نظریه ای فقط به این شکل معنا پیدا می کنه که ما آلبوس دامبلدور و لرد ولدرمورت رو قوی ترین جادوگر های شناخته شده به حساب بیاوریم و بعد بیایم در مورد نفر سومی بحث کنیم . و ما طبق کتاب و گفته های خانوم رولینگ هیچ کس دیگری را نمی شناسیم که قوی تر از این دو باشد .

درمورد هری پاتر هم باید بگم که من هم مثل بقیه ها فقط یک نظریه دادم ، طبق بررسی هایی که با خودم کردم ، خیلی ها امکان داره اسنیپ یا ... رو جادو گر بعدی بدونن ولی من اینجا می خوام یک نکته بگم و اون اینه که اکثر ما ها وقتی سوالی مثل این که قوی ترین جادوگر کیه ؟ ازخودمون می پرسیم با خودمون می گیم ، آره فلان کس چون چند تا طلسم کشف کرده یا چند تا معجون کشف کرده یا فلان جادوگر تبه کار رو دستگیر کرده باید قوی ترین جادوگر باشه ولی واقعا این طور نیست چون اگه ما یک مقدار فکر کنیم به این نتیجه می رسیم چون ما هم اکنون از دنیای جادویی خبر نداریم نمی تونیم اصلا قضاوتی بکنیم اصلا چه کسی می دونه شاید هرمیون با اون همه استعداد الان به یک فردی باهوش تر از دامبلدور و یا لرد تبدیل شده باشه و یا هری چون توی دوران نوجوانیش چنین استعدادی داشته الان شاید به جادوگری فوق العاده قدرتمند تبدیل شده باشه ، به نظر من چون ما از وقایع کنونی دنیای جادوگران و ساحره ها با خبر نیستیم هیچ حرفی رو با قاطعیت نمی تونیم بزنیم و تمام حرف هامون فقط در حد نظریه است .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 فروردین 1387 22:09
نمایش جزئیات
آفلاین
يك نكتة كليدي كه بعضي جاهاي كتاب به آن اشاره شده است اين است كه رفتن در راه خوبي و بدي يك انتخاب دروني است. در واقع هيچ‌كس از ابتدا خوب يا بد نيست بلكه در اثر تكرار انتخابهاي خوب يا بد روح انسان روشن يا تاريك مي‌شود.
بر خلاف نظر هرميون گرنجر بايد بگم كه دامبلدور در جاي جاي كتاب به عنوان قوي‌ترين جادوگر فرض شده است. لرد سياه هم بعنوان قوي‌ترين جادوگر سياه معرفي شده است. اين دو در واقع در دو طرف طيف نيكي و بدي قرار دارند. اما به نظر من مودي قوي‌ترين جادوگر نيك بعد از دامبلدور است. و بلاتريكس هم جادوگر منفور بنده است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 فروردین 1387 19:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
منم با نظر هرمیون موافقم ( تو نقل قولش) که میگه : بلد بودن جادوی سیاه دلیلی برای قوی تر بودن نیست !
به نظر من هری پاتر می تونه قوی ترین جادوگر باشه چون اگر آلبوس و ولدرمورت رو جزو قوی ترین جادوگر ها به حساب بیاریم چون هری تونست ولدرمورت رو شکست بده و همچنین چون شاگرد آلبوس دامبلدور بوده الان قوی ترین جادوگر هست

هووم!چرا نصف حرف من رو گرفتی تو ؟

ببینید البوس درسته از ولدی قدرتمند تر است ولی کجای کتاب نوشته شده که البوس دامبلدور قوی ترین جادوگره ؟
ولدی هم قوی ترین جادوگر در جادوی سیاه نیست !
مشخصه که کسانی که در جادوی سیاه هستند {جادوگران و ساحره ها} و قدرمند تر از وی هستند نمی ان بگن ولدی ما رو ترسوند ولدی بیا بکشیمت که ملت روشن رو ترسوندی که !
اون ها عقب می شینن تا لردسیاه هرکاری می خواد بکنه و لردسیاه هم به اون ها وفادار است جون همون ها بودند که یادش دادن که چطور سیاه باشه !

دامبلدور هم قوی تر از اون وجود دارند هری نمی تونه قوی ترین جادوگر باشه!

چون کسی که هم جادوی سیاه در وجودش باشه هم جادوی سفید نمی تونه قوی باشه! مگر این که راه خودشو پیدا کنه هری راه خودشو پیدا کرد ولی کسان دیگری هستند که از ولدی و دامبلدور قوی ترند ! نمیتوان گفت هری که تونست با اموزش ها دامبلدور با کسی که نصف وجودش از اونه مبارزه کنه قوی ترین جادوگر بعد از این دوتاست ،چون این دو نفر خودشون در رده اول قرار نگرفتند!

امیدوارم منظورم رو گرفته باشید!
.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF6600]!و هرمیون گرنجر رفت و همه چیز را به هپزیبا اسمیت سپرد .

و فقط چند نفر را با
ارسال شده در: پنجشنبه 15 فروردین 1387 18:37
نمایش جزئیات
آفلاین
منم با نظر هرمیون موافقم ( تو نقل قولش) که میگه : بلد بودن جادوی سیاه دلیلی برای قوی تر بودن نیست !
به نظر من هری پاتر می تونه قوی ترین جادوگر باشه چون اگر آلبوس و ولدرمورت رو جزو قوی ترین جادوگر ها به حساب بیاریم چون هری تونست ولدرمورت رو شکست بده و همچنین چون شاگرد آلبوس دامبلدور بوده الان قوی ترین جادوگر هست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من همون روبیوس هاگریدم !!!
عضو اوباش هاگزمید
ارسال شده در: پنجشنبه 15 فروردین 1387 17:34
نمایش جزئیات
آفلاین
مالی ویزلی نوشته:

نقل قول:
من هم با دوستانی که گفتند پروفسور اسنیپ بعد از دامبلدور و ولدمورت قویتره موافقم چرا با دلایل دوستان یکی گفت که چون ورد اختراع کرده یکی گفت که چون جادوی سیاه رو خوب بلد بود (که انصافا درست گفته اگه هری تو کتاب شش به حرفهاش گوش می داد و اجرای جادو بدون گفتن ورد رو بلد می شد می تونست تو آخر کتاب شش اسنیپ رو بگیره که خوب کتاب تموم می شد ) خلاصه اسنیپ به چیز دیگه بود که جو بد کشتش

مالی عزیز اگر قرار بود قدرت به سیاهی باشه که دامبلدور از تام ریدل فدرتمند تر نمی شد بلکه تام قدرت بیشتری داشت ولی در حال حاضر می بینید که کاملا برعکسه!

تازه کی گفته که دامبلدور قویترین جادوگره؟ یا ولدومورت؟ نمی تونه این طور باشه!گفته شده که تام با بدترین جادوگران سیاه نشست و برخاست می کنه تا این که مثله اون ها میشه

گفته شده که دامبلدور از ولدومورت قوی تره ولی گفته نشده که از دامبلدور قوی تر وجود نداره! با این حال دامبلدور از کسی که استاد جادوی سیاه قدرتمند تره در حالی که طرفدار روشنایی است پس این حرف شما رو رد می کنم که می گید :اسنیپ قوی تره چون جادوی سیاه بلده!

.....................

هدویگ نوشته :
نقل قول:
بله. اول از همه سوروس اسنيپ. يك جادوگر فداكار ، عاقل ، با تجربه ، با شخصيت ، باهوش و ...
واقعا اسنيپ با بقيه فرق داره. يك قدرت خاصي داره. يك قدرت فوق العاده كه فقط در اسنيپ وجود داره و اون قدرت نا شناخته است. قدرتي بين عشق و جديت و هوش و ذكاوت .
شخصيت اسنيپ از همه جداست و من شخصا از اين شخصيت خوشم مياد.
بعد از اسنيپ هري پاتر و مك گونگال قوي تر هستند. ( البته اين نظر منه‌)

هری پاتر خیلی از البوس دامبلدور ضعیف تره چون قدرت هری از تام سرچشمه می گیره! و تام هم از البوس ضعیف تره ! مک گونگال هیچ جای کتاب کار فوق العاده ای انجام نداده و رولینک هیچ اشاره ای نکرده
اسنیپ رو هم که بالا توضیح دادم !ولی این جا با حرفت موافقم هدویگ اسنیپ خاصه با بقیه ی اساتید هاگوارتز فرق می کنه شخصیت ثابتی نداره !همان طور که به لرد سیاه پشت کرد و به البوس پیوست یکی از این دلایله !بنظر من اسنیپ می تونه قوی باشه!ولی نه قوی تر از البوس و ولدمورت چون کسی که شخصیت ثابتی نداشته باشه نمی تونه پیروز باشه!تام در سیاههیی موفق شد و البوس در روشنایی ولی اسنیپ اول باید راه خودشو پیدا کنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

و فقط چند نفر را با
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 فروردین 1387 17:01
نمایش جزئیات
آفلاین
بله. اول از همه سوروس اسنيپ. يك جادوگر فداكار ، عاقل ، با تجربه ، با شخصيت ، باهوش و ...
واقعا اسنيپ با بقيه فرق داره. يك قدرت خاصي داره. يك قدرت فوق العاده كه فقط در اسنيپ وجود داره و اون قدرت نا شناخته است. قدرتي بين عشق و جديت و هوش و ذكاوت .
شخصيت اسنيپ از همه جداست و من شخصا از اين شخصيت خوشم مياد.
بعد از اسنيپ هري پاتر و مك گونگال قوي تر هستند. ( البته اين نظر منه‌)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 فروردین 1387 07:24
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم با دوستانی که گفتند پروفسور اسنیپ بعد از دامبلدور و ولدمورت قویتره موافقم چرا با دلایل دوستان یکی گفت که چون ورد اختراع کرده یکی گفت که چون جادوی سیاه رو خوب بلد بود (که انصافا درست گفته اگه هری تو کتاب شش به حرفهاش گوش می داد و اجرای جادو بدون گفتن ورد رو بلد می شد می تونست تو آخر کتاب شش اسنیپ رو بگیره که خوب کتاب تموم می شد ) خلاصه اسنیپ به چیز دیگه بود که جو بد کشتش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دارنده یه صد آفرین و یه ده آفرین تو انشاء از تدی

ارسال شده در: یکشنبه 26 اسفند 1386 13:24
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم اسنيپ قوي تره اگه هيچ كدوم از اون اتفاق ها براي هري نمي افتاد هري يك ادم معمولي بود.

نه! ما درمورد حال صحبت می کنیم در در مورد این که اگر و شاید و ....اسنیپ در وجودش نفرت داشت نمی توانست جادوگر قدرتمندی باشد . زیرا قدرت طلبی و ...نمی توانست او را قدرتمند کند همان طور که البوس بدلیل نداشتن این خصوصیات خیلی از لرد سیاه قدرتمند تر بود

نقل قول:
هرميون هم نمي تونه باشه اون فقط خر خونه.

هووم ! هرمیون گرنجر می تونست ولی نه اون قدر قدرتنمند می تونست جادوگر مشهوری بشه چون هم طلسم هارو خوب حفظ می کرد هم قلب پاکی داشت

بنظر من سیریوس بلک می توانست از همه قوی تر باشد چون هوش و ذکاوتش قابل تحسین بود و...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

و فقط چند نفر را با
ارسال شده در: شنبه 25 اسفند 1386 23:58
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم اسنيپ قوي تره اگه هيچ كدوم از اون اتفاق ها براي هري نمي افتاد هري يك ادم معمولي بود.
هرميون هم نمي تونه باشه اون فقط خر خونه.
نيكلاس فلامل ؟عمرا اون قوي باشه!!! :lol2:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!