جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  71 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  184 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  205 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  294 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 22:40
نمایش جزئیات
آفلاین
با ســـــــــــــلام این جا ارتباط با مدیران و من لازم می دونم که این موضوع رو با مدیران مطرح کنم نه پاسخ عضوی رو بدم.
ببینــــــــید انجمن به معنای این نیست که یک نفر بیاد نظر بده و بره.! حالا نظرش درست باشه و یا غلط باشه .انجمن یعنی بحث های درون گروهی .مدیران گرامی اگر همین بحث ها و نقض و تایید های نظریه ها توی انجمن ها نباشه بهتر نیست در انجمن ها رو تخته کنید؟
در انجمن های عمومی {غیر رول }باید بحث های همراه با احترام باشه که معمولا توی این بحث ها پست ها نقد می شه و همین طور نادرست بودن یا درست بودن نظریه ها با دلیل بیان میشه .می خواستم بپرسم کجای این اشتباهه؟
انجمن یعنی هرکی بیاد نظر بده بی محتوا و با محتوا صحیح و غلط و بعد بره؟ نـــــــــــــــــــــــــه .کسانی که این فکر رو می کنند اشتباه متوجه شدند.ما می خوایم توی انجمن های عمومی مثله تالار اسرار و یا تالار اصلی از چیزهایی سردربیاریم که توی کتاب مبهم بودند.کسانی نظر می دهند بعضی ها با دلیل ان را نقض می کنند و بعضی ها با دلیل ان را می پذیرند.اگر این نقد ها و دلایل نباشد جطور پاسخ صحیح مشخص می شود؟ وقتی هرکی بیاد یک پست بزنه و بره چطوری معلوم میشه که جواب اخر چیه؟
نباید بحث بشه که این جواب درسته یا غلطه{با دلیل} تا این که جواب های اشتباه حذف شوند و این طوری پاسخ نهایی مشخص شود؟
این سایت یک سایت بی هدف نیست.انجمن های عمومی هم بی هدف نیستند وگرنه انجمن نمی زاشتند می اومدند نظر سنجی می زاشتند!
مدیـــــــــــــــران گرامی اگر من اشتباه می کنم خوشحال می شم بهم بگـــید تا همه ی اعضای سایت هم متوجه بشن اگر تا حالا نفهمیدن که حرف من اشتباهه و باید از این به بعد فقط پست بزنند و برند و وای نستن برای بحث .و بدونند که انجمن ها بی هدف است.اگر واقعا این طوره بگید خوشحال می شم که هم خودم بدونم هم اعضا متوجه بشن!
من به شخصه فکر می کنم که همه ی حرف هایی که دراین پست زدم صحیح بوده است.یعنی اگر نقد ها و رد کردن نظریات غلط {با دلیل} نباشد مشخص نمی شود کدام نظریه صحیح و کدام غلط است در نتیجه پاسخ تایپیک {هدف انجمن} هم مشخص نخواهد شد.و این یعنی خاله بازی ..
با تشکر
هپزیبا اسمیت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small][b][color=00CC00]شناسه ی جدید م?
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 21:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
نمیدونم این چیزی رو که می خوام بگم باید اینجا بگم یا نه اما خب جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم:
همون طور که خودتون بهتر می دونید تاپیک هایی وجود داره که غیر رول هستند که توی این جور تاپیک ها که معمولا عنوان اونا به صورت سواله اعضا میان و نظر خودشونو درباره ی اون موضوع بیان می کنند. اما هپزیپا اسمیت که قبلا شناسه ی هرمیون گرنجرو داشته توی این تاپیک ها نظر بقیه رو نقد می کنه در صورتی که این درست نیست که کسی نظر دیگران رو حتی با دلایل خوب نقض کنه چون اون شخصی که نظر می ده خب حتما یه چیزایی رو در نظر گرفته و اون نظرو داده.درست مثل خود من که توی چند تا از این تاپیکا نظر دادم و هپزیا نظر منو به طور کامل رد و نقض کرده در حالی که من هنوز روی حرف و نظرم هستم.یعنی ما حق نظر دادن نداریم و نظرمون باید مورد انتقاد قرار بگیره؟یه جورایی مثل تاپیک نمایشنامه نویسی شده که خوب یا بد بودن پستو می گه که این درست نیست چون اون روله ولی این غیر روله.
اگر هم اشتباه می کنم ببخشید.به هر حال نظر شخصیم بود شاید واقعا کارش درست باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنیس کریوی در 1387/1/30 21:19:39
ویرایش شده توسط دنیس کریوی در 1387/1/30 21:23:20
آماده باشید که الآن عکسو می گیرما!

ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 19:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.دو تا پیشنهاد داشتم.:
1-شاید یه کم خنک باشه و لی بد نیست توی سایت بخش ازدواج هم راه بیفته.منظورم اینه که اونایی که توی کتاب با هم زن و شوهر هستن مشخص باشن (مثلا توی پروفیلشون قرار بگیره ) و بتونن با هم رول بنویسن و از این جور کارا و اونایی هم که توی کتابا هنوز ازدواج نکردن یا شخصیت های ساختگی (مثل خودم) بتونن با اعضای مجرد ازدواج کنن.(البته اگه نشد هم خیلی مهم نیست )
2-این که اعضای سایت بتونن دوستانی داشته باشن و در قالب تیمهای رول نویسی شرکت کنند و امتیاز بیارند.اگه این طور بشه خیلی خوبه چون کار گروهی هم وارد سایت میشه و مسلما رولها و پستها هم قوی تر میشه.
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و اکنون جاناتان وایز می رود تا جای خود را به جد بزرگ بدهد
شناسه بعدی من:
گودریک گریفیندور
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 13:20
نمایش جزئیات
آفلاین
یه سوال که در دوره ی جدید حضورم در سایت برام پیش اومده اینه که ، چرا قالب پیش فرض سایت رو تغییر دادید.
قالب قهوه ای رنگ قدیمی، هم هری پاتری تر بود و به عبارتی جذاب تر.
ولی قالب پیش فرض جدید چندان چنگی به دل نمیزنه.

البته شاید به دلیل سازگاری های بیشتر این قالب ، اون رو به عنوان قالب پیش فرض قرار دادید. ولی به هر حال ، این سوالی بود که باید مطرح میشد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 11:55
نمایش جزئیات
آفلاین
ســـــــــــــــلام

توی چند تا سایت فانتزی متوجه بودن امکاناتی به عنوان :وبلاگ کاربران شدم!!
فکر می کنم اگر این امکان توی این سایت هم اضافه بشه جالب باشه.
اگر کسی کتابی برای دانلود داره ،فیلم فانتزی ،عکسی چیزی توی این وبلاگی که توی سایت جادوگران بهش داده شده می زاره . اون موقع اگر کسی چیزی نیاز داشت می تونه از وبلاگ اون برداره.!

فکر می کنم این جالب باشه اگر عملی بشه.!

موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small][b][color=00CC00]شناسه ی جدید م?
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 11:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
يه پيشنهاد داشتم در مورد اضافه كردن يه چيز به امكانات سايت.
البته تا جايي كه گشتم من اينو نديدم.اگه هست بگين.
يه بخش واسه هر يوزر فراهم كنيد با عنوان دوستان كه توش هر كس دوستاشو اد كنه و واسه فرستادن پيام شخصي مجبور نباشه لينك پروفايل يا پيام شخصيشو گير بياره.بعد وقتي اين امكان رو اضافه كردين باز يك كاري كنيد كه بتونه توش دوستاشو دسته بندي كنه.يعني مثلا يه قسمت بده اختصاص به گريفيندور-يه قسمت ديگه اختصاص بده به اعضاي كوييديچ و ...
موفق باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]تن�
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 01:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
بعضی موارد باید مکتوب باشه
اگر کسی امروز ناظر بشه و حوصله خوندن پستای قبلی رو نداشته باشه تکلیفش چیه؟چجور از تعامل ناظران با مدیران خبردار بشه؟
موضوع تعامل داشتن و نداشتن نیست.....موضوع اینه که بعضی موارد باید مکتوب باشه تا بقیه دچار دردسر نشوند.

با اینکه این توضیح به ضروریات اضافه بشه موافقم و شما درست گفتی اینجور موارد باید مکتوب باشه

بعضی موارد هم هست که مکتوب نیستن و نانوشته بهشون عمل میشه مثل همین بحثی که در همین تاپیک با هری پاتر بچه ها در مورد تعلق گرفتن رنک به شناسه جدید هر فرد انجام داده ن که ایشون گفتن اگه فرد در جهت مصالح سایت عوض کرده باشه شناسشو هم رنک بهش تعلق میگیره هم بقیه مزایا ولی این مورد اتاق ضروریات باید برای اعضای تازه وارد و کسانی که در جریان نیستن مکتوب باشه و بحث تعامل هم از همینجا سرچشمه میگیره یعنی وقتی شما حتما همه چیز باید برات مکتوب باشه تا در جریان امر قرار بگیری حتما تعاملت با سایت کم شده و در جریان بعضی یا خیلی چیزا نیستی و در اینصورت نباید بیای از دیگران اینطور انتقاد کنی در حالی که خودت در جریان قضیه نیستی و قصد این بود که اشتباهتون در تعریفی که از ضروریات در انجمن ناظرا ارائه دادید معلوم بشه و در جریان باشید که ممکنه بر خلاف عقیده تون ناظرا بهتر از شما تعاریف انجمنهارو بدونن

نقل قول:
من هنوز این حرف رو میزنم و روی حرفم ایستادم
حالا اینکه این حرف من باعث برخوردن به پرستیژ بعضی ها میشه مهم نیست.
اولا من نگفتم "همه ناظران" بلکه گفتم "بعضی از ناظران"

بحث اصلا پرستیژ من و بقیه نیست شما اینطور قضیه رو نگاه کن که مثل خیلی از مسائل سایت ما داریم در این مورد بحث میکنیم و نظراتمونو میگیم و وقتی شما به اون رکی و صریحی نظرتو گفتی خوب منم همین کارو دارم میکنم

نقل قول:
دوما من در صحبت با ایگور ثابت کردم چندتا تاپیک هست که نباید در بعضی از انجمنها باشند و متاسفانه با توجه به وضعیت کنونی قابل بررسی و برخورد نیستند و این هم از اهمال بعضی ناظران سرچشمه میگیره.

مطمئنا خیلی بیشتر از چند تا تاپیک این وضعیتو دارن و من در اولین فرصتی که وقت کنم جادوگری رو از این لحاظ دوباره مورد باز بینی قرار میدم و اگه در مورد تالار اصلی هم وقت کردم که فبها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 01:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من در این مورد صحبتامو کردم ولی چند نکته باقی موند که به اونا جواب میدم
نقل قول:

آنتونین دالاهوف نوشته:
تا جائی که من یادمه در پستی که پرفسور کوئیرل در انجمن ناظرا زدن و پیشنهاد زدن اتاق ضروریاتو دادن به این قابلیتشم اشاره کردن و کلا در بحثائی هم که با ایشون در انجمن ناظرا داشتیم به این نکته بارها اشاره شده و ناظرام قبول دارن و هم با عقل جور در میاد هم با اسمش که تشابه هم با استفاده ش در کتاب هم داره،منتها نباید که همه چیز گفته بشه خیلی چیزا ممکنه تو سایت اجرا بشه که مکتوب نباشه اگه کسی در جریان امور باشه و نظارت کنه یا مثل مدیران انجمن با ناظرا تعامل داشته باشه حتما به این ریزه کاریها آشناس

بعضی موارد باید مکتوب باشه
اگر کسی امروز ناظر بشه و حوصله خوندن پستای قبلی رو نداشته باشه تکلیفش چیه؟چجور از تعامل ناظران با مدیران خبردار بشه؟
موضوع تعامل داشتن و نداشتن نیست.....موضوع اینه که بعضی موارد باید مکتوب باشه تا بقیه دچار دردسر نشوند.

نقل قول:

اما نتیجه گیری ای که من دوس داشتم بش برسم:

شما با توجه به اینکه متاسفانه مدتی میشه در جریان امور ناظرا و ریزه کاریهاشون مثل همین قابلیتی که من از ضروریات فعلی بش اشاره کردم نبودی نباید راحت بیاین بگید ناظرا تعریف انجمنارو نمیدونن بلکه ناظرا بنظر من بیشتر از شما در این مورد اطلاعات دارن و طبیعی هم هست

من هنوز این حرف رو میزنم و روی حرفم ایستادم
حالا اینکه این حرف من باعث برخوردن به پرستیژ بعضی ها میشه مهم نیست.
اولا من نگفتم "همه ناظران" بلکه گفتم "بعضی از ناظران"

دوما من در صحبت با ایگور ثابت کردم چندتا تاپیک هست که نباید در بعضی از انجمنها باشند و متاسفانه با توجه به وضعیت کنونی قابل بررسی و برخورد نیستند و این هم از اهمال بعضی ناظران سرچشمه میگیره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 00:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
اگر چنین تعریف توسط پروفسور کوئیرل عزیز شده، ایشون "وظیفه داشته" که این تعریف رو در شرح انجمن بیارها

تا جائی که من یادمه در پستی که پرفسور کوئیرل در انجمن ناظرا زدن و پیشنهاد زدن اتاق ضروریاتو دادن به این قابلیتشم اشاره کردن و کلا در بحثائی هم که با ایشون در انجمن ناظرا داشتیم به این نکته بارها اشاره شده و ناظرام قبول دارن و هم با عقل جور در میاد هم با اسمش که تشابه هم با استفاده ش در کتاب هم داره،منتها نباید که همه چیز گفته بشه خیلی چیزا ممکنه تو سایت اجرا بشه که مکتوب نباشه اگه کسی در جریان امور باشه و نظارت کنه یا مثل مدیران انجمن با ناظرا تعامل داشته باشه حتما به این ریزه کاریها آشناس

منظور اینه که ناظرا بهتر و بیشتر در جریان امورن و درس نیست اینجوری بگید تعریف انجمنهارو نمیدونن

نقل قول:
با توجه به اینکه قبلا(یک سال پیش)اتاق ضروریاتی وجود نداشت، این انجمن بهترین انجمن برای زدن این تاپیک بود،چون این بازی به جادو ربط داشت و..........

شما درست گفتی اون موقع یعنی تیر 86 هنوز ضروریات با این کاربری فعلیش نبوده و من در این مورد اشتباه کردم ولی بازم بنظر من مثلا میشده توی سینمای جادوئی زد که سنخیتش حتما بیشتره با این تاپیک تا جادو و جادوگری که صد در صد بازی هری پاتر به جادو هیچ ارتباطی نداره!

اما نتیجه گیری ای که من دوس داشتم بش برسم

نقل قول:
در طی این یک سال شرح انجمنها، توسط بعضی از مدیران عوض شد و یکی از دلایل میتونه این باشه که شرح این انجمن با قبل کمی تغییر کرده

شما با توجه به اینکه متاسفانه مدتی میشه در جریان امور ناظرا و ریزه کاریهاشون مثل همین قابلیتی که من از ضروریات فعلی بش اشاره کردم نبودی نباید راحت بیاین بگید ناظرا تعریف انجمنارو نمیدونن بلکه ناظرا بنظر من بیشتر از شما در این مورد اطلاعات دارن و طبیعی هم هست

اینم بگم که هیچ کس منکر فعالیتهای بسیار مفید قبلی شما نیست من منظورم حال حاضره که متاسفانه بدلیل مشغله های زندگی مثل سابق وقت سر زدن به سایتو ندارید و طبیعیه در جریان بعضی امور نباشید پس نباید هم به راحتی در مورد ناظرا نظر بدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/1/30 0:55:40
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/1/30 1:16:29
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/1/30 10:29:26
ارسال شده در: جمعه 30 فروردین 1387 00:10
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
نقل قول:

آنتونین دالاهوف نوشته:
با وجود احترامی که برای بارون خون آلود قائلم میخوام یه مطلبی رو بگم:

در بحثائی که پیرامون یه تاپیک یه مدت پیش انجام گرفت ایشون هم در این تاپیک و هم در انجمن ناظرا تاکید داشتن و نقل قول ایشون این بود که:"متاسفانه ناظران ما تعریف انجمنا رو نمیدونن"با توجه به این مطلب من وقتی داشتم تاپیکای انجمن جادو و جادوگری رو بررسی میکردم دیدم ایشون سال پیش یه تاپیکی در این انجمن زدن با عنوان"بازی هری پاتر و محفل ققنوس

شما نوشتی سال پیش
وقتی من اون تاپیک رو زدم تاپیکهای مربوط به بازی های 1 و2 و3 و 4 هم در اون انجمن زده شده بود و در ان وجود داشت. این نشون میده که بنده در زدن تاپیک در انجمن اشتباهی مرتکب نشدم.
در طی این یک سال شرح انجمنها، توسط بعضی از مدیران عوض شد و یکی از دلایل میتونه این باشه که شرح این انجمن با قبل کمی تغییر کرده
نقل قول:

در حالی که میدونیم انجمن جادو و جادوگری مناسب تاپیکهائی است که مربوط به بحث در مورد ماهیت جادو و جادوگر بودن و تفریحات و اشعار جادوئی و...است با توجه به این سوالی پیش میاد مبنی بر اینکه چرا شما که تعریف النجمنهارو میدونی بجای اینکه در اتاق ضروریات بزنی این تاپیکو تو جادوگری زدی؟

شرح انجمن جادو و جادوگری:صحبت در مورد جادو و جادوگری و هر آنچه به جادو ربط دارد نظیر اشعار جادویی، عکسهای جادویی، و اماکن جادویی همگی در این انجمن یافت میشوند.

با توجه به اینکه قبلا(یک سال پیش)اتاق ضروریاتی وجود نداشت، این انجمن بهترین انجمن برای زدن این تاپیک بود،چون این بازی به جادو ربط داشت و..........
(دقت کن تاریخ برای کی بوده)

اسم قبلی انجمن"اتاق ضروریات"...انجمن "پیشنهاد ها" بوده که انجمن پیشنهادها کاربری دیگه ای داشته...برای اثبات اینجا کلیک کنید...در پست دوم اسم قبلی انجمن آمده(به عنوان سر فصل پست)

من در تاریخ(( ۰:۰۵ جمعه ۸ تیر ۱۳۸۶)) این تاپیک رو زدم
در حالی که این انجمن جدید"اتاق ضروریات" ((در تاریخ ۱۹:۱۷:۲۵ چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶)) ساخته شده است

نقل قول:

اینم اشاره کنم تعریفی که شما از اتاق ضروریات در بحث با ایگوردر انجمن ناظرا ارائه دادی مربوط به کاربرائیه که تا حالا ناظر نبودن و در جریان امور نیستن اگه شما در مدت اخیر بحثای انجمن ناظرارو دنبال میکردی میدیدی که اتاق ضروریات علاوه بر تعریفی که در ازش ارائه شده یعنی محل گفتگو با مدیرا و...جائی برای تاپیکائی هم هست که جای مشخصی ندارن و با انجمنهای دیگه سنخیتی ندارن و این گفته رووقتی پرفسور کوئیرل پیشنهاد ایجاد انجمن ضروریات رو در انجمن ناظرا مطرح کردن هم گفته شده پست ایشون هم در اونجا موجوده اصلا دلیل این نامگذاری هم این بوده که مثل اتاق ضروریات کتاب همه چی توش پیدا میشه.

غرض و مرض خاصی مد نظر نیست فقط خواستم به بارون یادآوری کنم درست در جریان تعریف انجمنها نیستن

اگر چنین تعریف توسط پروفسور کوئیرل عزیز شده، ایشون "وظیفه داشته" که این تعریف رو در شرح انجمن بیاره......چون تعریف حال حاضر این انجمن(اتاق ضوریات) چنین مطلبی رو نمیرسونه.

اما گناه ناظری که متوجه این امر بوده و تاپیک رو منتقل نکرده بسی بزرگتر و بالاتر بوده.
چون وقتی میبینه که یه انجمن بهتر در این زمینه زده شده باید اونو(تاپیک رو) منتقل میکرده.(به شرطی که صحبت شما در این مورد درست باشه و انجمن مربوطه چنین کاربردی داشته باشه)

در نتیجه بنده درست در جریان تعاریف انجمنها بودم ولی چیزی که شفاهی و در یک پست اعلام میشه" قابل استناد" نیست.
---------------------
در مورد عدم آشنایی ناظران با تعاریف انجمنها حق با منه و هنوز بر سر صحبتهایم هستم
قوانین ناظران وانجمن ناظرین توسط من در سایت زده شده و فکر کنم بهتر از بقیه از قوانین اگاه باشم.
اگر چه به نظرم وقتش رسیده که قوانین با همفکری مدیران کمی تغییر کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1387/1/30 0:15:55
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1387/1/30 0:20:18
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1387/1/30 0:34:54
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1387/1/30 0:40:47
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!