شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
مو هایی سفید و بلند و ریـــــشی بلند که با مو ها یکی شده ، با چشمان قهو ه ای و عینک
چوب جادو :
معمولا با تمرکز ذهن جادو می کنم ویا با دست و اگر با چوب جادو کنم :
ریشه ی بید مجنون + خون اژدها + پر ققنوس _ خشک و بلند
حیوان خانگی : گربه
سپر مدافع : ققنوس
توانمندیها : غیبگویی ، استفاده از تمرکز ذهن برای جادو کردن
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/12 19:06:14 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/12 19:09:18 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/12 20:08:58 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/13 9:06:24 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/13 9:09:22 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/13 9:11:36 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/13 9:13:08 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/13 9:14:12 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/2/13 12:35:16
ظاهر صورت:مو های پرپشت سیاه رنگ چشمانی به رنگ خون دندان هایی سخت تر از فولاد
محل زندگی:درکوچه پس کوچه های محله ی ایتالیایی ها نزدک بار دون کور لئونه
چوب جادو ندارم و باقوه ی خیال به هر مکانی میروم
رنگ لباس: به رنگ آسمان بیکران
چوب جادو :56 سانتی وتر طول ورنگ سرخ ساخته شده از پر ققنوس دامبلدور
قبل از معرفی شخصیت باید در تاپیک های بازی با کلمات و کارگاه نمایشنامه نویسی تأیید بشید. در ضمن از لیست شخصیتها یه شخصیت هری پاتری انتخاب کنید چون شخصیت های خارج از کتاب تأیید نمی شن.
ظاهر صورت : مو هایی سفید و بلند و ریـــــشی بلند که با مو ها یکی شده ، با چشمان قهو ه ای و عینک
محل زندگی : در کلبه ای کوچک نزدیک هاگوارتز
چوب جادو : معمولا با تمرکز ذهن یا با استفاده از دســت و کمتر پیش می آید که از چوب استفاده کنم . و اگر هم استـفاده کنم :
ریشه ی بید مجنون + خون اژدها + پر ققنوس بلند و خشکیده
حیوان خانگی : گریه ی ملوسم " نچ نچ "
سپر مدافع : ققنوس
توانمندیها :
جادو با ذهن ، سال ها پیش معلم دفاع در برابر جادوی سیاه
معرفی کوتاه :
سال ها پیش در سرزمینی دور به دنیا آمدم . پدرم اصیل گریفیندور بود. مادرم خون اسلیترینی ها را رگ هایش به جریان داشت . کودکی ام را با سحر وجادو سپری کردم . در هاگوارتـز درس خواندم بعد ها معلم دفاع در برابر جادوی سیاه شدم . پس از مدتی به کوههای آلپ رفتم و فنون پیچیده ای را آموختم حالا هم دوبــــاره برای تحقیقاتی به هاگوارتز اومدم . تو لیست شخصیت های هری پاتری شخصیتی به نام جوزف پیر نداریم. در صورتی که منشورتون شخصیت "جوزف وارنسکی" هست اینجا اعلام کنید و یه معرفی بر اساس این شخصیت بنویسید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/11 20:07:19 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/11 20:12:41 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/11 20:17:09 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/11 22:17:03 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/11 22:17:51 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/11 22:19:05 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/11 22:29:23 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/11 22:31:28 ویرایش شده توسط جوزف پیر در 1387/2/11 22:33:48 ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/2/11 23:00:12
نام:سلوین گروه:اسلیترین نژاد:اصیل رنگ مو:سیاه رنگ چشم:قهوه ای کوییدیچ:بازی می کنم ولی فقط دروازه بانی سن:15 خصوصیات ظاهری:مردی با چهره ای عبوس و خشمگین و با ریشی کوتاه ولی بدون سبیل مو های مجعد بلند و از طرفداران وفادار لرد سیاه سال:چهارم چوب:13 اینچ و با موی تک شاخ و ساخته شده از چوب راش چوب جارو:نیمبوس 2002 علاقه مندی ها:درس دفاع در برابر جادوی سیاه و شطرنج جادویی پاترونوس:ناندو حیوان خانگی:گوهر یاب تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/2/6 12:35:57
آلبرت اینشتین: »دوچیز بیپایان است: اول «کهکشان»، دوم «حماقت بشر»، در مورد اول زیاد مطمئن نیستم.»
نام: لیلی پاتر. نام مادر: جینی ویزلی. نام پدر: هری پاتر. گروه : گریفندور. رنگ مو: قرمز. رنگ چشم: قهوه ای. کوییدیچ: بسیار کوییدیچ را دوست دارد. خصوصیات ظاهری: دختری با موهایی قرمز و بلند و چشم هایی قهوه ای. بسیار مهربان و شجاع بیشتر از لحاظ شکلی شبیه مادرش است.
سن: 11 سال. سال: سال اول. چوب: 28 سانتی و از موی اسب تکشاخ , نرم و انعطاف پذیر. چوب جادو: نیمبوس 2000 . علاقه مندی ها: درس تاریخ جادویی و دوئل کردن. حیوان خانگی: ققنوس. سپر مدافع: ققنوس.
این شخصیت گرفته شده. از لیست شخصیت ها یه شخصیت دیگه رو انتخاب کن. تأیید نشد.
نام :، رون نام خانوادگی: ویزلی گروه:گریفیندور خون:اصیل زندگی نامه:در خانواده فقیر و لی اصیل ویزلی بزرگ شده.5برادر و 1 خواهر دارد.مادر او مالی پریوت و پدرش ارتور ویزلی. دوست:هری پاتر و هرمیون گرینجر علاقه مندی ها:کوییدیچ و... تاریخ تولد:1/5/1981 جنس:مرد رنگ مو:قرمز رنگ چشم:قهوه ای کوییدیچ:دروازه بان چوب:24 سانت چوب افرا موی تکشاخ سال:ششم این شخصیت گرفته شده. از لیست شخصیت ها یه شخصیت دیگه رو انتخاب کن. تأیید نشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گریفیندور در 1387/2/4 13:45:27 ویرایش شده توسط گریفیندور در 1387/2/4 13:49:04 ویرایش شده توسط گریفیندور در 1387/2/4 21:01:26 ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/2/5 13:50:38
عشق واقعي تنهايي را به يگانگي مبدل مي سازد . اگر ديگري را دوست ميداري ، اگر مي خواهي ياريش كني ، كمك كن تا يگانه شود . نه نبايد او را اشباع كني .?
شخصیتهای ترکیبی رو تایید نمیکنم. لطف کن یا شخصیت لیلی پاتر رو معرفی کن که در گریفیندوره یا لونالاو گود که در راونکلاو... یا یه شخصیت از گروه هافلپاف بردار. موفق باشی
شخصیت ترکیبی؟!!!
پروفسور کوییرل عزیز من شخصیت لیلی پاتر رو معرفی کردم. لیلی کوچکترین فرزند هری پاتر! اسم کاملش لیلی لونا پاتر هست و به یاد لیلی اوانز و لونا لاوگود نامگذاری شده. گروهش هم در کتاب مشخص نشد به خاطر همین هر گروهی که بخوام می تونم برم!
نام: بلاتريكس لسترنج سال تولد: 1951 نام پدر: كيگانوس بلك نام مادر: درولا رويسر رنگ چشم: مشكي نژاد: خون خالص(اصيل) گروه: اسلايترين شغل: مرگخوار نام همسر : رودولفوس لسترنج
مشخصات ظاهري : خوش هيكل-موهايي سياه ، بلند ، براق-چشمان درشت و مشكي-صورتي رنگ پريده .در كل زيبايي و مجذوبيت خاصي دارد. خانواده : بلاتريكس كه در حقيقت نام فاميلش بلك است داراي ٢ خواهر به نام هاي آندروميدا و نارسيسا ميباشد.او دختر عموي سيريوس و ريگولوس بلك و خاله نيمفادورا تانكس و دراكو مالفوي است. خواهر بلا ، آمدروميدا به علت ازدواج با يك ماگل به نام تد ريموس تانكس از خاندان بلك طرد شد.آمدروميدا شباهت زيادي به بلاتريكس دارد! نارسيسا خواهر ديگر بلا با يك اصيل زاده به نام لوسيوس مالفوي ازدواج كرد. همسر نارسيسا نيز يكي از مرگخواران لرد سياه است.
در مورد بلاتريكس: او و همسرش از بزرگترين مرگخواران و وفادار ترين ياران ولدمورت و مورد توجه لرد بودند. از افتخارات آنها وفاداريشان به ولدمورت است. بلاتريكس قاتل پسر عمويش سيريوس است و خود سر انجام نيز در جنگ هاگوارتز با اعضاي محفل توسط مالي ويزلي كشته شد.
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/2/4 12:49:10