جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

5 کاربر(ها) آنلاین هستند (2 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  219 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 20:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
سلام پرسی:
می خواستم بپرسم از کجا می تونیم بفهمیم موجودی تیممون چه قدره؟
و همین طور قیمت بازیکنان؟
اگه جایی نوشته نشده لطفا هرچه سریع تر نوشته بشه چون تیم هدنور می خواد وامی در صندوق رفاه ... بگیره (البته بعد از پیدا کردن اسپانسر ) و یه ورزشگاه اختصاصی بخره.
وقتی اسپانسر پیدا کردیم باید نماینده ی اسپانسر در خواست وام کنه یا خود تیم باید اقدام کنه؟
اگه اسپانسر پیدا نکردیم (خدا نکنه) بازم می تونیم ورزشگاه بخریم؟
سه اسپانسر معتبر کدوم اسپانسرها هستن؟
تیم ما بدون اسپانسر میتونه ورزشگاه بخره؟
با اسپانسر می تونه؟
اگه اسپانسر الف.دال باشه می تونه؟
اسم ورزشگاه رو باید خودمون انتخاب کنیم؟
ورزشگاه مال خود خودمون میشه؟

موجودی تیمها ، اسپانسر ها ، قیمت بازیکنان و هر چیزی که مربوط به اینها میشه در تاپیک لیست بازیکنان تیم ها و اسپانسر ها هست که اسمش رو به همین چیزی که نوشتم تغییر دادم !

در مورد اینکه کی لیست ها بروز میشن و محتوای لیگ سوم رو در بر میگیرن ، باید بگم که زمان آغاز لیگ چهارم و توسط داور لیگ چهارم بروز میشن !

اسپانسر و اعتبارش اهمیت زیادی داره ، باید پیدا کنید و به وسیله اون میتونید وام دریافت کنید . اسم ورزشگاه به نام تیمتون نمیشه و یه اسم ساختگی هست که خودتون هم میتونید انتخاب کنید و مال کسی نمیشه ، فقط یه سوژه هست ولی تیم شما به راحتی میتونه توش تمرین و هماهنگی انجام بده ولی پست زدن در اون برای همه آزاده .

نقل قول:
سلام
ببین من اصلا نفهمیدم اعتبار بدست آوردن اسپانسر ها چجوریه
اینجا گفتی که براساس فعالیت تیم ها تو لیگ دوم. مگه حالا نباید بروز بشه براساس لیگ سوم؟
بعد لیگ دوم هم تأثیر داره یا نداره؟
کی بروز میشه؟

توی اطلاع رسانی مربوط به لیگ سوم ، نحوه به دست آوردن اعتبار برای اسپانسر رو نوشتم که توسط امتیازات تیمش اعتبارش بالاتر میره . تا پایان لیگ سوم بروز شده و برای لیگ سوم ، توسط داور جدید لیگ چهارم و در آغاز لیگ چهارم بروز میشن .

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 16:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
ببین من اصلا نفهمیدم اعتبار بدست آوردن اسپانسر ها چجوریه
اینجا گفتی که براساس فعالیت تیم ها تو لیگ دوم. مگه حالا نباید بروز بشه براساس لیگ سوم؟
بعد لیگ دوم هم تأثیر داره یا نداره؟
کی بروز میشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 15:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرسی:
می خواستم بپرسم از کجا می تونیم بفهمیم موجودی تیممون چه قدره؟
و همین طور قیمت بازیکنان؟
اگه جایی نوشته نشده لطفا هرچه سریع تر نوشته بشه چون تیم هدنور می خواد وامی در صندوق رفاه ... بگیره (البته بعد از پیدا کردن اسپانسر ) و یه ورزشگاه اختصاصی بخره.
وقتی اسپانسر پیدا کردیم باید نماینده ی اسپانسر در خواست وام کنه یا خود تیم باید اقدام کنه؟
اگه اسپانسر پیدا نکردیم (خدا نکنه) بازم می تونیم ورزشگاه بخریم؟
سه اسپانسر معتبر کدوم اسپانسرها هستن؟
تیم ما بدون اسپانسر میتونه ورزشگاه بخره؟
با اسپانسر می تونه؟
اگه اسپانسر الف.دال باشه می تونه؟
اسم ورزشگاه رو باید خودمون انتخاب کنیم؟
ورزشگاه مال خود خودمون میشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387 10:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
پرسی جان

بابا خسته شدیم. این قسمت که خیلی فعالب ود زیادی خاک خورد. بابا یه نظر سنجی چیزی را جع به قوانین دور بعد بازیا بزار حد اقل.
ان تاپیک معمولا اینقدر روش خاک جمع نمیشد. الان نمیتوینم پاکش کنیم دیگه.

راستی پرسی جان این کاپیتانی تیم گرین فایر رو من بعهده میگیرم تا الیواندر بیاد.(یعنی همون معاونت فقط با اختیار تا خوش بیاد).
برای صحبت با بازیکنا میگم.

متشکر

هووم ، کوییدیچ همیشه زمان برگزاری مسابقات فعال میشه و در سایر مواقع غیر فعال هست و فقط توی گفتگو با ناظر و مشکلات پست میخوره و بحث میشه ! در مورد گذاشتن قوانین برای مسابقات و نظر سنجی از بازیکنان ، باید ناظر بعدی روی کار بیاد و در واقع همون داور لیگ چهارم کوییدیچ !

در ضمن من مسابقه ای به عنوان حسن ختام لیگ سوم گذاشتم که استقبال نشد توسط بازیکنان و پستی نخورد ! و من هم نمیتونم کاری کنم و اگر شما مایل باشی میتونی توی تاپیک های رول انجمن پست بزنی .

در مورد گرین فایر ، فعلا نیازی به کاپیتان نیست ، ولی اگر تا زمانی که داور لیگ بعد پست شروع لیگ رو میزنه ، الیواندر حضور نداشت میتونید از بین خودتون یک نفر رو انتخاب کنید برای اینکار !

در مورد پیام شخصی دوستانی که در مورد داوری لیگ بعد زدند ، من با مدیران هماهنگ میکنم و با اون افرادی که مد نظرم هست برای داوری لیگ بعد صحبت میکنم تا اینکه فردی که توانایی این کار سخت و وقت گیر رو داره ، انتخاب بشه و بتونه لیگ بعد رو که در زمان بسیار خوبی که همان تابستان هست به بهترین شکل ممکن برگزار کنه ، ولی میتونم بگم که دو داور انتخاب میشن ، چون حضور یک داور و داوری لیگ کار بسیار سختی هست ..

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 اردیبهشت 1387 22:50
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی جان

بابا خسته شدیم. این قسمت که خیلی فعالب ود زیادی خاک خورد. بابا یه نظر سنجی چیزی را جع به قوانین دور بعد بازیا بزار حد اقل.
ان تاپیک معمولا اینقدر روش خاک جمع نمیشد. الان نمیتوینم پاکش کنیم دیگه.

راستی پرسی جان این کاپیتانی تیم گرین فایر رو من بعهده میگیرم تا الیواندر بیاد.(یعنی همون معاونت فقط با اختیار تا خوش بیاد).
برای صحبت با بازیکنا میگم.

متشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
در نهايت تاثر بايد به عرض برسانم كه ما در طي يك كنفرانس شونصد ساعته پشت درهاي كاملا بسته به اين نتيجه رسيديم كه تيم كوئيديچ هليوپس كه از قضا داراي افتخارات زيادي نيز ميباشد بهتره به علت بردن ابروي الف.دال و بازيكنان هر چه زودتر منحل بشه.

زين پس تمام بازيكنان اين تيم ازاد و ميتونند به هر تيمي تمايل دارند نقل مكان كنند.

من این نظر رو تحریم میکنم به دو دلیل !

1) زمان بحث طولانی بوده و بیشتر به موارد دیگه شباهت داشته تا کنفرانس

2) این بحث در پشت درهای کاملا بسته صورت گرفته و حتی در حدی که دامبلدور هم حضور نداشته ! این کنفرانس شما بیشتر از کنار کشیدنتون باعث تاثره !

خوب من این کنار کشیدن رو تائید میکنم و این کنار کشیدن به این معنی نیست که از جریمه ای که بهت در موردش گفته بودم بگذرم ! 300 گالیون از هر کدوم از بازیکنان این تیم که اسمشون توی لیست بازیکنان اومده به دلیل کم کاری در مسابقات به عنوان جریمه کسر میشه !

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 22 اردیبهشت 1387 23:10
نمایش جزئیات
آفلاین
در نهايت تاثر بايد به عرض برسانم كه ما در طي يك كنفرانس شونصد ساعته پشت درهاي كاملا بسته به اين نتيجه رسيديم كه تيم كوئيديچ هليوپس كه از قضا داراي افتخارات زيادي نيز ميباشد بهتره به علت بردن ابروي الف.دال و بازيكنان هر چه زودتر منحل بشه.

زين پس تمام بازيكنان اين تيم ازاد و ميتونند به هر تيمي تمايل دارند نقل مكان كنند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/2/22 23:12:02
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.

يكي از ضرب المثلهاي غول ها

ارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1387 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

هووم ، گویا طرفه دیگران رفته ! پیش ما نمیاد !

باید بگم که ، افرادی که به عنوان بهترین بازیکن هفته انتخاب شدند ، هزینه ای که گفته شده بود بهشون اضافه شد ! میزان هزینه بعدی ، توسط داور لیگ چهارم و در بدو شروع لیگ چهارم اضافه میشه .

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1387 13:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرسی جون ...

خوبی ؟ آلبوس چطوره ؟ کم پیدا شده
آسیبی که بهش نزدی ...

یه سؤالی داشتم ؛ قیمت بازیکنان عوض نشده ؟ کجا زده شده ؟ چقدر شده ؟

یه اطلاعی در این مورد بده ببنیم کیا گرون شدن ، کیا ارزون شدن و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 اردیبهشت 1387 21:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرسی جان

میدونم خیلی زمان باقی مونده ولی اگر بری برنامه چهارده کسی رو گیر نیاوردی من کاندید میشم.
حالا تا آن موقع ببین چی میشه.
متشکر

هوووم ، بهتر هست خودم برای این برنامه کار کنم ، فکر میکنم بهتر باشه ... البته انتخاب مسئول اون بخش با داور لیگ چهار هست که در اولین فرصت انتخاب میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/2/15 22:25:11
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت