پرسي ويزلي: 22
سوژه بد نبود. تكليف دوم رو به صورت مقاله ميخواستم من!
اینجا گفته نشده که اژدها ناز کرده و این حرفا ! اصلا سه امتیاز اژدها هیچی ! پنج امتیاز مربوط به تکلیف دوم باید داده بشه!
من نوشتم :
نقل قول:
پس از چند دقیقه با واکنش عادی اژدها ، در حالی که سعی میکرد مستقیما به چشمانش خیره بماند عقب عقب آمد و به آرامی برای رون و هری صحبت کرد :
ببینید ، باید حواستون باشه به اقدام جفت پا تو دهن زدن موجودات ! البته این بیشتر یه اصطلاحه ، ولی خوب هر موجودی یه طوری این نیازش رو بر طرف میکنه ! یعنی وقتی موجودی احساس ناراحتی کنه ، یا آزار و اذیت ببینه ، باید یه طوری مقابله کنه چون این طبیعت اون موجوده ! مثلا سانتور با استفاده از سم هاش به این کار می پردازه و به سینه موجودی که باعث اذیتش شده هجوم میبره . جن خونگی از قدرت جادوییش استفاده میکنه و با استفاده از بشکن زدن جادویی رو که مناسب بدونه اجرا میکنه برای تنبیه آزار دهندش . و یکی هم مثل این اژدها ممکنه برای تنبیه کله یکی رو برای تست بکنه !! فقط باید سعی کنید ارتباط درست با موجود جادویی برقرار کنید و خودتون رو دوست اون موجود نشون بدید .
هووم ، من خواسته رو اجابت کردم ! تو گفته بودی که در این مورد تحقیق کنید و یه چیزی ارائه بدید ! دیگه نگفته بودی از زبون کس دیگه نمیتونی بگی و باید اینطوری کنی و اونطوری !
نقل قول:
اگر قراره من سر هر جلسه از تدريسم امتيازم رو كس ديگه اي بده، اصلا تدريس نميكنم چون اين رو توهين به خودم ميبينم!
چه مسخره ! تو امتیاز دهی کردی ، من اعتراض کردم ، دلیل آوردم و حالا باید ویرایش بشه ! همینطوری امتیازی ویرایش نمیشه و ضمنا ! اگر ویرایش امتیازاتت توهینه ، پس وجود بازرس هم توهینه ! چون وقتی قراره امتیازی ویرایش نشه ! چرا چهار نفر باید همچین مسئولیتی بگیرن ؟
نظره من اینه که امتیازم تغییر کنه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

یعنی چی جذاب نبود ؟ یعنی سوژش جذاب نبود دیگه ... سوژه به این خفنزی ... دوباره رسیدگی کنید !


