جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

52 کاربر(ها) آنلاین هستند (40 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
49 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نشست اسلیترین
ارسال شده در: دوشنبه 1 مهر 1387 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
امروز بعد از ظهر تالار خصوصی اسلیترین

اعضای تازه وارد اسلیترین ( مگه جز من کس دیگه ای هم هست ؟ آهان ، بلاتریکس و لوسیوس مالفوی ) دور هم نشسته بودند و در مورد کلاس های هاگوارتز صحبت می کردند .

درب تالار محکم به هم کوبیده شد و از در و دیوار ، عین مور و ملخ ، اعضای قدیمی به تالار حمله کردند :

- بوفششششششششششششش !
- ترررررررررررررررررق !!
- شپلخ !!!

دستهای نارسیسا به کمر بلاتریکس گره زده شد و لوسیوس لای درز یکی از مبل ها گیر کرد !

اعضای قدیمی سایت ، نگاهی به تازه واردهای له و لورده شده انداختند و نگاهی هم به لرد . کمی سرهای خود را خاراندند و با حیرت به هم زل زدند .

آنی مونی :
- اینا که فقط سه تان ! ازدحامشون کجا بود ؟

ایگور :
- سرورم ، این همه انرژی واسه این چندرغاز عضو خرج کردیم ، تو بورس سهاممون بی ارزش نشه ؟؟؟

لرد ، کمی سر خود را خاراند :
- به نظرم گزارش اشتباهی به من داده بودن ! اوهوی بارتی ... بارتی ... کجایی تو بچه ؟ بیا اینجا ببینم .

بارتی با ترس و لرز جلو آمد :
- ببخشین بابایی ، تقصیر من نبود به ریش مرلین قسم ! این دراکو از مامان و باباش عصبانی بود که می گفتن باید بالاترین نمره ها رو بین هاگوارتزیا بیاره و از اون گرنجر خون لجنی کم نیاره ، خاله بلاتریکسشم چن تا کروشیو اضافه به من و اون زده بود ، خواستیم اینجوری حالشونو بگیریم

لرد سیاه :
- کروشیو بارتی ! هوی دراکو ... دراکو ... کجایی پسر ؟ بیا اینجا ببینم !

بلیز نگاهی به دور و بر انداخت و پس از کمی تفکر ، تازه گالیونش افتاد :
- سرورم ، درست قبل از حمله دراکو گفت باید برای انتخاب واحد بره کالج جادوگران و نمی تونه بیاد !

بلاتریکس در حالیکه از فشار دست های نارسیسا به تنگنا افتاده بود ، با کمی ناراحتی نالید :
- سرورم ، نمیشه ما رو آزاد کنین تا با هم گفتمان داشته باشیم ؟ می تونیم یه نشست جدید بذاریم و موضوعات مختلفی رو مطرح کنیم .

لرد سیاه با یک اشاره چوبدستی ، تازه واردها را آزاد کرد :
- کروشیو تازه واردها ! حالا یه دلیل منطقی بیارین که وجودتون ارزش داره و تالار رو به بوق نکشیدین و می تونین به درد بخورین . وگرنه هر سه تاتون رو می فرستم زمینای خونه ریدل رو T بکشین یا حتی بدتر ! برین و حرفای آلبوس جدید رو گوش کنین و مجیزشو بگین ! بعد می بینم که به سه سوت ، از شدت تهوع رو زمین می خزین و بهم التماس می کنین با کروشیو حالتونو جا بیارم

هر سه تازه وارد که از آخرین تهدید لرد به شدت خوف کرده بودند ، نگاهی وحشت زده به یکدیگر انداختند . نارسیسا سعی کرد کمی شجاعت به خرج دهد :
- مای لرد ، من می تونم سعی کنم و قدیمی ها رو بکشونم به تالار تا کمی فعالیت کنن .

لرد :
- هوممممم .... خوبه ! چه راهکاری داری ؟

نارسیسا :
- میرم ازشون خواهش می کنم !

قدیمی ها :
-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 16 شهریور 1387 14:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سوژه : ازدحام جمعیت
مکان : نشست اسلیترین

... ملت اسلیترینی قدیمی دور میزی دایره شکل نشسته بودند و چشم در چشمان یکدیگر انداخته بودند و بعضی دیگر مشغول صحبت با بقل دستیشون بودن و بعضیا هم مگس می کشتن و طبق معمول بعضی هم مشغول اس ام اس بازی بودند () .

لرد ولدمورت که روی صندلی ای سلطنتی نشسته بود ، دستی به سر کچلش کشید و رو به ملت که رو به علافی می رفتند گفت :
- این جلسه رو رسمی اعلام می کنم . نویسنده ایوان روزیه مشغول نوشتن شو ...

نگاهی به اطراف انداخت و 15 - 20 نفر که شامل ؛ ایگور کارکاروف ، رودلفوس لسترنج ، بارتی کراوچ ، دراکو مالفوی ، مورگان الکتو ، اینیگو ایماگو ، بلیز زابینی ، مده آ مالفوی ، آناکین مونتاگ ، ، جولیا تراورز ، رابستن لسترنج ، تئودور نات (اسبق) ، سیبل تریلانی ، هوریس اسلاگهورن ، مورفین گانت ، بارون خون آلود ، امپراطور تاریکی و ... بودند را نظاره کرد و با چندین سرفه کلامش را آغاز کرد :
- اهم ، اهم ، اهم ! اول از همه ی قدیمیهایی که حضور پیدا کردند و با وجود مشغله و کار زیاد ما رو از حضور خودشون بی نصیب (؟!) نکردن ممنونم ... بعدش اینکه بریم سر اصل مطلب ! الان اسلیترین پر شده از تازه واردهایی که جا و عرصه رو بر ما تنگ کردن . یادش ...
- آره لردی جون . یادش بخیر یه زمانی چقدر اینجا خلوت بود حال می کردیم .
- بعله دراکو جان . شما درست می فرمایی . مسئله ی اصلی همینه و از اونجایی که ما از اونا قدرتمند تریم ، من تصمیم گرفتم که طی چندین عمل گولاخانه ما اونا رو بیرون کنیم

امواج موافقت در سرتاسر آن سالن پیچید و با دستی که لرد آن را بالا برد رو به سکوت رفت و لرد ادامه داد : به نظر من حمله به اونا بهترین مورده . باید آماده بشیم ... امروز بعد از ظهر همینجا منتظرتون هستم .

------------------------------------------------------------------------------------
این تاپیک که نشست اسلیترینه ! مکانی که افراد قدیمی تالار و سران تالار در اون دور هم می نشینند و در مورد مسائل سایت و گروه خودشون صحبت می کنن .
فعلا سوژه اینه که تازه واردا رو بندازن بیرون ... بهتره که آخر سوژه موفق بشن تازه واردا رو بندازن بیرون (!!) اینجوری بهتره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1387/6/17 1:21:58
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 13:21
نمایش جزئیات
آفلاین
تاپیک با صلاح دید خودم () بعد از اینهمه بیکاری و قفل بودن ، بصورت کاملا رول در اومد .... توضیحات این تاپیک رو در پایین می بینین :
این تاپیک که از اسمش معلومه ، نشست اسلیترین ، مکانی برای صحبت اسلیترینی هاس ... در واقع اینجا جاییه که اسلیترینی ها در مورد تالارشون با همدیگه صحبت می کنن ، مشکلاتشون رو می گن و با هم صحبت می کنن و ...

حالا اولین رول رو خودم می زنم . تا متوجه بشین !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 4 خرداد 1387 19:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خب.....امیدوارم که دیگه مشکلی برای تایپیک پیش نیاد و با فعالیت پیش بره وگرنه تخته میشه.

خب نفر اولی که معرفی می کنیم لرد سیاه ،صاحب قدرت دنیای تاریکی ،قوی ترین جادوگر سیاه نسل جدید لرد ولدمورت هست.

شما فرصت دارید تا یکشنبه ی اینده یعنی 7/3/1378 سوالاتتون رو از ایشون بپرسید .توجه کنید که سوالات ارزشی نپرسید وگرنه ارباب کریشیویی نصیبب شما خواهد کرد.

روز دوشنبه هشتم خرداد سوالات خوب برگزیده می شن و با یک سری سوالاتی که خودم اماده می کنم ترکیب میشن و اماده قرار می گیرند تا لرد بیان و پاسخ بدن.

توجه:این تایپیک که بارتی زدن کمی به تایپیک قلم پر تند نویس و صندلی داغ شبیه اما ما سوالات متفاوتی طرح خواهیم کرد.

هرچی که می خواین در مورد لرد بدونید ازشون بپرسید سوالات جمع بندی میشه و لرد پاسخ می دن.

همه ی خادمان لرد سیاه...و اصیلان اسلیترینی بشتابید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 14 فروردین 1387 17:34
نمایش جزئیات
آفلاین
من همان هستم كه ميخواستيد ازش گزارش بگيريد فقط به كمك يه دوست از وجود بارتي برخواستم و دوباره به صورت مبدل پيش شما آمدم..اگر كسي منظور رو نفهميد پيام شخصي بزنه بهش جواب بدم.

---------------------
جواب سوالات:

1. به نظر شما بدترین اتفاق (در درون سایت )، در چند روز اخیر چی بوده ؟

چند روز اخير يه اتفاق مهم افتاد اونم بحث و مشكلاتي بود كه مطرح شد و يه سري از دوستان بلاك شدن و البته به نظرم حق با اونا بود.

2.اولین رولی که در سایت زدی( با شناسه ی ایگور) در چه تاپیکی و چه طور بود؟

اولين رولم رو تو همون تاپيكي كه تو امضات نوشتي پست زدم و ذكر كردم.الان ديگه يادم نمياد كدومه چون اون موقع رفتم بررسي كردم.

3. به نظر خودت، بهترین کاری که در سایت کردی چی بوده؟

بهترين كارم قهرماني اسليترين بود كه تنهايي در ترم چهارم انجام دادم و تقريبا ميتونم بگم گريف و هافل رو تركوندم با اون كار..بهترين خاطره م هم همونه!

4. اگر بهت این حق انتخاب رو میدادن که یک شناسه بدون هیچ محدودیتی انتخاب کنی و با اون به فعالیتت ادامه بدی، چه شناسه ای رو انتخاب می کنی؟

من به شناسه ها علاقه ندارم..بيشتر به شخصيتي كه بتونم بيشتر پرورشش بدم علاقه نشون بدم اگرچه در حال تغيير شناسه به يه مورد بهتر هستم كه البته فعاليتم رو تغيير ميده كلا!

5. بهترین وزیری که در طول تاریخ سایت سراغ داری رو نام ببر.(شناسه ی کنونی اون و شناسه ی گذشته اش در صورت وجود)

دراكو مالفوي!

پ.ن.فكر نكنم تو اين مورد هيچ شكي براي هيچكسي باشه!

6. بهترین لردی رو که در طول تاریخ سایت سراغ داری رو نام ببر(شناسه ی کنونی اون و شناسه ی گذشته اش در صورت وجود)

والا من بين لرد فعلي و مرلين شك دارم..جفت لرد ها فوق العاده هستن و قدرت مديريت بالا.به نظر من جفتشون عالي هستن و بهترين گزينه براي اين شخصيت در زمان خودشون!

پ.ن.يه عده ميگن بووبو هم خوب بوده البته من اون زمان مشكلي داشتم و سايت نميومدم.

7.آینده ی سایت رو چه طوری پیش بینی می کنی؟

سايت نياز داره با اعضاي قديمي و خوبش و به نظرم اگر بشه بعضي هاشون رو برگردوند و البته ملت فعلي هم حفظ كرد كه نرن سايت پيشرفت ميكنه ولي مديريت سايت در حال حاضر فقط به فرهنگنامه فكر ميكنه.

8. اگه بهت این فرصت رو میدادن که یکی از کارهایی که در سایت انجام دادی رو( اعم از هر نوع) از صحنه ی روزگار حذف کنی ، کدوم کار رو حذف می کردی؟

دالاهوف!

اگر باز هم سوالي هست بگيد جواب ميدم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 14 فروردین 1387 16:55
نمایش جزئیات
آفلاین
چون من دیگه نمی تونم بیام و تو ارتباط با ناظر گفتم , ناظر خودش یا یه مسئول واسه اینجا انتخاب می کنه یا اینکه قفل می کنه تا من برگردم ... باید ببینین ناظر چیکار می کنه

بای !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 12 فروردین 1387 17:27
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب ، حالا که معلوم نیست نفر بعدی کیه من چند تا سوال عمومی می پرسم ، نفر بعد هر کسی که بود جواب بده!!
( پیشنهاد: نفر بعدی ایگور باشه!!!)

1. به نظر شما بدترین اتفاق (در درون سایت )، در چند روز اخیر چی بوده ؟

2.اولین رولی که در سایت زدی( با شناسه ی ایگور) در چه تاپیکی و چه طور بود؟

3. به نظر خودت، بهترین کاری که در سایت کردی چی بوده؟

4. اگر بهت این حق انتخاب رو میدادن که یک شناسه بدون هیچ محدودیتی انتخاب کنی و با اون به فعالیتت ادامه بدی، چه شناسه ای رو انتخاب می کنی؟

5. بهترین وزیری که در طول تاریخ سایت سراغ داری رو نام ببر.(شناسه ی کنونی اون و شناسه ی گذشته اش در صورت وجود)

6. بهترین لردی رو که در طول تاریخ سایت سراغ داری رو نام ببر(شناسه ی کنونی اون و شناسه ی گذشته اش در صورت وجود)

7.آینده ی سایت رو چه طوری پیش بینی می کنی؟

8. اگه بهت این فرصت رو میدادن که یکی از کارهایی که در سایت انجام دادی رو( اعم از هر نوع) از صحنه ی روزگار حذف کنی ، کدوم کار رو حذف می کردی؟

ويرايش ناظر: متاسفانه ايگور كاركاروف عضو اسليترين نيستند و ما را فعلا ترك كردند، قصد ندارند كه فعلا هم به اسليترين باز گردند، به نظر مياد كه قصد رفتن به گروه ديگر را داشته باشند، بنابراين ايگور نيست كه شركت كنه.ممنون.

ویرایش خودم!!: ممنون... خوب پس هیچی ، دیگه پیشنهاد خاصی ندارم! فکر می کردم ایگور فقط از گروه مرگ خوارها بیرون اومده...! به هر حال.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]اینیگو ایماگو[/fa][en]ΙΜДĠΘ[/en] در 1387/1/12 17:49:56
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/1/12 21:22:00
ارسال شده در: یکشنبه 26 اسفند 1386 14:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نشست اسلیترین ... دوره دوم !

بدلیل اینکه به عید می خوریم و خود من هم تا پنجم نیستم .
این دوره رو به بعد از عید موکول می کنیم تا همه بتونن شرکت کنن !

به هر حال بعد از هفتم هر کاری بخوایم بکنیم می کنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 25 اسفند 1386 17:41
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون از اینیگو ایماگو که در اولین دوره شرکت کردند .

و ممنون از گیدیون پریوت که باعث شد تاپیک قفل نشه

و ممنون از ناظر که مجوز تاپیک رو داد .

زین پس سعی می شه پست سؤالات هم به صورت رول باشه .

به هر حال از اعضا خواهش می شه () که بیان و پست بزنن . تا به هدف اصلی یعنی آشنایی اعضای تازه وارد با سوابق و کارهای اعضای قدیمی برسیم .

فردا نفر بعدی به صورت رول معرفی می شه و شما به مدت یک هفته وقت برای سؤال پرسیدن دارید .
در اصل 6 روزه و من در روز ششم سؤالا رو جمع بندی می کنم و می زنم و در روز آخر یعنی روز هفتم (جمعه) شخص مورد نظر میاد و جواب می ده !

همونطور که قبلا هم گفتم اگر سؤالی داشتیم پیام شخصی بزنید یا آی دی sorena_db را اد کنید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نشست اسلیترین
ارسال شده در: شنبه 25 اسفند 1386 14:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بارتي عزيز، اين از من، اشكال نداره، خودت اين سوالا رو پرسيدي، اما نفرات بعدي اگه به هم وضع پيش بره، ديگه شرمنده شما ميشم هااا ! گفته باشم!

موفق باشي

1- چند وقته عضو سایتین ؟
من از بهمن سال 82 رسما به طور مشترك با خواهرم با يك شناسه عضو سايت شديم.
2- چه شناسه هایی داشتین ؟
خب، تعدادش خيلي زياد بود، اوليش يه شناسه انگليسي بود كه همون اولين شناسه من باشه كه يادم نيست، اما ميدونم هري پاتر داشت با چند تا عدد كه اون اعداد رو به ياد ندارم، بعدش تو تابستان 83 هم يك شناسه ديگر با اسم شخصي ام داشتم كه بعد از يك ماه دوري از سايت پسوورد اونو يادم رفت، بعدش فروردين 84 بود كه شناسه ويليام ادوارد رو باز كردم، خب خيلي ها ميدونن، هدف از اين شناسه مسخره بازي و اذيت كردن مديران و شوخي بوده است، به هر بلاك شدش، البته همزمان با اين شناسه يازده شناسه ديگر داشتم براي تاييد حرف هاي خودم گاهي. كه البته خيلي از طريق شماره آي پي لو ميرفتم.بعدها يعني دو سه ماه بعد از تابستان 84 شناسه مايك لوري رو ساختم كه باهاش زياد فعاليت كردم اما به لحاظ ايفاي نقش ضعيف بودم، به جهات تخلف اين شناسه من بلاك شد و در فروردين 85 يك شناسه ديگر يعني آنتونيون دالاهوف رو ساختم كه اون شناسه هم سر يك دروغ البته در مسنجر بلاك شد. البته باهاش بر خلاف شناسه هاي قبلي خوب فعاليت كردم، بعدش مهر 85 بود كه اينيگو ايماگو رو ساختم و فعاليت در اصل جدي رو شروع كردم تا حالا.
3- چه جوري با سايت آشنا شدين ؟
آفلاين مسنجر از طريق يكي از دوستان.
4- چرا به كتاب هاي هري پاتر علاقه پيدا كرديد ؟
نميدونم، در اصل خواهرم به اين كتاب خيلي علاقه داشت، من هم سر اتفاق خوندمش خيلي خوشم اومد.
5- چی شد که این شناسه رو گرفتین ؟
دليل خاصي نداشتم، از ليست شخصيت ها شانسي بيرون كشيدم.
6- سوابقتون تو سایت چیا بوده ؟
ايفاي نقش:
رئيس سازمان مبارزه با جادوگران سياه(وزارت)
رئيس اداره امنيت هاگزميد
ناظر انجمن كوچه دياگون

هاگوارتز:
معلم درس تاريخ جادوگري
معلم درس دفاع در برابر جادوي سياه
استاد نمونه

ديگر تالارها:
ناظر انجمن هاي مطالب اشتراكي،تالار اصلي،تالار اسرار،اتاق ضروريات،نامه از هاگوارتز
7- چه رنکایی گرفتین (بالای آواتور) ؟
استاد نمونه هاگوارتز(اون موقع بالاي آواتور بود)
8- چه آرمهایی (توی امضا) گرفتین ؟
نداشتم.
9- عضو چه گروهها و دسته هایی بودین ؟
محفل ققنوس، كارآگاهان وزارت،الف.دال
10- بدترین و بهترین اتفاقی که تا به حال برای سایت افتاده از نظر تو چیه ؟
بهترين به نظر من جهاني شدن سايت جادوگران بود كه به همت تيم مديريت موفق شد دو زبانه بشه تا جايي كه منبع مورد استفاده اخبار توسط سايت هاي قدرتمند هري پاتر قرار بگيره.
بدترين هم دعواها و كل كل هاي يك گروه حذبي ها با يه عده ديگه تو نحوه برخورد كه خيلي جدي شد و چند نفر از سايت به طور خيلي بد رفتن از جمله يكي از عالي ترين مديرها يعني بيل ويزلي.
11- اگه مدیر بودی چیکار می کردی ؟
بستگي به وظايفم داشت، مثلا اگه مدير اخبار بودم تمام تلاشم رو جهت فعال بودن اين بخش مي كردم.
12- به نظرت یه مدیر باید چطور باشه ؟
تمام وظايفش رو به درستي انجام بده. پايبند به قوانين باشه و به اصطلاح پارتي بازي رو بذاره كنار.
13- یه ناظر باید چطور باشه ؟
ناظر خب طبيعتا سختي كار مدير رو نداره، در اصل وظايف يك مدير انجمن ها رو داره با اين تفاوت كه فقط روي چند انجمن مسئوليت داره، به نظرم مي بايست اونم طبق قوانين نظارت كنه.
14- از کدوم تاپیک سایت خوشت میاد ؟ و کدوم انجمن رو بیشتر از همه دوست داری ؟
تاپيك مجله شايعه سازي! حيف كه مدتي است خيلي مثل قبل خنده دار نيست. انجمن خودمون، تالار اسليترين، بچه هاي خودمون.
15- دوست داری ناظر کجا باشی ؟ یا دوست داشتی و ناظرش نشدی ؟
نه، خيلي دوست ندارم كه ناظر باشم علاقه اي به انجمن نداشتم كه بهش نرسيده باشم به خاطرش افسوس بخورم، يه كار مسئوليتيه ديگه اما تفريحي هم هست.
16- چرا اینیگو ایماگو شدی ؟
تكراري
17- کدوم یک از کتب هری پاتر رو بیشتر دوست داری ؟
جام آتش
18- کدوم کتاب (در کل ... همه ی کتابهای جهان) رو بیشتر از همه دوست داری ؟
سيلماريليون
19- اولین نفری که باهاش آشنا شدی کی بود تو سایت ؟
دو نفر بودند، زاخارياس اسميت كه بعدا شناسه اش شد دامبلدور و حالا هم شده اسكاور! نفر دوم هم سرژ تانكيان بود.
20- با چه کسایی وارد سایت شدی ؟
نمي فهمم درست منظورتون رو، اگر منظورتون اينه كه كدوم كاربر همزمان با من عوض سايت شد بايد بگم نميدونم، اما اينكه چه كساني حين لاگين كردن هاي من در جادوگران من رو ديدن بايد بگم: خواهرم،برادرم،پدرم،ده يازده نفري از دوستانم، يك بار هم در شهرستان عضوي از سايت به شناسه جسيكا پاتر.
21- فرق الان و روزای اول عضویتت چیه ؟
خب اون موقع دقيقا سايت رو نمي شناختم چي به چيه الان آشنايي كامل رو روي اكثر بخش ها به غير از مقالات رو دارم.
22- رول نویسی تکی رو دوست داری یا ادامه دار ؟
تكي
23- جدی نویسیت بهتره یا طنز ؟
جدي نويسي
24- اگه می تونستی مدیر بشی , مدیر چه قسمتی می شدی ؟
اخبار يا انجمن ها
25- امین آباد خوش گذشت ؟
جات خالي !
26- نظرت راجع به این تاپیک چیه ؟
بد نيست اما اگه اكتيو نشه قفل بي كليدم مياد.
27- نظرت راجع به اعضای تازه وارد چیه ؟
چي بگم، بعضي هاشون واقعا هدفي جز دوست يابي ندارن و الاف مي باشند اما يه عده با علاقه خيلي زيادي شروع به كار مي كنند. موفق باشن.
28- از نظر تو بهترین قسمت کتب های پاتر چی بود ؟
كتاب آخر، نبرد ولدمورت و هري پاتر و مقاومت هاي سايرين
29- به چه رنکی , آرمی دوست داشتی برسی ولی نرسیدی ؟
جادوگر ماه !
30- به چه گروه دوست داشتی بپیوندی ولی قبولت نکردن ؟
هيچ گروهي، به هر چي دوست داشتم رسيدم. چيز ديگه اي نميخوام.(مديريت بود در خدمتيم )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."