سلامبارتي عزيز، اين از من، اشكال نداره، خودت اين سوالا رو پرسيدي، اما نفرات بعدي اگه به هم وضع پيش بره، ديگه شرمنده شما ميشم هااا ! گفته باشم!
موفق باشي1- چند وقته عضو سایتین ؟من از بهمن سال 82 رسما به طور مشترك با خواهرم با يك شناسه عضو سايت شديم.
2- چه شناسه هایی داشتین ؟خب، تعدادش خيلي زياد بود، اوليش يه شناسه انگليسي بود كه همون اولين شناسه من باشه كه يادم نيست، اما ميدونم هري پاتر داشت با چند تا عدد كه اون اعداد رو به ياد ندارم، بعدش تو تابستان 83 هم يك شناسه ديگر با اسم شخصي ام داشتم كه بعد از يك ماه دوري از سايت پسوورد اونو يادم رفت، بعدش فروردين 84 بود كه شناسه ويليام ادوارد رو باز كردم، خب خيلي ها ميدونن، هدف از اين شناسه مسخره بازي و اذيت كردن مديران و شوخي بوده است، به هر بلاك شدش، البته همزمان با اين شناسه يازده شناسه ديگر داشتم براي تاييد حرف هاي خودم گاهي.

كه البته خيلي از طريق شماره آي پي لو ميرفتم.بعدها يعني دو سه ماه بعد از تابستان 84 شناسه مايك لوري رو ساختم كه باهاش زياد فعاليت كردم اما به لحاظ ايفاي نقش ضعيف بودم، به جهات تخلف اين شناسه من بلاك شد و در فروردين 85 يك شناسه ديگر يعني آنتونيون دالاهوف رو ساختم كه اون شناسه هم سر يك دروغ البته در مسنجر بلاك شد. البته باهاش بر خلاف شناسه هاي قبلي خوب فعاليت كردم، بعدش مهر 85 بود كه اينيگو ايماگو رو ساختم و فعاليت در اصل جدي رو شروع كردم تا حالا.
3- چه جوري با سايت آشنا شدين ؟آفلاين مسنجر از طريق يكي از دوستان.
4- چرا به كتاب هاي هري پاتر علاقه پيدا كرديد ؟نميدونم، در اصل خواهرم به اين كتاب خيلي علاقه داشت، من هم سر اتفاق خوندمش خيلي خوشم اومد.
5- چی شد که این شناسه رو گرفتین ؟دليل خاصي نداشتم، از ليست شخصيت ها شانسي بيرون كشيدم.
6- سوابقتون تو سایت چیا بوده ؟ايفاي نقش:
رئيس سازمان مبارزه با جادوگران سياه(وزارت)
رئيس اداره امنيت هاگزميد
ناظر انجمن كوچه دياگون
هاگوارتز:
معلم درس تاريخ جادوگري
معلم درس دفاع در برابر جادوي سياه
استاد نمونه
ديگر تالارها:
ناظر انجمن هاي مطالب اشتراكي،تالار اصلي،تالار اسرار،اتاق ضروريات،نامه از هاگوارتز
7- چه رنکایی گرفتین (بالای آواتور) ؟استاد نمونه هاگوارتز(اون موقع بالاي آواتور بود)
8- چه آرمهایی (توی امضا) گرفتین ؟نداشتم.
9- عضو چه گروهها و دسته هایی بودین ؟محفل ققنوس، كارآگاهان وزارت،الف.دال
10- بدترین و بهترین اتفاقی که تا به حال برای سایت افتاده از نظر تو چیه ؟بهترين به نظر من جهاني شدن سايت جادوگران بود كه به همت تيم مديريت موفق شد دو زبانه بشه تا جايي كه منبع مورد استفاده اخبار توسط سايت هاي قدرتمند هري پاتر قرار بگيره.
بدترين هم دعواها و كل كل هاي يك گروه حذبي ها با يه عده ديگه تو نحوه برخورد كه خيلي جدي شد و چند نفر از سايت به طور خيلي بد رفتن از جمله يكي از عالي ترين مديرها يعني بيل ويزلي.
11- اگه مدیر بودی چیکار می کردی ؟بستگي به وظايفم داشت، مثلا اگه مدير اخبار بودم تمام تلاشم رو جهت فعال بودن اين بخش مي كردم.
12- به نظرت یه مدیر باید چطور باشه ؟تمام وظايفش رو به درستي انجام بده. پايبند به قوانين باشه و به اصطلاح پارتي بازي رو بذاره كنار.
13- یه ناظر باید چطور باشه ؟ناظر خب طبيعتا سختي كار مدير رو نداره، در اصل وظايف يك مدير انجمن ها رو داره با اين تفاوت كه فقط روي چند انجمن مسئوليت داره، به نظرم مي بايست اونم طبق قوانين نظارت كنه.
14- از کدوم تاپیک سایت خوشت میاد ؟ و کدوم انجمن رو بیشتر از همه دوست داری ؟تاپيك مجله شايعه سازي! حيف كه مدتي است خيلي مثل قبل خنده دار نيست. انجمن خودمون، تالار اسليترين، بچه هاي خودمون.
15- دوست داری ناظر کجا باشی ؟ یا دوست داشتی و ناظرش نشدی ؟نه، خيلي دوست ندارم كه ناظر باشم علاقه اي به انجمن نداشتم كه بهش نرسيده باشم به خاطرش افسوس بخورم، يه كار مسئوليتيه ديگه اما تفريحي هم هست.
16- چرا اینیگو ایماگو شدی ؟تكراري
17- کدوم یک از کتب هری پاتر رو بیشتر دوست داری ؟جام آتش
18- کدوم کتاب (در کل ... همه ی کتابهای جهان) رو بیشتر از همه دوست داری ؟سيلماريليون
19- اولین نفری که باهاش آشنا شدی کی بود تو سایت ؟دو نفر بودند، زاخارياس اسميت كه بعدا شناسه اش شد دامبلدور و حالا هم شده اسكاور! نفر دوم هم سرژ تانكيان بود.
20- با چه کسایی وارد سایت شدی ؟نمي فهمم درست منظورتون رو، اگر منظورتون اينه كه كدوم كاربر همزمان با من عوض سايت شد بايد بگم نميدونم، اما اينكه چه كساني حين لاگين كردن هاي من در جادوگران من رو ديدن بايد بگم: خواهرم،برادرم،پدرم،ده يازده نفري از دوستانم، يك بار هم در شهرستان عضوي از سايت به شناسه جسيكا پاتر.
21- فرق الان و روزای اول عضویتت چیه ؟خب اون موقع دقيقا سايت رو نمي شناختم چي به چيه الان آشنايي كامل رو روي اكثر بخش ها به غير از مقالات رو دارم.
22- رول نویسی تکی رو دوست داری یا ادامه دار ؟تكي
23- جدی نویسیت بهتره یا طنز ؟جدي نويسي
24- اگه می تونستی مدیر بشی , مدیر چه قسمتی می شدی ؟اخبار يا انجمن ها
25- امین آباد خوش گذشت ؟ جات خالي !
26- نظرت راجع به این تاپیک چیه ؟ بد نيست اما اگه اكتيو نشه قفل بي كليدم مياد.
27- نظرت راجع به اعضای تازه وارد چیه ؟چي بگم، بعضي هاشون واقعا هدفي جز دوست يابي ندارن و الاف مي باشند اما يه عده با علاقه خيلي زيادي شروع به كار مي كنند. موفق باشن.
28- از نظر تو بهترین قسمت کتب های پاتر چی بود ؟كتاب آخر، نبرد ولدمورت و هري پاتر و مقاومت هاي سايرين
29- به چه رنکی , آرمی دوست داشتی برسی ولی نرسیدی ؟جادوگر ماه !
30- به چه گروه دوست داشتی بپیوندی ولی قبولت نکردن ؟هيچ گروهي، به هر چي دوست داشتم رسيدم. چيز ديگه اي نميخوام.(مديريت بود در خدمتيم

)