جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

اگه جادوگري 2تا چوب دستي داشته باشه و در جنگ تن به تن شكست بخوره اون وقت 2 تا شم از دست ميده؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اگه جادوگري 2تا چوب دستي داشته باشه و در جنگ تن به تن شكست بخوره اون وقت 2 تا شم از دست ميده؟
ارسال شده در: شنبه 15 فروردین 1388 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا اینکه اگه کسی دو تا چوب دستی داشته باشه که شکست نمیخوره . ولی اگه احیانا شکست خورد برنده هر دو تا چوب دستی رو صاحب میشه.
تو کتاب هفت جوابش به وضوح هست. همون قضیه ی مالفوی و هری که صاحب چوبدستی های مالفوی شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رومیلدا وین در 1388/1/15 16:18:22
من اومــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدم!!!
Re: اگه جادوگري 2تا چوب دستي داشته باشه و در جنگ تن به تن شكست بخوره اون وقت 2 تا شم از دست ميده؟
ارسال شده در: جمعه 14 فروردین 1388 16:40
نمایش جزئیات
آفلاین
دو تا چوب دستی رو از دست می ده
من کاملا با نظر ادگار بونز موافقم که همون دراکو و اینها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی قبلیم که بعد از این ساختمش ولی دوباره برگشتم به این

اینه

عمرا اگه فهمیده باشی چی گفتم

چاکر همه بچه های قدیمی (کینگزلی شکلبوت ، پیوز ، رفوس ، زاخاریاس ، دادالوس دیگل و خیلی های دیگه که حال ندارم بنویسم اسمشون رو )

ارسال شده در: جمعه 14 فروردین 1388 16:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر کنم هر دو تا رو از دست میده مثل همون قضیه ی مالفوی که هری دو نا چوبدستی رو از گرفت و مال اون شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زندگي بي عشق مرگ است. مرگ بر اين زندگي .زنده با?
ارسال شده در: جمعه 14 فروردین 1388 13:30
نمایش جزئیات
آفلاین
اون جادوگر بدون شك هردوتا چوبدستی اش رو از دست می ده. دليل هم دارم واسه حرفم.

ببينين، وقتی هری، چوبدستر دراكو رو تو كتاب هفت ازش گرفت صاحب اون چوبدستی شد، بعد وقتی هری داشت با ولدمورت می جنگيد گفت:
-تو صاحب اصلی چوبدستی نيستی و ...

ولدمورت هم گفت كه من اسنيپ رو كشتم و ... بعد هری به ولدمورت ميگه چوبدستی در اصل مال مالفوی بوده اما من چون اون رو در نبردی شكست دادم و اون يكی چوبدستی اش رو ازش گرفتم الان چوبدستی ارشد مال منه.

بذارين يه جور ديگه بگم، مگه چوبدستی صاحبش رو ميكشه؟ خوب معلومه كه نه! چرا ابر چوبدستی هری رو نكشت؟ چون هری صاحبش بود. اون چوبدستی به واقع مال دراكو مالفوی بوده. (اگه دلايلش رو هم می خواين بدونين بی زحمت برين كتاب رو باز كنين.) هری چه طور صاحب ابر چوبدستی شد؟ وقتی دراكو رو تو خونه ی اربابی مالفوی شكست داد و چوبدستيش را ازش گرفت آيا چوب ارشد رو هم ازش گرفته بود؟ نه، اما صاحب اون چوب هم شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 بهمن 1387 21:54
نمایش جزئیات
آفلاین
این یکی از قوانین انتقال قدرت چوبدستی هاست . به نظرم هردوتا چوبدستی بعد از شکست صاحبشون متعلق به برنده میشوند , اینجوری نیست که دیگه برای صاحب قبلیشون کار نکنند اما اورا صاحب اصلی خودشون نمیدونند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره
نان در کنارم و ستاره ها دور،
آن دورها...
به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم!
چنان غرق
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 بهمن 1387 20:58
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا که اگه جادوگری اونقدر قدرتمنده که دو تا چوبدستی داره،حق نداره توی دوئل شکست بخوره!آبرو و حیثیت دنیای جادو در خطره!
دوما که حالا مگه هرکی دوئل کنه و شکست بخوره چوبدستیش رو از دست میده؟
حالا به فرض یه جادوگر شکست خورد و قرار بود چوبدستیش منتقل بشه . مطمئنا چوبدستی که باهاش جادو شده از دست میده . آخه چوبدستی جادو کرده یه جادوگر قدرتمند تر رو تشخیص میده و تمایل داره که مال اون باشه . اما چوبدستی بی استفاده چون شخصی رو ملاقات نکرده-در دوئل از جاد.گری شکست نخورده- طبیعتا نمی تونه به کسی که ندیده و نمیشناسه منتقل بشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دامبلدو?
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 بهمن 1387 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
کاملا معلومه که هر دو تسلیم می شن چون چوب وقتی یکی صاحب دو چوب دستی باشه چوب دستی ها از دو تا بودن خودشون که خبر ندارن پس اتفاقی باید بیفته برای هر دوش می افته.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Can You Forgive Me Again, You're My One True Friend, And I Never Ment To Hurt You

[url=http://meadowsisadorc.livejournal.com/profile]حقایق ت
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 بهمن 1387 14:23
نمایش جزئیات
آفلاین
به نطر من هر دو چوبدستی رو از دست میده.مثل مالفوی که وقتی هری چوبدستی هارو از دستش کشید ابر چوبدستی مال خودش شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

غیر ممکن غیر ممکنه! همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118
ارسال شده در: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387 15:56
نمایش جزئیات
آفلاین
پست بلیز رو دیدم یه چیزی یادم اومد .
اون موقعی که هری صاحب چوبدستی ارشد شد چوبدستی خودش به تایید اولیواندر غیر قابل مصرف شده بود ولی زمانی که اون ابر چوبدستی رو از ولدی گرفت چوبدستی ولیک مالفوی رو داشت . بعد اونم که چوب دستی خودشو با ابر چوبدستی درست کرد سه چوبدستیه شد!!!پس نتیجه می گیریم که جادوگر ها دو چوبدستی که سهله ، سه تا و چهار تا هم میتونن داشته باشن!!!

این موضوع به کنار . من به این نتیجه رسیدم که جادوگرانی که چند تا چوبدستی دارن احتمالا با هر چوبدستی شون که دوئل کنن و شکست بخورن همون رو از دست می دن . هیچ منبع مستندی هم برای ادعام ندارم همین طوری گفتم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما که رفتیم آسیا....
ارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1387 17:40
نمایش جزئیات
آفلاین
چنین چیزی فکر نکنم درست باشه .. چون خو هری هم هم زمان هم صاحب چوبدستی ارشد شد و هم چوبدستی خودش و با دوتاشم راحت بود ... در واقع این موضوع باید تعاملنیروهای بین چوبدستی و صاحب چوبدستی باشه که به میزان توانایی ها و نوع تواناییش اون شخص رو انتخاب میکنه.

طبیعتا اگر دو چوبدستی باشند که جنسشون خیلی شبیه هم باشه (مثل چوبدستی هری و ولدمورت) یا از لحاظ نوع توانایی هر دو تا با صاحبشون سازگاری داشته باشن. احتمالا اون شخص با هر دوشون میتونه راحت باشه.

ولی خب امکان این موضوع معمولا پایینه و احتمالا چون بالاخره ویژگی هایی در یک فرد وجود داره با یک چوبدستی راحتتره نه اینکه یک چوبدستی فقط صاحبشو به عنوان یک قرار داد بی چون و چرا انتخاب کنه. البته اینا برداشت های منه.

اما در مورد خلع سلاح منم با شما موافقم و البته غیر از اون مثال هایی که زدید مثال های خیلی زیاد دیگم هست ... مثلا وقتی دامبلدور تمام مرگخواران رو تو وزارت دستگیر کرده یعنی چوبدستی های اونا دیگه متعلق به خودشون نیست؟ یا موارد بسیار دیگه که این مسئله رو زیر سوال میبره.

همچنین قدرت چوب ارشدم از طریق خلع سلاح شدن دامبلدور به دراکو و سپس از همین روش به هری منتقل شد. بنابراین به نظر میرسه که در اینجا شکست یعنی شکست و ربطی به نوع جنگ و طلسم نداره. بنابراین فکر میکنم فرضیه من باز منطقی تر باشه که بگیم این موضوع فقط در رابطه با یک چوبدستی با قدرت های غیر معمول به چشم میاد و در چوبدستی های معمولی قابل صرف نظر هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!