جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

دفتر رسیدگی به مشکلات بازیکنان

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر رسیدگی به مشکلات بازیکنان
ارسال شده در: پنجشنبه 8 اسفند 1387 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
بتی عزیز ، توضیح دادم که توی اون پست !

من اگر قرار باشه بیشتر توضیح بدم که دیگه مسابقه نمیشه که ! شما باید بری توی اون تاپیک ، با استفاده از موضوع ِ اون تاپیک و سوژه ای که داده شده فضا سازی کنی و یه مسابقه کوییدیچ رو بنویسی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 8 اسفند 1387 17:20
نمایش جزئیات
آفلاین
من موضوعی که قراره باهاش پست بزنم رو نفهمیدم . یکی بیاد به من توضیح بده ربطش به کوییدیچ چیه؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دامبلدو?
ارسال شده در: یکشنبه 27 بهمن 1387 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام:

بعضی از تیم ها با برنده شدن در مسابقات لیگ های قبلی ورزشگاه برنده شدن ، اون ورزشگاه ها بهشون تعلق میگیره یا نه؟

مثل تیم هدنور و تیم بینوایان!

ورزشگاه های خریداری شده به عنوان ورزشگاهی برای مسابقات لیگ در نظر گرفته میشه؟

در صورتی که ورزشگاهی که خریده شده در مسابقات مورد استفاده قرار نگرفت ، همین طوری واسه خودش به عنوان تاپیکی بدون پست میمونه تا لیگ بعدی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 20:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بازیکنان واقعی افرادی هستن که حقیقی ان و توی تیم حضور دارن ! مثلا زاخاریاس اسمیت توی تیم ِ شما یه بازیکن ِ حقیقی هست ! و بازیکن مجازی یه بازیکن ِ ساختگیه که وجوده خارجی نداره و شما اسم اون رو توی ترکیب تیمتون مینویسید که فقط تیم ِ شما هفت تا بازیکن داشته باشه و توی رول ها از هفت بازیکنتون استفاده کنید . ( اسم بازیکن ِ مجازی هر چیزی میتونه باشه ! )

فقط جنبه ی این رو داره که ترکیب ِ تیم هفت نفره باشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 20:13
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشيد، منظور از بازيكن مجازی چيه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 20:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
1-بازیکن ها می تونن بین لیگ انصراف بدن از عضویت؟یا تیمشون رو عوض کنن؟

بازیکن ها حق انصراف در بین لیگ رو ندارن ، ولی در صورتی که خودشون و کاپیتان تیمشون موافق باشن ، میتونن تیمشون رو عوض کنن .

نقل قول:
2-بازیکن ها یه قیمتی دارن دیگه؟بعد این قیمت ها رو توی لیست خریدی،چیزی ننوشتین ؟

اسامی و قیمت تیم ها و بازیکنان توی لیست تیم ها و بازیکنان هست و هر بازیکن جدیدی که میاد ، 1000 گالیون قیمتش هست بصورت پیش فرض !

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 19:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
دو سوال مهم
1-بازیکن ها می تونن بین لیگ انصراف بدن از عضویت؟یا تیمشون رو عوض کنن؟
2-بازیکن ها یه قیمتی دارن دیگه؟بعد این قیمت ها رو توی لیست خریدی،چیزی ننوشتین ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دامبلدو?
ارسال شده در: جمعه 25 بهمن 1387 11:20
نمایش جزئیات
آفلاین
اوه ... وزیر بینهایت تشکر مند میشم بابت اطلاعیه ، چون من واقعا گیج شدم !

در مورد تیمم ، خودت میدونی که شرکت نکردن یه تیم چه ضربه ای به لیگ کوییدیچ میزنه ! و از اونجایی که برنامه های زیادی دارم برای این لیگ ، مطمئنا با حضوره دو سه تا تیم مثل ِ قبل جالب نمیشه ... و تصمیم گرفتم که همه تیم ها شرکت کنن !

اهمیتی نداره که چه تیمی قهرمان میشه و چه تیمی آخر ، فقط هر چقدر بیشتر تیم ها باشن ، جالب تر میشه لیگ و با ارزش تر ! چون تیمی که ایجاد میشه ، یعنی داره برای شرکت توی مسابقات تعهد میده ! پس تصمیم گرفتم تیم هایی که شرکت نمیکنن ، همگی منحل بشن ! چون واقعا شرکت کردن کاره سختی نیست و با حضوره سه بازیکن توی تیم ، تیم تشکیل میشه و از هر تیم ، میشه حداقل دو نفر توی مسابقه شرکت کنه !

درگیری هایی مثل ِ درس و اینا هم برای همه اعضا یکسان هست ! ضمنا ، به همه تیم هایی که توی این لیگ شرکت میکنن ، ثروت قابل توجهی اضافه میشه توسط صندوق رفاه که در واقع تقسیم ثروت تیم هایی هست که منحل میشن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 بهمن 1387 00:50
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسي من اطلاعيه ليگ قبلي رو تا فردا شب برات ميفرستم ، نگران بابت اون مسئله نباش ، فقط يك سوالي داشتم به عنوان كاپيتان تيم بي نوايان ، تيم ما بي شك اين ليگ تصميم به شركت توي مسابقات رو نداره ، اما من به عنوان كاپيتان تيم اومدم و اعلام موجوديت كردم با اين اوصاف باز هم تيم ما منحل ميشه يا نه ؟! قضيه چيه ؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آیینه خود بین
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
ارسال شده در: پنجشنبه 24 بهمن 1387 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
مورگانا ... هوکی ... ایناها تقصیره این دو تاس ! من همینجا موجودیه اینا رو صفر میکنم و مسئولیت سرایداری مرلینگاه های زمین بازی رو میدم بهشون

بادراد عزیز شرمنده ! میبینی که هیچ لیستی بروز نشده و هیچ اطلاعیه ای نیست که من خبر دار بشم از جوایز و اینا ! ممنون میشم اگر خودت ، موارد تیمت رو اینجا بنویسی و بگی که چقدر موجودی تیمت هست تا من اونو اضافه کنم !

همینطور بقیه قهرمانای لیگ !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!