او از خاندانی اصیل است اما به خاطر ازدواج با تد تانکس که یک ماگل زاده بود از شجره نامه ی بلک ها بیرون رانده شد . او مادر نیمفادورا تانکس و خواهر نارسیسا مالفوی و بلاتریکس لسترنج است . شباهت او و بلا بسیار زیاد است به طوری که هری تصور کرد او بلا ست و میخواست او را خلع سلاح کند . او راضی به ازدواج دخترش و ریموس لوپین گرگینه نبود اما این جا انگلستان ست دیگر ! چه می توان کرد ؟!! او با سریوس و ریگولوس بلک نسبت خویشاوندی دارند . و بر خلاف تمام اعضای خانواده اش که در اسلیترینند ؛ در ریونکلاو ست .
جایگزین شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1390/5/30 1:40:19
خصوصیات ظاهری: قدی متوسط، موها و چشم های قهوه ای روشن با قیافه ای کاملا معمولی:دی
متولد: 16 جولای 1995
چوبدستی:21 سانت و از جنس چوب مرغوب درخت افرا و پر ققنوس
توضیحات بیشتر:او یک جادوگر اصیل زاده و از خاندانی اصیل است صمیمی ترین دوست پروتی پتیل است.لاوندر از معدود کسانیه که از علم پیشگویی و پروفسور تریلانی خوشش می آید.لاوندر که یکی از هواخواهان و طرفداران هری است در سال پنجم تحصیلش به ارتش دامبلدور که به سرپرستی هری بود پیوست
نام شخصيت:آنجلینا جانسون گروه:گریفیندور ویژگی ظاهری:آنجلینا دختری چشم و ابرو مشکی،بلند قد و درشت هیکل و تیره پوستی است. توضیحات:او همسن دو قلوهای ویزلی است و در تیم کوییدیچ گریفیندور به عنوان مهاجم فعالیت میکند(اینم بگم که بعدا کاپیتانم میشه ) دختر خوبیه!(مثل خودم)فقط کمی زود آتیشی میشه!!! اینم مشخصات چوبدستی و این چیزاش.... چوبدستی:چوب درخت زبان گنجشک،مغز دم تک شاخ،انعطاف پذیر با طول 28 سانت(یه ترکیب جدید) درس مورد علاقه(مورد علاقه ی خودم):وردهای جادویی سپر مدافع:منم ببر (میدونی بابام بوده ) جارو هم که دیگه پرسیدن نداره!همه پولدار شدن آذرخش دستشونه!ما هم مثل همه!
من خسته ام! دیگه آخر عمرمه. الان بیش از دو صده هست که زندگی کردم و دیگه انگیزه هیچ کاریو ندارم.
حقوق بازنشستگی مون رو که نمی دن. پولی هم به حساب بانکی ام نریختن. بچه هام گذاشتن رفتن. اونور آب توی مدرسه های جادویی که جدید تاسیس شده درس می خونن و تحصیل می کنن. البته من که می دونم به چه کارایی مشغولن! اینا همه اش بهونه هس.
می گن مدارس اونجا با هاگوارتز فرق داره. نظام آموزشی اونا جدیده و کلی متفکر روش ایده زدن. دیگه گذشت زمان چوبدستی و این قضایا. حالا ماگلا تو تکنولوژی از جادوگرا الگو می گیرن. بعله! بعله!
آخییی! زمونه عوض شده. یاد دورانی بخیر که با دامبل و مک گونگال می رفتیم لب دریاچه قالی پهن می کردیم و با بچه ها می گفتیم و می خندیدیم و هندونه می خوردیم. تازه پوستش هم می انداختیم تو آب!!
این همه جون کندیم. پست دادیم. حالا این دم پیری کسی می یاد یه احوال پرسی از ما بکنه؟! این روزا که از کوچه و بازار رد می شم یا یه پولی می اندازن جلوم یا اینکه بچه ها چوب بر می دارن می افتن دنبالم. یه صدا هم می گن: کاسی کاسی کاسه ماسی!
دیگه خسته شدم. می خوام برم یه گوشه ای بگیرم بکپم. این اخر عمری رو با شرف زندگی کنم. مرد باید شرف داشته باشه! مردی که شرف نداشته باشه مرد نیست! شرف! بعله بعله!
اگه شما اجازه بدی و روح اون کوییرل هم طلسم اش رو از من برداره من برم اسلیترین. اسلیترین خونه من بوده و من اونجا کلی خاطره دارم. اجازه می دی؟
ویرایش: می دونی؟ می خوام موقع مردن توی وطنم خودم مرده باشم
کاساندرا، میدونم، مدتیه که میخوای به اسلیترین بری. اما برای این کار باید از طریق تماس با ما بلیت ارسال کنی. اونجا میتونی درخواست تغییر گروه کنی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کاساندرا تریلانی در 1390/5/25 4:22:28 ویرایش شده توسط کاساندرا تریلانی در 1390/5/25 4:24:49 ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/25 12:38:30
نام : نيمفادورا تانكس گروه : هافلپاف شكل ظاهري: به عنوان یک دگرگون نما، تانکس می تواند تغییرات زیادی در ظاهرش بوجود بیاورد. شکل واقعی او یک زن جوان و زیباست که صورتی رنگ پریده و قلب مانند دارد توضيح مختصر: براي محافظت از هري به همراه ساير اعضاي محفل اقدام كرد وهميشه در نبرد ها حاضر بود.همچنين عاشق لوپين بود و با او ازدواج كرد