هیچوقت یه چیزی رو یادم نمیره.مادرم همیشه به من میگفت اینهمه کارا که توی این اینترنت و سایتا میکنی فایده ای نداره مادرا و اینجور حرفا.من همش بهش میگفتم:"مادرم از هیچ چیز خبر نداری چیزی نگو"و هزاران حرف دیگه با همین مفهوم.الان بعد از چندین وقت متوجه این حرفش شدم.
بابا برید بخوابید،حال دارینا!آلبوس کیه؟ایوان کیه؟جمع کنید بابا!قبل ما خیلی بودن که مثل ما تلف شدن و به قول ریگول کالری سوزوندن و الانم ...!ما ته پیازیم یا سرش؟

عمرتون رو به خدا هدر ندین.والا ما خیلی وقته که طعم دنیای واقعی رو نچشیدیم.اصلا همه چیز رو به صورت جادوگران داریم میبینیم.ول کن بابا!گور باباش!برو حالتو بکن!
اینجا هم اگه خیلی دلت تنگید بیا یه سری بزن.یه رولی بزن خاطراتت زنده بشه.حرفام منطقی نیست که نیست.به درک!باید به یه درکی برسی که خیلی مفهومش بیشتر از منطق هستش!
ما تا آخر عمرمونم بیایم و همینطوری بحث کنیم بازم تموم نمیشه.فقط عمرت به هدر میره.قالب سایت داغونه،به درک که داغونه!چتر نمیاد که نمیاد!
و حالا میخوام بعد از عمری نفس بکشم و خودم رو رها کنم.وااااااااااااااای!
پ.ن:دوستان اگه شناسه بنده بسته شد اینو بدونید که خودم درخواست بسته شدن شناسه رو دادم.هیچکس بلاکم نکرده!در واقع هیچکس حق اینکارو نداره.من آزادم!
در یک کلام میتونم از ته قلب بهتون بگم:"خوش باشید!"
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج