جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: پایگاه اطلاع رسانی کوییدیچ
ارسال شده در: شنبه 28 مرداد 1391 11:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به اعضا کوییدیچ.

خواستم بگم که داوری مسابقه که باید جمعه بشه یه سری تغییراتی توش پیش اومد.

پرسی عزیز همون جمعه داوری را ارسال کنن ولی من به دلیل این که مسافرت هستم داوری را یک شنبه میزنم.

این تغییر هم فقط برای این مسابقه بود.

با تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امضا نمی دم.
ارسال شده در: یکشنبه 15 مرداد 1391 14:25
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه

پست هایی که برای مسابقات لیگ کوییدیچ می باشند به منظور شرکت در مسابقه و امتیاز دهی هستند، بدین منظور قابل نقد نیستند ، چونه هم نزنید چون نسیه هم نمیدیم .

بنابراین تنها پستهایی در این انجمن نقد می شوند که خارج از چارچوب مسابقات باشند .

در صورت نیاز زیاد به نقد پست های مسابقه ایتان می توانید با پیام شخصی به هرکسی که دوست دارید درخواست نقد بدهید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

Re: پایگاه اطلاع رسانی لیگ کوییدیچ
ارسال شده در: شنبه 7 مرداد 1391 18:45
نمایش جزئیات
آفلاین
جدول مسابقات:

گردباد - فانوس: 21 مرداد تا 2 شهریور. اعلام نتایج داوری: 3 و 4 شهریور.

فانوس - ترنسیلوانیا: 4 شهریور تا 16 شهریور. اعلام نتایج داوری: 17 و 18 شهریور.

ترنسیلوانیا - گردباد: 18 شهریور تا 30 شهریور. اعلام نتایج داوری: 31 شهریور و 1 مهر.

* در این فرصتی که باقی مانده تا مسابقات، بازیکنان میتوانند در ورزشگاه های خود سوژه بگذارند و آنها را ویرایش نمایند تا برای مسابقات آماده باشد.

* اگر سوژه در روز مسابقه( شنبه ها) ارسال نشود، از آن تیم 10 امتیاز کسر خواهد شد.

* برای اینکه در هنگام مسابقات مشکلی پیش نیاید حتما اطلاعیه ها 138 به بعد را با دقت مطالعه نمایید.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویکتور کرام در 1391/5/14 13:49:07
امضا نمی دم.
ارسال شده در: شنبه 7 مرداد 1391 18:27
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

داور های مسابقه کوییدیچ مشخص شدن:

ویکتور کرام و پرسی ویزلی.

امتیازات از طرف هر دو ما داده میشه و بعد از اون امتیازات میانگین گیری میشود و امتیاز نهایی بدست میاد. بعد از انجام هر مسابقه ای امتیازات در اینجا زده می شود و سپس در همان تاپیک میانگین گرفته میشود.

قوانین امتیاز دهی هم در این تاپیک زده شده است.

و مهم تر از همه:

تغییری در برگذاری مسابقات داده شده. اول اینکه هر مسابقه را برای این که رول های بیشتری زده شود و فرصت بیشتری باشه، دو هفته شد. و دومین تغییر اینکه هر تیمی برای هر مسابقه سوژه خودش را میده و فقط اعضا تیم خودش سوژه را ادامه میدن.

در پست بعدی جدول مسابقات زده می شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امضا نمی دم.
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 تیر 1391 22:43
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلامی دوباره خدمت بازیکنان کوییدیچ.

اول یه مطلبی را بگم برای کاپیتان ها:

همونطور که میدونید کوییدیچ هفت نفره هست. پس شما میتونید دو تا کار انجام بدید:
1. تیمتون را با هفت نفر تکمیل کنید.
2. حداکثر چهار نفر بازیکن مجازی بردارید.

بازیکنان مجازی، همونطور که از اسمشون پیداست مجازی هستند. یعنی شما فقط یه اسم انتخابی مثلا مش غلام را بر میدارید و میذارید به جای دروازه بانتون یا هر پست دیگه ای که خواستید. تا این کار را کردید به من پیام شخصی بزنید تا ویرایش کنم نام بازیکنانتون را.

حالا بریم سراغ نحوه برگذاری مسابقات:

مسابقات به صورت رول های ادامه داره. سوژه توسط تیم میزبان در ورزشگاه خودش داده میشه. سپس اعضای هر دو تا تیم میان ادامش میدن. فقط سعی کنید که حداقل دو نفر از یه تیم پشت سر هم پست بزنن یعنی سه نفر از یه تیم نیان و پشت سر هم ادامه بدن رول را. البته اگر این مورد پیش بیاد امتیازی کسر نمیشه. فقط بهتره این طوری نباشه.

مسابقات از هفتم مرداد شروع میشه. اتمامش هم تا قبل از 31 شهریور ماهه. شیوه برگذاری هم به این صورته که تیم میزبان باید، شنبه ها( موقع هایی که میزبانه البته.) یه سوژه بده. سپس بقیه اعضا دو تا تیم ادامش میدن و تا پنج شنبه شب ادامه داره این موضوع. بعد از پنج شنبه شب دیگه کسی اجازه ارسال نداره و اگر ارسال کنه هم امتیازی بابتش ثبت نمیشه. جمعه ها هم توسط داوران( اعلام میکنم که کیا هستنن.) نتیجه مسابقه اعلام میشه.

* مهم نیست که توی سوژه کی میبره و کی میبازه. فقط مهم طرز رول نویسیه.
** اگر سوژه توسط تیم میزبان دیر داده بشه، از امتیاز آنها کسر میشه.
*** نحوه امتیاز دهی را در این تاپیک بزودی میزنم.

فعلا همین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امضا نمی دم.
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 تیر 1391 22:43
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلامی دوباره خدمت بازیکنان کوییدیچ.

اول یه مطلبی را بگم برای کاپیتان ها:

همونطور که میدونید کوییدیچ هفت نفره هست. پس شما میتونید دو تا کار انجام بدید:
1. تیمتون را با هفت نفر تکمیل کنید.
2. حداکثر چهار نفر بازیکن مجازی بردارید.

بازیکنان مجازی، همونطور که از اسمشون پیداست مجازی هستند. یعنی شما فقط یه اسم انتخابی مثلا مش غلام را بر میدارید و میذارید به جای دروازه بانتون یا هر پست دیگه ای که خواستید. تا این کار را کردید به من پیام شخصی بزنید تا ویرایش کنم نام بازیکنانتون را.

حالا بریم سراغ نحوه برگذاری مسابقات:

مسابقات به صورت رول های ادامه داره. سوژه توسط تیم میزبان در ورزشگاه خودش داده میشه. سپس اعضای هر دو تا تیم میان ادامش میدن. فقط سعی کنید که حداقل دو نفر از یه تیم پشت سر هم پست بزنن یعنی سه نفر از یه تیم نیان و پشت سر هم ادامه بدن رول را. البته اگر این مورد پیش بیاد امتیازی کسر نمیشه. فقط بهتره این طوری نباشه.

مسابقات از هفتم مرداد شروع میشه. اتمامش هم تا قبل از 31 شهریور ماهه. شیوه برگذاری هم به این صورته که تیم میزبان باید، شنبه ها( موقع هایی که میزبانه البته.) یه سوژه بده. سپس بقیه اعضا دو تا تیم ادامش میدن و تا پنج شنبه شب ادامه داره این موضوع. بعد از پنج شنبه شب دیگه کسی اجازه ارسال نداره و اگر ارسال کنه هم امتیازی بابتش ثبت نمیشه. جمعه ها هم توسط داوران( اعلام میکنم که کیا هستنن.) نتیجه مسابقه اعلام میشه.

* مهم نیست که توی سوژه کی میبره و کی میبازه. فقط مهم طرز رول نویسیه.
** اگر سوژه توسط تیم میزبان دیر داده بشه، از امتیاز آنها کسر میشه.
*** نحوه امتیاز دهی را در این تاپیک بزودی میزنم.

سه تا رنک هم داده میشه:
1. بهترین سوژه.( به کل تیمی که اون سوژه را ارسال کردن.)
2. بهترین بازیکن.( به یکی از بازیکنا.)
3. تیم برنده.(به تیم اول.

فعلا همین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویکتور کرام در 1391/4/27 22:48:21
امضا نمی دم.
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1391 19:18
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلامی دوباره!

بابت تاخیر متاسفم. من منتظر بودم که شما برید پستاتون را توی تاپبک ماجراهای کوییدیچ ارسال کنید ولی نکردید. ممنونم از استقبالتون واقعا.

کاپیتان ها فعلی:

فرد ویزلی،هرماینی گرنجر(انصراف داد.)، گودریک گریفندور(تیم خود را تشکیل داد.)، فلور دلاکور و ایگور کارکاروف هستند.

به احتمال زیاد یک نفر دیگر هم کاپیتان اعلام میشه. یعنی کسی که پستش را در اینجا بزنه.

ولی در مورد بازیکنان یه سری تعیراتی ایجاد شد.

اول اینکه شما میتونید هرکسی را به تیمتون دعوت کنید. یعنی لازم نیست اون شخص حتما اعلام آمادگی کرده باشه.

تعداد بازیکنان از حد اقل 3 نفر تا حد اکثر 7 نفر میباشد.

پس هیچ محدودیتی برای انتخاب بازیکنان وجود نداره. تنها باید رضایت طرفین باشه.

همونطور هم که میدونید انتختب بازیکنان توسط کاپیتان انجام میشود. پس اگر میخواهید کاپیتان بشید تا فردا شب وقت دارید که پستتون را توی اینجا ارسال کنید.( به یک نفر کاپیتان دیگر نیاز هست.)

پس از اینکه کاپیتان تیم را تشکیل داد به اینجا مراجعه کند و فُرمی را که من در اونجا گذاشتم را پر کند. این کار را تا حد اکثر 27 انجام بیدید.

می خوام ببینم امسال میشه این طلسم این انجمن را شکست یا نه؟!

یه نکته دیگه اینه که وقتی یه کاپیتان اسم اعضا را توی لیست تیمش گذاشت و ارسال کرد برای ما دیگه کاپیتان تیم دیگه ای نمی تونه اون شخص را برداره. پس به نفعتونه که زودتر شروع به کار کنید.

سوالی داشتید میتونید در اینجا و یا از طریق پیام شخصی مطرح کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویکتور کرام در 1391/4/20 18:42:12
ویرایش شده توسط ویکتور کرام در 1391/4/22 18:33:39
امضا نمی دم.
ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1391 02:29
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه دوم، در مورد لیگ کوییدیچ تابستانه.

خب. همونطور که میدونید هنوز هم فرصت برای ثبت نام هست. یعنی تا 10 تیر. پس اگه خواستید بازم میتونید ثبت نام کنید.

اطلاعیه قبلی را بخونیدش. یه سری چیزای کلی گفتم توش. ولی این اطلاعیه در مورد پست تکی هست که گفته بودم برای سطح بندیه. اولا بگم دلیل سطح بندی اینه که اگه یه تیم قوی بشه و یه تیم ضعیف بازی ها بی مزه میشه و برنده از همون اول مشخص میشه. به خاطر همین تصمیم گرفته شد که سطح بندی کنیم.

نحوه سطح بندی هم به صورت رول های تکی هستش که همه کسانی که عضو شدند موظف هستند که شرکت کنند اگر نه به منظور انصراف میشه.

من 10 تیر یک موضوع میدم توی یکی از تاپیکا یا یه تاپیک جدید میزنم. شما هم تا 16 تیر فرصت دارید پستتون را هم ارسال کنید. این پستا هم هیچ امتیازی نداره و فقط برای سطح بندیه. من به تک تک اعضا به صورت پیام شخصی شروع را اطلاع میدم و تاپیکی که موضوع در اون هست.

من 16 تیر کسانی را که شرکت کرده اند را به همراه گروهشون ( گروه 1 شامل سرگروه هاست. گروه دو و سه نیز بازیکنان هستند.) در این تاپیک قرار میدم تا سرگروه ها بیان و از بینشون سه تا بازیکن انتخاب کنن. این کار هم از همون 17 هستش تا 23 تیر. در ضمن باید کاپیتان هماهنگی کنه با بازیکن و رضایت دو طرف باشه. یعنی هم بازیکن و هم کاپیتان. هر کاپیتانی هم دو تا را بر میداره از دو تا گروه متفاوت و بعدش هم میره و توی این تاپیک اعلام میکنه که این تیم تشکیل شد به همراه بازیکنانانش. یه اسم هم واسه تیمش در نظر میگیره. مسابقات از 24 شروع میشه. به صورت هفتگی هم امتیازات ویرایش می شوند.

اتمام مسابقات 31 شهریور هست. برنامه ریزی مسابقات هم انجام شده و فقط منتظر اسم تیم ها هستم تا بزنم این جا برنامه را.

در مورد شیوه برگذاری مسابقات در پست بعدی میگم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این شناسه قبلیمه

شناسه جدیدمه

ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک

ای جادوگران و ساحره ها. بدانید که هری مرد بزرگی بود. راه او را ادامه دهید.
ارزشی ولدک کش

تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 26 خرداد 1391 00:36
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام و خسته نباشید.

اول قبل از این که یه سری اطلاعات در مورد مسابقاتی که توی تابستان برگذار خواهد شد بگم که همش قابله تغییره و بستگی به نظر شما داره. پس اگر که جایی از قوانین و یا هر چیز دیگه ای به نظر شما مشکل داره توی دفتر نظارت انجمن و یا از طریق پیام شخصی به من بگه. پس اینم از اعتراضات.:d:

بریم سر اصل کار:

وقت ثبت نام تا 10 تیرماه است. پس هنوز هم وقت هست.:d:

اول از همه من منتظر بودم که از دوازده نفر بگذره تعداد افرادی که ثبت نام کردن که گذشت. پس اگه مشکلی دارید و می خواهید انصراف بدید به من پیام شخصی بدید تا پستتون را پاک کنم و بعدا مشکلی ایجاد نشه.( خواهشا این کار را تا 10 تیرماه انجام بدهید. )

در مورد مسابقات:

- هر تیم حد اقل داری سه بازیکن است و بقیه بازیکنان به صورت خیالی هستن.( یعنی از هفت نفر تیم حد اقل سه نفر بازیکن هست که چهار نفر دیگر به صورت خیالی هستند.)

- هر تیم دارای یک کاپیتان می باشد.

- نقل و انتقالات بازیکنان پس از اتمام هر لیگ با رضایت طرفین قابل انجام است.

- کاپیتان ها به وسیله پست تکی که بعد از 10 تیر( اطلاعات بیشتر را در اطلاعیه جدا راجب به این پست تکی میزنم.) توسط همه بازیکنان انتخاب میشوند. ( در اصل ما از این پست ها بازیکنان را سه دسته میکنیم که دسته اول کاپیتان و دسته دوم و سوم نیز بازیکنان هستند.)

- انتخاب بازیکنان هم توسط کاپیتان صورت میگیرد و کاپیتان باید از طریق پیام شخصی با اعضا انتخابی خودش هماهنگ کند. ( کاپیتان تنها می تواند از هر دسته یک نفر را انتخاب نماید.

- یادم رفت این یکی را.

قوانین قابل تغییره و در صورتی که خواستید تغییر کند هم اطلاع بدید به ما.

<<فعلا>>

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این شناسه قبلیمه

شناسه جدیدمه

ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک

ای جادوگران و ساحره ها. بدانید که هری مرد بزرگی بود. راه او را ادامه دهید.
ارزشی ولدک کش

تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اردیبهشت 1391 12:09
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه

نظر سنجی مهمی در باب تعیین نوع مسابقات کوییدیچ در "نظر سنجی مهم کوییدیچ" در جریان است که شرکت شما در این نظر سنجی باعث خشنودی حال ما است .
احیانا اگر پیشنهادی هم داشتید می توانید در همان تاپیک شرح بدهید .

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز