جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
جام آتش با ترجمه ویدا اسلامیه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/10/25
آخرین ورود: جمعه 4 خرداد 1403 14:14
از: هاگوارتز
پستها:
506

با سلام:ببخشید اگه جای بدی درخواستم رو می گم-لطفا می شه کتاب هری پاتر و جام آتش رو برای دانلود بزاری؟
آخه دارمش-اما ترجمه اش افتضاحه-منظورم از ترجمه اش،ترجمه کردن وردهاست،که واقعا حالمو می گیره-ان کتابی هم که تو سایتتون قرار دادین فکر کنم اینطوری باشه-من یه 7 فصل ش رو دارم که واسه سایت خودتونه که سالمه و خوب ترجمه شده،اما
بقیش رو ندارم-میشه لطفا بزارید واسه دانلود؟
با تشکر فراوان
آخه دارمش-اما ترجمه اش افتضاحه-منظورم از ترجمه اش،ترجمه کردن وردهاست،که واقعا حالمو می گیره-ان کتابی هم که تو سایتتون قرار دادین فکر کنم اینطوری باشه-من یه 7 فصل ش رو دارم که واسه سایت خودتونه که سالمه و خوب ترجمه شده،اما
بقیش رو ندارم-میشه لطفا بزارید واسه دانلود؟
با تشکر فراوان
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

Re: همه میگن ترجمه ی ویدا اسلامیه ولی من با شماره چهارش مشکل اساسی دارم!چه کار کنم حالا؟راهنماییم کنید!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مهر 1388 18:00
جزئیات کاربر

Re: همه میگن ترجمه ی ویدا اسلامیه ولی من با شماره چهارش مشکل اساسی دارم!چه کار کنم حالا؟راهنماییم کنید!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مهر 1388 17:15
جزئیات کاربر

ارسال شده در: چهارشنبه 29 مهر 1388 20:15
جزئیات کاربر

سلام منم با این حرفت موافقم من تمام کتابهای هری پاترو از تو یه سایت خوب دانلود کردم یه بارم مال ویدا رو گرفتم همون 4 واقعا مز خرف بود ولی یه نویسنده هست که خیلی خوبه من کتاب 5 از اون نویسنده دارم اسمش هست علی سلامی دوست داشتی بگیر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b] به یاد شناسه ی قبلیم:«د�
جزئیات کاربر

سلام به دوستان گلم!
خوبین شما؟
راستش من علاقه ی خاصی در جمع آوری کلکسیون دارم(خصوصا در مورد کتاب هایی که چند قسمتی هستن-مثل هری پاتر و ارباب حلقه ها و تن تن و ...)و حساسیت خاصی در منظم بودنشون دارم!!نه فقط این که تر و تمیز نگهش دارم!منظورم اینه که باید از یک ناشر باشن!از یک مترجم باشن و ...
همه میگن ترجمه های ویدا اسلامیه خوبه!خودمم قبول دارم اینو!!ولی کتاب 4 رو چندش آور ترجمه کرد!همونی که ورد ها رو معنی کرد!!!واقعا حالم به هم خورده!تا حالا هر کتاب رو 15 دور خوندم ولی مال خودم نبودن و حالا میخوام بخرم و آرشیو کتاب هامو کامل کنم!میخوام که همه از یک مترجم باشن!واقعا جز ویدا کسی نیست که بهتر باشه؟چه کار کنم؟شماره ی 4 رو از یه کترجم دیگه بخرم>؟آخه این چه گندی بود ویدا زد؟!!!!!!
خوبین شما؟
راستش من علاقه ی خاصی در جمع آوری کلکسیون دارم(خصوصا در مورد کتاب هایی که چند قسمتی هستن-مثل هری پاتر و ارباب حلقه ها و تن تن و ...)و حساسیت خاصی در منظم بودنشون دارم!!نه فقط این که تر و تمیز نگهش دارم!منظورم اینه که باید از یک ناشر باشن!از یک مترجم باشن و ...
همه میگن ترجمه های ویدا اسلامیه خوبه!خودمم قبول دارم اینو!!ولی کتاب 4 رو چندش آور ترجمه کرد!همونی که ورد ها رو معنی کرد!!!واقعا حالم به هم خورده!تا حالا هر کتاب رو 15 دور خوندم ولی مال خودم نبودن و حالا میخوام بخرم و آرشیو کتاب هامو کامل کنم!میخوام که همه از یک مترجم باشن!واقعا جز ویدا کسی نیست که بهتر باشه؟چه کار کنم؟شماره ی 4 رو از یه کترجم دیگه بخرم>؟آخه این چه گندی بود ویدا زد؟!!!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/30 17:44:07
ویرایش شده توسط نیمفادورا تانکس در 1392/8/15 19:01:47
ویرایش شده توسط سیلوی کرو در 1403/3/24 2:48:54
ویرایش شده توسط نیمفادورا تانکس در 1392/8/15 19:01:47
ویرایش شده توسط سیلوی کرو در 1403/3/24 2:48:54
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج