با درود
یک کار میخواستم.
در شان یک کاراگاه ارشد .
کلا با حقوق خوب.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
14 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
موسسهی کاريابی وزارتخانه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ورودم به گريفيندور فقط يك دليل داره ؛
پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي
پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي
only Gryff
ما شیفتگان خدمتیم، نه تنشگان قدرت
مدتی نیستم، امتحانات بدجوری وقتمو مشغول کرده.
از همه بچه ها عذر میخوام.
اما...
بر می گردم؛
از همه بچه ها عذر میخوام.
اما...
بر می گردم؛
پرشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور و
بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه
بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

پرفسور ویریدیان عزیز
من چطوری به کسی که خودش می گه "از ایوان میخوام که من رو بلاک کنه " کار جور کنم؟ نه واقعا چجوری؟
ولی جدا از شوخی شغل خاصی مربوط به چیزی که خواستید نه تنها در این انجمن بلکه در هیچ انجمن دیگری نداریم ، بعضی از انجمن ها تاپیک هایی با موضوع شعر دارند که در صورت علاقه می توانید آنجا پست بزنید .
اگر کار خاص دیگری داشتید در خدمتم .
زیر سایه ی همایونی مستدام باشید .
من چطوری به کسی که خودش می گه "از ایوان میخوام که من رو بلاک کنه " کار جور کنم؟ نه واقعا چجوری؟
ولی جدا از شوخی شغل خاصی مربوط به چیزی که خواستید نه تنها در این انجمن بلکه در هیچ انجمن دیگری نداریم ، بعضی از انجمن ها تاپیک هایی با موضوع شعر دارند که در صورت علاقه می توانید آنجا پست بزنید .
اگر کار خاص دیگری داشتید در خدمتم .
زیر سایه ی همایونی مستدام باشید .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز
گابريل گارسيا ماركز
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

پنه لوپه کروز عزیز
کدام پرسی؟ کدام ویزلی؟ با ما فقط به سالازار کبیر بیاندیشید
از آنجایی که اینجا هاگوارتز نیست و ما هم آلبوس دامبلدور- سوروس اسنیپ و ایگور کارکاروف نیستیم نیازی به معلم نداریم ولی از آنجایی که در این شرایط به شدت به نیروهای تازه نفس! مثل شما نیازمندیم با کمال لطف و بخشش همایونی تاپیک سازمان فرهنگ و هنر جادوگری به شما واگذار می کنیم .
به خاطر داشته باشید که این تاپیک غیر قابل عضو پذیری بوده و به صورت عادی باید به کارش بپردازد .
در صورت هرگونه مشکل و یا مسئله با ما تماس بگیرید .
زیر سایه ی دیکتاتوری وزیر مردمی موفق باشید .
کدام پرسی؟ کدام ویزلی؟ با ما فقط به سالازار کبیر بیاندیشید
از آنجایی که اینجا هاگوارتز نیست و ما هم آلبوس دامبلدور- سوروس اسنیپ و ایگور کارکاروف نیستیم نیازی به معلم نداریم ولی از آنجایی که در این شرایط به شدت به نیروهای تازه نفس! مثل شما نیازمندیم با کمال لطف و بخشش همایونی تاپیک سازمان فرهنگ و هنر جادوگری به شما واگذار می کنیم .
به خاطر داشته باشید که این تاپیک غیر قابل عضو پذیری بوده و به صورت عادی باید به کارش بپردازد .
در صورت هرگونه مشکل و یا مسئله با ما تماس بگیرید .
زیر سایه ی دیکتاتوری وزیر مردمی موفق باشید .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز
گابريل گارسيا ماركز
جزئیات کاربر

باسلام
با توجه به اینکه من همسر یکی از مقامات عالی رتبه وزارت سحر و جادو پرسی ویزلی هستم، لازم به ذکر
است که شغل معلمی دفاع در برابر جادوی سیاه زیاد شایسته ی شان بنده نیست و چون جدیدا پارتی بازی
رایج است و همسر بنده نیز اصلا اهل پارتی بازی نیست، اینجانب خواهشمند است، شغلی شریف در حیطه
کاری خود به بنده اعلام دارید.
با تشکر
کارمند آینده وزارت سحر و جادو
با توجه به اینکه من همسر یکی از مقامات عالی رتبه وزارت سحر و جادو پرسی ویزلی هستم، لازم به ذکر
است که شغل معلمی دفاع در برابر جادوی سیاه زیاد شایسته ی شان بنده نیست و چون جدیدا پارتی بازی
رایج است و همسر بنده نیز اصلا اهل پارتی بازی نیست، اینجانب خواهشمند است، شغلی شریف در حیطه
کاری خود به بنده اعلام دارید.
با تشکر
کارمند آینده وزارت سحر و جادو
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما تشنگان قدرتیم نه شیفتگان خدمت
جزئیات کاربر

با سلام و درود بر ویکتور عزیز
از آنجایی که شما ورزشکار تشریف دارید و از قدیم الایام ، ورزش و تفریح با هم عجین بوده اند ، شما از امروز مسئول "باشگاه تفریحاتی وزارت خونه " هستید.
برای شروع کار خود به این تاپیک مراجعه کنید.
موفق باشید.
از آنجایی که شما ورزشکار تشریف دارید و از قدیم الایام ، ورزش و تفریح با هم عجین بوده اند ، شما از امروز مسئول "باشگاه تفریحاتی وزارت خونه " هستید.
برای شروع کار خود به این تاپیک مراجعه کنید.
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز
گابريل گارسيا ماركز
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/12/06
آخرین ورود: چهارشنبه 22 اسفند 1403 01:02
از: گیلیمت دراز تر نکن اون پاهاتا.
پستها:
116

از آن جایی که صحبت را باید با سلام شروع کرد ما نیز به خدمت وزارت سحر و جادو سلام عرض مینماییم.
جناب وزبر، همانطور که مطلع هستید زندگی خرج دارد و ما نیز نیاز به گالیون داریم تا زندگیمان را بچرخانیم. ما داشتیم مجله وزارت سحر و جادو را ورق میزدیم که آگهی شما را در آن دیدیم. ما نیز خوشحال شدیم و آمدیم اینجا.
حال کار ما را به ما دهید.
جناب وزبر، همانطور که مطلع هستید زندگی خرج دارد و ما نیز نیاز به گالیون داریم تا زندگیمان را بچرخانیم. ما داشتیم مجله وزارت سحر و جادو را ورق میزدیم که آگهی شما را در آن دیدیم. ما نیز خوشحال شدیم و آمدیم اینجا.
حال کار ما را به ما دهید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
امضا نمی دم.
جزئیات کاربر

هوگوی عزیز
از این که به این موسسه تشریف آوردید احساسی نداریم
. وزیر اعظم در حال گوش زد کردن یک سری نکات مهم به ساحره های بدحجاب می باشد ، بنابراین وقت نکردند که خودشان شخصا جواب شما را بدهند .
بنده به عنوان معاون ایشان برای شما با توجه به ید بیضایی که در چای و انواع نوشیدنی ها دارید شغل آبدارچی آبدارخانه ی وزارت را در نظر گرفتم ، باشد که ما و وزیر اعظم نیز از چایی های بینظیر شما بی بهره نمانیم
از امروز منتظر فعالیت شما در وزارت هستیم .
از این که به این موسسه تشریف آوردید احساسی نداریم
. وزیر اعظم در حال گوش زد کردن یک سری نکات مهم به ساحره های بدحجاب می باشد ، بنابراین وقت نکردند که خودشان شخصا جواب شما را بدهند . بنده به عنوان معاون ایشان برای شما با توجه به ید بیضایی که در چای و انواع نوشیدنی ها دارید شغل آبدارچی آبدارخانه ی وزارت را در نظر گرفتم ، باشد که ما و وزیر اعظم نیز از چایی های بینظیر شما بی بهره نمانیم

از امروز منتظر فعالیت شما در وزارت هستیم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایتیرین در 1391/5/31 13:42:34
گابريل گارسيا ماركز
گابريل گارسيا ماركز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج