جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  62 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  137 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  246 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  327 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: دوشنبه 30 آذر 1383 15:54
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
دوستان خیلی خوبی پیدا کردم که در طول این 9 ماه خیلی با هم صمیمی شدیم

پرفسور شما هم؟! واحد خواهران ایشون رو دستگیر کنین! به جرم استفاده از 9 ماه که خیلی معلوم الحال هست... و دوما صمیمی شدن با همه! یعنی چه صمیمی میشین! مگه شما هری پاترین با چو صمیمی میشین! ایشون رو برای پاره ای از توضیحات به واحد اعترافات ببرید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
Re: کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: دوشنبه 30 آذر 1383 14:30
نمایش جزئیات
آفلاین
خب گذشته از شوخی های دوستان، من هم می خوام از این سایت تعریف کنم.می تونم به جرات بگم که جادوگران دات کام یکی از مفرحترین سایت های اینترنتی هست. از موقعی که با این سایت آشنا شدم تا حالا تقریبا هر روز بهش سر می زدم و با اینکه اخیرا کمی سایت افت داشته ولی باز هر دفه که وارد سایت می شم هنوز هم برای من جذاب و تازه هست.

کلی خاطرات خوش از جادوگران دات کام دارم.البته خاطرات تلخ هم بوده ولی من سعی می کنم بیشتر به خوب ها فکر کنم و با اونا خوش باشم. دوستان خیلی خوبی هم پیدا کردم که در طول این 9 ماه خیلی با هم صمیمی شدیم. اگر چه من همیشه دلم می خواست که به صورت حضوری با یکی از دوستانم بحث هری پاتری داشته باشم ولی خب این سایت تا اندازه ای تونسته این نیاز را بر آورده کنه.

به نظر من فعالیت یک ساله این سایت عالی بوده و تونسته به خیلی از خواسته های طرفداران هری پاتر جواب بده.طبیعی هست که هنوز هم جای بهتر شدن داره ولی خب تا اینجاش خیلی عالی بوده که تونسته یک سال تمام پا بر جا بمونه (بزن به تخته) چون نمونه هایی بوده که به خاطر مدیریت بد حتی دو ماه هم دوام نیاوردن!

در آخر می خواهم از گردانندگان سایت نهایت تشکر رو بکنم به خاطر راه اندازی چنین سایت زیبایی و همچنین می خوام از همه مدیران زحمت کش سایت ، چه فعلی چه سابق، هم تشکر کنم.من خودم سعی کردم در حد توانم کمکشون کنم ولی خب به زحماتی که گردانندگان سایت می کشن نمی رسه. علاوه بر این می خوام از تمامی ناظران دلسوز هم تشکر کنم که همیشه به سایت کمک کردن و اون رو منظم نگه داشتن. همچنین باید از تک تک اعضای سایت هم تشکر کنم که همیشه با ما همکاری کردن و با رعایت کردن قوانین سایت ، فضای سایت رو هم برای خودشون هم برای بقیه اعضا دوستانه کردند.

بنابراین موفقیت سایت جادوگران دات کام مختص به یک نفر نیست بلکه همه اعضا در این امر سهیم هستند و من از همه شما قدر دانی می کنم. آینده روشنی رو برای سایت و اعضای آن آرزو می کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: یکشنبه 29 آذر 1383 20:13
نمایش جزئیات
آفلاین
همونطور كه حاجي فرمود سايت بايد تعطيل بشه!
به علل مختلف:
-نبود آزادي بيان و فرندشيپ در سايت
-حكومت آسلامي و منكراتي قزويني
-وجود اماكن فساد و اينكه عوامل شناخته شده دستگير نميشوند
-Error هاي گوناگون در هنگام ورود به سايت به علت عبور سيم سرور از زير بالش مدير سايت
-وجود ناظران خشن و نا لايق از جمله كالين كريوي كه به مفام ولايت و مديريت نائل گرديد
-وجود اعضاي اضافه و آلودگي سايت از حشرات
-عامل اصلي Error هاي مكرر Internet Explorer
-وجود تاپيكهاي بي ناموسي در سراسر سايت
-اكران فيلمهاي بي ناموسي در هالي ويزارد

و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: یکشنبه 29 آذر 1383 19:56
نمایش جزئیات
آفلاین
تو سایت های فارسی خیلی خوبه .... ولی قسمت اخبارش یه ذره ... ولی در کل سایت جالبی هست ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....
ارسال شده در: یکشنبه 29 آذر 1383 19:31
نمایش جزئیات
آفلاین
بهترین سایتی که تا به حال بنده دیده ام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط گریفندور !!!
ارسال شده در: یکشنبه 29 آذر 1383 17:00
نمایش جزئیات
آفلاین
site kheli bahale va vaghaan be aghaye pooter tashakor mikonam ke jai baraye anjomanhaye siyahe gorohemon[margkharha]bevojod avardan

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
|wasp|
merlin manson & ....
ارسال شده در: یکشنبه 29 آذر 1383 16:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سایت خیلی بده مخصوصا اگه این دارکی توش بنویسه تا کم میاره یه نوشابه میره بوق بوق ادم نمیدونه چی کار کنه طاقت بیاره داد بزنه فرار کنه سایت خیلی بده از دیروز تا الان نتونستم راه برم ای اس ال با این پا ی بوق بوق چه طوری بگیرم
وب مستر سایت از شهر بچه پرور قزوینه مشکل سازه دیگه
اون یکی وب مستر با بز استغفرالله
هر کی بلند تر بوق بزنه میشه مدیر من شدم ناظر اون روز که باید بوق میزدیم من تو بوقم اب رفته بود صدا شیپور در اومد
وزیر این سایت یه ادم سیاه کچل پشمالو اخه کچل تو چه طوری پشمالو شدی مرتیکه شکم
دیگه این ایراد ها نباشن سایت خیلی خوبیه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
ارسال شده در: یکشنبه 29 آذر 1383 16:30
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من که بسیار هم مهم است این سایت حرفی برای گفتن ندارد...
در درجه اول مدیر سایت شخصی به نام عله پاتر... این شخص همیشه نحوه برخورد را رعایت نمی کرده و نخواهد کرد... و با اینکه ما همیشه گفت دشمن کمین کرده ولی هیچ گاه نحوه برخورد را به عهده ما نذاشت... در ضمن من مدرک دارم این شخص با قاچاق سیم سرور پول فراوانی به جیب زده
در درجه دوم مدیر فنی سایت معروف به ابرفووررس مملی... این آدم پیره... دستش می لرزه تایپ می کنه... آخه آدم چقدر دیگه باید کارکنه... عصر رو بر جوانان تنگ کرده و نمی ذاره جوانان در صحنه باشن! سابقه زندن با عصا رو هم داره...
در درجه سوم شما سابقه سایت رو نگا کنین.... چندین عضو ارزشی هم بودن فراری داده شدند... مثلا برادر دومبول متبکر زبان جدید فارصی... چقدر حیف شد ایشون از این سایت رفتن... آموزه های زبان ایشون باعث پیشرفت علم بود... مثال دیگه ای می زنم... برادر سعید ولدی... ایشون متواضع...کم توقع بودن و مرتب می گفتن من می خوام عضو معمولی باشم... ولی کسی گوش کرد؟ خیر! به زور بهش انگ مدیریت زدن! با ایشون بد برخورد کردن و ایشون رفتن! ... واقعا سایت حرفی از این نظر برای گفتن نداره...
در درجه چهارم شما امکانات سایت رو توجه کنین... طبق آمار من این سایت از جیگر دات کام در زمینه فرندشیپ موفق تر بوده... برادر مرلین این رو شیش ماه پیش در یک پست ارزشی گفت ولی کسی گوش نداد این هری پاتر مکان فساد در قالب کتاب هستش... این صمیمی شدن ها... این بوق بوق ها! ... جدیدا هم که چت اضافه شده و افرادی مثل رودی ASL وقتی ناظر هستن دیگه معلوم الحال بودن این سایت مشخص است!
درجه پنجم افراد داخل سایت رو نگا کنین: نیروهای نوشابه ای --- نیروهای سیاه پوست کچل موسوم به نیروهای وزیر شیکمی --- نیروهای منکرات قزوین --- مشتی آبررفوررس پولدار --- عله پاتر سیم سرور کش --- گیلدی تنفص مصنوعی--- کرام پیکچزر --- سوسک--- و انواع موجودات دیگر... بعدا میگن فروم سایت خوبه! از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز... سوسک و Alien? استغفرالله! چه بی ناموسی ها که انجام نمیشه!
من همینجا از شورای عالی جادوگری درخواست اضمحال این سایت رو دارم!
===
متشکرم
شیخ فلوص الدین فلوصی زاده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: یکشنبه 29 آذر 1383 15:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نظر منم اينه كه اينجا بهترين سايت براي هري پاتره.
ولي يه چيزي فكر نمي‌كنين اينجا محل درستي براي اين پست‌ها نباشه
فكر مي‌كنم تالار اصلي براي بحث در مورد كتاب‌هاي 1 تا 5 بوده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!
ارسال شده در: یکشنبه 29 آذر 1383 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
از نظر من هم سايت خيلي خوب بوده.

من به نظرم از اوايل تابستون يا اواخر بهار عضو سايت شدم و رفته رفته طوري شد كه ديگه امكان نمداشت من به اينترنت بيام ولي به جادوگران سر نزنم.خيلي اعضاي باحالي داريم و همينطور خيلي اعضاي ضد حال!

تو اين مدت سايت روز به روز بهتر شده.

تابستون هم كه واقعا حال برديم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]