شخصیتی که من دوست دارم توش ایفای نقش کنم دراکو مالفوی هست.
نام:دراکو مالفوی
اصیل زاده
طول چوب دستی 25 سانت از جنس چوب زالزالک و با مغز موی تک شاخ
جارو:نیمبوس2001
به رنگ مشکی و نقره ای
دراکو فرزند لوسیوس مالفوی و نارسیسا بلک و خواهر زاده ی بلاتریکسه که همگی از مرگخواران لرد ولدمورت هستند. دراکو پسری با موهای بلوند نقره ای چهره ی بی روح و چشمای خاکستریه،به شدت تشنه ی موفق شدن و برتر بودنه،خودش رو از همه برتر میدونه و با مشنگ زاده ها بد رفتاری میکنه و اصلا اونارو جادوگر نمیدونه معتقده فقط کسایی جادوگرن که پدر و مادری جادوگر داشته باشن. دوستای زیادی نداره،تو شخصیتش خبری از دل رحمی نسبت به هیچ کس نیست اما خب یه وقتایی هم منعطف میشه،بقیه ی جادو آموزا معمولا باهاش دوست نیستن چون اصلا باهاشون خوب برخورد نمیکنه،همیشه لباس مشکی سبز و خاکستری میپوشه، حرکتش با جاروش بی نظیره و کوئیدیچ رو خیلی خوب انجام میده، وقتایی که به کمک نیاز داره هیچ جوره راضی به درخواست کمک نمیشه و این غرورش گاهی کار دستش میده. تو جادو به ویژه جادوی سیاه مهارت زیادی داره،چشم پدر همیشه دنبال موفق شدن اونه و اونم همیشه سعی داره هر کاری بکنه که باعث افتخار اونا باشه.
تایید شد. خوش اومدین.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

قطعاً اینطور نیست. پس ازت میخوام یکم بیشتر وقت بذاری و به این فکر کنی که قراره چه ویژگیهای واضحی شخصیتت داشته باشه، و با توضیح بیشترشون (دستت هم بازه. میتونی یه پست کوتاه رو توی معرفیت جا بدی حتی برای اینکه توضیح بدی چه شخصیتی مد نظرته) اون چیزی که تو ذهنته رو به بقیه اعضا هم منتقل کنی.