لیدیز اند جنتلمن اند درخت!

سلام به روی ماهتون به چشمون سیاهتون!
بالاخره فضایی ایجاد شد که من بتونم بیام و مستقیم از اعضای سایت که علاقه دارن، درخواست کنم که بهم کمک کنن تا ایده ها و بازی های نابی رو دور هم بسازیم.

اگه تو میتینگ مجازی حضور داشتین که شنیدین. اگه نبودین هم الان بهتون میگم که قراره چه اتفاقی بیفته. خیلیاتون ممکنه با مسابقات
شطرنج جادویی آشنایی داشته باشین. این رو من و ماروولو گانت که فکر کنم الان مافلدا هستش، ساختیم. بعد ازاینکه به سایت برگشتم، برای تجدید خاطره رفتم و یه نگاهی به قوانینش انداختم. (با تشکر از مروپ که نیم ساعت دنبال پست قوانینش بود.

) همون موقع ایده هایی به ذهنم رسید. این ایده ها رو با بچه های اسلی مطرح کردم و فیدبک های خوبی گرفتم. برای همین شروع کردم به تدوین قوانینش و کارای دیگه. همین الان که دارم این رو مینویسم، یک نمونه ی آزمایشی از این بازی داره تو تالار اسلی برگزار می شه. ولی خب چیزی که قراره برای همه اجرا بشه با چیزی که الان داره برگزار می شه فرق می کنه.
این همه حرف زدم که به اینجا برسم. تا آخر هفته، هرکی دوست داشت که تو پرورش این بازی بهم کمک کنه، لطف کنه و بهم پیام بده. بعد تو دیسکورد جمع می شیم و شروع می کنیم به پخت و پز
زیاد! تایم جمع شدنمون رو هم همینجا می گم که اگه بقیه هم دوست داشتن، ولی این پیام رو ندیدن، بیان دور هم باشیم و خوش بگذرونیم.
همین دیگه! منتظر پیام های زیباتون هستم.

پ.ن: این تازه اولیشه! کار زیاد دارم با اینجا!