هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

جنگ ارتش تاریکی در برابر وزارتخانه سحر و جادو!

لرد ولدمورت به همراه ارتش تاریکی فراخوان حمله‌ای به وزارتخانه سحر و جادو داده است که پایه‌های جامعه جادوگری را لرزانده است! او تنها یک پیام دارد: اگر واقعا فکر می‌کنید در مقابل ما می‌توانید زنده بمانید، بیایید و از جامعه جادوگری دفاع کنید!

پس در این حمله جزء غارتگران باشید و وزراتخانه را تصاحب کنید، یا سفید بمانید و همراه با وزیر سحر و جادو از جادوگران دفاع کنید! (لیست نبردها) بازه‌ی زمانی: از 16 بهمن تا پایان 26 بهمن

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: پاتیل افکار
پیام زده شده در: ۱۶:۱۴:۴۴ شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳

هافلپاف

رابستن لسترنج

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۴:۰۹ پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۷
آخرین ورود:
دیروز ۱۷:۱۸:۰۶
از سیرازو
گروه:
هافلپاف
اسلیترین
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
پیام: 325
آفلاین
سلام دوباره کردن می شم!

تو این مدتی که گذاشته بودیم برای این قضیه، افرادی لطف کردن و پیام دادن و دوست داشتن که کمک کنن. ولی خب همونطور که قبلا گفتم، من تایم جمع شدنمون رو اینجا میگم تا اگه کسی ندیده بود و دوست داشت که شرکت کنه، بیاد و به جمعمون اضافه بشه.

تایمی که من مد نظر دارم، دوشنبه، 11/8 ساعت 6 هست. اگه با این تایم مشکل دارین حتما یه جغد بفرستین برام تا تغییرش بدم.

همین دیگه! می بینمتون.

پ.ن 1: اگه سرور دیسکورد جادوگران رو ندارین بهم اطلاع بدین.
پ.ن 2: اگه با دیسکورد هم مشکلی دارین و پلتفرم دیگه ای مد نظرتونه، بهم بگین. مهم اینه که بتونیم حرف بزنیم توش. جاش زیاد مهم نیست.

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۹:۵۹:۲۰ دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳

گریفیندور، وزارت سحر و جادو، محفل ققنوس

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۳۹ پنجشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۸
آخرین ورود:
امروز ۵:۲۸:۰۱
از خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
پیام: 409
آفلاین
نقل قول:

نیکلاس فلامل نوشته:
سلام.
آیا شما هم دوست دارین اگه عضو محفل هستین بعضی وقت ها شیطونی کنید و بیوفتین آزکابان؟
آیا دوست دارین وقتی از شغل خسته کننده تون میاین خونه لباس بتمن بپوشین و برین بیرون دنبال خلافکاران؟
آیا نمیخواین وقتی لردولدمورت مرخصی ساعتی بهتون داد تله پورت کنید پیش ننه جونتون و از شیرینی های کشمشی خوشمزه اش بخورین؟

به نظرتون ما یک سیستم بد و خوب به جز جبهه های محفل و مرگخواران احتیاج نداریم؟
مثلا محفلی که دوست داره گهگاهی با نابود کردن اموال دولت حرص خودش رو خالی کنه! یا مرگخواری که همیشه میخواسته یه گل فروشی تو دهکده ی هاگزمید بزنه و نظر مردم رو به زیبایی گل های آلسترومریا جلب کنه!

خب این افکار رو من مدتیه که در سر خودم پرورش دادم و الانم ریختم توی این پاتیل افکار تا یه کم سبک بشم.
خیلی ممنون.

بـلی!
بـــلی!
ولدک رو نمیدونم، ولی بـــــلی!

کاملا درسته! احتیاج داریم!
بنظرم وزارتخونه، لندن، هاگزمید و ... بستر خوبیه برای اجرای چنین سیستمی.
مئلا گروه قهرمانان زیرزمینی یا اشرار آسمانی و ...
وزارتخونه در اختیار خودته اگه خواستی اونجا اجراش کنی.

نقل قول:

رابستن لسترنج نوشته:
لیدیز اند جنتلمن اند درخت!
سلام به روی ماهتون به چشمون سیاهتون!

بالاخره فضایی ایجاد شد که من بتونم بیام و مستقیم از اعضای سایت که علاقه دارن، درخواست کنم که بهم کمک کنن تا ایده ها و بازی های نابی رو دور هم بسازیم.

اگه تو میتینگ مجازی حضور داشتین که شنیدین. اگه نبودین هم الان بهتون میگم که قراره چه اتفاقی بیفته. خیلیاتون ممکنه با مسابقات شطرنج جادویی آشنایی داشته باشین. این رو من و ماروولو گانت که فکر کنم الان مافلدا هستش، ساختیم. بعد ازاینکه به سایت برگشتم، برای تجدید خاطره رفتم و یه نگاهی به قوانینش انداختم. (با تشکر از مروپ که نیم ساعت دنبال پست قوانینش بود. ) همون موقع ایده هایی به ذهنم رسید. این ایده ها رو با بچه های اسلی مطرح کردم و فیدبک های خوبی گرفتم. برای همین شروع کردم به تدوین قوانینش و کارای دیگه. همین الان که دارم این رو می‌نویسم، یک نمونه ی آزمایشی از این بازی داره تو تالار اسلی برگزار می شه. ولی خب چیزی که قراره برای همه اجرا بشه با چیزی که الان داره برگزار می شه فرق می کنه.

این همه حرف زدم که به اینجا برسم. تا آخر هفته، هرکی دوست داشت که تو پرورش این بازی بهم کمک کنه، لطف کنه و بهم پیام بده. بعد تو دیسکورد جمع می شیم و شروع می کنیم به پخت و پز زیاد! تایم جمع شدنمون رو هم همینجا می گم که اگه بقیه هم دوست داشتن، ولی این پیام رو ندیدن، بیان دور هم باشیم و خوش بگذرونیم.

همین دیگه! منتظر پیام های زیباتون هستم.

پ.ن: این تازه اولیشه! کار زیاد دارم با اینجا!

کجاس تاپیکش؟ کو نشونیش؟
ما که به تالار اسلی دسترسی نداریم آقا.

تصویر کوچک شدهتصویر کوچک شده

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

پیام زده شده در: ۱:۱۸:۳۲ دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

لرد ولدمورت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۰:۴۰ دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
آخرین ورود:
دیروز ۲۰:۲۳:۲۴
از گور برخاسته.
گروه:
مشاور دیوان جادوگران
اسلیترین
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
مرگخوار
جـادوگـر
پیام: 131
آفلاین
با سلام خدمت رابستن (گریب کی پیتذایی) عزیزم

خواستم از همین تریبون ازت بابت این ایده تشکر کنم. در تالار اسلی به خاطرش بهمون خیلی خوش میگذره. واقعا به همه افراد سایت توصیه میکنم بعد از راه اندازی حتما درش شرکت کنن.

وجود مبارک ما هم کمک خواهد نمود.

تصویر کوچک شده تصویر کوچک شده

تصویر کوچک شده

THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT

پیام زده شده در: ۳:۳۷:۳۲ یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳

ترزا مک‌کینز

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۲۱ جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۲۲:۱۱:۲۱ پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 193
آفلاین
نقل قول:

رابستن لسترنج نوشته:

بالاخره فضایی ایجاد شد که من بتونم بیام و مستقیم از اعضای سایت که علاقه دارن، درخواست کنم که بهم کمک کنن تا ایده ها و بازی های نابی رو دور هم بسازیم.

اگه تو میتینگ مجازی حضور داشتین که شنیدین. اگه نبودین هم الان بهتون میگم که قراره چه اتفاقی بیفته. خیلیاتون ممکنه با مسابقات شطرنج جادویی آشنایی داشته باشین. این رو من و ماروولو گانت که فکر کنم الان مافلدا هستش، ساختیم. بعد ازاینکه به سایت برگشتم، برای تجدید خاطره رفتم و یه نگاهی به قوانینش انداختم. (با تشکر از مروپ که نیم ساعت دنبال پست قوانینش بود. ) همون موقع ایده هایی به ذهنم رسید. این ایده ها رو با بچه های اسلی مطرح کردم و فیدبک های خوبی گرفتم. برای همین شروع کردم به تدوین قوانینش و کارای دیگه. همین الان که دارم این رو می‌نویسم، یک نمونه ی آزمایشی از این بازی داره تو تالار اسلی برگزار می شه. ولی خب چیزی که قراره برای همه اجرا بشه با چیزی که الان داره برگزار می شه فرق می کنه.

این همه حرف زدم که به اینجا برسم. تا آخر هفته، هرکی دوست داشت که تو پرورش این بازی بهم کمک کنه، لطف کنه و بهم پیام بده. بعد تو دیسکورد جمع می شیم و شروع می کنیم به پخت و پز زیاد! تایم جمع شدنمون رو هم همینجا می گم که اگه بقیه هم دوست داشتن، ولی این پیام رو ندیدن، بیان دور هم باشیم و خوش بگذرونیم.

رابستن من نمیتونم بیام ولی خوشحال میشم اگه بتونم از همینجا کمکی بکنم!

F-E-A-R has two meanings
"Forget Everything And Run"
or "Face Everything And Rise"
The choice is yours.

پیام زده شده در: ۲۰:۴۸:۰۲ شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

هافلپاف

رابستن لسترنج

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۴:۰۹ پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۷
آخرین ورود:
دیروز ۱۷:۱۸:۰۶
از سیرازو
گروه:
هافلپاف
اسلیترین
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
پیام: 325
آفلاین

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۴:۴۶:۵۳ جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳

هافلپاف

نیکلاس فلامل

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۰:۴۳ دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۹
آخرین ورود:
امروز ۱۰:۲۸:۲۴
از تارتاروس
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
هافلپاف
شـاغـل
بانکدار گرینگوتز
پیام: 296
آفلاین
سلام.
آیا شما هم دوست دارین اگه عضو محفل هستین بعضی وقت ها شیطونی کنید و بیوفتین آزکابان؟
آیا دوست دارین وقتی از شغل خسته کننده تون میاین خونه لباس بتمن بپوشین و برین بیرون دنبال خلافکاران؟
آیا نمیخواین وقتی لردولدمورت مرخصی ساعتی بهتون داد تله پورت کنید پیش ننه جونتون و از شیرینی های کشمشی خوشمزه اش بخورین؟

به نظرتون ما یک سیستم بد و خوب به جز جبهه های محفل و مرگخواران احتیاج نداریم؟
مثلا محفلی که دوست داره گهگاهی با نابود کردن اموال دولت حرص خودش رو خالی کنه! یا مرگخواری که همیشه میخواسته یه گل فروشی تو دهکده ی هاگزمید بزنه و نظر مردم رو به زیبایی گل های آلسترومریا جلب کنه!

خب این افکار رو من مدتیه که در سر خودم پرورش دادم و الانم ریختم توی این پاتیل افکار تا یه کم سبک بشم.
خیلی ممنون.

تصویر کوچک شده

تصویر کوچک شدهتصویر کوچک شدهتصویر کوچک شده

پاتیل افکار
پیام زده شده در: ۱۴:۳۴:۰۲ شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳

ترزا مک‌کینز

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۲۱ جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۲۲:۱۱:۲۱ پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 193
آفلاین
درود بسیار!

بنا به صحبتایی که شد قرار شد که اینجا رو افتتاح کنیم به جهت ایده دادن!
و خب دیگه افتخار افتتاحش به من رسید!

یه توضیحی بخوام بدم، اینجا قراره ایده بدیم!
همه جور ایده‌ای می‌تونین بدین! داخل ایفا، خارج ایفا، ایده پخته، خام، نیم‌پز، آب‌پز، بخارپز‌ و خلاصه هر جور ایده‌ای که مغزهای خلاقتون رو قلقلک میده!

می‌تونین رو ایده‌های همدیگه هم نظر بدین و ایده‌های بقیه رو هم رصد کنین و با همفکری ایده‌هایی پخت و پز کنین که شبیهش هیچ‌ جا پیدا نمیشه!

همین دیگه!
بریم ایده‌پرانی کنیم!

F-E-A-R has two meanings
"Forget Everything And Run"
or "Face Everything And Rise"
The choice is yours.

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.