شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
goodrig grefindoor: این شخصیت گرفته شده باید عوض کنی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
نام:وینکی سن:یک جن خانگی بیش نیستم تاریخ تولد:.... جنس:مونث تحصیلات:سیکل جن داری و به عنوان بهترین جن خانگی در سال 2005 گروه:گریفیندور-راونکلا مو:ندارم نام مستعار:همان وینکی هستم ولی بعضی از موقع ها مرا ویکی هم صدا میکنند کوییدیچ:خیلی علاقه دارم ولی (چون شخصیت ها همه تصرف شده بود بعد از کلی تحقیق مجبور شدم به این وینکی روی بیاورم)((ولی حیف نمیتونم شرکت کنم)) چوب جارو:درخت راش علاقه ها:من در انجمنهای این سایت میبینم که بچه ها نمایشنامه های خیلی قشنگی مینویسند و من هم اگه عضو دائم سایت شدم سعی میکنم نمایشنامه های جالبی بنویسم که مورد رضایت مخاطب قرار بگیره. --- دیگر علاقه ها از طرف دیگر قضیه:من به نوشیدنی کره ای علاقه دارم (و ارباب بارتی .بهتره حرفشو نزنیم
توانمندیها:همون طور که در قسمتهای بالا عرض کردم من یک جن خانگی بیش نیستم و توانایی به خصوصی ندارم ولی اگه یک شخصیت خوب و حائز اهمیت در سایت بود که توسط افراد تسخیر نشده بود من میتونستم به اون شخصیت رو بیارم!
نام:دانیل سن:19 تاریخ تولد:1986 جنس:مرد تحصیلات:دانشجو رنگ چشم:مشکی گروه مورد علاقه:گریفیندور مو:مشکی ظاهر کلی:نسبتا متناسب نام مستعار:دانیل کوییدیچ:ایرلند چوب جارو:درخت بید دسته حارو:نیمبوس 2000 علاقه:تفریح با هرمیون و رون توانمندی ها:سپر دفاعی و....