جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

159 کاربر(ها) آنلاین هستند (97 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
157 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 3 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 1 اسفند 1383 22:37
نمایش جزئیات
آفلاین
ابرفورث جان بابا فارسي سازه من عربيي حرف p j g ch نداره!!!!!!!!!!!

در اخر ميكم يير شي ننه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 1 اسفند 1383 15:26
نمایش جزئیات
آفلاین
ايول! من هم به اقدس دامبلدور فرستاده بودم، البته اخطار نبود سايت معرفي كرده بودم، en2fa.net؛ اگه براي كسي اخطار مي‌فرستين بهتره يه جايي بگين، چون اينطوري ممكنه براي يه نفر شونصد تا پيام ارسال بشه و همشون هم اولين اخطار باشه!‌ و اين نشان از عدم هماهنگي داره،

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 1 اسفند 1383 14:14
نمایش جزئیات
آفلاین
برای دو تن از اعضا سایت اخطار فرستادم یکیش اقدس دامبلدور بود و پوریا گفتم یه جا ثبت بشه که گفته بشه اخطار داده شده اینجا نوشتم
نقل قول:
سلام دوست عزیز و انگلیسی بلد از اون جایی که جادوگران یک سایت کاملا فارسی است از شما خواهش مندم که در فروم ها و نظر ها فارسی تایپ کنید زیرا کسی حوصله ترجمه ندارد و پست های شما پاک میشود در صورت شنیدم پیام یک بوق بزنید

اخرش هم شوخی گفتم زیاد ناراحت نشن دعوایی پیش بیاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 بهمن 1383 18:01
نمایش جزئیات
آفلاین
یه انتقاد کوچک دارم از آبرفورث عزیز:
راستش...آبفورث جان...من فکر میکنم اگه تو در ایفای نقش شرکت کنی خیلی خوب باشه من تاحالا اصلا پستی از تو در رول ندیدم از ازت خواهش میکنم که شخصیت آبرفورث رو پرورش بدی...من همیشه به شخصیت آبرفورث حسودیم میشه چون شخصیته بسیار مرموزیه و بسیار جای مانور و شخصیت پردازی داره. من مطمئنم اگه تو توی رول پلیینگ شرکت کنی واقعا آموزشه چون میدونم میتونی خوب ایفای نقش کنی. و میتونی درسی باشی برای نمایشنامه نویسی...البته حالا که دامبلدور داریم ولی میتونستی وقتی دومبول نبود مدیر هاگوارتز بشی.حظور تو میتونه مشکل ایفای نقش رو تا حدودی حل کنه و البته این فقط نظر منه...
---------------------------
خوب همونطور که مودی در پست اولاین تاپیک گفته ، این تاپیک برای نظر در مورد شخصیت دیگران باز شده...و من میخوام بدونم توی این چند ماهی که عضو سایت شدم شما فعالیت منو چطوری دیدین...راستش میخواستم بدونم نحوه رول پلیینگ منو چطور دیدین چون خیلی دوست دارم خودمو اصلاح کنم. میخوام بدونم پستهای منو چه جوری ارزیابی میکنین.من خیلی سعی کردم تا پستهای خوبی بزنم و خوب شخصیت گریفندور رو پرورش بدم...و برام مهمه که بقیه اعضا تصویر خوبی از من داشته باشن...میخواستم نظرتونو درباره این موارد بدونم و خودمو اصلاح کنم و هر انتقادی رو هم قبول میکنم. در ضمن دوست داشتم بدونم با توجه به اینکه گریفندور در کتاب هیچ دیالوگی نداره اگه شما جای من بودین گودریک رو چطور پردازش میکردین؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!

ارسال شده در: سه‌شنبه 27 بهمن 1383 10:15
نمایش جزئیات
آفلاین
من در اينجا از مدير انجمن (ايليديان) و ساير دوستان كه ناراحتشون كردم معذرت مي خواهم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I just Love Baran Kosari
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 13:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خب مثل اینکه منم باید یه جیزی بگم راستش من اول از همه از کسایی که ناراحتشون کردم حالا به هر نحوی عذر میخوام
فاج هم فقط یه سوژست که یه سوژه متونه جالب باشه و میتونه جالب نباشه از نظر افراد البته ! و میدونیم که خوب بودن یا بد بودنم یه امر نسبیه و نمیشه گفت یه چیزی به طور مطلق خوبه یا بده(البته شاید بشه بد مطلقو به من نسبت داد ) در کل من فقط میخواستم یه تنوع ایجاد کرده باشم .... حالا اینکه موفق نبودم یا بودم دیگه همش نظر بقیست!
البته موافقم که خوب بودن سات به ان نیست که همش بیان توش صد تا صدتا پست بزنن و از صدتا 99 تاش بی ربط باشه و اون یه دونه هم گم شه بین اون همه پست بی ربط و برای همینم هست که تعداد پستام یه دونه یه دونه میره بالا
در هر حال من تابع سایتم و اگه بگن فاج خیلی لوس شده بی خیالش شو با کمال میل قبول میکنم چون خیلی دلم برای استار تنگ شده
استار یا فاج یا هر شخصیت دیگه .... مهم اینه که بتونم خوب بنویسم بنابرین سعیمو میکنم! تمام سعیمو!
یه موضوع دیگه هم که هست اینه که به نظرم بچه ها حوصلشون کمه و باید رو حوصلشون کار کنن که البته حوصله ی این کارو هم ندارن
در کل احساس میکنم سات یه افت ناگهانی داشته که نمیشه انداختش گدن اموزش و پرورش چون اگه کسی بخواد فعالیت کنه میتونه هم به درسش برسه و هم فعالیت
راستش تا حالا تو شرای کسایی که میگن وقت نداریم قرار نگرفتم برای همین شاید نتونم در این مورد اظهار نظر کنم .... اگه درست و منطقی حرف نزدم ببخشید ....
در ضمن خوشحال میشم ایرادای کارمو بدونم شاید بتونم درستش کنم
مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 13:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من معمولا فکر نمیکنم که بخواد نحوه هم داشته باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 13:28
نمایش جزئیات
آفلاین
عجب كل كل ارزشي بود! دوستان خوب شد اين مسايل در پيام شخصي اتفاق افتاد وگرنه كل فروم به هم مي‌ريخت! لطفا احترام همديگر رو رعايت كنيد چون اين نكته‌ي خيلي مهميه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 13:06
نمایش جزئیات
آفلاین
ایلیدان: پاتر حالا برای من دوست پسر میگیری شاهین دوست پاتر
اينم چيزي كه تو در چت نوشتي
ديگه هم نمي خوام با تو كل كل كنم چون مدير يايت آدم خيلي خوب و متشخصيه
موسي به دين خود عيسي هم به دين خود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I just Love Baran Kosari
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 12:51
نمایش جزئیات
آفلاین
نظرهای گالری به دلیل مسایل فنی بسته شده
فقط دلیلش همینه در نتیجه ما کاری به محتوای اونجا نداریم
شما اگه از این مساله هر ناراحتی داری باید در همون تاپیک بنویسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.