جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

157 کاربر(ها) آنلاین هستند (104 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
156 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 3 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 15 اسفند 1383 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
در جواب پاتر به مازامولا(به منم ربط پیدا میکنه چون منم فعالیت زیادی اونجا داشتم)
ببین همه چیز هایی که گفتی درست و قابل قبول
اما این خوبه که آدم چون مدیر سایته این رو به رخ بقیه بکشه؟
واقعا هم اون تاپیک چه مشکلی داشت که پاکش کردین؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 15 اسفند 1383 15:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

باز یه چیزی که من زیاد موافق نیستم بحث های سنی هست ببینید وقتی شما به طور مطلق میگی 14 ساله ها راه نیافتن بیان یعنی مه 14 ساله ها در حالی که به راحتی میتونی نظرت رو محدود به سن خاصی نکنی من افراد 15 و زیر اون سراغ دارم که در حد بالای 20 ( از نظر من) یا بیشتر میفهمن و بالعکس افرادی رو در سنین بالای 20 میشناسم که در حد بچه 10 ساله هم چیزی سرشون نمیشه در نتیجه بیاید بدون بحث سنی بحث کنیم که خیلی بهتره

با حرفت موافقم اگه سنی مثال زدم فقط برای این بود که درکش راحت تر باشه چون نمی خواستم اسم ببرم ولی اکثرا همین طوری هست که گفتم
نقل قول:

موردی اشارع کردی که خیلی بحث جالبی هست و باز مورد اختلاف من با خیلی هاست و اون همین قضیه پر طرفدار بودن یا پاپیولاریتی یه تاپیک هست
آیا ما اینجا هر تاپیکی که پر طرفدار بود رو خیلی عالی میدونیم و هر تاپیکی که اصلا پست نداشت خوب نیست؟

من هم به همین چیزی که میگی اعتقاد دارم توی میتینگ دوستان به من گفتن قبلا سایت خیلی باحال تر بوده و کلی با هم خوش میگزروندیم و و فلان و بهمان و خلاصه به من پیشنهاد کردن که برم و صفحه های اولیه ی تاپیک شکنجه گاه رو بخونم و گفتن یکی از جاهای به درد بخور سایته من رفتم هفت هشت صفحه ی اول رو خوندم دیدم هیچی واسه گفتن نداره 4 نفری ریختن سر یک بدبخت و نمایش نامه نوشتن شکنجش دادن اونم اومده از خودش دفاع کنه بعد یک مدت کار به دعوا کشیده حالا این تاپیک یکی از پر بازدید ترین تاپیک های سایت هم هست اما به نظر من جز چند تا پست که نمونش یکی از پستهای آخریه کار کاروفه بقیش الکیه
نقل قول:

حالا
اصلا هدفمون از این تقسیم بندی چیه و در نهایت اون هدف نهایی که همانا لذت بردن از فرومه آیا با توجه به اینکه در تاپیک همه اعضا دارن پست میزنن حاصل میشه؟

خوب همین تاپیک شکنجه گاه میبینیم که خیلی ها توش پست زدن و خیلی ها هم باهاش حال میکنن پس من نمی یام نظر خودم رو اعمال کنم من به اسم افراد کاری ندارم اونجا بزرگان سایت نظیر کرام و مک گوناگل و بلاتریکس و حاجی و گیلدی و ... پست زدن من به این که عضوی از سایتن بهشون نگاه میکنم پس نظرشون محترمه

نقل قول:

از طرفی وقتی من گفتم خاکستری رو تاپیک خوبی نمیدونم ( هم در چت و هم در فروم نوشتم ) و خوشم نمیاد همتون به من پریدین ولی آیا قبول ندارید که فقط من نیستم که گفتم خوشم نمیاد؟ چند تا اسم همینطوری میارم از اونایی که مطمانم خوششون نمیاد.

من - کالین - هاگرید - دارک لرد - آبرفورث - تانکس - مک گونگال - کرام

صریح میگم ما اینایم ( توجه کن اسمای کوچکی نیستن) شما کیایید؟

خوب من هم همین رو میگم ما اصلا آدمایی نیستیم که اسممون بزرگ باشه شخصا خودم تازه عضو شدم و هیچ جا هم خودم رو بزرگ نمی بینم و همیشه تو نمایش نامه هام سعی کردم خود بزرگ بین نباشم ولی به هر حال عضویم دیگه نباید به خواستمون احترام گزاشته بشه الان این تاپیک پاک شد ما جز اسنیپ که اندکی جو گرفته بودش گیر زیادی ندادیم فقط گفتیم توضیح می خوایم که از اون هم گذشتیم چون کاری که انجام شده توضیح منطقیی نخواهد داشت
اینی که میگی بهت پریدیم هم فقط من و مازامولا اومدیم گفتیم تو که میگی این تاپیک قبلا بوده و بهتر هم بوده چرا زودتر جلوش گرفته نشده و حالا که این اتفاق افتاده و تاپیک 8 صفحه پست داره نگو این تاپیک چرته و من بهش علاقه ای ندارم چون خیلی ها به تو نگاه میکنن میگن چیزی که هر ی خوشش نیاد حتما به درد بخور نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: شنبه 15 اسفند 1383 09:30
نمایش جزئیات
آفلاین
اول از همه من بهتر میدونم هر بحثی رو در تاپیک خودش دنبال کنیم
بحث رول پلینگ هم اینجا دنبال بشه خیلی بهتره.

نقل قول:

کریچر نوشته:
گلبهی و خاکستری پاک شد تا فقط سیاه و سفید بمونه اصلا بهتر هم شد که پاک شدن حالا یک سری افراد که تا می یومدن نظر بدن میگفتن تقصیر جادوگرای رنگارنگه دیگه بهونه ای ندارن

کریچر عزیز نکته ای که بهش اشاره کردی لسمش فلسفه عملی هستش یعنی شما چیزی رو میدونی و ازش مطمانی ولی برای اینکه بقیه یعنی اونایی که نسبت به این شک دارن هم به یقین شما برسن میزاری کارها بر خلاف اون چیزی که مطمانی پیش بره تا بعدا خودشون به عین ببینن که فکرشون نادرست بوده
در نتیجه هم من میدونم و هم شما که گفتن اینکه این گروه یا این تاپیک کیفیت رول پلینگ من رو پایین آورده یا اینکه باعث شده من نتونم پست بزنم بهانه ای برای پوشوندن ضعف های خودشون هست و نوعی به در و دیوار زدنه

بزرگترین مشکل ما همینه که هر وقت در جایی گیز میکنیم به جای اینکه با فکر دنبال دلیل اینکه اون مکان بستس بگردیم و ضعف رو ببینیم فورا به در و دیوار میزنیم تا راهی برای فرار از وضع موجود پیدا کنیم و اینه که باعث کلی مشکل و شکستن خود در و دیوار ( سایت) میشه

نقل قول:
تازگی ها مد شده میگن تقصیر ناظر هاست یک عده هم دامنه رو مسیع تر میکنن میگن ناظر ها و مدیرا من نمیدونم چه ربطی به ناظر داره نمیشه که یک نفر رو با پاک کردن پستاش اصلاح کرد

دقیقا این مورد اختلاف من با خیلی از افراد دیگس چون من بر عکس خیلی ها معتقدم کار مدیر یا ناظر این نیست که توی فروم خودش فعالیت ایجاد کنه بلکه باید زمینه فعالیت رو فراهم کنه و این دو موضوع کاملا جدا هستن
شما ممکنه ایده خوبی نداشته باشی ولی باید ایده شناس خوبی باشی ممکنه پست خوبی بلد نباشی بزنی ولی باید پست خوب رو بشناسی انتظار از ناظر اینه به طور کلی انتظار از هر مدیری همینه
مگی هم در مقالات مقاله خوب و درست رو میشناسه ولی خودش تا الان مقاله شخصی ننوشته

نقل قول:
سطح فکر اون 14 سالهه رشد کنه بفهمه این تاپیک روکه میزنه 10 نفر هم می یان توش پست میزن و سفارش میدن میرن کشش نداره پس بهتره نباشه نه این که وایستیم تاپیک رو بزنه 10 نفره هم بیان پستاشون رو بزنن بعد یک دفعه پاک بشه اون طوری تو ذوق طرف میخوره با خودش میگه تاپیکم که فعال بود ازش هم که استقبال شده بود پس چرا پاک شد الان اگه تاپیکی با نام( هر کی اینجا پست بزنه خره) هم بزنیم 100 نفر توش پست میزنن چه برسه به بقیه ی جاها پس ملاک فعال بودنم یک تاپیک تعداد پستاش نیست این رو همه ی اعضا باید درک کنن

باز یه چیزی که من زیاد موافق نیستم بحث های سنی هست ببینید وقتی شما به طور مطلق میگی 14 ساله ها راه نیافتن بیان یعنی مه 14 ساله ها در حالی که به راحتی میتونی نظرت رو محدود به سن خاصی نکنی من افراد 15 و زیر اون سراغ دارم که در حد بالای 20 ( از نظر من) یا بیشتر میفهمن و بالعکس افرادی رو در سنین بالای 20 میشناسم که در حد بچه 10 ساله هم چیزی سرشون نمیشه در نتیجه بیاید بدون بحث سنی بحث کنیم که خیلی بهتره

موردی اشارع کردی که خیلی بحث جالبی هست و باز مورد اختلاف من با خیلی هاست و اون همین قضیه پر طرفدار بودن یا پاپیولاریتی یه تاپیک هست
آیا ما اینجا هر تاپیکی که پر طرفدار بود رو خیلی عالی میدونیم و هر تاپیکی که اصلا پست نداشت خوب نیست؟

اصلا هدفمون از این تقسیم بندی چیه و در نهایت اون هدف نهایی که همانا لذت بردن از فرومه آیا با توجه به اینکه در تاپیک همه اعضا دارن پست میزنن حاصل میشه؟

جواب هر دوسوال کاملا شخصی هست و نظر هر کسی برای خودش محترمه و خیلی ها هستن که با اینکه افراد بیشتری در یه تاپیک پست بزنن خیلی حال میکنن ولی آیا باید تاپیک هایی رو که یه عده توش دارن خوش میگذرونن پاک کرد؟( گلبهی و خاکستری)

به مازامولا:
در چتی که به صورت کنفرانس داشتیم چندین بار دیدم به طرفداری از کالین بلند شدی و حتی نوشتی که اون مقصر نیست بلکه تحریک شده و از این حرفا در حالی که در کنفرانسی که همه با شور و حرارت میخواستن تاپیک ها پاک بشه شور و حرارت کالین از بقیه کمتر نبود اگه بیشتر نبود و به صراحت میگم اگه شما اینقدر کالین رو بی اراده تصور میکنی که حرف 4 تا آدم بتونه روش اثر بزاره و تصمیم غلط بگیره این توهین بزرگی به شخص کالین هست.
از طرفی وقتی من گفتم خاکستری رو تاپیک خوبی نمیدونم ( هم در چت و هم در فروم نوشتم ) و خوشم نمیاد همتون به من پریدین ولی آیا قبول ندارید که فقط من نیستم که گفتم خوشم نمیاد؟ چند تا اسم همینطوری میارم از اونایی که مطمانم خوششون نمیاد.

من - کالین - هاگرید - دارک لرد - آبرفورث - تانکس - مک گونگال - کرام

صریح میگم ما اینایم ( توجه کن اسمای کوچکی نیستن) شما کیایید؟

آیا حالا اگه رای گیری بزاریم و اون تاپیک رای برای پاک شدن بیاره باید اون رو پاک کرد؟ ( گلبهی)
بازم صریح میگم به نظر من اونقدر سلیقه ها متفاوت هست که نه تنها گلبهی و خاکستری بلکه شاید هالی ویزاردز و هر تاپیک دیگه ای هم اگه رای گیری بزاریم رای به پاک شدن بیاره.
از تمام این لفاظی ها میخوام بگم اگر شما در اون تاپیک خودتون خوش بودید یا گلبهی ها در تاپیک خودشون یا بالاتر اونی که زیر عکسای اما واتسون نظر میده در گالری خودش آیا همین هدف نهایی ایجاد یک فروم و سایت نیست؟ ( سخن از دارک لرد)
ما در اینجا برای به رخ کشیدن توانایی های ادبی خودمون جمع نشدیم یا اینکه به غنای داستان نویسی کمک کنیم ( سخن از دارک لرد)
و هر کسی برای این اومده بهتره زودتر بره رد کارش یا یه وبلاگ بزنه توش ادعای فضل و ادب کنه
ما اومدیم اینجا تا لحظاتی رو دور هم خوش بگذرونیم
اون چیزی که در یک فروم و یک سایت مبتنی بر کامیونیتی مهمه فقط فضای حاکم بر اون سایت هست
این فضاس که باعث میشه احساس شادی کنی یا بالعکس تصور کنی سایت و فروم دیگه حال نمیده یا حوصلت سر رفته
و این فضا همیشه برای هر کسی متفاوته کسی هست که با حضور دوستای خودش در فروم جو میگیردش و وارد سایت میشه و لذت بردنش آغاز میشه ( مگی) کسی هست که با خوندن پست های درست و حسابی لذت میبره و به ذوق میاد ( خودم) و کسی هم هست که دوست داره دو ساعت در چت و کنفرانس نقشه بکشه و دار و دسته جمع کنه بعد خراب بشه روی یه تاپیک ( سارا)

باز میرسه به کلمه مهم سلیقه ... سلیقه و برخورد همین سلیقه هاست که باعث این همه کدورت های نا خواسته و غیره و غیره شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: دوشنبه 3 اسفند 1383 17:22
نمایش جزئیات
آفلاین
ميبخشيدجناب کريوي يه مساله ي بسيار مهم درمورد جادگران گلبهي بي محتوا بودنشه والا اسم يا مطالبش زياد مهم نيست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

بخنديم تا دنيا برويمان لبخند زند
your life but the life in your years that counts!
ارسال شده در: یکشنبه 2 اسفند 1383 23:56
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

استرجس پادمور نوشته:
...ولي مثلا هاگزميد...( قصد توهين به ناظر اونجا رو ندارم فقط چيزي كه هست رو ميگم ) يكي توي كافه سه دسته جارو مياد و ميگه....يه نوشيدني كره اي لطفا ....باور كنيد فقط همين....اون وقت هيچ كس نظارت نداره....مگه رول پليينگ نيست آخه؟؟
..

بابام جان من ناظر هاگزمید هستم ! فکر کنم همچین پستی اصلا وجود خارجی نداشته باشه ! یا اگه هم بخواد به وجود بیاد من همون جا توی نطفه خفش میکنم ! من یه همچین پستی توی هاگزمید ندیدم ! میشه بگی کجای هاگزمید یه همچین پستی بود ؟ اونوقت مطمئن باش من از درجه هستی ساقطش میکنم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
خوب مثه اينكه انتقاد از جادوگران گلبهي زياده . بعضيا ميگن اسمش بعضيا ميگن مطالبش و .......... . خوب من ممنون ميشم كه مازامولا به من بگه كه اسمه تاپيك رو چي بذارم . در ضمن هيچكسي لازم نيست گروهشو ول كنه و به ما بپيونده احتياجي هم به ياري شما نداريم ( ببخشيد اگه يكم لحنم تند بود . ) حالا شما ميگين جادوگران رنگارنگ بابا جون يه سياه و سفيد بوده كه از اول بودن يه خاكستريم اومد ولي شما ها كه ديگه هرچي بنفش و اينا بود پاك كرديد . در ضمن اگه كلمه جادوگران از روي اسمش برداشته بشه اصلا جاش توي اين سايت نيست . ( بارها كريچر به من گف كه بايد برداشته بشه . ) ديگه خود دانيد و ناظر پيشنهادات .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 2 اسفند 1383 11:52
نمایش جزئیات
آفلاین
خطاب به سوسك عزير:
من به شما پيشنهاد ميكنم يكمي بادقت بيشتري پست ها رو بخوني
من نميدونم كجاي پستم گفتم كه در تاپيك خاكستري پست نزنين
تاپيك خاكستري مال همست و هيچ كسي نيتمونه تعيين كنه كه كي پست بزنه يا نزنه!
خاكستري ها اين همه فعاليت كردن كه بتونن شما ها رو مجبور به كل كل كنن! اون وقت من بيام بگم چرا پست زدي؟
من پستم خطاب به گلبهي هاست !! خطاب به آقاي جانسون!
من نيمدونم چرا شما به خودت گرفتي! در ضمن حتي به گلبهي هام نگفتم پست نزنين! من گفتم يا گلبهي يا خاكستري!!!!
نقل قول:

آقاي جي جانسون يك خاكستري بايد فقط و فقط خاكستري باشه نه اين كه جادوگر رنگارنگ !
و در راه خاكستري حاضر باشه خاكستر شه
گلبهي چه واسه خنده باشه چه واسه گريه ما حاضر نيستيم باهاشون همكاري كنيم چون اسمي انتخاب كردين كه باعث شد دست مخالف هاي ما بهانه بديد طوري كه هم شما هم ما رو با جمله ها يي مثل " تاپيك هاي رنگارنگ" مورد تمسخر قرار بدن حتي شما با اين پستي زدين__ ما تو گلبهی عضویم،سفیدم بودیم،یه مدت سیاهم شدیم(تو اسکی)حالا هم خاکستری بشیم.یه مدتم طلایی شدیم.مرسی ممنون __ حرف منتقدين ما رو تاييد كردين!
من مخاطبم شما نيستين همهي گلبهي هاي عزيزن! تاپيك گلبهي طرفدار زياد داره و اين نشون ميده كه موفق بوده! منتها
خاكستري ها با اسم گروه شما مشكل دارن!

خاكستري ها هميشه منتظرن كه توي تاپيكشون پستي از سفيد و سياه ببسنن!
پست ها رو با دقت بخون!!
ويرايش: جادوگران گلبهي= جادوگران گلگلي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Mazamoola در 1383/12/2 13:00:49
آداس این جا وطن من است!
ارسال شده در: یکشنبه 2 اسفند 1383 11:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ببينيد به نظر من مشكل از ناظر هاست...اگر ناظري كارش درست باشه هيچ وقت همچين اتفاقي نميفته...همين كرام رو ببينيد توي شهر لندن.....هميشه پست هاي بي ربط رو پاك ميكنه و بهشون تذكر هم ميده....ولي مثلا هاگزميد...( قصد توهين به ناظر اونجا رو ندارم فقط چيزي كه هست رو ميگم ) يكي توي كافه سه دسته جارو مياد و ميگه....يه نوشيدني كره اي لطفا ....باور كنيد فقط همين....اون وقت هيچ كس نظارت نداره....مگه رول پليينگ نيست آخه؟؟

نكته دوم در مورد تالار اصلي كه تازه وارد ها توش بيشتر پست ميزنن....اگر حرف هاي بي ربط بزنن ...بايد بهشون يه اخطار داد و راهنماييشون كرد...راهش همينه....

در ضمن اگر ما اشكالي به سايت ميگيريم دليلش اينه كه اينجا رو دوست داريم و سعي ميكنيم با كمك هم بهتر بشه...آخه من ديدم خيلي ها شمشير كشيدن...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
رزم ممل و هري 1 و 2 حتما حتما بخونيد...
ارسال شده در: یکشنبه 2 اسفند 1383 10:38
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم ... من فکر میکنم که اعضای جدید سایت درست و حسابی با قوانین آشنایی ندارن ! چون بعضی وقتها پستهایی میزنن که شاخ آدم در میاد !

به نظر من باید با بعضی از اعضا به شدیدترین حالت برخورد کرد تا درس عبرتی بشه برای بقیه ( کسی به خودش نگیره ! ) چون بعضی از اعضا و متاسفانه بعضی از اعضایی که رنک بالایی هم دارن ( مقصودم مدیران سایت نیست ! فکر کنم مدیران سایت بهتر بدونن من منظورم کیه !) اصلا جو سایت را هر چند گاهی به هم میریزن که این اصلا درست نیست . به نظر من حتما باید با این نوع حرکات برخورد بشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: یکشنبه 2 اسفند 1383 09:05
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا ( وخانم) اين چه وضعشه؟ تايپيك جادوگران خاكستري همين جوري هم مزخرف بود ولي با پيام آخرش اصلا حال نكردم. اون ها در حال فعاليت بر ضد جبهه ي سفيدن و وقتي من هم يك نمايشنامه در اون تايپيك قرار دادم يك اخطار نوشت كه فقط خاكستري ها مي تونن پيام بدن. البته شايد اخطارش توخالي باشه ولي:
مگه تايپيك ها براي استفاده ي همگاني اعضا نيستن؟ پس چرا تايپيك خاكستري ما رو محدود مي كنه و اجازه ي استفاده ي همگاني رو به اعضا نميده؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.