یه عده ای جنبه دارن .
اما یه عده حتما بی جنبه بازی در میارن و باعث بی نظمی فروم میشن . راستی مگه یه بار این روشو امتحان نکردی ؟ یه مدت آزاد گزاشتی اما در آخر باز هم مجبو به خشانت شدی درسته؟
نمی دونم چرا نظرت عوض شده ؟
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
اما یه عده حتما بی جنبه بازی در میارن و باعث بی نظمی فروم میشن .
نمی دونم چرا نظرت عوض شده ؟

اگه این ملاک باشه برای دلخوری بعضی ها پس باید هنرپیشه های معروف که نقش منفی می گیرن کلا بی خیال کارشون بشن. در مورد تاپیک ها اگه می خوایین حذف کنین لا اقل به شخصی که اون رو زده احترام بگذارید ودر یک نامه یا پیام شخصی دلیل کارتون رو بهش بگین.من با آزادی بیان کاملا موافقم ومی گم هر نظری ولو ربط دار و بی ربط خوبه که باشه.راستی در این مورد خیلی سلیقه ای بر خورد نکنین.فراموش نکنین که اینجا قبل از اینکه یک سربازخونه باشه یک سایت با کار فرهنگی و تفریحی.موفق باشین.

به نظر من آزادي مطلق اصلا و ابداً چيز خوبي نيست، آزادي باشه، هر كس هر چي دلش خواست بزنه، اما از فيلترينگ ناظر رد بشه، بازم اينجا بحث سليقه پيش مياد، ولي نظر من اينه كه بيرون رول قضيه كاملا جدي باشه، راستش فعاليت من در جهت بالا بردن محتواي سايته و تنها هنگامي لذت ميبرم كه بحثهايي توي انجمنهاي غير رول پلينگ جريان داشته باشه كه وقتي اون ها رو مي خونم چيزي به اطلاعاتم افزوده بشه...

پروفسور مينروا مک گونگال نوشته:
نقل قول:
بلاتريکس لسترانج نوشته:
پرفسور من میخواستم یه شناسه باز کنم ولی هرچی منتظر موندم دیدم که نامه ی فعال سازی نیامد من چیکار کنم
بلاتریکس
طبق قوانین سایت هر کسی باید فقط و فقط یک شناسه داشته باشه. شما فعلا این شناسه رو دارید دیگه یکی دیگه می خواهید چی کار؟
همچنین شما وقتی می خوای یه چیزی رو مطرح کنی ، فقط یه بار بنویس ما می بینیم . لازم نیست بیست بار پیام رو تکرار کنی.
و در آخر ، این تاپیک برای مطرح کردن مشکلات فنی نیست. اگر می خواهید به این جور مشکلات شما جواب بدیم از تماس با ما استفاده کنید.