جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

53 کاربر(ها) آنلاین هستند (34 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
51 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] اسمشو سیاه‌ها نمی‌تونن ببینن! (گریفیندور)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اسمشو سياهها نميتونن ببينن!!!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 22:24
نمایش جزئیات
آفلاین
با اسم براي دو گروه موافقم! ولي با قوانين نه! بايد همه با هم ديگه كل كل كنن نه اينكه من با تو و تو با من! اينجوري كه جالب نيست... قوانين رو فعلا بي خيال شو... وقتي شروع كرديم يك فكري مي كنيم... اسم گروهتون رو مشخص كن تا شروع كنيم...

----------

اسم گروه: End Of Kal
اعضاي گروه: سوسك- هورنباي
----------

هر كس كه مي خواد كل كل كنه بايد گروهش رو مشخص كنه...
هر كسي كه پيام اول صفحه رو ميده بايد اسم دو گروه و اعضا رو در پايين پيامش با فونت بزرگ بنويسه و بگه كه بدون انتخاب گروه كسي نبايد كل كل كنه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 20:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب ما ميتونيم يه كار ديگه كنيم.

واسه دوگروه اسم انتخاب كنيم و ديگه سرگروهي هم دركار نباشه!

در ضمن يه قانون هم بذاريم كه موارد كل كل با هرنفر بيشتر از 3 تا نباشه.

ميتونيم يه كار ديگه هم كنيم كه براي هركس از گروه مقابلش يه نفر حريف باشه....و فقط به اون جواب بده....بعد از اينكه 2 روز گذشت و طرف جوابي به حريفش نداد(بدون اطلاع قبلي از اينكه نمياد) يعني كم اورده.

بعد يه نفر از گروه مقابل اعلام امادگي براي كل كل با دونفر كنه.

در اخر همه اينجوري از رده ميرن بيرون و به صورت يه مسابقه درمياد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 19:59
نمایش جزئیات
آفلاین
به سوسک:
تو مشکلت چیه؟اعضای قبلی دو جبهه که هستن.هر کسم بخواد جدید بیاد اعلام میکنه.تا الانم که داشتین کل کل میکردین.فکر کنم تو پیام قبلیمم جوابتو داده باشم. خب پس شروع کنین دیگه

به اندرومیدا:
توام جواب سوسک رو بخون. بالاخره باید چند نفر (که الان موجوده)شروع کنن که اینجا دوباره فعال شه نه؟

به الیور:
این یه چیزیه بین من و اندرو !حالا تو این وسط چی کاره ای(به عبارتی خر کی ای؟ ) نمیدونم!
داداش کجای کاری....ترتیب شاخکات تو تاپیک دعواهای دوستانه....داده شد رفت...لابد دچار توهم شدی و هنوز دو تا شاخک رو سرت احساس میکنی ؟!آخی...الهی ! اشکال نداره الانم منگوله منگوله خوشگله!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین
راست ميگه اندروميدا.... پروفسور شما اگه ما رو راهنمايي كنين تمومه... دو روزه كل كل دوباره شروع ميشه و ما هم از اين وضعيت كسل بار در ميايم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 14:05
نمایش جزئیات
آفلاین
منم با سوسک موافقم.
مردم از بی کلکلی!!!!!!!!!!!
پروفسور شما نمی شه یکی ما رو راهنمایی کنید؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 05:43
نمایش جزئیات
آفلاین
باشه من سرگروه نيستم. يك سر گروه لاوندر يكي چو حالا جبهه بندي كنين. فقط جبهه بندي كنين. جان بچه هاتون جبهه بندي كنين. دارم ميميرم از بي كل كلي...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 اسفند 1383 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
احسنت دوشیزه براون

این دقیقا همون حرفیه که من و آقای پاتر سعی داریم به این گریفندوری های نوین بفهمانیم ولی متاسفانه هنوز هم موفق نشدیم.

اتحاد گریفندوری ها درونی هست و انتخاب رئیس و نمی دونم این بچه بازی ها برای اسلیترین هست و در شان یک گریفندروی نیست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
یکی از ادا های معروف سوسک !
همیشه دنبال سر گروه و رئیس بازی هستی مثل " انتخاب سران سفید "
بی خیال شو . دوجبهه بدون سر گروه (!) هم می تونن به کارشون ادامه بدن و تو هم برای سرپرستی جبهه ی خودتون نقشه نکش !
بهر حال با تعیین سر گروه ( در جناح مقابل یا خودی ) موافق نیستم .
اعضای هر گروه با هم متحدن و نیازی به انتخاب رئیس نیست !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1383/12/19 16:51:16
ارسال شده در: دوشنبه 17 اسفند 1383 21:10
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان جبهه بندي رو مشخص كنين تا دوباره كل كل رو از سر بگيريم. ولله چون سرگروه ديگه اي نيست من در حضور استادان كل كل به خودم اجازه مي دم كه سرگروه يكي از دو گروه بشم. دليلش هم فقط اينه كه به هر حال بايد يك نفر سرگروه باشه... از سروران و استادان كل كل معذرت مي خوام. گروه مقابل هم چون چو قديمي تره اسم چو رو ميارم.

هر كي مي خواد در گروه كل كل سوسك باشه بگه.
و هر كس هم كه مي خواد در گروه كل كل چو باشه بگه.

باز هم براي انتخاب نابه جاي خودم در سرگروهي معذرت مي خواد.

در مورد جاسوس هم بايد بگم كه من به خانم مك گونگال خبر ميدم تا از طريق آي پي شناساييش كنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: دوشنبه 17 اسفند 1383 02:03
نمایش جزئیات
آفلاین
به جاسوس :
برات متاسفم اقاي جاسوس....بد جايي رو واسه زيرابي انتخاب كردي ....عزيز من اينجا فقط يه تاپيك كل كل ساده بين گريفيندورسهاست...و هر حرفي ام كه توش زده ميشه فقط محض كل كله و الا هيچ تفرقه اي بين ما وجود نداره ...با اين حساب بايد گفت خدا روزيتو جاي ديگه واله كنه برادر !
=====================================
به اليشيا : خوشحالم كه به حرف بزرگترت گوش كردي و رفتي حموم خدا رو صد هزار مرتبه شكر...ولي متاسفم كه بايد بگم اين رفيقتون اندروميد به خاطر يهل انگاري تو هنوز تو كماست بيچاره يه فكري به حالش بكنين...بعدشم در مورد جواب سوالت به نسبت من و سوسك هم ميتوني به نمايش ويژگي هاي بنده بري و قسمت ..اطلاعات بيشتر رو يه نگاهي بندازي...حتما جوابتو ميگيري در مورد موهاي نازنين بنده هم بايد عرض كنم كه شما يه فكري به حال اون موهاي خودت بكن چون از قرار معلوم باد داره ميبرتشون... ..
=====================================
به برو بچ كل كل :
در مورد اين قضيه ي جاسوس خيالتون تخت تخت باشه ...در كمال ارامش به كل كل خودتون برسيد ...برادر و خواهر گرامي سوسك و چو پيگير اون قضيه هستند....ارتور جان شمام مشخص كني با سمت چپي ها هستي يا راستيا لطف بزرگي كردي به ما.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img alig