جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: شنبه 13 فروردین 1384 00:17
نمایش جزئیات
آفلاین
فايرنز به خوب نكته اي اشاره كرد
يك چيز بگم ! من هميشه فكر ميكردم همه صفحات سايت HTMl هست (حالا چه ربطي داره؟)
شايد خود هري بدونه ! هر دفعه ازش چه تو مسنجر و هرجا سوال ميكردم خيلي خوب جواب منو ميداد!!!
اما بريد وبمستراي سايتهاي مزخرفو ببينيد جواب سلامتونو اگه دادن!!!! منم مثل فايرنز هيچي از php و اينا نميدونستم ولي الان كه مديريت و نصب و ... اينارو بلدم همه رو از هري دارم!!! (البته آبر هم خيلي خيلي بهم كمك كرد و همينطور داركي)

بابا منو كه همه ميدونن چقدر عشق سايت داشتم همش دنبال هاست بودم!!! 2 ماه يك هاست توپ داشتم!!! قبل از اينكه هاست رو بگيريم ميگفتم ميتركونم
اما وقتي كارش تموم شد حتي تصور اينكه 10 تا عضو هم جمع كنم برام سخت بود

اما سايت تو 5000 تا رو رد كرده
اين نشون ميده چقدر مديريت تو قوي هست
بابا هركي بهت گير ميده (حتي خودم) چرت ميگه ! محل نذار ! همونطور كه هرميون ميگه ignore them !!!
بابا دنيا ارزش اينو نداره كه به خاطر حرف چند تا بي مغز بكشي كنار!!!!!!!!

تو بايد واسه همه الگو باشي
در ضمن اين همه به اين مملي گيرز ندين بچه خيلي باحاليه با اينكه مستكبر هست!!!

اميدوارم حرفت دروغ 13 باشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 23:54
نمایش جزئیات
آفلاین
ايول فايرنز
منم اگه جايه هري بودم به خاطره تو ميموندم
درسته كه از حرفات در مورده زوپسو پي جي..... هيچي نفهميدم ولي حرفهات قشنگ بود.اشكم در اوومد.
هري چطوري ميتوني بري؟
چطوري ميتوني اينهمه طرفدارو رد كني.
من خودم يه وبلاگ زدم.همون يه هفته اول پاكش كردم.ديدم اينكاره نيستم.
ببين .به نظر من از وقتي اسم سايت تو مجله دنيايه تصوير نوشته شد اينقدر آدم ريختن توش((يه نمونه خودم))ولي همه كه ديوونه هري پاتر نيستن.....كلا دارم ميگم كه يه سري افراد بيشعور((ببخشيد)) اومدن و چرتو پرت مينويسن.
اميدوارم البته شما پستهايه منو چرتو پرت ندونيد.((از خيلي ها بهتره)).بعضي ها مينويسن منم با يارو موافقم.يعني سه كلمه.اينها همه درده.ميدونم.ولي اگه جايه بابايه من بودي بايد ميتركيدي.بابام ميگه كه بايد جنگيد.اگه آدم كنار بكشه يعني ضعيفه.من خيلي چيزها در مورد هري پاتر نميدونستم((خيلي خيلي چيزها))ولي تو اين سايت فهميدم.آره نسبت به 5 ماه پيشي كه من اومدو عضو شدم خيلي قاتي شده ولي خداييش سايت رسمي تر شده.آدم ميتونه با افتخار بگه من عضو يه سايته درستو حسابيم.همه اينها نتيجه زحماته تو و بقيه كه فعالن هستش.
ميدونم شايد حرفهام تاثير كذار نباشهولي بايد گفت.گفتني ها كم نيست.منو تو كم گفتيم.وقت گل دادنه............
ادو خسته ميشه .آره. ولي با يه استراحت دوباره روحيه ميگيره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

استيو هالف و خائنين بايد بسوزند!
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 23:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نمی دونم از کجا شروع کنم و چی بگم خیلی از ماها زوپسو مدیریت نکردیم و نمی دونیم چه قدر سخته خیلیامون میایم و از این مدیرا ایراد می گیریم و الکی بهشون گیزر می دیم ولی هیچکدوممون نمی دونیم که چه قدر زحمت می کشن تا بتونن به اندازه ی یک میکرون یک کاری رو به نحو احسنت انجام بدن خیلیامون میایم الکی یه پستی می زنیم که به فروم هیچ ربطی نداره ولی نمی دونیم وقتی که برای پاک کردن سه تا پست صرف می شه وقت زدن یه پست مفیده !!!! یا وقتی که می خوان یه ماژول نصب کنن چه قدر دردسر داره ماشالله نیست خیلی سرعت نت ایران عالی که با سعی اول می شه تموم فایلا ماژول ها رو تو سایت ریخت. ما فقط ظاهر سایتو می بینیم ولی نمی دونیم چه قدر زحمت پشت این سایت کشیده نشده !!!!! چرا نمک می خوریمو و نمک دون می شکنیم !!!!
پاتر یادته ازت پرسیدم که راز موفقیتت چی بوده گفتی هری پاتر.... وفتی که اولین روزی که سایت راه افتاد چه قدر از زوپس و ... می دونستی؟ و حالا چه قدر؟ تا اونجایی که من خبر دارم اولین روزی که سایت راه افتاد خیلی کم از زوپس می دونستی و حالا ببین چی شدی به خودت برگرد و ببین که چه قدر پیشرفت کردی.... تو حالا سفیر سایت زوپس تو فارسی زوپسی و بلعکس و حتا تا چند روز یا ماه دیگه همونی که خودت می دونی رو می گیری آیا تمام اینا از جادوگران شروع نشد آیا من وتو و خیلی افراد دیگه مدیون این سایت نیستیم؟ من ازت سوال می پرسم آیا جادوگران مدیون تو نیست؟ وآیا تو مدیون جادوگران نیستی؟ من خودم اعتراف می کنم هر چیزی که از زوپس و پی اچ پی نیوک و این جور چیزا فرا گرفتم به جادوگران ربط داشت. حالا می خوای ولش کنی بری قبول دارم خیلی خیلی مدیریت این سایت سخته ولی این سایت اون سایت قدیمی نیست اون سایتی که دو تا تاپیک بیشتر نداشت و همه ی بچه های سایت تو اون تاپیک پست می زدن و صمیمیتی که بین اونا بووود واقعا زیبایی خاصی رو به سایت می داد. همه نمایشنامه می نوشتن اگه مفهوم کوچیکی داشتن با نمایشنامه می رسوندن ولی باید قبول کنیم که این سایت دیگه اون سایت نیسا تعداد افراد رشد پیدا کردن تاپیکا زیاد شدن و اون صمیمیت کمتر شده درسته بایدم بشه چووون این قانونشه!!! خیلی ها پست الکی می زنن و بعد دیگر افراد شاکی میان به تو گیزر می دن ولی این ربطی به تو نداره چوون فرومو واگزار کردی به ناظر ها و مدیران انجمن آیا اینطور نیست؟ پاتر من تا بحال مدیری به خوبی تو ندیدم مدیری که عدالت کامله.... آیا این طور نیست؟ خیلی ها خیال می کنن شماها رباطید و باید از اونا دستور بگیرید و بی وقفه کار کنید و فقط به کارهای سایت برسید ولی اگر فقط یک روز به اونا این مسئولیتو بدن کمرشون زیر این مسئولیت خورد می شه ، آیا این طور نیست؟ پاتر می دونیم خسته شدی می دونیم دیگه تحمل این همه غر شنیدن بی خودی رو نداری ولی اینو بدون که تو می توی بری می تونی مخفی بشی می تونی بدوی ولی هیچ وقت نمی تونی از قلب ما خارج بشی ما شاید بهتره بگم من تو رو با زنجیر به قلبم بستم و تو هیچ وقت نمی تونی از قلبم خارج بشی مطمئن باش هرجا باشی غلامتم چوون حضرت علی(ع) کسی که بهش اعتقاد دارم و می دونم تو و خیلی از شماها بهش اعتقاد دارید گفته من غلام کسی هستم که به من کلمه ای بیاموزد. امیدوارم تصمیمت عوض شه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو مانند منی؟ آیا تو می توانی بر طوفان سوار شوی، چنان که بر اسبی، و آذرخش را به دست بگیری به سان شمشیری؟
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 22:23
نمایش جزئیات
آفلاین
منم به نوبه خودم ميگم باش
شايد حرف من ارزش نداشته باشه((مثل شما قديمي نيستم.تازه 3 يا4 يا نميدونم 5 ماهه عضوم ولي درس داشتم زياد نميتونستم بيام))
ولي با اينكه تو دنيايه هري پاتر دشمنتم
واقعا ازت ميخوام باشي
نميدونم كي بود گفت:
ناز نكن ناز نكن.ناز نكن ناز نكن.اه.با دله عاشقم اينقده....اي .جو گرفت.اووووو.اها اها.اها اها.هري بايد برقصه.از ولدي جون ميترسه
فكر كنم از وقتي من رفتم اسليتريني شدم تو از من ترسيدي نه؟
اي ترسو
((شوخي بود))
ولي جدا
اگه بري من به وزارت شكايت ميكنم
تازه داره حال ميده
اها اها.ناز نكن ناز نكن
منو ببخشين.بعدن پسته درست حسابي ميزنم.فقط ميگم بايد بموني.الا حسه اهنگه ناز نكن اومده ميخوام برم برقصم دختره آتيشپاره.اونقدو بالارو ببين چه كرده...........
خدا حافظ.نكن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

استيو هالف و خائنين بايد بسوزند!
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 22:16
نمایش جزئیات
آفلاین
میبینی هری! درسته که معتاد شدی ولی بری دل نمید برات تنگ میشه ها!!!! یعنی چی آخه؟؟؟؟ به خودت رحم نمیکنی به ما رحم کن! با استکبار مملی چجور میتونیم دوام بیاریم؟ خودمون پشت سرت میریم!!!

اونی که رفتنیه تو نیستی دیمون دامبلدور و امثال اونن که باید برن.

تو بری ما با کمبود خبر مواجه میشیم ها!!!

----------------------
حالا ولدی مگه دارکی مدیر نیست؟؟ مدیر بید تا جایی که من میدونم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 19:48
نمایش جزئیات
آفلاین
مثل اينكه هنوز اثر نكرده
بابا آخه تو نباشي ما تو كنفرانس ياهو پشت سر كي حرف بزنيم!!؟؟؟
كي بهترين ايده هالي ويزارد رو بده!! (در جستجوي نميد مال هري بود ديگه؟؟ )
با كي سر نظارت دعوا بگيريم
بابا حداقل 1000 تا تاپيك ضد تو باز شد كه باعث پيشرفت سايت شد بابا تو بري ديگه تاپيك باز نميشه
تو بري واسه كي اعضا ناز كنن؟
آخه دلت مياد ما رو با اين مملي تنها بذاري؟؟‌(خدا اون روز رو نياره)
يا فرض كن داركي بشه مدير...
سايت رو ميكنه مسجد
بيا اين شوكولات رو بگير...
بابا تو نباشي اين ناظرهاي قشنگ قشنگ رو از كجا بياريم؟؟
هزار تا كار ديگه هست كه فقط از دستاي تواناي خودت بر مياد.
بهركي حرف زد بهت منو مدير كن خودم شناسه شون رو پااك ميكنم!!
ما رو با اين آدما تنها نذار... ما رو ميخورن
ديكتاتوري هري به از ديكتاتوري آبر هست!

باشه تا آخر فروردين ميتوني پاتو رو سيم سرور بذاري ! اما بعدش بايد برگردي...

منتظريم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 19:42
نمایش جزئیات
آفلاین
هری ... دیدی ! دیدی که اونهایی که انتقاد هم میکنن از شیوه مدیریت تو خوششون میاد ! باور کن من مدیر به خوبی تو ندیدم ! تو هیچ وقت غرض ورزی و کینه توزی نمیکنی ! ولی خیلی ها که ادعاشون گوش فلک رو کر کرده اگه مدیر بشن ....
نمیدونم چرا این تصمیم رو گرفتی ! ولی بدون که حالا دیگه این سایت کم سایتی نیست که تو بخوای به سادگی ولش کنی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 19:32
نمایش جزئیات
آفلاین
هري جان يعني چي مي خوام برم؟ مگه بچه اي؟ اصلا مي دوني چيه؟ غلط كردي بري! من نمي ذارم! ناز نكن ديگه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 19:24
نمایش جزئیات
آفلاین
اوه اينو مي گن يه شک بزرگ قبل از امتحان مدارس منو بگو که می خواستم داستان جادوگران رو تو ورقم بنويسم پيس اف کيک بابا
شخص بنده برای شما از اوج استکبار يک دعوت نامه می فرستم بيای اينجا حال عزيزم صبح با هم می ريم پارک در کنار ساندويچ ها می دويم ((نميد رو نياری ))
بعد می ريم تو فروشگاه تادلت می خواد واسه نميد خريد کنی بعدشم يه برانچ همون جا می خوريم و می ريم رو پشت بوم خونه به ياد ويالون زنی روی بام می خونيم دای دای دارادای :banana: :banana:
اهم بله
شبم باهم مي ريم کنسرت مدرن تاکينگ
خودم با هاشون هماهنگ کردم کنسرت بزارن بعدشم بهشون ميگی من صاحاب جادوگرانم ميان باهات دست می دن می بوست می کنن
بعد يه روز می توتی بری سازنده های زوپس رو ببينی و...
خلاصه يه ماه روحالی پس بورو ميل باکست رو چک کن که دعوت نامه شايد رسيده باشه :mail: :mail:
that's the end and that's the start of it.
That's the whole and that's the part of it.
That's the high and that's the heart of it.
That's the long and that's the short of it.
That's the best and that's the test in it.
That's the doubt, the doubt,
the trust in it.
That's the sight and that's the sound of it.
That's the gift and that's the trick in it.

شايدم اين شوخی اول اوريل باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ايگور كاركارف((Gray Knight)) در 1384/1/12 20:56:01
Those were the days my friend
We thought they
'd never end
We'
d sing and dance forever and a day
We
'd live the life we choose
We'
d fight and never lose
For we were young and sure to have our way.
ارسال شده در: جمعه 12 فروردین 1384 18:59
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا" چرا هری؟تو فکر نکردی بعد از تو کی میخواهد تو سایت اخبار بگذاره؟دلت برای نمید تنگ نمیشه؟
هری من با هاگرید موافقم کلاس سایت داره میره بالا .. ببین 1.5 سال پیش اینجا یک ده 10 نفره بود (یادته تراکتور نداشتیم؟ شیکم با گاوآهن زمینا رو شخم میزد؟یادته فاج آبو برومون بست؟بعد با دارکی رفتیم معبد دعا کردیم ؟یادته سر زمین چقدر با این ولدی جر و بحث کردیم؟).. بعد همینطور جمعیت زیاد شد تا شدیم یک روستای 30 نفره .. الانم شدیم شهرک .. یک خورده وقت دیگه میشیم شهر ..
تنها فرقش اینه که تو روستا همه همدیگر را میشناسند .. به خاطر همینم برخورد تو اونجا کمتره .. آدما قابل اعتمادند.. برخود ارزشی نیست و... ولی تو شهر همه جور آدمی هست ... با درجه فرهنگ های متفاوت .. (دلیل اینم که کمی برخوردها ارزشی شده همینه دیگه یک گروه با درجه فرهنگ کمتر از بیست و اینا....) ولی خوب همه اینا راهکار داره .. یک خورده سفت تر میگیریم .. در راستای اهداف فعالیت میکنیم و ..
تا حالا هر کاری کردی , مفید بوده .. ترین ها که به نظر من خیلی ایده ی خوبی بود .. و اینکه گروه ایفای نقش را جدا کردی .. الان تو ایفای نقش مشکل ارزشی زیادی نداریم .. فقط میمونه چت و گالری و قسمت غیر رول پلیینگ .. اونم چون جوونن اشتباه می کنند .. یک خورده دیگه تو سایت بمونن متوجه میشوند ..
هری اگه تو بری دیگه کی میخواهد اعضا رو بیرون کنه؟ کی میخواهد تو مسابقات کل اندازی با منجنیق بادی شرکت کنه؟ کی میخواهد جادوگر ماه بشه؟(به سبک هندی با چاشنی گردن بخونین)
به حرفای گروهی از حسودان تنگ نظر و عنودان بدگهر گوش نکن .یک ضرب المثل قدیمی هست که هرمیون همیشه میگه :
ignore them
در ضمن تو که هیچ وقت جای ما نبودی که ببینی , هیچ چیزی مثل گیزر دادن به مدیرها و وب مستر ها به آدم کیف نمیده .. وقتی یک کلید برمیداری و میره طرف یک ماکسیمای تمیز و اسموت .. خوب هر کسی ممکنه وسوسه شه که بره مقادیری یادگاری روش بنویسه ..
یا مثلا" وقتی سایت بالا نمیاد بگه : پاتر . پاتو از رو سیم سرور بردار
در حالی که کامپیوتر خودش خرابه .
یا وقتی حوصله ی فعالیت نداره بگه سایت خوابیده ..

ببین پاتر الان کلی سایت معروف شده .. الان میتونی بری تو خیابون داد بزنی :من تو جادوگران عضوم ..(خوب چه اشکالی داره بعضی ها واقعا" گوجه و مشتقاتشو دوست دارند )

هری .. مجبورم نکن از افسون کچلیوس استفاده کنم .. تانکس و بلا میدونند چه افسون بدیه ..
-------
هری این سایت دست پرورده ی خودته ... هیچ کس مثل تو نمیتونه اونو اداره کنه .. ببین ما با اعضا نشستیم گفتمان کردیم .. و من اینجا به نمایندگی از همه به طور کاملا" دیکتاتورانه اعلام میکنم که تو حداکثر یک ماه میتونی مرخصی بگیری نه بیشتر ... اونم به این شرط که گواهی دکتر بیاری ...

هری تو چشای آواتار تک تک ما نگاه کن .. تو دلت میاد ما رو تنها بگذاری؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it