جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

36 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
35 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

صحبت درباره نكات مبهم تصویر روی جلد کتاب ششم ((كاور جديد))

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: صحبت درباره نكات مبهم تصویر روی جلد کتاب ششم ((كاور جديد))
ارسال شده در: شنبه 4 تیر 1384 00:53
نمایش جزئیات
آفلاین
1- ممنون از جناب King Solomon که با خاتمه‌ی بحث موافقت کرد.
2- کرام جان! تا اونجایی که من می‌دونم طلسم آواداکداورا به هر جای بدن بگیره، آدم می‌میره. و اصولاً هم جایی ندیدم که برای اثر طلسم مرگباری نقطه‌ی خاصی از بدن مد نظر باشه. در مورد ایجاد اثر زخم: این مسئله دو حالت داره که به اختیار نویسنده یکیش انتخاب شده: یا اثر زخم بوجود بیاد یا بوجود نیاد. نویسنده با توجه به نیازش در داستان حالت اول رو انتخاب کرده.

3- در مورد اون تصویر روی دیوار غار که ولدمورت گفت. راستش منم اون شکل به نظرم می‌رسه، ولی هر چی فکر می‌کنم رابطه‌ای بین اون و داستان نمیابم! و فکر هم نمی‌کنم که طراح اون‌قدر دقیق شده که چنین تصویری رو وارونه روی دیوار بندازه!!! با این حال در کل مشکوکه!!

4- در مورد نظریه‌ی باک بیک. باید بگم که کاملاً باهاش موافقم. به نظر منم اونا یه نشونه هستن. خصوصاً این که روی حاشیه‌ی جلد هم اومدن. مقایسه‌ی خوبی بود.
شما فقط سعی می‌کنید خلاف حکمتون رو رد کنید تا حکمتون ثابت بشه! من می‌گم بدون برهان خلف(!) حکمتون رو مستقیم ثابت کنید! یعنی بگید چرا هری باید نشانه‌دار می‌شد؟

5- ایراد وارد بر نظریه‌ی چوچانگ که به نظر کرام جالب بود!
اگه قرار بود پتی‌گرو بعد از ناپدیدشدن ولدمورت کاری بکنه، می‌تونست هری رو بکشه!! چرا یه نشان روی پیشونیش بذاره؟ اگه می‌کشتش کارشون خیلی راحت بود. ولدمورت هم به هدفش می‌رسید و حالا که بعد از سال‌ها دوباره برگشته دیگه این‌همه دردسر نداشت!

ای نستراداموس بزرگ! این تاپیک مربوط به بررسی کاورهای کتاب ششم هری پاتر هست! نه اون هشت‌گانه‌ای که شما می‌فرمایید!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 08:58
نمایش جزئیات
آفلاین
خب در کتاب 5 شعله های آتش چه نقشی داشتند؟
فکر کنم نقش کمی
البته درست یادم نیست .... ولی در کتاب 5 فکر نکنم " حلقه ی آتش " نقشی داشته بوده ... ولی خیلی ها میگن که این ققنوس تو کتابای بعدی خیلی مهم تر میشه ( مثلا" شاید گودریک همون فوکس باشه )
اون پر هم نماد ققنوسه پس میشه نتیجه گرفت که اون حلقه نماده شاهزاده است ... موافقم

--------------> باک بیک عزیز ... ولی ممکنه این طوری که تو نوشتی نباشه
مثلا" اون حلقه یا دستها شاید نقش بیشتری داشته باشه
==============================
در مورد اون عکس از کوییرل در بالا نظر بدین لطفا"

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

كسي كه كوههاي شامخ را زير پا ميگذارد ، به همه شدايد اعم از شوخي و جدي ميخندد .
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 00:15
نمایش جزئیات
آفلاین
با توجه به تغییراتی که در طراحی کاورها - بعد از کاور جام آتش - انجام شد فکر میکنم کاور کتاب پنجم به نحوی برای مقایسه مناسب باشه.

نکاتی از مقایسه کاور کتاب محفل ققنوس و شاهزاده نیمه خالص{نسخه انگلیسی-ویژه کودکان}.
*یکی از نکاتی که برای ما جالب بود وجود حلقه بر روی ساید باریک کتابه. در همین مکان(حاشیه باریک) بر روی کاور محفل ققنوس یک پر به رنگ طلایی دیده میشود که به عنوان نمادی از ققنوس است . من فکر میکنم با توجه به اینکه پر نمادی از ققنوس و بطبع محفل ققنوسه ، حلقه هم می تواند نمادی از شاهزاده باشه.

*جایگاه دستها در کاور ششم مانند جایگاهی ست که شعله های آتش در کتاب محفل ققنوس دارند. چیزی که مشخصه اینه که این دستها به همان اندازه ای در روند داستان تاثیر دارند که شعله های آتش در کتاب پنجم داشتند.(البته ناگفته نماند که شعله آتش در کاور کتاب پنجم ، بازهم نمادی از ققنوسه) .
پیشنهاد میکنم که تصاویر رو مقایسه کنید.(بر روی تصویر کلیک کنید تا بزرگتر ببینید)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 تیر 1384 13:37
نمایش جزئیات
آفلاین
مهم :
این رو دیروز پیدا کردم و طراحیش کردم
به نظر میرسه چهره ی یه نفر باشه و با توجه به اون چیزی که مثل عمامه بر سر داره مثل کوییرل میمونه
----
با توجه به اینکه ما آخرش نفهمیدیم کوییرل چی شد ( جسمش سنگ شد ولی خودش ؟؟؟ ) شاید نقشی در داستان 6 داشته باشه
-------------------> در باره ی این عکس نظر بدین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 31 خرداد 1384 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
بیش از نصف پستتون رو نقل‌قول تشکیل می‌ده

نقل قول می کنم که همه بفهمند چی به چیه. اگه کار اشتباهی می کنم بهم بگید.

نقل قول:
ای کینگ بزرگ! این رویه‌ای که شما پیش گرفتید و بیش از نصف پستتون رو نقل‌قول تشکیل می‌ده بهش می‌گن کل کل !! من هرچی می‌خوام بحث رو تموم کنیم شما هی بر مواضعت تأکید می‌کنی!
اتفاقا من فکر می کنم قیضه برعکس اینه.
البته من هیچ موضعی نگرفته ام این فقط نظریه هستند. خودم هم نمی گم این ها حتما درستند. فقط چیزی برای فکر کردن و نظر دادن.

نقل قول:
اگه اون شاهزاده بود طراح نمیومد عکسشو توی اسکرین سیور بزنه
چرا؟
نگفته که آی ملت ببینید این همون شاهزادست. می تونه یک سر نخ باشه مثل اون قدح و اون قایق و اون عکس و صد البته اون دست ها. هزارن البته می تونه درست نباشه اگر دلیل محکمی پیدا بشه.

نقل قول:
اما اون عکسای اسکرین سیور که من می‌گم مثل میان‌پرده هستن و قابل توجه نیستن، ولی شما می‌گی همه‌شون مهمن. بذارید بگم اون تصاویر چیا هستن که توی اسکرین سیور میان:
1- کاور کتاب اول 2- ساک و چمدان 3- دامبلدور 4- کاور کتب دوم 5- قلعه‌ی هاگوارتز 6- اون روح مورد نظر 7- کاور کتاب سوم 8- کاور کتاب چهارم 9- هری در حال پرواز بر جارو 10- کاور کتاب پنجم 11- کاور کتاب ششم 12- اون قدح و قایق 13- حلقه و دست‌ها
من باز تکرار میکنم: "به نظر من این ها حلقه های یک زنجیرند که اگر یکی نباشه رنجیر پاره است. اونایی که شما گفتید حلقه های تازه نمایان شده ی این زنجیره."

نقل قول:
خوب منم همین نظریه‌ی شما رو رد کردم! شما اول می‌گید اون تصویر شاهزاده می‌تونه باشه، بعد می‌گید کجاش عنوان شاهزاده‌رو نوشته!!!!
من می گم طرف یک تابلو دستش نگرفته که "من شاهزاده ام"
ولی چون این کار رو نکرده دلیل نمیشه که نباشه.
حتی می تونه یک روح بی آزار مدرسه یا سرگردان باشه.
فقط به نظر من یک مرجحی، یک دلیلی باعث شده نبودن اون در اسکرین سیور به بودنش ترجیح داده بشه.

نقل قول:
خواهش می‌کنم این بحث رو تموم کنیم!
موافقم.

---------------------------------------------------
پ.ن. یکی می تونه بگه اون عکسی که پشت کتاب نشر تندیس چاپ شده از کجاست؟ من هر چی گشتم همچین تصویری پیدا نکردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 خرداد 1384 14:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

James Potter نوشته:
اما اون نقل قولی که ولدمورت اشاره کرد. من مدتها به این مشکوک بودم که چرا پروفسور مک‌گانگال گفته: «این‌ جای همون ...» به طلسم یا افسون اشاره‌ای نکرده. همین منو به شک می‌ندازه. ولی از طرفی هم به نظر نمی‌رسه که ولدمورت یا کس دیگه‌ای می‌خواسته هری رو بوسیله‌ی یه اثر زخم روی پیشونیش نشان‌دار کنه. کلاً خیلی خیلی مشکوکه!!

جيمز جان..يكي از دلايلي كه من ميگم اون يه داغه و زخم نيست همونه...البته تئوري چو هم براي من جالبه.....همه ما اين احساسو داريم كه پيتر پتيگرو قبلا اشتباهشو جبران كرده..يا بعدها اشتباهشو جبران ميكنه

من ميگم چرا يك طلسم عوض اينكه كار اصليشو انجام بده....فقط جاي زخمي باقي ميذاره؟اگه دليلش طلسم باستانيه....خب چرا حتما بايد اثري از خودش باقي بذاره؟
رولينگ ميتونست بگه...طلسم به طرف ولدمورت برگشت و تمام!!!

در ضمن كي براي آسيب زدن با چوبدستي مغز طرفو نشونه ميگيره؟اگه تفنگ بود باز يه چيزي....ولي از اول داستان هر كسي خواست كس ديگه اي رو بكشه..قلب طرفو نشونه ميگيره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 خرداد 1384 14:14
نمایش جزئیات
آفلاین
ای کینگ بزرگ! این رویه‌ای که شما پیش گرفتید و بیش از نصف پستتون رو نقل‌قول تشکیل می‌ده بهش می‌گن کل کل !! من هرچی می‌خوام بحث رو تموم کنیم شما هی بر مواضعت تأکید می‌کنی!

من نگفتم که شخصیتی که می‌شناسیمش نمی‌تونه شاهزاده باشه، هر چند که به نظر من احتمالش کمه. ولی خوب امکانش هست. شما نظرتون بر این بود که اون روح می‌تونه شاهزاده باشه. منم گفتم که اون نمی‌تونه شاهزاده باشه به این دلیل که اگه اون شاهزاده بود طراح نمیومد عکسشو توی اسکرین سیور بزنه، اونم وقتی که این تصویر رو قبلاً دیدیم و به این ترتیب متوجه خواهیم شد که شاهزده یه شخصیت جدید نیست و قبلاً می‌شناختیمش. حالا کی مهم نیست.

اما اون عکسای اسکرین سیور که من می‌گم مثل میان‌پرده هستن و قابل توجه نیستن، ولی شما می‌گی همه‌شون مهمن. بذارید بگم اون تصاویر چیا هستن که توی اسکرین سیور میان:
1- کاور کتاب اول 2- ساک و چمدان 3- دامبلدور 4- کاور کتب دوم 5- قلعه‌ی هاگوارتز 6- اون روح مورد نظر 7- کاور کتاب سوم
8- کاور کتاب چهارم 9- هری در حال پرواز بر جارو 10- کاور کتاب پنجم 11- کاور کتاب ششم 12- اون قدح و قایق 13- حلقه و دست‌ها

از این 13 تصویر شماره‌های 2، 3، 5، 6 و 9 به نظر من اهمیت چندانی ندارن. حالا اگه به نظر شما همه‌ی این پنج تصویر اهمیت فوق‌العاده‌ای دارن نظر خود شماست!

نقل قول:
کجای اون تصویر عنوان شاهزاده بود؟

خوب منم همین نظریه‌ی شما رو رد کردم! شما اول می‌گید اون تصویر شاهزاده می‌تونه باشه، بعد می‌گید کجاش عنوان شاهزاده‌رو نوشته!!!!

خواهش می‌کنم این بحث رو تموم کنیم!

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اما اون نقل قولی که ولدمورت اشاره کرد. من مدتها به این مشکوک بودم که چرا پروفسور مک‌گانگال گفته: «این‌ جای همون ...» به طلسم یا افسون اشاره‌ای نکرده. همین منو به شک می‌ندازه. ولی از طرفی هم به نظر نمی‌رسه که ولدمورت یا کس دیگه‌ای می‌خواسته هری رو بوسیله‌ی یه اثر زخم روی پیشونیش نشان‌دار کنه. کلاً خیلی خیلی مشکوکه!!

ضمنا دوستان حتی‌الامکان از زدن پست‌های کمتر از پنج شش سطر خودداری کنید. اگه حرف خاصی برای گفتن ندارید، پستی نزنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 خرداد 1384 11:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نکته جالبی بود. به نظر من هم بودن شباهت بین زخم و شکل روی انگشتر نمی تونه اتفاقی و بی اهمیت باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 خرداد 1384 09:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

James Potter نوشت:

اما ولدمورت‌جان!! ای ولدمورت! ای لرد سیاه! من فکر می‌کردم لحن گفتارم کمی تنده() ولی باور کن اصلاً قصدم این نبود! گفتم یه کمی آستکباری بنویسم ببینم چی می‌شه !! ببخشید اگه ناراحت شدید!

خواهش میکنم ... بابا این حرفا چیه ؟؟؟؟
شما هم ببخشید اگه یه ذره تند رفتم ...

مهم
من اینو دیشب پیدا کردم ... نمیدونم تا حالا مطرح شده یا نه :
نقل قول:

کتاب 1 فصل اول :

پروفسور مک‌گانگال زمزمه کرد: «این همونجای...»
دامبلدور گفت: «بله. تا ابد جای زخم رو خواهد داشت.»
«نمی‌تونید کاری براش بکنید دامبلدور؟»
«حتی اگر می‌تونستم نمی‌کردم. جای زخم‌ها می‌تونند مفید باشند. خودم یکی بالای زانوی چپم دارم که نقشه‌ی کامل متروی لندنه. خب...اون رو بده به من هگرید...بهتره تمامش کنیم.».....

اگه یه ذره دقت کنید میبینید که این جای زخم خیلی اهمیت داره ( دامبل گفته که میتونه مفید باشه )
من یه نظریه دارم که دامبل خاصیت اون زخم رو و این که چه جور به وجود اومده رو میدونسته ولی تا حالا بروز نداده
احتمالا" این جای زخم تو کتاب 6 نقش مهمی داره
------->
من این جور نتیجه گرفتم که شاید این یه ربطی به اون حلقه ی کاور کتاب که یه ساعقه روشه داشته باشه و ممکنه با اون حلقه یه کار مهمی انجام داد
در این باره نظر بدین لطفا"

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 31 خرداد 1384 09:03
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا همین جا بحث half-blood رو تموم کنیم وبااینکه نوشته شده که معادل فارسی نداره ولی من در لغت نامه ی انگلیسی به فارسی این کلمه رو پیدا کردم معنای half-blood میشه: نسبت برادر یا خواهر ناتنی, نسبت صلبی یا بطنی- آدم دو رگه (کلمه اسم است)

half-brother : برادر ناتنی.
half-blooded: دورگه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
One for all & all for one
VTM = Van the Man
Ruud van Nistelrooy