جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 16:35
نمایش جزئیات
آفلاین
در منوي كاربر قبل از ارتقا يه چيزي بود به نام«آخرين پستهاي زده شده از زمان آخرين ورود»
اين خيلي كمك ميكرد
چي شد؟اونم قطاري شد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 15:57
نمایش جزئیات
آفلاین
کوکو غذا:
ردیف شدی! از اونجایی که جزو اعضای پیر هستی و اون موقع ها معرفی شخصیت نداشتیم و معرفی شخصیت نکرده بودی . منم حافظه ای بس بوقی دارم، از قلم افتاده بودی! ساری...

عمو کدبندی شده:
تو هم فعال شدی!

پادما پاتیل:
شناسه ای که باهاش فعالیت میکنی یعنی کدوم؟ شناسه نمایشی؟ شناسه نمایشی رو در محدوده پادما پاتیل میتونی! مثلا میتونی بکنی عمو پادما پاتیل یا پادما پاتیل جون ولی نمیتونی بکنیش رون ویزلی و اگه بکنی قانونو گذاشتی زیر پا و اون وقته کتک کاری راه بیفته!
شناسه کاربری (اونی که باهاش لاگین میکنی) رو هم اگه میخوای عوض کنی یا برای من پی ام بفرست یا به isthereanybody@gmail.com یه ایمیل در کن یا با آیدی lordmamali در یاهو مراجعه کن و شناسه ای که میخوای رو بنویس! شناستو عوض میکنن ملت برات!

خانوم پامفری:
تایید شخصیتت حله! برو با زن و بچه ها بزن تو دل طبیعت!
مشکل پی امت رو هم باهاش کنار بیا دیگه...

کوییرل:
چه مشکوک! قسمت ارسال برای سایت مگه مکشل داره؟اگه داره کدوم قسمتش؟

جرج ویزلی:
عزیزم، شما به دلیل فعالیت نکردن به مدت بیشتر از یه ماه در قسمت ایفای نقش هوشت شدی بیرون! برای پیسوتن دوباره باید دوباره شخصیتتو معرفی کنی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 15:54
نمایش جزئیات
آفلاین
آقاااااااااااااااااااااااااااااااااااا................ اين چه وضشه من قبلا تو گريفيندور بودم..... ولي الان...... نه تو تالار گريفيندور ميره نه كنار شناسه ام نوشته گريفيندور..... لطفا رسيدگي شود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من hgh هستم....در رابطه با اون قضایا...من با استاد گرانقدر مملی کامپیوتر صحبت کردم و پس از دو جمله حرف حرق!(منظور حق است) شنیدن از این بزرگوار ، فهمیدم من گه خوردم!(ببخشید که از کلمات رکیک استفاده کردم ولی فکر کنم از بوق خل بهتره!)....من کاملا در خودم تجدید نظر کردم...در ضمن من بازم یک نکته ای رو فهمیدم....تو رو به ارواح جد و آبادتون اینقدر این مدیرارو زجر ندین!....من خودم شرمنده ی مدیرا هستم...حتما فکر می کنید که یا اینا رو من ننوشتم یا اینکه مجبور شدم...ولی قسم به خدای احد و واحد این حرفا رو از ته ته تهم(بیشتر مقدرو نبود!)...میزنم....اینم آی دیم:hgh_jadoogaran ....میتونید بهم پی ام بدین و بپرسین که قضیه چی بوده...در اینکه من نباید اون بحثو به سایت میکشیدم شکی نیست...ولی جوونم دیگه زود جوش میارم....دست خودم نیست... خاک قند خوردم!.......مملی که گفت بخشیدمت....گیلیدی هم همینطور...فقط مونده دارک که من بهش تهمت زده بودم...واقعا باید منو ببخشه....از بقیه اعضا هم معذرت می خوام...ولی از تنها کسی ک نعذرتن نمی خوام آقای سامی darken 1990 بیده که ایشا ال.. اون دنیا هم دیگه رو میبینیم....حالا الان باز مملی میاد میگه تو باز این بحثو داری ادامه میدی....ولی واقعا شما هم جای من بودین این کارو میکردین...شایدم شما بزرگوار تر باشین و این کارو نمی کردین ولی من نمیتونم.....در هر حال بازم میگم من اشتباه کردم و گه خوردم با خاک قند(پیشنهاد میکنم شما نخورید اصلا مزه ی خوبی نداره! )....امیدوارم همگی منو بخشیده باشن....من از گیلدی هم خواسته بودم شناسمو غیر فعال کنه یک وقت فکر نکنین(میدنم شما اصلا در مورده من فکر نمی کنین!)....که مدیرا یه همچین کاری کردن....و راستی گیلدی یا از همین برو بچز با صفای ندیرا اگه ما رو بخشیدین این شناسه ما رو فعال کنین که دارم از درد بی جادوگران میمرم!....خدا الهی این مملی رو ... که ما رو زمین گیر این سایته توپه جادوگران کرد...!.....ببخشین پر حرفی شد....مخلص همتون hgh!

راستی برا سلامتی و موفقیت های روز افزون برا مملی و بقیه به غیر سامی ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین
مدیران عزیز و خوشگل!
من پروفایلم مشکل داره واسه همه شخصیتاشون زده ایفای نقش در هری پاتر واسه من نزده!
لطفا نهیت رسیدگی را داشته باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای عضویت در تیم روغن سازی قزوین کافیست فتو کپ
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 12:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه مدیران خوب سایت

اگه میشه ترجمه فصل های بعدی هری پاتر رو هم روی سایت بگذارید
همینطور بازم اگه میشه ازتون می خوام برای همه گروه ها یک تم بسازید
مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 12:16
نمایش جزئیات
آفلاین
کرام عزیز قسمت ارسال برای سایت درست شد؟
اگه درست شده لطفا اعلام کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 12:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

من همین جا از هرکسی که ازدست من ناراحته مخصوصا مدیران عزیز معذرت می خوام و اگه کسی هست که هنوز ناراحتیش برطرف نشده برام پی ام بده و علت ناراحتیش رو بگم تا من خصوصی معذرت خواهی کنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نیومده رفتیم !!!!
بچه ها هرکس زو
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 11:04
نمایش جزئیات
آفلاین
من می خواستم از مدیران پرسم که می شه شناسه ای رو که با هاش فعالیت می کنم رو تغییر بدم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Just green day
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مرداد 1384 10:36
نمایش جزئیات
آفلاین
من دو تا مشکل برام پیش اومده:
1.من خودم رو بزای ایفای نقش معرفی کردم 2 3 هفته ای می شه اما هیچ خبری نیست.
2. تو پیام های شخصی همون مشکل همیشکی می زنه 33 تا پیام شخصی ولی هیج پیام شخصی ندارم.
لطفا کمکم کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امپول می خوای