جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

:bigkiss:

چو چانگ نوشته:
ميدونين چيه؟ دو گروهه بودن خوب بود!!! اگه اون دو گروهه بودن از بين نميرفت...اون موقع ديگه اين بحثا هم نبود.
حالا كه ريون و هافل دوباره غير فعال شدن و هاگوارتز هم ديگه داره تموم ميشه...چطوره بياين دوباره دو گروهي بودن رو بذارين!!! به نفع همه ميشه!

[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]

سونیا بلک نوشته:
با عرض سلام و خسته نباشید حضور مدیران عزیز سایت جادوگران
یه پیشنهاد داشتم که به نظر خودم عالیه و اینجا مطرح میکنم به امید اینکه به نظر شما هم عالی باشه و عملی بشه ! :)
و من بعد این مقدمه می خواستم خواهش کنم تو جادوگران هم مسابقه داستان نویسی بذاریم !
به نظرم شما اعضای سایت جادوگران رو خیلی دست کم گرفتید، نه تنها کاربران جادوگران بلکه همه ی جوون های ایران با استعداد هستن و بارها این مسئله تو جاهای مختلف ثابت شده .
اگه یه مسابقه داستان نویسی برگذار بشه هم اونایی که داستان می نویسن و تو مسابقه شرکت می کنن و هم اونایی که داستانها رو می خونن مطمئنا از این مسابقه لذت خواهند برد.
تو جادوگران تاپیک های مختلفی باز میشه که اکثرشون ارزش نیرو و زمانی رو که براشون صرف می شه، ندارن. به جایی اون همه تاپیک بلند بالا و ( ببخشید واقعا معذرت ) بی مزه، میشه جای رو به داستان نویسی اختصاص داد،
بعد می تونیم بهترین داستانها رو با کمک یه نویسنده با تجربه انتخاب کنیم و نفرات اول دوم و ... اعلام بشن و ازشون تقدیر بشه و داستانهاشون معرفی بشه تا کاربر های دیگه بخونن

...خداييش خودت فکر کني نمي تونن از کارو زندگي بزنن به چسبن به اين سايت
ابلته اين سايت واقعا چسبناک من رو با چسب قطره اي چسبونده

..........
....نه جداً چرا من باید تو یه گروهی باشم که ناظرهاش یکذره فعالیت مثبت نمی کنن؟....(فعالیت مثبت با وظایف معمول یک ناظر فرق داره).....چرا باید اصلا گروه ها یه همچین ناظر هایی داشته باشن؟....من نمیگم که ناظر هامون بدن ها!...ولی چرا یک گروهی باید در اوج باشه و برای اینکه اون گروه بخواد با یک گروه دیگه بجنگه اعضایی مثل من نتونن از گروهشون جدا بشن؟.....این یک نموره خود خواهی نیست!......البته میدونم این حرف چو از روی دلسوزی برای کل سایت بودا!...ازشم ممنونم ولی به حاله ما هم رحم کن!....من نمی خوام تو یک گروهی باشم که دیگه هیچ جایی برای فعالیت نداره!......نه جنگه درست حسابی...همه ی اعضا یا اصلا پست نمیزنن یا اگرم میزنن فقط تو تالار میزنن.....این که نشد!....همش سام داره تک و تنها میجنگه یا اگرم دیدی چی بشه من و ققنوس هم بریم بجنگیم!....من می خوام تو یک گروهی باشم که همشون فعالن!....همشون به فکرن.......می خوام رول نوشتن یاد بگیرم!.....می خوام تو چشم باشم!.....ولی کل قضیه اینه که ریون جدیدا فضای جالبی نداره......همه چی یه جورایی به هم ریختس!...نمیدونم......در هر صورت یک فکری بکنین!...ممنون میشم!