جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

کارنامه یک ساله جادوگران... نظرتون راجع به فعالیت یک‌ساله سایت چیه؟... مثبت یا منفی؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: دوشنبه 28 آذر 1384 23:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اين تاپيك دوباره بعد از مدتي باز شد!
از عزيزان خواهشمنديم نظرات حجيم و جالب بزنن...نه پستهاي يك خطي و اظهار وجودي!

ممنون!

ناظر انجمن

باز شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: چهارشنبه 16 شهریور 1384 06:57
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اين تاپيك فعلا تا آخر تابستان(شايد هم تا آخر همين سال!)قفل ميشه تا بعد دوباره باز بشه و در مورد فعاليت هاي يك ساله ي بعدي نظر داده بشه.در ضمن در نظرسنجي بعدي حتما يك نظرسنجي هم بالاي اين تاپيك گذاشته ميشه!
قفل شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 23:38
نمایش جزئیات
آفلاین
منم هنوز يك سال نيست عضوم ولي تو اين مدت كه خيلي خوشم اومده بهترين سايتي كه تا حالا توش رفتم .... عالي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Draco Dormiens Nunquam Titillandus
Re: کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا عالیه!!
گرچه من یک سال نشده با این سایت آشنا شده ام ولی تو همین چند ماه فهمیده ام که واقعا سایتتون عالیه.به نظر من هم این جا بهترین جا برای جمع شدن هری پاتریست هاست!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 30 مرداد 1384 18:32
نمایش جزئیات
آفلاین
جادوگران معركه است.به نظر من كه بهترين سايت فارسي هري پاتريه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ساده زندگي كن!سخاوتمندانه عشق بورز!عميق توجه كن ومهربانانه سخن بگو.
ارسال شده در: یکشنبه 30 مرداد 1384 17:09
نمایش جزئیات
آفلاین
با نویل موافقم ، خوب و عالی ! ( ولی بی در و پیکر )
و البته نظارت بر تاپیک ها هم ایراد داره ( تاپیک های خوب زود بسته میشن و متاسفانه بعضی تاپیک ها که ... ) بی هیچ نفع و نتیجه ای باقی می مونن .
اطلاع رسانی، علل الخصوص اگهی رسانی کلی ایراد داره ! که باعث میشه کاربر ها از وجود تاپیک های جالب و جذاب اطلاع نداشته باشن و این باعث میشه این پست های جالب بعد یه هفته پاک بشه و کلا همین ها ایرادش بود که امیدواریم رفع بشه

و در نهایت مدیران عزیز جادوگران خسته نباشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این نیز بگذرد !
ارسال شده در: یکشنبه 30 مرداد 1384 16:19
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی خوبه فقط حیف که ادم توش گم می شه ( خیلی بی در وپیکره)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

W.T
ارسال شده در: یکشنبه 30 مرداد 1384 16:18
نمایش جزئیات
آفلاین
توپ توپ ولی

جدیدن خبرا دیر دیر میاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
ارسال شده در: یکشنبه 30 مرداد 1384 15:11
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا + بوده. به همین دلیله که تونسته این اواخر این همه کاربر پیدا کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من بالاخره سحر و جادو را از سر این بچه می اندازم....
:
ارسال شده در: یکشنبه 30 مرداد 1384 14:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نظر من مثبت سایت بعد از ارتقا عالی شده وبی نظیر ترین سایت تو عمر منی جادوگران اگه این سایت یه رزو دیگه قطع بشه من تموم کردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران