دارت كاركاروف ويدر عزيز!برادر آسلامي من!
من بهت پيشنهاد ميكنم بري پست اعضاي فعلي سايت رو كه فعال هستن رو بخوني تا بفهمي الانم پست هاي خنده دار و جالب وجود داره.
حالا نه اينكه بگم خودم خيلي خوب مينويسم.ولي بهتره يه نگاه به پستاي من تويه بعضي تاپيكا بندازي.منم سعي ميكنم خشك و خالي ننويسم.البته خيليا هستن كه خوب مينويسن.همين بهترين عضو تازه وارد سايت.سرژ تانكيان رو ميگم.اونم خوب مينويسه.پس نميخواد دلسرد بشي هنوز هم پستاي خوب و بامزه وجود داره.
------------------------
لطفا به پست قبليمم نگاه كنين كه خيلي مهمه.پيشنهادمو ميگم!
----------------------
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

شترق

مي خواستم از مدي بگم ديدم بدون اين شترق راه نداره!
به نظر من ! ((خيلي مهمه{ملت ياد گرفت مي گنم نظرشون مهم نيست بابا انقدر تو سر خودتون نزنين})) نمايش نويسي تا حدي بسه!
هوم نمايش نامه يه خوبي داشت اون هم اين بود كه با مزه بود! هيچ وقت در كل عمرم نمايش نامه ي جدي نخوندم كه خوب باشه! مگر حالت داستانيش بيشتر از سيستم((نه از نوع دانهش)) نمايش نامش بود !
نظر كم اينكه كامردة ها و كامرد هاي عزيز ديگر نمايش نامه نوشتن را فراموش كنيد
پيشنهاد زاخارياس در حال انجام به بيا تو جادوگر منتظريم خوش اومدي! مراجعه كنيد شوراي وينز... وينزا....ويزينا.... همون!

مي خواستم از مدي بگم ديدم بدون اين شترق راه نداره!
به نظر من ! ((خيلي مهمه{ملت ياد گرفت مي گنم نظرشون مهم نيست بابا انقدر تو سر خودتون نزنين})) نمايش نويسي تا حدي بسه!
هوم نمايش نامه يه خوبي داشت اون هم اين بود كه با مزه بود! هيچ وقت در كل عمرم نمايش نامه ي جدي نخوندم كه خوب باشه! مگر حالت داستانيش بيشتر از سيستم((نه از نوع دانهش)) نمايش نامش بود !
نظر كم اينكه كامردة ها و كامرد هاي عزيز ديگر نمايش نامه نوشتن را فراموش كنيد
پيشنهاد زاخارياس در حال انجام به بيا تو جادوگر منتظريم خوش اومدي! مراجعه كنيد شوراي وينز... وينزا....ويزينا.... همون!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Those were the days my friend
We thought they'd never end
We'd sing and dance forever and a day
We'd live the life we choose
We'd fight and never lose
For we were young and sure to have our way.
جزئیات کاربر

اين زاخارياس خوب حرف ميزنه...راس مي گه ديگه...مگه قرار نبود کميته تحميل ايفاي نقش رو به دو قسمت تقسيم کنه اينجوري به نظر من سطح رول بالاتر ميره...و با اين قانون که بزاري پست بزني بعد ويرايش کني مخالفم...هر آدمي مياد يه جا مي نويسه من مي خوام پست بزنم...بعد تازه وارد ها که بيا ياد مي گيرن فقط مي نوبيسن من مي خوام پست بزنم کار ديگه اي هم نمي کنن چون نمي دونن مضوع از چه قرار
بعدش هم بازم جرئت پيدا مي کنند ميان نمايش نامه رو خراب مي ککند مي ره همون 2 بخشي شدن رول که قرار بود کميته تحميل انجام بده بهترين کار
بعدش هم بازم جرئت پيدا مي کنند ميان نمايش نامه رو خراب مي ککند مي ره همون 2 بخشي شدن رول که قرار بود کميته تحميل انجام بده بهترين کار
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
جزئیات کاربر

خب اين پيشنهاد يه جنبه مثبت داره يه جنبه منفي.
------------------------------------------------
جنبه مثبت:جنبه مثبتشو همتون ميدونين ديگه
نمايشنامه ها بهتر ميشه
---------------------------------------------------
جنبه منفي:اصل حرفم رويه همين جنبه منفيه!ببينين اگر يه چنين كاري رو بكنيم چند تا مشكل براي سايت ايجاد ميكنه:
1-اعضاش جديد نميتونن رشد و تكامل پيدا كنن چون در اين صورت ميترسن پست بزنن.
2-اعضاي جديد كه جرات پست زدن رو پيدا ميكنن!ممكنه به نمايشنامه ها گند بزنن بره!
3-فرض كنيد يك نفر كه ميتونه از ساعت 7-8 و 10-11آن باشه ساعت 7 مياد تو سايت.بعد ميبينه طرف گفته من ميخوام پست بزنم.بعد بايد تا ساعت 8:30 وايسته.ميبينه نميتونه.براي همين ساعت 8 ميره و بعد ميگه ساعت 10 ميام ميبينم.بعد ساعت 10 مياد ميبنه طرف ساعت 8:30 پستشو گذاشته و رفته و بعد يه نفر ديگه زودتر اومده گفته من ميخوام پست بزنم.بعد پايع ميشه ميره
بعد دوباره همين شكلي بايد بره بياد پستاي بقيه رو بخونه و ديگه اصلا نميتونه پست بزنه.
پس نتيجه ميگيريم كه اين روش فقط براي كسايي كه ميتونن ساعتهاي مديدي آن باشن ميتونه خوب باشه.
--------------------------------------------------------------
در نتيجه من يه پيشنهاد ميدم:
بهتره رول پليينگ رو به دو بخش تقسيم بكنيم!(ميدونم يه كم مشكله.)
بعد مديرا يا هر كس ديگه اي كه صلاحيت داره بياد و اعضايي رو كه فكر ميكنه ميتونن تويه بخش حرفه اي كار بكنن رو انتخاب بكنه.تويه بخش حرفه اي سايت همين پيشنهاد سرژ رو به كار ميبريم.
و بعد در مورد بخش ديگر كه براي آماتورها زده ميشه همون سيستم قبلي رو در نظر ميگيريم كه بعد اشخاص آماتور همين شكلي به سطح بالاتر كه رسيدن ميان تويه بخش حرفه اي!
البته ميدونم عمل كردن به اين پيشنهاد خيلي سخته و همچنين يه كم اوضاع سايت رو ممكنه تغيير بده ولي براي هر دو گروه اعضاي حرفه اي و تازه وارد(آماتور)خوبه.
به هر حال اين بود كل حرفام.نظر بدين لطفا!
------------------------------------------------
جنبه مثبت:جنبه مثبتشو همتون ميدونين ديگه
نمايشنامه ها بهتر ميشه
---------------------------------------------------
جنبه منفي:اصل حرفم رويه همين جنبه منفيه!ببينين اگر يه چنين كاري رو بكنيم چند تا مشكل براي سايت ايجاد ميكنه:
1-اعضاش جديد نميتونن رشد و تكامل پيدا كنن چون در اين صورت ميترسن پست بزنن.
2-اعضاي جديد كه جرات پست زدن رو پيدا ميكنن!ممكنه به نمايشنامه ها گند بزنن بره!
3-فرض كنيد يك نفر كه ميتونه از ساعت 7-8 و 10-11آن باشه ساعت 7 مياد تو سايت.بعد ميبينه طرف گفته من ميخوام پست بزنم.بعد بايد تا ساعت 8:30 وايسته.ميبينه نميتونه.براي همين ساعت 8 ميره و بعد ميگه ساعت 10 ميام ميبينم.بعد ساعت 10 مياد ميبنه طرف ساعت 8:30 پستشو گذاشته و رفته و بعد يه نفر ديگه زودتر اومده گفته من ميخوام پست بزنم.بعد پايع ميشه ميره
بعد دوباره همين شكلي بايد بره بياد پستاي بقيه رو بخونه و ديگه اصلا نميتونه پست بزنه.
پس نتيجه ميگيريم كه اين روش فقط براي كسايي كه ميتونن ساعتهاي مديدي آن باشن ميتونه خوب باشه.
--------------------------------------------------------------
در نتيجه من يه پيشنهاد ميدم:
بهتره رول پليينگ رو به دو بخش تقسيم بكنيم!(ميدونم يه كم مشكله.)
بعد مديرا يا هر كس ديگه اي كه صلاحيت داره بياد و اعضايي رو كه فكر ميكنه ميتونن تويه بخش حرفه اي كار بكنن رو انتخاب بكنه.تويه بخش حرفه اي سايت همين پيشنهاد سرژ رو به كار ميبريم.
و بعد در مورد بخش ديگر كه براي آماتورها زده ميشه همون سيستم قبلي رو در نظر ميگيريم كه بعد اشخاص آماتور همين شكلي به سطح بالاتر كه رسيدن ميان تويه بخش حرفه اي!
البته ميدونم عمل كردن به اين پيشنهاد خيلي سخته و همچنين يه كم اوضاع سايت رو ممكنه تغيير بده ولي براي هر دو گروه اعضاي حرفه اي و تازه وارد(آماتور)خوبه.
به هر حال اين بود كل حرفام.نظر بدين لطفا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

فكر نكنم يه ساعت كافي باشه....بعضا ادم بيشتر از يه ساعت كارش طول ميكشه....به نظر من يه ساعت كافي نيست! تا يك ساعت و نيم بعد، كسي پست نزنه! يا تا دو ساعت! نمايشنامه هاي خوب بايد بيشتر طول بكشن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
شرمنده دوباره پست زدم
قانون ميتونه اين باشه
تا يك ساعت بعد مهلت داره.يعني از ساعتي كه اون پست رو زد تا يك ساعت مهت بديم تا پست بزنه.فكر كنم يه ساعت بسه.فكر نكنم خود رولينگ اينقدر براي يك نمايشنامه چهار خطي فكر كنه
اگر بعد از يك ساعت نزد نفر بعدي ميتونه بگه كه من ميخوام پست بزنم..شايد طول بكشه ولي بهتر از نمايشنامه هاي چرتو پرته
قانون ميتونه اين باشه
تا يك ساعت بعد مهلت داره.يعني از ساعتي كه اون پست رو زد تا يك ساعت مهت بديم تا پست بزنه.فكر كنم يه ساعت بسه.فكر نكنم خود رولينگ اينقدر براي يك نمايشنامه چهار خطي فكر كنه

اگر بعد از يك ساعت نزد نفر بعدي ميتونه بگه كه من ميخوام پست بزنم..شايد طول بكشه ولي بهتر از نمايشنامه هاي چرتو پرته
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

اون سه موردو راس گفتی..
---
و اما در مورد عجله و این حرفا.
میشه یه پست زد که در حال نوشتن لطفا کسی ننویسه.
بعد اونو ویرایش کرد و با خیال راحت نشست و نمایشنامه رو نوشت..
اون کسی هم که میاد اونجا نمایشنامه بزنه وقتی اینو میبینه میره یه جای دیگه (ماشالله زیادم داریم جا برای زدن نمایشنامه)
ولی این کار هم مثل بقیه کارای ما ایرانیا توش اشکال میاد.
یکی میاد پست میزنه میره هفت روز دیگه برمیگرده میگه ببخشید اکانتم ته کشید بعدشم یهو دیدم تصادف کردم بعدش ....
برای همین باید براش یه قانون خاص در نظر گرفت و من فکر نمیکنم کسی بتونه درک کنه قانون چیه..
کسی درک میکنه؟ خب شایدم درک کردن!
---
و اما در مورد عجله و این حرفا.
میشه یه پست زد که در حال نوشتن لطفا کسی ننویسه.
بعد اونو ویرایش کرد و با خیال راحت نشست و نمایشنامه رو نوشت..
اون کسی هم که میاد اونجا نمایشنامه بزنه وقتی اینو میبینه میره یه جای دیگه (ماشالله زیادم داریم جا برای زدن نمایشنامه)
ولی این کار هم مثل بقیه کارای ما ایرانیا توش اشکال میاد.
یکی میاد پست میزنه میره هفت روز دیگه برمیگرده میگه ببخشید اکانتم ته کشید بعدشم یهو دیدم تصادف کردم بعدش ....
برای همین باید براش یه قانون خاص در نظر گرفت و من فکر نمیکنم کسی بتونه درک کنه قانون چیه..
کسی درک میکنه؟ خب شایدم درک کردن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
باز من خودمو بي مورد انداختم وسط
چند دليل داره كه نمايشنامه روش فكر نميشه
1-طرفي كه نمايشنامه رو مينويسه از انتهاي كار نميدونه.يعني همون موقعي كه داره مينويسه فكر ميكنه پس «بادا باد» ميشه و ...
2-به دليل اينكه زمان جنگ خيلي هيجان زياده و سريع پست زده ميشه مثلا من اگر بخوام پست بزنم ميترسم تو اين مدتي كه ميخوام بزنم مبادا كسه ديگه اي بزنه و در اين صورت ديگه نمايشنامه من بدرد نميخوره....و براي همين زياد رو داستان فكر نميكنه
3-استفاده از شكلك
طرف فكر ميكنه كه با گزاشتن شكلك باعث با مزه شدن و كمتر شدن داستان ميشه ..و به نوعي«با يه يتر دو نشون» هم راحت تره و هم با نمك ميشه
در مورد با نمكي:اتفاققا خيلي بي نمك ميشه.مثلا بجاي شكلك عصباني اگر بنويسيم كه چهره اش مثل لبو شده بود(حالا اين خيلي ساده گفتم) هم با نكم تره و زيبا تر و غيره...
به نظر من...كه اصلا مهم نيست....فقط شكلك چشك يا همون همر و همون
خيلي شكلك خوبيه.البته اگر استفاده بجاي بشه.اخره جمله هاي طنز
نميدونم اين شكلك دعوا رو كي اختراع كرد....اگر از من در مورد بدترين شكلك راي بخوان من ميگم همين شكلك دعوا...خيلي مسخرست.
مثلا:
دارون مشت ميزنه تو صورت ولدمورت
ولدمورت:(شكلك دعوا)
-____________________
به نظر من اول بايد مشكل اين سريع زدن پست رو حل كرد تا كسي كه ميخواد پست برنه با خيال راحت بزنه
پيشنهاد من.
هر كي خواست بعد از نمايشنامه كسي پست بزنه بهتره اين كارو كنه كه مثلا بعده نمايشنامه يادو بگه كه من ميخوام پست برنم.لطفا كسي پست نزنه...بعد با خيال راحت از اينترنت خارج شه و خيلي دقيق رو نمايشنامه فكر كنه
لطفا در مورد پيشنهادم فكر كنيد و نظر بدين
چند دليل داره كه نمايشنامه روش فكر نميشه
1-طرفي كه نمايشنامه رو مينويسه از انتهاي كار نميدونه.يعني همون موقعي كه داره مينويسه فكر ميكنه پس «بادا باد» ميشه و ...
2-به دليل اينكه زمان جنگ خيلي هيجان زياده و سريع پست زده ميشه مثلا من اگر بخوام پست بزنم ميترسم تو اين مدتي كه ميخوام بزنم مبادا كسه ديگه اي بزنه و در اين صورت ديگه نمايشنامه من بدرد نميخوره....و براي همين زياد رو داستان فكر نميكنه
3-استفاده از شكلك
طرف فكر ميكنه كه با گزاشتن شكلك باعث با مزه شدن و كمتر شدن داستان ميشه ..و به نوعي«با يه يتر دو نشون» هم راحت تره و هم با نمك ميشه
در مورد با نمكي:اتفاققا خيلي بي نمك ميشه.مثلا بجاي شكلك عصباني اگر بنويسيم كه چهره اش مثل لبو شده بود(حالا اين خيلي ساده گفتم) هم با نكم تره و زيبا تر و غيره...
به نظر من...كه اصلا مهم نيست....فقط شكلك چشك يا همون همر و همون
خيلي شكلك خوبيه.البته اگر استفاده بجاي بشه.اخره جمله هاي طنزنميدونم اين شكلك دعوا رو كي اختراع كرد....اگر از من در مورد بدترين شكلك راي بخوان من ميگم همين شكلك دعوا...خيلي مسخرست.
مثلا:
دارون مشت ميزنه تو صورت ولدمورت
ولدمورت:(شكلك دعوا)
-____________________
به نظر من اول بايد مشكل اين سريع زدن پست رو حل كرد تا كسي كه ميخواد پست برنه با خيال راحت بزنه
پيشنهاد من.
هر كي خواست بعد از نمايشنامه كسي پست بزنه بهتره اين كارو كنه كه مثلا بعده نمايشنامه يادو بگه كه من ميخوام پست برنم.لطفا كسي پست نزنه...بعد با خيال راحت از اينترنت خارج شه و خيلي دقيق رو نمايشنامه فكر كنه
لطفا در مورد پيشنهادم فكر كنيد و نظر بدين
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

اي داد بيداد...سفيد هاي عزيز اين چه کاريه...من از لي جردن بيشتر انتظار داشتم يا از چو چانگ که حداقل تو تالار خصوصي باهاشون دفاع در برابر جادوي سياه و مقالبه از اين چيز ها ياد بديد...واقعا اگه نمي تونيد پست بزنيد يا نزنيد يا لونجوري هم مثل تازه وارد ها کل کل نکنيد...واقعا پست هاي جالبي
رو در رو با لودمورت جلوي استخر وايستاده انگار رفته ماه عسل نه هيچ حسي به نمايش مي دين...واقعا عين تازه وارد ها جنگيدين اگه فردا هم بخواد اينجوري باشه که من پيشنهاد مي دم کل محفل رو بفرستيم تو خانه ريدل...واقعا...واقعا..واقعا...جنگ شما در حد جنگ يک عده تازه وارد بود...حالا تا فردا يه کم رو پستاي خوب توجه کنيد ببينيد مي تونيد اونجوري بزنيد يا نه...؟!!
رو در رو با لودمورت جلوي استخر وايستاده انگار رفته ماه عسل نه هيچ حسي به نمايش مي دين...واقعا عين تازه وارد ها جنگيدين اگه فردا هم بخواد اينجوري باشه که من پيشنهاد مي دم کل محفل رو بفرستيم تو خانه ريدل...واقعا...واقعا..واقعا...جنگ شما در حد جنگ يک عده تازه وارد بود...حالا تا فردا يه کم رو پستاي خوب توجه کنيد ببينيد مي تونيد اونجوري بزنيد يا نه...؟!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
جزئیات کاربر

خاله های عزیز سایت لطفا بیان اینجا کل کل کنند.
مری پاتر، ایوانا، رزمرتا، دبی هملاک، دزبره؟ دزیره؟، الناز و هر خاله دیگه ای که هستین و ادعا هم میکنین عضو محفل یا wt هستین. این طرز نمایشنامه نویسی نیست.
همینطور خاله هایی از جنس پسر... اونایی که قاطی این دخترا شدن و نمایشنامه های همونچنینی میزنن.
بی محتوا
پوچ
لوس
بدون هیچ تنوع نسبت به پستای دیگه
کنفرانس یاهوی شبانه ای رو که برگزار میکنند کپی پیست میکنن توی تاپیکهای با ارزشی که اعضای قدیمی یکی دو سال روش مایه گذاشتن و با سوزاندن فسفر نمایشنامه های خوب نوشتن.
اون همه زحمت.. اون همه فکر کردن روی چیزی که نوشته میشد.. نگاه کنین؟ ده بیست تا دختر و دخترنما ریختن همه اونا رو نابود کردن... همه ارزشها رو...
برای چی؟ تنبلیشون میشه به جای استفاده بیمورد از شکلک از قوه تخیلشون استفاده کنن و حالات و صحنه رو توصیف کنن؟ تنبلیشون میشه به جای 10 تا پست دیالوگنویسی سه تا پست پرمحتوا بزنن؟ تنبلیشون میشه؟
از همه اعضای سایت دعوت میکنم به تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی مراجعه کنند.
مری پاتر، ایوانا، رزمرتا، دبی هملاک، دزبره؟ دزیره؟، الناز و هر خاله دیگه ای که هستین و ادعا هم میکنین عضو محفل یا wt هستین. این طرز نمایشنامه نویسی نیست.
همینطور خاله هایی از جنس پسر... اونایی که قاطی این دخترا شدن و نمایشنامه های همونچنینی میزنن.
بی محتوا
پوچ
لوس
بدون هیچ تنوع نسبت به پستای دیگه
کنفرانس یاهوی شبانه ای رو که برگزار میکنند کپی پیست میکنن توی تاپیکهای با ارزشی که اعضای قدیمی یکی دو سال روش مایه گذاشتن و با سوزاندن فسفر نمایشنامه های خوب نوشتن.
اون همه زحمت.. اون همه فکر کردن روی چیزی که نوشته میشد.. نگاه کنین؟ ده بیست تا دختر و دخترنما ریختن همه اونا رو نابود کردن... همه ارزشها رو...
برای چی؟ تنبلیشون میشه به جای استفاده بیمورد از شکلک از قوه تخیلشون استفاده کنن و حالات و صحنه رو توصیف کنن؟ تنبلیشون میشه به جای 10 تا پست دیالوگنویسی سه تا پست پرمحتوا بزنن؟ تنبلیشون میشه؟
از همه اعضای سایت دعوت میکنم به تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی مراجعه کنند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج