جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 01:39
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من که خوب بود واقعا نسبت به بقيه پستات خيلي پيشرفت داشت ولي اگه يه کم قاتيش طنز مشد بهتر بود... (حالا اين اشکال و چوچانگ ديروز از پست خودم گرفت )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 01:14
نمایش جزئیات
آفلاین
خب با توجه به حرف کاراگاه ققنوس من انتقادی که ازم شد رو سازنده میگیرم و به پیشنهاد شما درباره اینکه چطوری رول بزنیم عمل میکنم .

این همون نمایش نامه ای هستش که گفتم آخرین بار نوشتم.با توجه به اینکه تاپیک کارگاه نمایش نامه نویسی بحث دیگه ای رو فعلا دنبال میکنه من میخوام نظرتون رو درباره این پیامم بدین تا بفهمم از حد خاله بازی خارج شده یا نه ؟ من سعی کرده بودم تا در این پست از اون حالت خارج بشم.
شما میتونین بگین موفق بودم یا نه؟

اریک:سکتوسمپرا
از تمام سوراخ های بدن زاخی خون به بیرون فواره زد ...
دو مرگ خوار زیر نور سبزرنگ نشان سیاه که حالا به جای رقص نور سالن را روشن کرده بود قهقه زدند...
سایه ها در همه جا بالای سر جنازه های افراد بودند...
شارزاس با حرکت دستهایش سایه ها را به همه سو میفرستاد..
ناامیدی و مرگ در فضا موج میزد ...
خون همه جا را فراگرفته بود ....
جز پیکر جادوگرانی که روی زمین افتاده بودن چیز دیگری به چشم نمیخورد...
اریک که از حمله موفقیت آمیزش راضی بود به اتاقی که قبلا کلاس رقص بود نگاهی انداخت و صدای قهقهه هول انگیزش در فضا پیچید..
صدای ناله های زاخی در میان قهقه های اریک چون نوایی آرام به گوش میرسید...
اریک نگاهی به پیکر خون آلود زاخی که در روی زمین میپیچید نگاهی انداخت و گفت:خب در چه حالی؟ حالا دیگه جلوی لرد سیاه نمیتونی کاری بکنی
زاخی که سعی میکرد تمام قوایش را برای حرف زدن جمع کند گفت:تو اشتباه میکنی
اریک که ادامه خنده جنون امیزش رو میکرد زاخی رو نادیده گرفت برگشت و رو به سوی شاهزاده و شارزاس کرد ولی ناگهان نور سپیدی جای سایه ها رو گرفت ..
فضای اتاق شروع به روشن شدن کرد ...
فریادی هول انگیز به گوش رسید..
فرار سایه ها در جلوی چشمان اریک صورت میگرفت و او نمیدانست که چه اتفاقی در شرف وقوع است..
اریک باچابکی جلو رفت .میدانست که توانایی مقابله را دارد و جز یک مشت دختری که در بیرون اسیر کرده بودند شخص دیگری در این اطراف نیست
ناگهان صدایی محکم و قوی که تابه حال به گوش اریک نرسیده بود از پس پرده نوری که هرلحظه او را بیشتر احاطه میکرد گفت: بهتره که تسلیم بشی
اریک:من هرگز به لرد سیاه خیانت نمیکنم
و با صدای ترقی ناپدید شد

در همین لحظه عده ای به محلی که همچنان زاخی در اونجا افتاده بود رسیدند ......
نوری که فضا رو پر میکرد کنار رفت و چهره چند دختر از پس آن پدیدار شد..
دخترها با عجله جلو اومدن و
ایوی:وای زاخی ...چه بلایی سرت اوردن؟
رومیلدا:انقدر شلوغش نکن از ما که کاری برنمیاد ...رزی برو شوالیه رو صدا کن
قبل از اینکه رزی حرکتی کند شوالیه به کنار اونها اومد و با حرکتی چرخشی طلسم زاخی رو باطل کرد
ولی قبل از اینکه فرصتی برای تشکر پیش بیاید از کنار آنها رفته بود فقط صدایی در فضا طنین انداز شد که میگفت: بقیه ش به عهده خودتون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The Death Prophet is coming to U

Enemies of the heir beware
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 00:54
نمایش جزئیات
آفلاین
یک نکته:

این حرف که میگن در سطحی نیستی که بری فلان جا پست بزنی اشتباهه

منتها هنوز جنبه ها اونقدر رشد نکردن که من برم یه نمایشنامه بزنم تو یه جایی مثل رقاص خونه و خودم شخصیت خودم و مرگخوارام رو وارد نکنم و بعدشم کسی پشت سرش نیاد بنویسه که ولدمورت اومد تو تالار برقصه..

خب مسخرس..
نمایشنامه رو من میزنم اما دلیل بر این نیست که من خودم توشم اما خیلیا فکر میکنن فلانی کلاسشو آورده پایین.

البته این فکر کنم در مورد شکنجه گاه خیلی نمیتونه صادق باشه.
وقتی زاخی با پای خودش میاد بین سیاها پست میزنه و شخصیتش رو وارد میکنه من حق دارم اونو شکنجه بدم همونجا!

یعنی اصلا این ممکنه که یه بچه مدرسه ای از خودراضی و پولدار بیاد توی خانه ریدلها تک و تنها و بعدش زنده بمونه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 00:36
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشيد مگه انتقاد دوستانه نيست...مثلا خود من از زاخي انتقاد دارم تو خيلي جاهايي که در سطح زاخي نيست يا بهتر بگم از زاخي گذشته ميره نمايش مي زنه اين انتقاد الان دوستانه بود...هميشه که نبايد انتقاد رو از ديد دعوا ديد...راستي اين زاخي چند بار زن مي گيره...کتي مانيا رودي حالا هم که ايونا خجالتم خوب چيزيه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 00:30
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ولدمورت جان قراره اینجا هر کس از حق خودش دفاع کنه دیگه

منو چرا وارد ماجرا میکنی؟؟ من مدتی میشه که اصلا نمایش نامه ننوشتم چون ممنوعیت کتاب رو برداشتن و بحث های اونجا رو میخونم .دقیقا آخرین نمایش نامه ای که نوشتم در کلاس رقص بود وقتی که لرد اریک اندرسون و همین جانی جورکینز که اون موقع هنوز اسمشو عوض نکرده بود حمله کردن و منم جوابشونو نوشتم .اگه اون نمایش نامه رو بخونی فکر نمیکنم که اسمشو بذاری خاله بازی چون فقط توصیف صحنه رو نوشته بودم و در آخرش فقط چندتا دیالوگ داشت.

درسته شاید من نمایش نامه هایی در حد شما نزنم ولی سعی میکنم که اقلا اون توصیه ای که خودت در میخونه مسنجر بهم گفتی رو انجام بدم و فکر میکنم تا حدودی تونسته باشم اینکارو انجام بدم .

در هر صورت اگه فقط انتقاد نباشه بهتره .یه راه حل برای بهبود رول پلینگ که به صورت دوستانه باشه میتونه خیلی موثرتر باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The Death Prophet is coming to U

Enemies of the heir beware
سلام ۴کره لرد والده مرت هم هستم منو يادته ؟؟!
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 00:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام سلام ۴کره لرد والده مرت هم هستم منو يادته ؟؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان جادوي سياه. رييس انجمن اتحاد مرگ خواران
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 00:16
نمایش جزئیات
آفلاین
جناب ایوانا که حالا شدی ایوانا اسمیت... و اندرومیدا (با آواتار متناسب شما) و غیره..

خوشحالم که بالاخره چند تا از شما برای چند دقیقه اون تاپیکها رو ول کردین و اومدین اینجا تا از حق خودتون دفاع کنید.

میدونید برای چی اصطلاح خاله بازی به کار برده میشه؟
برای اینکه اگه خودتونم با دقت نگاه کنید تاپیکهایی که از اسمشون تابلوئه هیچ ربطی به هفته بسیج... منظورم همین دیاگونه نداره بسیار بسیار مورد توجه عده ای خاص از ساحره های سایت قرار گرفته!
ایوانا زاخی، اندرومیدا، رومیلدا وین، دزبره، فلان خواننده زن، .... و و و ...
کاملا تفننی پشت سر هم نمایشنامه میزنید.
نمایشنامه؟
(لحنم دوستانس!)
بهتره بگیم چت نامه.. یا شاید کنفرانس تلفنی..

این جور نمایشنامه ها رو چون خودتون فقط در خطش هستید میتونین ادامش بدین.
خیلی افرادی هستن که جزو نمایشنامه نویسهای خیلی خوب هستن و کاملا در این مورد با من اتفاق نظر دارن که! اصلا همه نمایشنامه های شما هیچ چیز خاصی نداره.
وقتی میخواستم بیام به تاپیک *رقص جادوگران* (و یکی از نشانه های دخترونه بودنش همون دو تا ستارس) و یه جورایی حمله کنم فقط با چندین صفحه نمایشنامه های گنگ، شکلکها و دیالوگها مواجه شدم.

ایوانا:
مری:
ایوانا:
رومیلدا:
لی:
تریلانی:
رومیلدا:
ایوانا:

و در طول اون چیزها حتی ذره ای پیشرفت هم نکردید و فقط برای خود نوشتید

وقتی میگم خاله بازیه نگین نه

و اما در مورد زاخی!
یکی از هنرهای طنز بر هم زدن عادتهاس! این که ولدمورت و امپراطور بیان در جمع یه سری سفید برقصن یکی از همین چیزاس و در صورتی که لوس نشه خیلی خیلی عالیه!

اما فقط تا وقتی که اباهت شخصیت کتابی مثل ولدمورت از بین نره!

----------------------------
بماند.
و اما در مورد جورکینز!
من فکر میکنم چو و یه سری افراد دیگه دارن زیاده روی میکنن.
شما پستای قبلی این آقا رو میبینی و میگی مزخرفه.. یه چی میزنه و میره

بله!
اونها یه سری مزخرفات بودن.. چهار تا خط میزدن خیلی بی مزه و لوس... اما من فکر میکنم الان پیشرفتش سه برابر پیشرفتیه که در طول همه این تابستون افرادی مثل مری پاتر داشتن!
باور نداری؟ توی همون شکنجه گاه! برو ببین آخرین نمایشنامه هایی رو که میزنه.. درسته شاید یه مقدار آماتور باشه.. اما به نسبت نمایشنامه های پیشین عالیه!!!

چشم بصیرت میخواد.

--------
در ضمن. خانم ایوانا اسمیت و زاخاریاس اسمیت. عروسیتون مبارک! اگر میشه هر چه زودتر من میخوام توی یاهو مسنجر یه کنفرانس سه نفره داشته باشیم. میخوام یه سری عملیاتی رو با هم طرح بریزیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 23:51
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی از روحيه! يعنی چون ما تو گريفيندور هستيم نمايشنامه نويسيمون ضعيفه؟من تازه داشتم از چو ياد ميگرفتم...که اونم رفتم ريون! الانم من يه نمايشنامه زدم تو فروشگاه حيوانات اهلی(نگين خاله بازيه ها!) خودم فکر ميکنم نسبت به نمايشنامه های قبليم فرق داره.حالا....خب ما احتياج به وقت داريم تا از اعضای قديمی ياد بگيريم.انتظار نداشته باشين عالی بنويسيم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!!Let's rock 'n' ROLE

ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا مشکل شماها انروميدا و ايوانا...من کلا نمايش نامه نويسيم خوب نيست ولي يه نتيجه گرفتم که چرا شما گيرف ها البته يه عده تون اينجوري نيستين...ولي شما ها (اکثر گيرف ها)شما به فرض هم که دو ماه اومدين نسبت به اين 2 ماه خيلي تو نمايش نامه نويسي پيشرفت کمي داشتين...و علتش هم عقب موندگي گيرف در نمايش نامه نويسي شده که شما اگه بخوايد به همين روش پست زدن تو کلاس رقص و هزار از جاهاي جنگولکي که تازه باز شده بدرد نميخوره شايد از هر 15 تا تاپيکي که باز ميشه يه دونه اش بدرد بخوره...اما خوب اگه قبل از اينکه بيايد تو تاپيک هايي مثل شکنجه گاه که همه تقريبا اصول نمايش رو ياد گرفته اند...بريد به نمايش نامه هاي سرژ براي مثال نگاه کنيد...و شروع کنيد يه جاهاي ديگه مثل بقيه کسايي که خوبن نمايش بنويسيد بعدش هم بعد از 15 16 روز بيايد اينجا نظر بچه ها رو راجب روش جديدتون بپرسيد...کم کم راه مي افتيد و من حق ميدم که اي حالت پيش بياد چون تو گيرف جز چو هيچ عضو قديمي نبود که کمک کنه...آلبت لي جردن هم بودکه هنوزم هست...در ضمن من ترجيح ميدم بحث اين دبليو تي از اين حرفا رو جعمش کنين...اگ همه انرژي و نظراتي که واسه دبليو جرج بوش مي دين بيايد تو محفل بگيد و انرژي تون رو اونجا تخليه کنين...پس جاي پيشرفت هست اگه خودتون بخوايد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 23:02
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا صلوات چه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
با ارزوی خوشحالی برای همه جادوگرها