شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
پروفسور مشغول انجام دادن كار هاش بود كه يه جغد مي پره وسط كاسه كوزش پروفسور :اه لعنتي اينديگه چيه يه دفعه مي فهمه پورتكيه از طرف كيه ؟؟؟؟؟؟ بنگ كوئيريل عزيز سر كارم مي زاري
پروفسور مشغول انجام دادن كار هاش بود كه يه جغد مي پره وسط كاسه كوزش پروفسور :اه لعنتي اينديگه چيه يه دفعه مي فهمه پورتكيه از طرف كيه ؟؟؟؟؟؟ بنگ كوئيريل عزيز سر كارم مي زاري
جرج :سلام کوییرل:سلام محصولاتو برام آوردی؟ _آره بقیه پولشم بده _مگه پست قبلیو نخوندی _چی بود نخوندم _نوشتم باید مالیات بدی دیگه لازم نیس پول بدم _ای بابا اگه گذاشتن کاسبی کنیم جرج یه کم فک میکنه میگه:به مال منم مالیات خورده _چه قد _ بذا حساب کنم میشه14 گالیونو 14 سی کل و 14 نات این مالیاتش بودا پس باید7گالیون و 7 سی کل و 7 نات بدی _خیال کردی نفهمیدم تو فکرت چیه من یه ذهن جو ام بد بخت _
پروفسور کوییرل در حالی که داشت یه چوب دستی از موی ابوالهول برای هلن می ساخت در باز شد و.... مامور مالیات:این برای شماست کوییرل:این دیگه چیه یه نامه دیگه از طرفدارام مامور مالیات:بخونش کوییرل:با توجه به فروش خوب چوبدستی در این مغازه از این به بعد به هر یک از چوبها مالیات تعلق میگیرد.به ازای فروش هر چوبدستی مبلق 7 گلیون و 7 سی کل و 7 نات که باید به بانک گرینکور شماره 777 پرداخت شود مامور مالیات:فهمیدی کوییرل:مممااااااااااا
من میام تو (برای هزارمین بار)
- سلام پروفسور
- سلام.چی می خواین؟
- چوب جادو
- نه بابا؟!....چه جوری باشه؟
- طولش 18 سانتیمتر باشه و جنسش از پر ققنوس و موی شاخ دم مجارستانی!!!
- باشه.ایمیل؟
- little_wapiti@yahoo.com
- اوکی
- مرسی خدافظ
(به امید این که دیگه پاک نشه!!! )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری جیمز پاتر در 1384/6/22 16:28:13