جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

چرا دامبلدور اسنیپ رو معلم دفاع در برابر جادوی سیاه کرد؟منظورخاصی داشت؟؟؟؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: چرا دامبلدور اسنیپ رو معلم دفاع در برابر جادوی سیاه کرد؟منظورخاصی داشت؟؟؟؟
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آذر 1384 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
harry+POTTER عزیز فکر میکنم شما درست متوجه نشدین چون من جواب پست یک نفر دیگرو دادم نه جواب شما رو
من در مورد پست شما نظری ندارم که بگم و نه مخالف حرف شما هستم ونه موافق چون اصلا چنین قسمتی رو در کتاب یادم نمیاد که بخوام در موردش نظر بدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آذر 1384 16:26
نمایش جزئیات
آفلاین
بلیز عزیز.شماسوال منو درست متوج نشدی.من میگمدر کتاب6اسنیپ به بلاتریکس میگه دامبلدور به من اطمینان نداره وگرنه دفاع در برابر جادوی سیاهو بهم میداد.ولی تو کتابه 6این پوستو بهتش داد.پس چرا مرگخوارا شک نکردن؟(لطفا جواب بدید)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آذر 1384 15:50
نمایش جزئیات
آفلاین
استیو لئوپارد جان :
بهتره بدونی که اگر دامبلدور یک نفر رو معلم درس دفاع در برابر جادوی سیاه بکنه دلیل بر این نیست که به او اعتماد نداره چنانچه دامبلدور لوپین و مودی رو نیز معلم کرده نکرده ؟ پس دلیل نمیشه دامبلدور به مودی و لوپین اعتماد نداشته بعدشم ولدمورت این درس رو نفرین کرده مدرسه رو که نفرین نکرده یعنی خب یک استاد که درس دفاع در برابر جادوی سیاه رو تدریس میکنه بخاطر اینکه این درس نفرین شده است دیگه نمیتونه دو سال متوالی به تدریس در این درس ادامه بده ولی دلیل نمیشه که اون فرد بمیره یا از هاگوارتز بیرون شه در ضمن دامبلدور آدم دانایی هست و هیچ وقت کسی رو از این راه از هاگوارتز نمیندازه بیرون یک نکته دیگه هم که هست گفتم بهتره بدونی توی کتاب مفحل ققنوس هم دامبلدور میخواست اسنیپ رو معلم درس دفاع در برابر جادوی سیاه کنه ولی آمبریج اومد و خودش معلم شد اگر کتاب رو با دقت خونده باشید یک جا بود که آمبریج برای مصاحبه به کلاس اسنیپ اومده بود که متن کتاب رو درست یادم نیست ولی یک چنین چیزی بوده :
آمبریج : شما سالهای متوالی میخواستید که معلم درس دفاع در برابر جادوی سیاه بشید
اسنیپ : بله
آمبریج : پس چرا تا به حال موفق نشده اید
اسنیپ در حالی که دندانهایش را به هم میفشرد گفت : برای اینکه شما اومدید و معلم شدید
آمبریج : اه بله
این متن ثابت میکنه که دامبلدور حتی از سال پیش هم مجبور بوده که اسنیپ رو برای این درس انتخاب کنه
بعضی وقتها آدم از روی اجبار باید یک نفر رو برای یک کاری انتخاب کنه خودت بگو اگر مدرسه معلم دفاع در برابر جادوی سیاه نداشت بهتر بود یا اینکه اسنیپ معلم میشد فوقش سال بعد دوباره میرفت معلم معجون ها میشد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آذر 1384 15:44
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینید دانبلدور کاملا میدونست که اسنیپ با جادوی سیاه آشنایی داره بنابر این اون با اعتماد قبلی که از اسنیپ به دست اورده بود اونو بهترین فرد برای آموزش این درس میدونست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
جادوی پاتر:صحفه کتاب یا پرده سینما؟؟؟؟
[quote]اگر در دنیای عادی هری یک پسر بچه
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آذر 1384 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین
چون به اسنیپ اعتماد داشت و در این چند سالی که با اسنیپ بود اسنیپ خیلی اظهار وفاداری و شایستگی می کرد و دامبلدور چاره ای جز این نداشت. و خوندیم که چه جوری دستمزد اعتماد دامبلدور را داد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آذر 1384 15:29
نمایش جزئیات
آفلاین
خب دلایل که زیاده که چرا این درسو داد ولی دامبلدور در طلسم بودن این درس شک داشته! و بگم در این باره فکر نکنم با کسی مشورتی کرده باشه! و وقتی باهری به اون خاطره رفت نظریه اش رو برای هری گفت! پس مطمئن نبوده این درس طلسم شده

زمانی که اسمشو نبر برگشت اوضاع جامعه جادوگری بهم ریخته بوده! و این با وحشت مردم روبه رو بوده و دامبلدور هیچکی رو پیدا نکرده(همونطور که بچه ها گفتن) و چون می دونسته اسنیپ به این درس علاقه داره اونو انتخاب میکنه البته نه برای اینکه اونو به خواسته اش برسونه تنها از سره مجبوری البته ممکنه دنبال معلم بوده .و چون پیدا نکرده اسنیپ رو گذاشته و بعد دنبال معلم معجون سازی بوده که تنها انتخابش اسلاگهورن بوده البته باز بگم دامبلدور مطمئن نبوده اسلاگهورن حرفشو قبول کنه چون تا آخرین لحظه هم اسلاگهورن مقاومت کرد
البته نظر دوستمون که به خاطر اسلاگهورن درس دفاع در برابر جادوی سیاه رو به اسنیپ داده نظر خیلی منطقی و درستیه و کلا با تمامه کارهایه دامبلدور جور در می اد

و شاید می خواسته هری در سال ششم از چیزایی که اسنیپ می دونسته بهره ببره در حالی که رو لینگ درباره ی این درس در سال ششم زیاد توضیح نداده و این برام خیلی عجیبه و سواله!

نظر آخرم که دامبلدور تمامه کاراش رو حساب کتابه و در کتاب هفت دلیل اینکه چرا این درسو اسنیپ گرفت قشنگ معلوم می کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آذر 1384 11:16
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب دامبلدور همیشه جادوگر خوبی بوده بنابراین به اسنیپ اعتماد میکنه .از طرفی میخواد با بر اورده کردن ارزوی اسنیپ اون را طرف خودش نگه داره .ثانیا در اول کتاب 6 اومده که با این کار اسنیپ خودش رو نشان میده .چون نوعی به یاد گذشتها می افته.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط هری پاتر
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آذر 1384 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه داملبلدور نمیخواست اسنیپ از هاگوارتز بره که اونو معلم جادوی سیاه نمی کرد چون (برای دفعه هزارم میگم) دامبلدور میدونست که هیچ معلم دفاع در برابر بیش تر از یک سال دووم نمی آره و اگه دامبلدور به اسنیپ اعتماد داشته باشه به هیچ وجه اونو از دست نمیده حتی شده از روش اجبار ولی به نظر اجبار نبوده دامبلدور جادوگر بزرگیه و اگه بگیم از روی اجبار این شغلو به اسنیپ داده یه جورایی درست در نمی آد من مطمئنم که دامبلدور میدونسته اسنیپ بعد از یه سال شرشو کم میکنه به نظر من دامبلدور یه نقشه درست و حسابی داشته شایدم اگه به نظر بعضی ها دامبلدور نمرده و فقط برای گول زدن ولدمورت نقشه کشیده میخواسته که اسنیپ بدون حضور اون توی هاگوارتز نباشه تا نتونه هر کاری دلش میخواد بکنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بادها چون به خروش آيند ابرها دير نمي پايند
اشكها لذت امروزند يادها شادي فردايند
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 آذر 1384 22:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خب دلایل مختلفی میتونه داشته باشه :
1- دامبلدور نتونسته بود که استاد جدیدی برای درس دفاع در برابر جادوی سیاه پیدا کنه و از انجا که تنها گرزینه باقی مونده اسنیپ بود اون هم به اجبار اسنیپ رو انتخاب کرد
2- بخاط اسلاگهورن که میخواست به خاطر قضیه جاودانه سازها اون رو به هاگوارتز بکشونه و از طرفی نمیخواست اسنیپ از هاگوارتز بره برای همین او رو معلم دفاع در برابر جادوی سیاه کرده
3- شاید دامبلدور فکر کرده که اسنیپ دیگه کاملا اصلاح شده و حتی اگر دامبلدور اون رو معلم درس دفاع در برابر جادوی سیاه کنه دیگه اسنیپ میتونه پاک بودن خودش رو حفظ کنه
4- شایدم خواسته یک مرام چیزی بزاره آرزوی دیرینه اسنیپ رو براورده کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 آذر 1384 21:50
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر میکنم دامبلدور به هر کی اعتماد کنه قابله اعتماده.ولی من یک سوال دارم.در کتاب6اسنیپ به بلاتریکس میگه دامبلدور به من اطمینان نداره وگرنه دفاع در برابر جادوی سیاهو بهم میداد.ولی تو کتابه 6این پوستو بهتش داد.پس چرا مرگخوارا شک نکردن؟(لطفا جواب بدید)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا زمانی که میتونم عاشق باشم والدمورت سوسکه :bigkiss: